Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623177 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burası ortadoğu eyyy kulübüm. Baktın yapıyorlar sen de yapacaksın. Şunu kabullenin artık ne sizden yeni bir Seba olur, ne de bizden şerefli ikinci. Yeter artık şu oyunu kuralına göre oynayın.

Artık şu şeref efendilik kelimelerinden midem bulanmaya başladı. OLMUYOR KARDEŞİM OLMUYOR. Anlamıyor musun?

Çevrimdışı Karabay

Artık şu şeref efendilik kelimelerinden midem bulanmaya başladı. OLMUYOR KARDEŞİM OLMUYOR. Anlamıyor musun?
Ne istersiniz bayım. Mesela ne söylesem bulantınız geçer abicim.

Çevrimdışı Erman1903

Kulübümüzden Açıklama

Süper Lig’in ilk yarısını 44 puanla lider tamamlayarak Camiamızı ve taraftarlarımızı gururlandıran Futbol A Takımımız, inanıyoruz ki başarılı performansını sezonunun ikinci yarısında da sürdürecek ve Süper Lig şampiyonluk kupasını bir kez daha Şeref’iyle Hakkı’yla mabedimiz Vodafone Park’ta kaldıracaktır.

Geldiğimiz noktada, Ahmet Nur Çebi Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuzun sezon başından beri yaptığı planlama ve transferlerin başarılı ve doğru olduğu görülmüştür. Sezon sonunda da durumun farklı olmayacağına inancımız tamdır.

Süper Lig’de devre arası transfer ve tescil dönemi, malumunuz olduğu üzere dün gece itibarıyla sona ererken, bu dönemde eski futbolcularımızdan Cenk Tosun ve gelecek vadeden genç futbolcu Bilal Ceylan ile kadromuzu güçlendirdik.

Cenk Tosun, Camiamız ve taraftarlarımız için şüphesiz çok kıymetli bir isim. Futbol A Takımımızın 2015-16 ve 16-17 sezonlarında kazandığı Süper Lig şampiyonluklarında pay sahibi olan, Kulübümüzden rekor bir transfer ücretiyle Premier Lig’e transfer olan, aynı zamanda A Milli Takımımızın da önemli bir değeri olan Cenk Tosun’un, yeni dönemde de Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyoruz.

Başka Süper Lig kulüplerinin de radarında olan, geleceğe yatırım vizyonumuz çerçevesinde Eskişehirspor’dan transfer ettiğimiz Bilal Ceylan’a güveniyoruz. Genç futbolcumuzun yeteneği ve çalışkanlığıyla uzun yıllar takımımıza faydalı olacağından şüphemiz yoktur.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun en temel görevi, kurullarınca belirlenmiş olan ilke ve kurallara göre kulüplerin sportif ve ticari faaliyetlerini yapıp yapmadığını denetlemek ve kurallara uymayan kulüpler hakkında gerekli işlemleri yapmaktır.

Süper Lig’de yer alan tüm kulüplerin federasyonun belirlemiş olduğu limitler ölçüsünde transfer çalışmalarını yürüttüklerine inanmak istiyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Neden renklilerin maçlarından sonra çıkıp bu açıklamayı yapma gereği duyduk ki şimdi? Bunu iyi düşünmek lazım... Birisi bu yöneticilere planlama ve transfer işlerinde amatör olduklarını söylemeli. Sportif anlamda hoca sırtından yürüyen bir yönetim görüyorum ben. Sergen hoca da bir planlamacı değil, yarışmacı tipin iyisi. Bütün bunlar bilinerek adamlar oturdular kendileri futbol bilir gibi takımın geleceğini planladılar.

Antipatik ve zamansız buldum kusura bakmayın.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Açıklamaya bak. Komik gerçekten komik. Şu 3-4 günden beri her şey üstüme üstüme geliyor sanki, boğuluyorum nefes alamıyorum artık. Cenk tosun transfer süreci, yaşadğımız maç bugün yaşanan maçlar hakemler şanslar falan falan. En iyisi uzun yürüyüşlere çıkıp kendini böyle anlardan soyutlamak.

:claps: :claps: :evillol:

Valla aynı şeyi ben de düşünüyorum.

