Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki sana bir sorum var; Boyko mu iyi kaleci Karius mu?  :alala:
Karius

Zamaninda cok iyiydi , Mainz de de iyiydi , Liverpoolda da çok iyiydi taa ki O S.L finaline kadar , ne olduysa ondan sonra oldu zaten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Abu, Josef, Rosier bunlarin alternatifleri yok. Rotasyon yapinca takimin gucu %50 oynuyor bi anda.

Ridvan Nskaladan, Montero Wellingtondan iyi ama degistiklerinde takim o kadar da etkilenmiyor.

Bu rotasyonlar olacak artik yolda, abartmanin manasi yok.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 01:20:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Karius

Zamaninda cok iyiydi , Mainz de de iyiydi , Liverpoolda da çok iyiydi taa ki O S.L finaline kadar , ne olduysa ondan sonra oldu zaten

Karius o maçtan sonra zaten çöktü, toplayamadı kendini . Adam iki tane hatalı ve basit gol yedi . Bitti.
Boyko'da bize gelmeden önce Uefa finali yaptı Dnipro'da ,kötü kaleci değildi aslında ama kan tutmadı işte.

Neyse elimizde Ersin var dicemde @Yunus Emre Dökmeci onuda beğenmiyor  :biggrinking: zamanla iyi olur diye ümit ediyoruz.

Çevrimdışı Lucescu1903

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoşgeldin  :) Umarım burada kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 01:35:44
  • Beylikdüzü-İstanbul

Hoşgeldin, safalar getirdin.  :ok:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoşgeldin, umarım uğurlu gelirsin bol bol beraber kupa ve şampiyonluk görürüz  :)

Çevrimiçi Necmi

Farklı maçlar izliyoruz sanırım abi. Welinton cezalı duruma düşene kadar evet fena değildi ama nsakala hangi maçta rıdvan kadar verim veriyor? Nsakala bir kere aşırı tek yönlü oyuncu defansif olarak evet sağlam kalabiliyor rakip kanatlara karşı ancak hücumda etkisiz eleman hele önünde larin oynayınca gördük nasıl kısır hale dönüşüyoruz. Rıdvan son maç özelinde sağlam bindirmelere de başladı nazar değmesin biraz orta kalitesini geliştirmesi lazım o da olacak zamanla hırslı çocuk. Welinton'un montero'dan daha iyi olmasına gelirsek belki topa baskısı ve hava toplarında daha iyi denilebilir ama takımın pas oyununa katkısında yarısı bile etmez welinton montero'nun. Geçen hafta konuştuğumuzda çok abartılıyor vs deniyordu ancak son iki maçta takımın rakip ön alan baskısından çıkmasında nasıl önemli rolü olduğunu görmeye başladı insanlar montero varken topu da kaybetmiyorsunuz kolay kolay yoksa hem gs hem karagümrük deli gibi basmaya çalıştı bilhassa ilk yarılarda bu çocuk welinton gibi dan dun ileri vursa ve dönüşünde atak yesek çok problem yaşayabilirdik iki maçta da.
rıdvan nasıl hücuma katılıyor hücum konusunda nsakalanın onda biri etmez gerçekten aynı maçları izlemiyoruz galiba gözletinizin gördüğünü değil önyargılarınızın gördüğünü konuşuyorsunuz rıdvan fazla abartılıyor iş var çocukta ama unutmayın çocuk daha bu kadar şişirmek iyi değil basının oyununa gelmeyin yavaş yavaş süre alıp olsun olmadan oldum demesin hücuma katkısı yok asist yapması katkısı olduğu anlamına gelmez çok fazla yerini kaybediyor hangi maçtı hatırlamıyorum bir baktım solumuz bomboş atakta yiyoruz rıdvan nerde dedim adam sağ bekte rosierin yanında topu sola yollasalar sıçtık maç içinde dikkat edin çok yapıyor bunu birçok kez rakibi takip ederken kale ile arasında kalacağına tersde kalıyor açıklarının kapatılması için çok yardım alıyor baskı yediğimiz bir maç olsa patlayacak iyi bir bek olacak olabilir ama şu an değil ve şampiyonluğa gidiyoruz gücü yetmiyor farkında değilmisiniz
Monteroya gelince evet iyi stoper olacak ama iyi pas atması stoperde aranan birinci öncelik değil sevdiğim yanı sakinliği sonrada dikine paslarıyla oyunu güzel yönlendirmesi ama kafa yok ve hızlıda değil defansı ilerde kurduğumuz maçlarda vida ile birlikte bence sakat oluyor welington hızlı oyuncu kafasıda var kaç defa bizi gol yemekten kurtardı montero olsaydı o golleri yerdik hiç farketmiyorsunuz nkoudou hızıyla depar atıp defansdan top çıkarıyor o sırada montero nerde diye sorun kendinize hataları görmüyorsunuz çünkü birileri kapatıyor aklınızda verdiği dikine paslar kalıyor montero denince herkesin dediği iyi pas atıyor oluyor arkadaşlar montero stoper ve akılda kalan hareketleri verdiği paslar olmamalı stoper olarak izleyin değerlendirmeyidr öyle yapın verdiği paslar garnitürdür ana yemek değil lezzet katar ama karın doyurmaz birde welintonda dikinr oasla oynuyor yan top yapmıyor ön yargınızla izlemeyin beşiktaşın oyuncusu olarak izleyin
Ben welintonda oynasa sıkıntı etmem monteroda oynasa sıkıntı etmem rakibe göre hoca seçer der geçerim üç günde bir maç yapıyoruz üç stoperimiz var hepsinin hazır olması lazım maç alışkanlıklarını kaybetmemeli  sakatlık var ceza var pandemi var  hücum hattını orta sahayı maç içinde değiştirebiliyor ama savunmaya bu yapılmaz denge bozulur hemen o nedenle maç maç dinlenmeli
İçinizde sergeni en fazla eleştiren benim ama bu konuda tercihlerine saygı duymak gerekiyor lig ilerledikçe o gençler gerilimi kaldıramayacak tecrübeli oyunculara ihtiyaç olacak hazır tutulmaları gerekiyor bunun için çok zaman yok şurda yirmi gün sonra tekrar zorlu maç sürecine gireceğiz at şimdi onları geri plana tüket kulübede yirmi gün sonra gençler tükendiğinde yerine oynatacak adam bulamazsın gençler öyle değil oturt istediğin kadar soktuğunda oynarlar

