Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok şey kaçırmışsın.klasik dünya derbisi, rezalet ötesi futbol ama biz bunların gerisindeyiz.birşeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi?şu maçı seyredince şampiyon oluruz diyorum ama klasik beşiktaş pozisyon vermeden gol yiyoruz.yetiştirelim diyorum ama kalede ersini başka takımlarda yetiştirelim.bir kaleci şart bize.ersin kötü değil ama şampiyonluğa giderken 19 yaşında kaleci olmuyor.ersinin beşiktaş kalesi için daha en az 3-4 senesi var.
Sezon başında bunları derken çok eleştiriliyordum. Umarım kaleci farkı olmaz. Kaleciye iş düşerse başımıza gelecekler belli. Defans yapılmadan şampiyon olunmuyor. Özellikle de sıkışık fikstürlerde. Bu sene iyi hücum eden değil, bulduğunu atıp gol yemeyen şampiyon olacak. Ben artık buna kanaat getirdim. Biraz duruma şöyle bakabiliriz. Önceden ligimiz NBA normal sezonu gibiydi ama şu anda NBA play-offları gibi oldu. İyi futbola puan vermiyorlar söylemlerinin çıkmasına az kaldı. Biz de yakında bu noktaya geliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sezon başında bunları derken çok eleştiriliyordum. Umarım kaleci farkı olmaz. Kaleciye iş düşerse başımıza gelecekler belli. Defans yapılmadan şampiyon olunmuyor. Özellikle de sıkışık fikstürlerde. Bu sene iyi hücum eden değil, bulduğunu atıp gol yemeyen şampiyon olacak. Ben artık buna kanaat getirdim. Biraz duruma şöyle bakabiliriz. Önceden ligimiz NBA normal sezonu gibiydi ama şu anda NBA play-offları gibi oldu. İyi futbola puan vermiyorlar söylemlerinin çıkmasına az kaldı. Biz de yakında bu noktaya geliriz.

Mantıklı olan  da bu kusura bakmasın. Ben çok nadir bizden iyi top oynayan gördüm. Her tvyi açtğımda beşiktaş iyi top oynuyor falan diyorlar. İstediğin kadar iyi top oyna 3 puanı almadığın sürece anlamı yok ki son 3 maçtan beri düşüşteyiz.İyi top oynuyoruz olmuyordan ziyade çözüm üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Karşı takım istiyorsa 25 kişi defansa geçsin, Sergen'de bizi böyle yendi. Bizim onu çözmemiz lazım. Artık nasıl yapar bilmiyorum.

Çevrimdışı can1903

çok şey kaçırmışsın.klasik dünya derbisi, rezalet ötesi futbol ama biz bunların gerisindeyiz.birşeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi?şu maçı seyredince şampiyon oluruz diyorum ama klasik beşiktaş pozisyon vermeden gol yiyoruz.yetiştirelim diyorum ama kalede ersini başka takımlarda yetiştirelim.bir kaleci şart bize.ersin kötü değil ama şampiyonluğa giderken 19 yaşında kaleci olmuyor.ersinin beşiktaş kalesi için daha en az 3-4 senesi var.
ben galatasaray için ikinci yarı hiçbir takımda 3 gol yemez diyorum mesela. Kafa kafaya maçlarda 2 gol bile yemeyebilirler. Kaleci ve defans faktörü budur. Aynı şekilde Fenerde de Szalai ve Altay çok fark yaratıyor. Çok zor işimiz ama haıyrlısı bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Muslera seviciliğimi başladı yine adam yemeğe başladığında sezonu kırk golle kapatıyor siz muslerayı öveceğinize yaptığı haraketlere kırmızı vermeyen hakemlere sövün bence böyle söyleye söyleye adamı geçilmez yapıyorsunuz karşısında forvetler saçma sapan oynuyor adamın bir sürü bakı var ama renkliler oyuncularını parlatmayı iyi biliyor

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Muslera seviciliğimi başladı yine adam yemeğe başladığında sezonu kırk golle kapatıyor siz muslerayı öveceğinize yaptığı haraketlere kırmızı vermeyen hakemlere sövün bence böyle söyleye söyleye adamı geçilmez yapıyorsunuz karşısında forvetler saçma sapan oynuyor adamın bir sürü bakı var ama renkliler oyuncularını parlatmayı iyi biliyor
Bizim renkli hayranlarından onlara sıra gelmiyor abi o parlatma işinde. Kendi oyuncu ve takımını patates yapıp elin yetersiz renklilerini yüceltme işi çok iyi yapılıyor. Ligimizde gol vuruşu noktasında ciddi yetenek eksikliği var. Muslera denen adam da zaten kalitesini Avrupa'da gösteriyor.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi murat

muslera seviciliği değilki bu olsa olsa fabri seviciliği olabilir. :D bizde oynayan fabri musleradan daha iyi kaleciydi.

