Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618902 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı 38life

Puan tablosuna bakıp kadroyu yeterli zanneden vasıfsızlar iflah olmaz...

Çevrimiçi sEuL

Pozisyona girmemis olsaydik, kotu oynadik ve yenildik der gecerdim. Ama cok net pozisyonlari cok kolay harcadik arkadas, bir degil iki degil uc degil... Sanssizlik diyecegim ama o kadar da degil, biraz beceriksizlik biraz kalite eksikligi de vardi. Onundeki 7 metre genisligindeki kaleye 2 metreden topu kaleciye nisanliyorsan yenilirsin zaten.

Kalecilerde bizim maclarda sahlaniyorlar, iki haftaya kalmaz Ugur herhangi bir anadolu takimindan 5 yer oturur yerine. Onumuzdeki haftada kesin Boffin hayatinin macini oynar.

Çevrimdışı haluk.m

Hiçbir şey iyi değil. Yönetimi bizim kadar eleştiren de yoktur. Transferler hala gelmedi mesela. Şu ana kadar Sergen ve oyuncuların performansı ile geldik. Bu şekilde devam edemeyeceğimiz de bilinen bir şey. Form düşüklükleri de yaşayacağız. Bu maç ilerisi için iyi bir ders olacaktır. Şu benzer değişiklik yapma hastalığından vazgeçmek lazım.

Eleştirdiğiniz biliyorum, sözüm eleştirdiğimiz için kızanlara  :)

Şimdiye kadar Hoca ve bazı oyuncuların ekstra performansıyla buraya geldi,  ancak bunun kıymetini bilmiyoruz.  Bilseydik iyiyiz iyi diye geçiştirmek yerine nasıl daha iyi oluruz ona bakardık, ne yazık ki bunu görmezden gelen ve bahanelere sığınanlar var.

Şimdi oyuncuların 2 kat iyi olması için dua etmekten başka bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum, bazı şeyler için geç kaldık.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 21:20:05 haluk.m ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eleştirdiğiniz biliyorum, sözüm eleştirdiğimiz için kızanlara  :)

Şimdiye kadar Hoca ve bazı oyuncuların ekstra performansıyla buraya geldi,  ancak bunun kıymetini bilmiyoruz.  Bilseydik iyiyiz iyi diye geçiştirmek yerine nasıl daha iyi oluruz ona bakardık, ne yazık ki bunu görmezden gelen ve bahanelere sığınanlar var.

Şimdi oyuncuları 2 kat iyi olması için dua etmekten başka bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum, bazı şeyler için geç kaldık.
Renkli basının çok algısına geliyor taraftar. Yönetimin işine geliyor bu zaten. Kim para bulacak da transfer yapacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Cenk konusunda da @Necmi abiyle bazı çekincelerimiz var. Umarım yanılırız da iyi oynar.

Diri ve saglikli bir Cenk cok isimize yarar diye dusunuyorum. Bazen Abou cok yoruluyor ve oyundan dusuyor, ama kenara bakinca yerine girebilecek oyuncumuz olmadigindan katlaniyoruz belki sapkadan tavsan cikartir diye. Insallah biraktigi yerden devam eder.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2021, 21:17:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Sorarlarsa lideriz transfere ihtiyacımız yok dersiniz. Adamlar çatır çatır kadro derinliği ve genişliği oluşturdu. Bu kadar beceriksiz yönetim olamaz ya.

Çevrimdışı mrred

Bizim net bir 8 numaraya ihtiyacımız.

Yönetime duyrulur
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Göztepe maçının 2.yarısından başlayıp bu maçın 2 yarısı dahil.
Belirtmiştim, çok pozisyon veriyoruz diye.
Stoper yerine orta saha elzem demiştim. Maalesef atiba artık yani pestili çıktı adamın.
Geçmiş olsun çok üzgünüm, sıradan bir takıma alsak üzülmem.
Ama bizim takımı ezberleyeceğine yenmek için yatıp uyumayacağını söylemiştim Avcı'nın.
Göz göre göre maçı verdik, keşke Avcı'ya bu fırsatı tanımasaydık ama adamın da suçu yok hırs yapacak yenmeye çalışacak tabi göz göre göre Sergen'in bu hataları yapması ağrıma gitti.

