Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623294 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Böyleymiş ; 2014/15 senesinde geçerli olmak üzere 5 yıllık 24.5 milyon $.25 desek yıllık 5 milyon $ diyebiliriz.

https://www.fanatik.com.tr/toraman-ve-sezerin-durumu-belli-degil-349412
eee nede olsa fikret orman farkı var bunlarla anlaşacak sponsor bulduğumuza şükredelim

Çevrimdışı Lucescu1903

eee nede olsa fikret orman farkı var bunlarla anlaşacak sponsor bulduğumuza şükredelim

Fikret Orman sponsor konusunda oldukça başarılıydı ağabey katılıyorum bende ancak bir de kur farkı var maalesef.

2014 Yılı USD Alış Ortalaması   2014 Yılı USD Satış Ortalaması
2,188                                                    2,192

2021 - 1 ABD Doları eşittir
7,33 Türk Lirası
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 00:04:52 Lucescu1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Ya tottenham-liverpool macina bakan varmi, adamlar tribünü ne güzel siyah beyaz reklam pankartlariya donaltmislar, baska hicbir renk göremiyorsun, hatta bazi markalarin renkleri siyah beyaz olmamasina ramen hepsi siyah beyaz. muazzam gözüküyor. Bizde de renkli renkli reklam pankartlara izin verilmemeli, görsel anlamda cok kötü oluyor.  Fb ve gs' dada kendi renklerinde cogu pankartlar
teibünü geçtim formanın sırtına aldıkları reklama bak ben o formayı almam

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu konularda hakkini vermek lazim, bu anlasmalari herkezden iyi yapiyordu, rakipleri kiskandiriyordu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

teibünü geçtim formanın sırtına aldıkları reklama bak ben o formayı almam
Aynen abi ya, sirf bu yüzden bende almadim, yoksa cubukluyu cok istiyordum.

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman sponsor konusunda oldukça başarılıydı ağabey katılıyorum bende ancak bir de kur farkı var maalesef.

2014 Yılı USD Alış Ortalaması   2014 Yılı USD Satış Ortalaması
2,188                                                    2,192

1 ABD Doları eşittir
7,33 Türk Lirası
2020 de ne kadardı anlaşma beş yıllık dolar kuruyla yapılmıştı şimdi dikkatini çekerim tl yapılmış döviz düşerse kazandık artarsa pul olur ama bu devirde sponsor bulmak bile imkansız beş yıllık yapmayalardı iyiydi

Çevrimdışı Lucescu1903

Yalnız şunu göz ardı etmeyelim Adidas sürekli uzun vadeli sözleşmeler yapıyor genelde 5 senelik bu sağlıklı bir anlaşma değil.Gelecek senelerde Türkiye'de kurun durumu ne olacak belli değil düşmeyeceği belli sadece verdikleri para sakız parası bile etmeyebilir o yüzden 5 senelik sözleşme yapılmamalı.Adidas bizimle nedense sürekli uzun vadeli sözleşme yaparak uyanıklık yapıyor.Ayrıca sezon sonu şampiyon olup Şampiyonlar ligine gitme olasılığımız çok yüksek çok komik rakamlara Şampiyonlar Liginde reklamını yapmış olacak.Şampiyonlar Liginde kazandığın bir maçtan sonra sadece bir maç kazanınca 2 milyon € alıyorsun.Ayrıca Adidasın tasarımları çok berbat her sene katalog ürünlerini yapıştırıp geçiyor bizim ligde.Şöyle bakınca 4 büyüklerden tek biz Adidas ile çalışıyor olacağız  bence yönetim tekrardan gözden geçirmeli en azından 5 senelik anlaşma yapmasınlar...
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 00:11:51 Lucescu1903 ]

Çevrimdışı murat

Gokhan transferine basindan karsiydim ama bu sakatlik haberine verilen tepkilere anlam veremiyorum. Daha onceki sakatligi nuksetmis olsa anlarim ama antrenmanda ikili mucadele sonrasi ayagina aldigi darbe sonucu sakatlanmis adam. Takimdaki herhangi bir oyuncunun basina gelebilirdi bu durum. Bunun kronik sakatlikla falan ne alakasi var simdi...
kronik sakat denmez ama sakatlığa yatkınlık diye birşey var.bazı oyuncular kronik sakattır aynı yerden ara ara  veya sık sık sakatlanır.birde farklı yerlerden sık sık sakatlanan oyuncular vardır ona da sakatlığa yatkın denir birde 3. seçenek vardır adı atibadır.(nazarım değmesin)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nasil ugraşacagiz bunlarla, zamaninda roco'nun ayağini 55 numara yapmislardi ofsayt olmasin diye.

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş - Trabzonspor

Son 10 Hafta Performansı:

Beşiktaş ::
8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi, attığı gol 27, yediği gol 6

Trabzonspor ::
6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi, attığı gol 13, yediği gol 6

Hücum İstatistikleri:

99/208 şut, 47 gol, %22.6 gole çevirme, 9 kafa golü, 7 ceza sahası dışından gol

86/169 şut, 25 gol, %14,8 gole çevirme, 5 kafa golü, 4 ceza sahası dışından gol

Savunma İstatistikleri:

Yediği gol 23, gol yemediği maç 8, top kapma başarı oranı %62,1, hava topu mücadelesi kazanma oranı %57

Yediği gol 23, gol yemediği maç 6, top kapma başarı oranı %55,4, hava topu mücadelesi kazanma oranı %51,3

Pas İstatistikleri:

Pas başarı oranı %84,7, toplam pas 10.621, isabetli pas 8.995, maç başına pas sayısı 531, isabetli orta 71, topla oynama ortalaması %60

Pas başarı oranı %83,2, toplam pas 9.568, isabetli pas 7.962, maç başına pas sayısı 478, isabetli orta 42, topla oynama ortalaması %52

Golcüler:

12 - Larin
11 - Aboubakar
4 - Mensah

6 - Ekuban
5 - Nwakaeme
4 - Afobe
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Nasil ugraşacagiz bunlarla, zamaninda roco'nun ayağini 55 numara yapmislardi ofsayt olmasin diye.