Kanıtlarıyla pat pat yapıştırsın.Hadi onu da geçtim paramız yok diye efendilik işlerine girişmesin.Onlar orada paramız yok falan filan laflarını söylemek için değil çözüm üretmek için ordalar. Biz hala romantik şekilde iyi oynuyoruz işte efendiyiz şerefli ikincilik diye diye kandırılıyoruz. Afedersin ama bunların yaptıklarının en az 10 katını yapmazsan şampiyon olamazsın, istiyosan ligte mükekeml ol 200 gol at 0 gol ye ama olamazsın yok yani bir maçın 0-0 biter diğerini o maçını da kazanırlar hop geçmiş olsun. Vazgeçsinler artık şu gururlu,efendi,ses çıkarmayan laflardan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yönetimde sinirlendi galiba rakipler yeni transferlerle maç kazanınca.

Çevrimdışı Egos

yok, aslında seni desteklemiş; ama ayıp etmiş.

şu yönetimden fazlasını istemeyin, sonra söylediklerinizi yapmaya çalışıp bizi daha da aşağı çekiyorlar.

Çevrimdışı Karabay

Kanıtlarıyla pat pat yapıştırsın.Hadi onu da geçtim paramız yok diye efendilik işlerine girişmesin.Onlar orada paramız yok falan filan laflarını söylemek için değil çözüm üretmek için ordalar. Biz hala romantik şekilde iyi oynuyoruz işte efendiyiz şerefli ikincilik diye diye kandırılıyoruz. Afedersin ama bunların yaptıklarının en az 10 katını yapmazsan şampiyon olamazsın, istiyosan ligte mükekeml ol 200 gol at 0 gol ye ama olamazsın yok yani bir maçın 0-0 biter diğerini o maçını da kazanırlar hop geçmiş olsun. Vazgeçsinler artık şu gururlu,efendi,ses çıkarmayan laflardan.
E aynı şeyi söylüyormuşuz ya  :kop: Ben de bi yükseldim.

E aynı şeyi söylüyormuşuz ya  :kop: Ben de bi yükseldim.

Evet bende okuyunca şimdi yanlış anladığını yanlış anladım  :lol: Hepimiz çok gerginiz, bu çok sıkıntı. 1 haftada nasıl bu kadar şey değişti anlamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

Boşuna yönetime kızmaya gerek yok limit muhabbeti olmasa bile yapabilecekleri en iyi transfer Cenk Tosun. Bu planlama ve transfer işlerini beceremiyorlar ama onlarda kabullenmek istemiyor bu durumu hal böyle oluncada işte ya önlerine menajerler tarafından atılan oyunculara zar atıyorlar ya da eski oyuncularımızla ilgileniyorlar kapasite bu. İşin komik tarafı göreve geldikleri ilk hafta canlı yayınlara çıkıp bir dahaki sezon için her türlü plan ve programlarının hazır olduğunu söylemeleri Abuş'u, Cenk'i ya da Ghezzal'ı transferin son günü transfer etmek nasıl bir plan program ise artık.

Çevrimdışı Alper1903

Limit bahane transfer yapmamak sahane. Ati alan uskudari gecmis aciklama yapiyorlar. Hicbir anlami yok, bombos.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neden renklilerin maçlarından sonra çıkıp bu açıklamayı yapma gereği duyduk ki şimdi? Bunu iyi düşünmek lazım... Birisi bu yöneticilere planlama ve transfer işlerinde amatör olduklarını söylemeli. Sportif anlamda hoca sırtından yürüyen bir yönetim görüyorum ben. Sergen hoca da bir planlamacı değil, yarışmacı tipin iyisi. Bütün bunlar bilinerek adamlar oturdular kendileri futbol bilir gibi takımın geleceğini planladılar.

Antipatik ve zamansız buldum kusura bakmayın.
Yönetim fena patlayacak ama ne zaman? Umarım takıma zarar vermezler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Kulübümüzden Açıklama

......Süper Lig’de yer alan tüm kulüplerin federasyonun belirlemiş olduğu limitler ölçüsünde transfer çalışmalarını yürüttüklerine inanmak istiyoruz.