Çevrimiçi levitate

Bizim net bir 8 numaraya ihtiyacımız.

Yönetime duyrulur
katılıyorum atiba kötü maalesef

stoperler ve josefin attığı neredeyse her top ya geri geldi ya da ts'liler kaptı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Trabzon bu maçı hakketi, kim ne derse desin. Bizden çok daha dirilerdi, çokta isteklilerdi. Takımda bir salmışlık var çözemiyorum yorgunluktandır dedim göztepe maçında ama değil. Bu beni ürküttü, puan kaybı değil.

Çevrimdışı can1903

Atiba, bu takımda oynayamaz artık. Ezbere değişiklik ve ezbere rotasyon yaparsak çok puan kaybedicez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bu takımın net 8 numaraya ihtiyacı var.

Salih Özcanı falan hemen getirseler bari
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/RowzReport/status/1355944995543461889

2 xg den 1 gol atmışız

adamlar 1.2 xg den 2 gol attılar

lanet olsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocanın vücut dili bugün kenar da hiç iyi değildi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın vücut dili bugün kenar da hiç iyi değildi.

Transferler son güne bırakıldı. Gece boyunca uyutmamışlardır. Son gün atılan zarlarla meşhur bir yönetim var bizde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Winner değiliz evet ama bu kadar gömmek doğru değil takımı. Her maçı kazanacak değiliz. Karşımızda hafta içi kupa kazanmış bir takım vardı. Herkes yorgunluk falan diyordu ama ben bu yorgunluk işine hiç inanmam. Hatta çok maç oynamanın daha iyi olduğunu düşünürüm.

Kalecileri ekstra oynadı. Yediğimiz ilk gol dünyada sadece Beşiktaş' ın yiyeceği olan, son derece şanssız bir goldü. Üstelik 10 kişi kaldık.

Yiine yazıyorum winner bir takım değiliz doğru ama her maçı kazanamayız. Olacak böyle kayıplar. Önümüzdeki 3-4 hafta rakipler zor maçlar oynayacaklar. Bu maçı unutup seri galibiyetler almalıyız.

Çevrimdışı Paletli Vinç

her maçı kazanacağız diye bir şey yok... bu kadar karamsarlığı anlamıyorum herhalde diğer takımlar her maçlarını kazanacak diye düşünüyorsunuz. lig sonuna kadar puan kaybedeceğimiz maçlar olur doğal bunlar. ligin en iyi takımı bir haftada gerilemez, en güçlü takım olarak devam ediyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Transferler son güne bırakıldı. Gece boyunca uyutmamışlardır. Son gün atılan zarlarla meşhur bir yönetim var bizde.
Hocanın da dediği gibi nazar boncuğu olsun yapacak birşry yok çok maç var daha

Çevrimiçi Samet Ç

Winner değiliz evet ama bu kadar gömmek doğru değil takımı. Her maçı kazanacak değiliz. Karşımızda hafta içi kupa kazanmış bir takım vardı. Herkes yorgunluk falan diyordu ama ben bu yorgunluk işine hiç inanmam. Hatta çok maç oynamanın daha iyi olduğunu düşünürüm.

Kalecileri ekstra oynadı. Yediğimiz ilk gol dünyada sadece Beşiktaş' ın yiyeceği olan, son derece şanssız bir goldü. Üstelik 10 kişi kaldık.

Yiine yazıyorum winner bir takım değiliz doğru ama her maçı kazanamayız. Olacak böyle kayıplar. Önümüzdeki 3-4 hafta rakipler zor maçlar oynayacaklar. Bu maçı unutup seri galibiyetler almalıyız.
Kalecileri ekstra oynamadı bizimkiler beceriksizdi adamı yıldız yaptılar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cenk Tosun' u hiçbir zaman beğenmedim. Markajı çok kolay. Ara sıra değişik açılardan iyi vuruşlar yapıyor. Hepsi bu. Çok ümitli değilim açıkçası.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Cenk Tosun' u hiçbir zaman beğenmedim. Markajı çok kolay. Ara sıra değişik açılardan iyi vuruşlar yapıyor. Hepsi bu. Çok ümitli değilim açıkçası.
bu gün ikinci yarı sahada olsaydı, ilk maçında ilk golünü kutluyordu eminim.

