Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623496 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Erman1903

Gokhan transferine basindan karsiydim ama bu sakatlik haberine verilen tepkilere anlam veremiyorum. Daha onceki sakatligi nuksetmis olsa anlarim ama antrenmanda ikili mucadele sonrasi ayagina aldigi darbe sonucu sakatlanmis adam. Takimdaki herhangi bir oyuncunun basina gelebilirdi bu durum. Bunun kronik sakatlikla falan ne alakasi var simdi...

Bu kronik sakatlık mıdır bilmem 'darbe deniyor' ama Gökhan kronik olarak belayı bulabilen bir arkadaş. Reis'in yarın çatışma ortasında falan kaldığını duysam şaşırmam açıkçası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezonu kapatmadı ama kapatmış kadar oldu  :uyucam:

Gökhan Töre, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. (TRT Spor)
Çöpe giden 1 milyon Euro.

Burada bize bu adamın kronik sakat olmadığını kanıtlamaya çalışanlar vardı, aklıma geldikçe gülüyorum sinirden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gokhan transferine basindan karsiydim ama bu sakatlik haberine verilen tepkilere anlam veremiyorum. Daha onceki sakatligi nuksetmis olsa anlarim ama antrenmanda ikili mucadele sonrasi ayagina aldigi darbe sonucu sakatlanmis adam. Takimdaki herhangi bir oyuncunun basina gelebilirdi bu durum. Bunun kronik sakatlikla falan ne alakasi var simdi...
Kas grubu ve kasları zayıf bir adam işte, bir yeri patlamasa bir yeri patlıyor.

Hulk 34 yaşında. Darbe almıyor mu da, hayatı boyunca Töre'nin tek 1 senede kaçırdığından daha az maç kaçırdı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Adidas ile 5 yıllık 100 milyon TL'lik yeni sponsorluk anlaşması yapmışız. Forma severlere duyurulur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA - Adidas ile 5 yıllık 100 milyon TL'lik yeni sponsorluk anlaşması yapmışız. Forma severlere duyurulur.

Senelik 2 milyon Euro, çok az değil mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senelik 2 milyon Euro, çok az değil mi?

Murat Özen canlı yayında böyle söyledi. Hatta FB'nin Puma ile anlaşması ile elimiz güçlenmiş söylediğine göre. Forma satamıyoruz zaten. Yine iyi vermişler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Murat Özen canlı yayında böyle söyledi. Hatta FB'nin Puma ile anlaşması ile elimiz güçlenmiş söylediğine göre. Forma satamıyoruz zaten. Yine iyi vermişler.
O fiyata forma satılmaması normal bence. Bu yıl ben de almadım. Çok pahalı gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kronik sakatlık mıdır bilmem 'darbe deniyor' ama Gökhan kronik olarak belayı bulabilen bir arkadaş. Reis'in yarın çatışma ortasında falan kaldığını duysam şaşırmam açıkçası.
20 lig maçı oynadık, 13'ünü kaçırmış.

30 dakikadan fazla süre aldığı maç sayısı 1.

Yazık gerçekten.

Çevrimdışı Lucescu1903

Boş verin transferi filan alın antreman görüntüleri.

Çevrimdışı Erman1903

Çöpe giden 1 milyon Euro.

Burada bize bu adamın kronik sakat olmadığını kanıtlamaya çalışanlar vardı, aklıma geldikçe gülüyorum sinirden.

Gülmeye gerek yok, sonra başka oyuncuların da başına bir şeyler geliyor. Adamlar iyi olsun istiyorlardı biz kötü olalım ne olacak.

Özellikle N'Koudou üzerinden kötü bir iletişim yapıldı. Başkasının aldığı oyuncuya kronik sakat diyip kendin sakatlıklar yaşamış adamları aldığında eleştirilirsin. Böyle şeyler yaptığında genelde hayat cevabını verir. Bu tip şeyleri çok yapiyoruz 1-2 değil birçok konuda var verilen %40-50ler vb. Bunların hepsinden bir anda zarar görmezsin bazen ardarda da gelir sakatlık işleri bulaşıcı olma gibi bir huyu vardır. Şimdi başarılıyız diyoruz yarın bir iki kaza olsa sene sonunda hedefe ulaşamazsak bilmeden mi aldık mesela bu sakatlıkları diyecek insanlar? Olmayacak çünkü bu kadar tesadüf olmayan şeyi birarada yapıyorsan kimse şanssızlık oldu falan demez.