Beşiktaş JK

Ortada apaçık dalavereler varken neye inanmak istediklerini anlayana helal olsun.
Şu iki b.k çukurundaki kulübe yapılan yardımın 10'da 1'ini bize yapsalar 30 kere şampiyon olurduk. Ne yazık ki köşebaşları yıllardır bu adamların elinde. Yayıncı kuruluş bile bunların kontrolü altında ki diğer medyayı hiç saymıyorum. Hiç yol yöntem arayan adam da yok. Bu şeref asalet hikayesi de yöneticiler için bahaneye dönmüş durumda. Resmen kendi taraftarını konsolide edebilmek için yazılmış uyduruk bir şey. Yoksa ne etliye ne sütlüye dokunduğu var.

Çevrimdışı Karabay

Evet bende okuyunca şimdi yanlış anladığını yanlış anladım  :lol: Hepimiz çok gerginiz, bu çok sıkıntı. 1 haftada nasıl bu kadar şey değişti anlamadım.
Halbuki daha ligin başında ne güzel ümitleri yitirmiş hepimiz ankette ligi ilk 6da bitiremezi işaretliyorduk. Gündemden futbolu çıkarıp ilgimizi çoluğa çocuğa vermiştik. Evli olanlar kendini aslında eşini daha çok sevdiğine falan inandırıyordu kiiii ahh sergen hocam ahh.

Çevrimdışı ferdi1903

Anlasilan sayin baskan ve deyerli yönetimimizin gözü korkmus rakiplerimizin yaptigi transferlerden, yaaa derler adama, sen limit diye aglarsin ekonomik sartlar diye zirvalarsin yapacagin iki transferin civkini cikarir camiyanin modunu düsürürsen sonra takimin gider sansiz bir yenilgi alir rakiplerin yeni transferleriyle puanlari alir sende böyle gereksiz bir aciklama yaparsin. Gec bunlari baskan bey ati alan üsküdari gecti, gecti borunun pazari sür eşeği niğdeye

Çevrimdışı ferdi1903

Halbuki daha ligin başında ne güzel ümitleri yitirmiş hepimiz ankette ligi ilk 6da bitiremezi işaretliyorduk. Gündemden futbolu çıkarıp ilgimizi çoluğa çocuğa vermiştik. Evli olanlar kendini aslında eşini daha çok sevdiğine falan inandırıyordu kiiii ahh sergen hocam ahh.
Valla aynen öyleydi, simdi ne tat kaldi nede tutzum. Yarin olasi puan kaybi heryeri yangin yerine cevirir

Katılıyorum ben 6+ yapmıştım. Ben hala şampiyon olacağımıza inanmıyorum, burada sergene en karşı olan kişiyimdir ama şu durumda en suçsuz sergen. Sergen bu kadroya göre iyi sonuç ve iyi skorlar alıyor bile. Ben diyorum bu sene şampiyon olursa Sergen yönetim+taraftara rağmen şampiyon olacak. Benim gözümde hala hoca değil kendisi ama yine de gözümde bir sene daha krediyi hakketi.

Yarın buralar yangın yeri olmaz inşallah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın buralar yangın yeri olmaz inşallah
Bu kadar çabuk olmaz. Fikstürün görece kolay kısmındayız. Fikstürümüzün ortası zorlu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sakin beyler. Yangına körükle gidince iyi mi oluyor? Ülke nasılsa futbolu da öyle.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yönetimden bir açıklama geldi sosyal medya altüst oldu , yönetim artık elindeki gücün ve bu camianın ne kadar güçlü olduğunun farkına varır umarım. Beşiktaş taraftarı tek vücut olursa birçok şeyi değiştirecek güce sahip !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aslinda hersey baskanda basliyor, iyi insan olabilir ama asla iyi lider degil, beceremiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Genelde insanlar patlayabileceklerini hissettikleri zaman dışarıya bu tip bilmiş gözüken, sorumluluklarını çok iyi yerine getirmiş gibi açıklamalar yapar. Belki de gerçekten çok iyi olduklarını düşünüyorlardır bilemiyorum, saçma kazalar yapmadan önce de bir çok şoför iyi olduğunu düşünür.

Çevrimdışı nusretaslanturk

ARkadaşlar taga destek verelim