Çevrimiçi Samet Ç

bu gün ikinci yarı sahada olsaydı, ilk maçında ilk golünü kutluyordu eminim.
Abuş'un saçma sapan vurduğu pozisyonu gol yapardı Cenk o işleri iyi yapıyor

Çevrimdışı mourinho1903

Hocam tabii ki her maci kazanamazsin, ama biz ilk yarida kazanmamizin zor oldugu cogu maci da kazandik. Kayseri, Ankaragucu, hatta deplasmandaki Trabzon maclarinin tamaminda macin beraberlikle bitme olasiligi cok yuksekti, kazandik bir sekilde. Sans her zaman yaninda olmaz. Goztepe maci da zar zor dondu. Isin taktiksel yonunu gectim, ama takim bas bas bagiriyor takviye diye, onu da yapamiyorsun.
Bir rakiplerin yaptigi transferleri alt alta yaz bak, bir de bizim yaptigimiz transferlere yap. Onlar iyi transfer yapti demiyorum, Irfan Can o paralari etmeyecek bir adam. Ozil bence bitik, paranin karsiligini veremeyecek. Ama adamlar deniyor hocam istiyor sonuna kadar. Biz hep bir mazlumluk, idare etme pesindeyiz. Bu kadar agir bir mentalite farki varken basari olarak onlari gecmemiz zaten imkansiz.
Takimi bilemem, ama bence camia olarak winner degiliz. Oyuncular, taraftar, yonetim vs hepsini icine katarak soyluyorum.
Hicbirseyi yapamasan bile bu mac sonrasinda artik Dorukhan'i kadro disi birakirsin, Atiba'yi kulubeye cekersin vs.
Ben birsey soyleyim mi? Dorukhan kadro disi kalmayacak, Atiba ile de yazin tekrar sozlesme yenileyecegiz ve 1 sene daha cekecegiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın da dediği gibi nazar boncuğu olsun yapacak birşry yok çok maç var daha

FB ile evimizde oynuyoruz. GS deplasmanına gideceğiz. GS'den 3 puan üstteyiz, FB'den 1 puan geride. O maçlarda telafi ederiz. Önümüzdeki maç  çok önemli olacak yanlız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hocam tabii ki her maci kazanamazsin, ama biz ilk yarida kazanmamizin zor oldugu cogu maci da kazandik. Kayseri, Ankaragucu, hatta deplasmandaki Trabzon maclarinin tamaminda macin beraberlikle bitme olasiligi cok yuksekti, kazandik bir sekilde. Sans her zaman yaninda olmaz. Goztepe maci da zar zor dondu. Isin taktiksel yonunu gectim, ama takim bas bas bagiriyor takviye diye, onu da yapamiyorsun.
Bir rakiplerin yaptigi transferleri alt alta yaz bak, bir de bizim yaptigimiz transferlere yap. Onlar iyi transfer yapti demiyorum, Irfan Can o paralari etmeyecek bir adam. Ozil bence bitik, paranin karsiligini veremeyecek. Ama adamlar deniyor hocam istiyor sonuna kadar. Biz hep bir mazlumluk, idare etme pesindeyiz. Bu kadar agir bir mentalite farki varken basari olarak onlari gecmemiz zaten imkansiz.
Takimi bilemem, ama bence camia olarak winner degiliz. Oyuncular, taraftar, yonetim vs hepsini icine katarak soyluyorum.
Hicbirseyi yapamasan bile bu mac sonrasinda artik Dorukhan'i kadro disi birakirsin, Atiba'yi kulubeye cekersin vs.
Ben birsey soyleyim mi? Dorukhan kadro disi kalmayacak, Atiba ile de yazin tekrar sozlesme yenileyecegiz ve 1 sene daha cekecegiz.
Kesinlikle katılıyorum. :claps: :claps:

Fb ve Gs için battı, bitti muhabbetleri yapılıyor ama çatır çatır adam alıyorlar.