Çevrimiçi murat

nsakalayı alıp ahmet gülayı verdik o çocuk bundan iyi oynardı.nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nsakalayı alıp ahmet gülayı verdik o çocuk bundan iyi oynardı.nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.
Zamanında bu durumu söyleyince denmeyen kalmadı bize. Altyapı oyuncuları bu yeteneği Beşiktaş'ta oynamak için yetersiz olan yabancılardan daha iyi. Bu yönetimin şampiyonluğu falan istediği de yok. Bunu biliyorduk ama Sergen gazı da bitince işler kötüye gitmeye başladı. Göz göre göre geldik bu noktaya. Kadro yeterli geyikleri de yönetimi kurtarmaz bu dakikadan sonra.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Takıma takviye yerine elindekinide gönderen rakiplerin transferini izleyen başka camia yoktur herhalde devre arası yok sıkışık fikstür var biz son gün cenki aldık güveni yolladık boydu yolladık şaka gibi resmen adamlar aldığı oyuncularla maç aldı şampiyonluğa tutundu bizde yürüyecek hal kalmadı dinlendiremiyoruz takımın iki kilit ismi atiba abou ikisininde alternatifi yok bu kadroyla bu maçı alsak bile şampiyonluğa yuruyemeyiz her hafta döküluyoruz yorgunluktan.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortada yarış falan kalmayacak bu gidişle. ANÇ Kulüpler Birliği başkanı da olarak benim için sezonu kapattı. Neyse artık hedefsiz olarak izleriz maçları. Zaten sezon başında da hedefimiz yoktu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Wellington denen şahısla tosici aynı kefeye koyanın Beşiktaşlı olup olmadığını sorgularım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Kayıpsız geçtik ama işimiz çok zor

Çevrimdışı murat baltacı

Hasice yazık ediyoruz herkes dökülürken bile şans bulamıyorsa camia olarak bizim ayibimizdir sorumlu kimse durup düşünmesi gerekir. Takıma olan umudum bitti benim üç hafta önceki oyunu ve hocayı görmedende umutlanmam daha herkes kendine çeki düzen vermel.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

atiba'yı nasıl 8 yıl sömürdüysek josef'e de aynı tarifeyi uygulamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

atiba'yı nasıl 8 yıl sömürdüysek josef'e de aynı tarifeyi uygulamak lazım
1 yıl uzattık ama daha uzatırız gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yönetim ve Sergen Hoca ipten döndü, çok şükür 3 puanı kurtardık  :claps:

Welinton'nun yaptığı pas hatalarını ve hücumda ezdiği toplar ileride başımıza çok iş açar. Şu an övdüğünüz mesajları şaşkınlıkla okuyorum, gerçi 2 maç kötü oynasın en çok kızanda siz olacaksınız  :evillol:

Diğer oyuncularımız elinden geleni yaptı, Josef ve Aboubakar'ın gayretleri bambaşkaydı.

Çevrimdışı levitate

1 yıl uzattık ama daha uzatırız gibi görünüyor.

yetmeeeez en az 5 yıl gömmek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

şu takımda azıcık akıl varsa (ben olduğunu sanmıyorum) bu sıkışık takvimde ghazzal cozef abuo rosier gibi adamları konya’ya götürmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

yetmeeeez en az 5 yıl gömmek lazım
Yeni Atiba olacaksa eğer her sene son ana kadar sözleşme pazarlığı yapılacak ve birer birer sözleşme uzatılacak demek  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu takımda azıcık akıl varsa (ben olduğunu sanmıyorum) bu sıkışık takvimde ghazzal cozef abuo rosier gibi adamları konya’ya götürmez

Sezon ortasında bir anda hedefsiz kalabiliriz. Kupa onun için önemli. Konya da en az bizim kadar yorgun olacak. Yedek ağırlıklı bir kadro ile geçebiliriz onları ama as oyuncuları da hamle olarak kullanabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Josef çok büyük karakter koyuyor valla billa helal olsun
Gol sevinci ve maçtan snr ki görüntü de ki resim çok iyi ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelebilecek en saçma açıklama nasıl olur deseydiniz bunu örnek gösterirdim  :money:

https://twitter.com/KaynarErol/status/1358473638702440451

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Sezon ortasında bir anda hedefsiz kalabiliriz. Kupa onun için önemli. Konya da en az bizim kadar yorgun olacak. Yedek ağırlıklı bir kadro ile geçebiliriz onları ama as oyuncuları da hamle olarak kullanabiliriz.
konya’dan değil dönüşünden bahsediyorum
yorulduk süt kupasını alan müzesine koysun

Çevrimdışı MUSTAFA_

konya’dan değil dönüşünden bahsediyorum
yorulduk süt kupasını alan müzesine koysun
Süt kupası artık UEFA Avrupa Kupası'na tek gidiş biletini veriyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★