Ben bu tarz şeyleri çok gördüğüm zaman biraz radikal eleştiri yaparım ki işler öyle olmasın. Başka türlü irade ortaya koyamazsın işler öyle devam eder. O yüzden bana kimsenin ne dediği umrumda olmuyor, neyse onu konuşurum sakat mıdır performansı iyi midir kabiliyeti var mıdır. Mal neyse o dur millete sakatlık ve performans uyduracak halim yok.

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 20:17:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kadromuz mükkemel vs diyenler için en azından bazı şeyleri kafasına dank etmesi yararına olabilecek bir şey.

Çevrimdışı levitate

Sezonu kapatmadı ama kapatmış kadar oldu  :uyucam:

Gökhan Töre, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. (TRT Spor)
hasic ve boyd'a gün doğdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Beni üzdü, daha az paraya puma veya nike denenmesi lazımdı , satışla fark kapatabilirdi, son zamanlarda bize yakışan forma yapıldığını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Lucescu1903

Forma için Macron,Puma vs. ile anlaşabilirdik Adidasın hem ücreti az hem formaları kalitesiz hem tasarımları berbat.

Çevrimdışı Lucescu1903

Adidas ile 5 yıllık 100 milyon tl anlaşmışız sponsorlar da limite ekleniyor hulk için bütçe açılmış olabilir.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354864599200395264

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adidas ile 5 yıllık 100 milyon tl anlaşmışız sponsorlar da limite ekleniyor hulk için bütçe açılmış olabilir.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354864599200395264

Rakam nasıl ??? gs ile fbnin daha fazla aldığını hatırlıyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Rakam nasıl ??? gs ile fbnin daha fazla aldığını hatırlıyorum.
formamızı bunların yapmasından nefret ediyorum..ama anlaşılan en iyi parayı onlar veriyor sağlık olsun

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Macron, Puma, Under Armour güzel formalar yapıyorlar. Özellikle Macron' u ben çok beğeniyorum. Nedense bir türlü ülkemizde tutulmuyor bu markalar.

Çevrimdışı Lucescu1903

Macron, Puma, Under Armour güzel formalar yapıyorlar. Özellikle Macron' u ben çok beğeniyorum. Nedense bir türlü ülkemizde tutulmuyor bu markalar.

TS'nin formalarını macron yapıyor çok güzel formalar yapıyorlar bence  neden düşünülmez aklım almıyor.Under Armour'da gayet güzel.Adidasın her şeyi rezalet tasarımları özellikle.

Çevrimiçi Necmi

Adidas 11.2 milyon euro 13.6 m dolar bence çok iyi para

Çevrimdışı Lucescu1903

Adidas 11.2 milyon euro 13.6 m dolar bence çok iyi para

Senelik 2 milyon €  yapıyor ağabey bence çok az.

Çevrimiçi Necmi

Senelik 2 milyon €  yapıyor ağabey bence çok az.
en son yaptığımız anlaşmadan ne kadar almıştık öncesinden ne kadar almıştık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya tottenham-liverpool macina bakan varmi, adamlar tribünü ne güzel siyah beyaz reklam pankartlariya donaltmislar, baska hicbir renk göremiyorsun, hatta bazi markalarin renkleri siyah beyaz olmamasina ramen hepsi siyah beyaz. muazzam gözüküyor. Bizde de renkli renkli reklam pankartlara izin verilmemeli, görsel anlamda cok kötü oluyor.  Fb ve gs' dada kendi renklerinde cogu pankartlar
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 23:57:00 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Lucescu1903

en son yaptığımız anlaşmadan ne kadar almıştık öncesinden ne kadar almıştık

Böyleymiş ; 2014/15 senesinde geçerli olmak üzere 5 yıllık 24.5 milyon $.25 desek yıllık 5 milyon $ diyebiliriz.

https://www.fanatik.com.tr/toraman-ve-sezerin-durumu-belli-degil-349412