Çevrimdışı Lucescu1903

Hoşgeldin  :) Umarım burada kalıcı olursun  :)

Hoşgeldin, safalar getirdin.  :ok:

Hoşgeldin, umarım uğurlu gelirsin bol bol beraber kupa ve şampiyonluk görürüz  :)

Teşekkür ederim, hoş bulduk. :)

Çevrimiçi Necmi

Abu, Josef, Rosier bunlarin alternatifleri yok. Rotasyon yapinca takimin gucu %50 oynuyor bi anda.

Ridvan Nskaladan, Montero Wellingtondan iyi ama degistiklerinde takim o kadar da etkilenmiyor.

yanılıyorsun rosierin yerine dorukhan oynar josefin yerine necip oynar dinlendiririz abuşun oynamadığı maçlarıda kazandık kalkıp kritik maçlarda dinlendirecek hali yok sergenin rakibe göre rotasyon yapar sezon başının korkusunu yaşıyorsunuz 😃 ama takım o noktada değil haftalardır kim girerse girsin takım gücünden birşey kaybetmiyor ozi hariç 🤨 bu rotasyonları doğru yaparsak ayakta kalırız çok zorlu bir döneme giriyoruz şubat zor olacak ama rakiplere göre ikinci yarı şans bizden yana hele en zorlu şubat ayı en rahat bizim geçirmemiz gerekiyor

Çevrimdışı worns

iki gün dinlenmeyle maça çıkacağız. karagümrük'ün hemen öncesinde de hemen hemen aynı kadro derbi oynadı. bu maçta rotasyon normal. montero, rıdvan haricinde başka değişiklikler de olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

iki gün dinlenmeyle maça çıkacağız. karagümrük'ün hemen öncesinde de hemen hemen aynı kadro derbi oynadı. bu maçta rotasyon normal. montero, rıdvan haricinde başka değişiklikler de olacaktır.
maçın akışına göre maç içinde olur ts antalya deplasmanı konya sonrada gençler deplasmanı var bu periyoda mümkün olan en dinlenmiş takımla çıkmak gerekiyor çok önemli dörtte dört yaparsak fark açılır sonrasında rahat ederiz beş maç içinde en kolay geçme ihtimali göztepe maçı bunda yapmayacağız hangi maçta yapacağız beşinci hafta soluk alacağız rakipler yoğun geçerken soluklanmak bayağı lüks olacak yetrki puan kaybetmeyelim bu arada

