Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622032 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya bu renkliler nasil bukadar puan topluyor, bakiyorum her ikiside bizim oynadigmizin yarisini oynamiyorlar, simdi suan bir derbi oynasak ikisinide yine fena tokatlariz, ama gel görki g.t  g.te sanpiyonluk yarişin icindeyiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 20:54:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Rakiplerin top felan oynadığı yok. Kadıköy maçını izledim gözlerim kanadı resmen.
Takım bu şekilde giderse şampiyonluk zor değil bizim için.

Çevrimdışı caner.eryigit

Avcının bizim maça kadar uyumayıp çalışacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Yerden kalkmaz ts yrn otelde antrenmanını bile yapmışlardır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Rakiplerin top felan oynadığı yok. Kadıköy maçını izledim gözlerim kanadı resmen.
Takım bu şekilde giderse şampiyonluk zor değil bizim için.

Bugün bizimle oynasalardi şamaroglana cevirirdik bunlari.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 22:10:33 AvrupaKartalı ]

Çevrimiçi Necmi

Yerden kalkmaz ts yrn otelde antrenmanını bile yapmışlardır.

yataktamı yapmışlardır antrenmanı 😂

Çevrimiçi Necmi

Avcının bizim maça kadar uyumayıp çalışacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
neyseki sahaya o çıkmayacak bu işler öyle çalışarak olsaydı bizden kovulmazdı🙄

Çevrimdışı nusretaslanturk

yarın erken gol bulmamız lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 22:51:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
Bugün bizimle oynasalardi şamaroglana cevirirdik bunlari.
Yapmadığınız şey mi reis =))

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 23:41:59
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ne çok beklemiştik. 4.3 Milyar izlenmiş.
Şu dönemki gücümüzü ve aklımızı doğru kullanmadık maalesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2021, 02:25:44
  • Beylikdüzü-İstanbul
1959 öncesi şampiyonluklar yine gündeme gelmiş ve febe yöneticisi kisa süre içinde tescillenecek kimse merak etmesin demiş. Bu adamlar ne zaman başarısız olsa şu konu gündeme geliyor ısrarla.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

1959 öncesi şampiyonluklar yine gündeme gelmiş ve febe yöneticisi kisa süre içinde tescillenecek kimse merak etmesin demiş. Bu adamlar ne zaman başarısız olsa şu konu gündeme geliyor ısrarla.

Bence biz fazla karşi cikmamaliyiz diye düsünüyorum, bizimde bir anda 5 sampiyonluk sayimiz fazla olacak. Fb 9 gs ise 1 sampiyonluk sayisi artacak. Gs tepkili olmasi normal, sadece 1 sampiyonlugu bulunuyor, ozamanlar malum yapinin destegi yokdu tabi, gs büyük degil büyütülmüs bir camiadir. Ben hak veriyorum aslinda, sonucda bunlar yerel lig degil, tüm türkiye sampiyonluklari, burda sampiyon olmus okadar baska takimlar daha var, baba hakki, lefter, metin oktay dedigimiz efsanelerin sampiyonluklarini hice saymak benim icin gercekdende tuaf. Yabancilar 1800'lerden başlayan sampiyonluklari sayarken biz neden 1959'dan sonra sayiyoruz.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 04:24:45 AvrupaKartalı ]

Çevrimdışı celiker1

Transfer,yöneticilerin amatörlikleri filan derken bir süreci daha bitirip bugunden itibaren sahaya odaklanalım arkadaşlar.Trabzonspor ve Antalyaspor galibiyetleri bizi şampiyon yapar.Hesaplamalarıma göre iki maçı geçtik mi bay haftasınıda lider geçiyoruz ve iceride 9 da 8 deplasmanda 9 da 3 galibiyet  ve 1 beraberlik ile  :steamed:  :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/scoutsanati/status/1355795129139920897

Sır burda saklı, büyük maçları kazanmamızın en büyük nedeni de bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/scoutsanati/status/1355795129139920897