O kadar da değil yav... Fazla gaza geliyoruz bence.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Peki bu görüntüyü verebilmek icin neden 3 dakika bekletildi, aboubakarin 1cm lik ofsaytini 30 saniyede verdiler. Bugün susarsak daha cok is gelir basimiza. Var adil olsa suan en yakin takipcimize en az 6-7 puan fark atmistik
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 00:08:34 AvrupaKartalı ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pazar gpnü macimizi yönetecek adam, gs yenilgi yüzü ve kirmizi görmemis, bide bizim yönettigi maclara bak. Nasil gaza gelmeyelim?

Çevrimdışı ozankarakoc

Peki bu görüntüyü verebilmek icin neden 3 dakika bekletildi, aboubakarin 1cm lik ofsaytini 30 saniyede verdiler. Bugün susarsak daha cok is gelir basimiza. Var adil olsa suan en yakin takipcimize en az 6-7 puan fark atmistik

Bu kadar göz göre göre yapılamaz bu iş. İnce ince oynanabilir, bazı durumlarda çifte standart yapılabilir, ama şöyle bir ortamda, şöyle bir anda, adamın poposunu uzatıp ofsaytı bozdurmak da olabilecek bir şey değil bana göre.

Çevrimdışı Erman1903

Bence var, o uzuv öyle sivri olmaz. Ayak basış da bir garip normal değil o fotoğraf. Komple bacak garip duruyor.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 00:55:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence var, o uzuv öyle sivri olmaz. Ayak basış da bir garip normal değil o fotoğraf. Komple bacak garip duruyor.

O işler çok kolay işler. Böyle manipülasyonları yapacak adamı ve altyapıyı oraya kuracak olsalardı, yaptıkları oynamayı farketmezdiniz. Bana dilediğiniz pozisyonun herhangi bir açıdan fotoğrafını verin, ne istiyorsanız 1 dakika içinde yapıp yollayayım. Ofsaytı içeri alayım, topu çizgiden dışarı çıkarayım, içeri sokayım. Asla anlamazsınız.

O yüzden bence bu kadarı biraz fazla.

Ayrıca artık eski dünya yok. Biri peşine düşer, yayıncı kuruluştan orijinal görüntüyü ister, alır, üstüste koyar. Böylesine fahiş bir manipülasyon ortaya çıkarsa, FIFA, Türkiye'ye bir daha futbol oynatmaz.

Bizim rakiplerimize yapılacak kıyak; hakemlerin bazı şeyleri 'görmemesi', VAR'a gitmemesi ya da VAR ekibinin hakemi izlemeye çağırmaması gibi şeyler olabilir. Çizgiyi yamuk çekmek, adamın poposunu uzatmak, ayağını büyütmek gibi şeyler olamaz diye düşünüyorum... Umarım yanılmıyorumdur.

Çevrimdışı Erman1903

O işler çok kolay işler. Böyle manipülasyonları yapacak adamı ve altyapıyı oraya kuracak olsalardı, yaptıkları oynamayı farketmezdiniz. Bana dilediğiniz pozisyonun herhangi bir açıdan fotoğrafını verin, ne istiyorsanız 1 dakika içinde yapıp yollayayım. Ofsaytı içeri alayım, topu çizgiden dışarı çıkarayım, içeri sokayım. Asla anlamazsınız.

O yüzden bence bu kadarı biraz fazla.

Ayrıca artık eski dünya yok. Biri peşine düşer, yayıncı kuruluştan orijinal görüntüyü ister, alır, üstüste koyar. Böylesine fahiş bir manipülasyon ortaya çıkarsa, FIFA, Türkiye'ye bir daha futbol oynatmaz.

Bizim rakiplerimize yapılacak kıyak; hakemlerin bazı şeyleri 'görmemesi', VAR'a gitmemesi ya da VAR ekibinin hakemi izlemeye çağırmaması gibi şeyler olabilir. Çizgiyi yamuk çekmek, adamın poposunu uzatmak, ayağını büyütmek gibi şeyler olamaz diye düşünüyorum... Umarım yanılmıyorumdur.

Bana göre doğal forma aykırı popo su götürmüyor, bacak biraz şüpheli ama onda da çok az şüphem var sadece ayak da değil komple bacak problemli.

Afedersiniz sakat, kaza geçirmiş birinin bacağı gibi biraz kısalmış da olabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 03:36:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Yrn maaşını ödediğimiz ya da ödeyeceğimiz  hocaya karşı oynayacağız dimi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yrn maaşını ödediğimiz ya da ödeyeceğimiz  hocaya karşı oynayacağız dimi

Avcının bizim maça kadar uyumayıp çalışacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Avcının bizim maça kadar uyumayıp çalışacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Bunu zaten hepimiz tahmin ediyoruz, ekstra bi motivasyon calisma ve hirs yapmistir kesin. 1-0 olsun bizim olsun, her türlü zor mac olacak.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Adamın zaten kariyerideki en iyi maçları bize karşi oynadıği maçlar. En kötü maçları bizi çalıştırırken olan maçlar.

Gelmiş geçmiş en büyük Beşiktaş düşmanı olabilir kendisi