Sır burda saklı, büyük maçları kazanmamızın en büyük nedeni de bu.
Bu güzel de en iyi savunma hücumdur. Tabi hücum sürekliliğini sağlayabilmek için kaptırdığın topları hızlı kazanmalısın. Biz kaptırdığımız topları hızlı kazanmayı öğrenene ve set oyununa geçene kadar bu maçı kazanırız diye sahaya çıkamıyorduk. Sadece derbilerde değil diğer maçlarda da az pozisyon vermeye başladığımız zaman asıl durdurulmaz takım olacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bu güzel de en iyi savunma hücumdur. Tabi hücum sürekliliğini sağlayabilmek için kaptırdığın topları hızlı kazanmalısın. Biz kaptırdığımız topları hızlı kazanmayı öğrenene ve set oyununa geçene kadar bu maçı kazanırız diye sahaya çıkamıyorduk. Sadece derbilerde değil diğer maçlarda da az pozisyon vermeye başladığımız zaman asıl durdurulmaz takım olacağız.
Katılır mısın bilmiyorum ama, tweetin altındaki bi yorum beni etkiledi. 2003teki savunma tandemimiz şuan olsa kesin şampiyonduk diyebilirim. Stoperlerimiz formda şuan ama o zamanki güveni vermiyor. Hücümda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ama savunmada hep bi tedirginim. Keşke daha kaliteli stoperlerimiz olsaydı da rahat rahat izleseydik diyorum her maç :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılır mısın bilmiyorum ama, tweetin altındaki bi yorum beni etkiledi. 2003teki savunma tandemimiz şuan olsa kesin şampiyonduk diyebilirim. Stoperlerimiz formda şuan ama o zamanki güveni vermiyor. Hücümda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ama savunmada hep bi tedirginim. Keşke daha kaliteli stoperlerimiz olsaydı da rahat rahat izleseydik diyorum her maç :biggrinking:
100. yıldaki stoperler şu anki oyun tarzımıza uygun muydu? Orası tartışılır. O dönem ile bu dönem çok farklı. Bence şu anki defans hattımız alternatifler iyi olsa çok kötü değil. Rosier-Vida-Montero-Rıdvan ile hiç hafife alınacak bir savunma bloğumuz yok. Üstelik bu oyuncuların hücuma katkısı da yüksek. Yedekleri iyi ayarlarsak sıkıntı çıkmaz. Ki stoper ve sağ bek transferleri ile o eksiğimizi de kapatacağa benziyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

100. yıldaki stoperler şu anki oyun tarzımıza uygun muydu? Orası tartışılır. O dönem ile bu dönem çok farklı. Bence şu anki defans hattımız alternatifler iyi olsa çok kötü değil. Rosier-Vida-Montero-Rıdvan ile hiç hafife alınacak bir savunma bloğumuz yok. Üstelik bu oyuncuların hücuma katkısı da yüksek. Yedekleri iyi ayarlarsak sıkıntı çıkmaz. Ki stoper ve sağ bek transferleri ile o eksiğimizi de kapatacağa benziyoruz.
Sanki o dönemki alternatifler daha kaliteliydi gibi. Ki şuan bi sağ bek yedeğimiz bile yok. 1-2 eklemeyle sezon sonu çok güzel bir savunma bloğu çıkarabiliriz.

Çevrimdışı haluk.m

Önden yazayım not tutanlar erkenden kayda geçsin.

Şimdiye kadar da bir şey kazanmamıştık 1 maç ile de bir şey kaybetmedik.

Dilerim bu maç bazı kişileri kendine getirir, rüyadan uyandırır. 
Kötü Taraftar, pis taraftar demekten takımın eksiklerini, yönetimi hatalarını görmezden geliyorsunuz. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önden yazayım not tutanlar erkenden kayda geçsin.

Şimdiye kadar da bir şey kazanmamıştık 1 maç ile de bir şey kaybetmedik.

Dilerim bu maç bazı kişileri kendine getirir, rüyadan uyandırır. 
Kötü Taraftar, pis taraftar demekten takımın eksiklerini, yönetimi hatalarını görmezden geliyorsunuz.
Hiçbir şey iyi değil. Yönetimi bizim kadar eleştiren de yoktur. Transferler hala gelmedi mesela. Şu ana kadar Sergen ve oyuncuların performansı ile geldik. Bu şekilde devam edemeyeceğimiz de bilinen bir şey. Form düşüklükleri de yaşayacağız. Bu maç ilerisi için iyi bir ders olacaktır. Şu benzer değişiklik yapma hastalığından vazgeçmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sezon Bilic ile kaçırdığımız şampiyonluk sezonuna çok benzeyecek gibi acayip derecede kalite eksikliği var kac tane net gol kaçtı sayamadım.

Çevrimdışı levitate

19 maç daha var bir şey kaybetmedik

ama puan kayıplarımız hep aynı şeylerden hocanın uyanması lazım artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı Akil Emre

Ne desem boş, çok tadım kaçtı. Her şeyi şansızlığa bağlamak istemiyorum ama sinerjimiz çok düştü bu transfer döneminde, ayrıca Necmi abinin dorukhan için bahsettiği herşey bu maçta çıktı, bıtakalımda gitsin istediği camiaya, bukadar rahat kırmızı görülmez. Cenkin önemi çok arttı, son olarakta öne geçmemize rağmen ts kanatlarını çok boş bıraktık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne desem boş, çok tadım kaçtı. Her şeyi şansızlığa bağlamak istemiyorum ama sinerjimiz çok düştü bu transfer döneminde, ayrıca Necmi abinin dorukhan için bahsettiği herşey bu maçta çıktı, bıtakalımda gitsin istediği camiaya, bukadar rahat kırmızı görülmez. Cenkin önemi çok arttı, son olarakta öne geçmemize rağmen ts kanatlarını çok boş bıraktık.

Cenk konusunda da @Necmi abiyle bazı çekincelerimiz var. Umarım yanılırız da iyi oynar.

Beşiktaş Tarihi
★★★