Çevrimdışı Erman1903

rıdvan nasıl hücuma katılıyor hücum konusunda nsakalanın onda biri etmez gerçekten aynı maçları izlemiyoruz galiba gözletinizin gördüğünü değil önyargılarınızın gördüğünü konuşuyorsunuz rıdvan fazla abartılıyor iş var çocukta ama unutmayın çocuk daha bu kadar şişirmek iyi değil basının oyununa gelmeyin yavaş yavaş süre alıp olsun olmadan oldum demesin hücuma katkısı yok asist yapması katkısı olduğu anlamına gelmez çok fazla yerini kaybediyor hangi maçtı hatırlamıyorum bir baktım solumuz bomboş atakta yiyoruz rıdvan nerde dedim adam sağ bekte rosierin yanında topu sola yollasalar sıçtık maç içinde dikkat edin çok yapıyor bunu birçok kez rakibi takip ederken kale ile arasında kalacağına tersde kalıyor açıklarının kapatılması için çok yardım alıyor baskı yediğimiz bir maç olsa patlayacak iyi bir bek olacak olabilir ama şu an değil ve şampiyonluğa gidiyoruz gücü yetmiyor farkında değilmisiniz
Monteroya gelince evet iyi stoper olacak ama iyi pas atması stoperde aranan birinci öncelik değil sevdiğim yanı sakinliği sonrada dikine paslarıyla oyunu güzel yönlendirmesi ama kafa yok ve hızlıda değil defansı ilerde kurduğumuz maçlarda vida ile birlikte bence sakat oluyor welington hızlı oyuncu kafasıda var kaç defa bizi gol yemekten kurtardı montero olsaydı o golleri yerdik hiç farketmiyorsunuz nkoudou hızıyla depar atıp defansdan top çıkarıyor o sırada montero nerde diye sorun kendinize hataları görmüyorsunuz çünkü birileri kapatıyor aklınızda verdiği dikine paslar kalıyor montero denince herkesin dediği iyi pas atıyor oluyor arkadaşlar montero stoper ve akılda kalan hareketleri verdiği paslar olmamalı stoper olarak izleyin değerlendirmeyidr öyle yapın verdiği paslar garnitürdür ana yemek değil lezzet katar ama karın doyurmaz birde welintonda dikinr oasla oynuyor yan top yapmıyor ön yargınızla izlemeyin beşiktaşın oyuncusu olarak izleyin
Ben welintonda oynasa sıkıntı etmem monteroda oynasa sıkıntı etmem rakibe göre hoca seçer der geçerim üç günde bir maç yapıyoruz üç stoperimiz var hepsinin hazır olması lazım maç alışkanlıklarını kaybetmemeli  sakatlık var ceza var pandemi var  hücum hattını orta sahayı maç içinde değiştirebiliyor ama savunmaya bu yapılmaz denge bozulur hemen o nedenle maç maç dinlenmeli
İçinizde sergeni en fazla eleştiren benim ama bu konuda tercihlerine saygı duymak gerekiyor lig ilerledikçe o gençler gerilimi kaldıramayacak tecrübeli oyunculara ihtiyaç olacak hazır tutulmaları gerekiyor bunun için çok zaman yok şurda yirmi gün sonra tekrar zorlu maç sürecine gireceğiz at şimdi onları geri plana tüket kulübede yirmi gün sonra gençler tükendiğinde yerine oynatacak adam bulamazsın gençler öyle değil oturt istediğin kadar soktuğunda oynarlar

Rıdvanın hücumda N'Sakalanin onda biri etmesi ve Welinton'un hızı dışında çoğu yoruma katılıyorum. Rakibe göre de olur zaten 3 kişiler Necip joker oynayacak işte hepsi. Olur rotasyon, adamları diri tutmak lazım. Bu rotasyon olduğu zaman iorta sahada Necip-Atiba-Josef falan olabiliyor ben de onun dışında pek takılmıyorum kimin oynadığına.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 03:34:02 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Abi gözünü seveyim nasıl rıdvan nsakala'nın onda biri etmiyor hücumda? Nsakala'nın dünya üzerinde hücum anlamında onda biri bile etmeyeceği profesyonel sol bek oyuncusu olamaz abi göz var izan var:) montero'nun pas yeteneği göze hoş geldiği için değil takımın hücumu orada şekillendiği için övülüyor kısa bir örnek vericem gs maçında 4 veya 5 kişiyle önde basarlarken josef ile sol taç çizgisine yakın bir yerde sakince çok güzel bir verkaça girdi ve takım rakibi eksik yakalayıp hızlı hücuma çıktı orada vida olsa muhtemelen top kaybı ve peşinden kalemizde tehlike yaşayacaktık bahsetmek istediğim bu ayrıca ben dicko'yu döndürmesinden başka bir majör hatasını hatırlamıyorum cisse'ye karşı da oynadı bu eleman diagne'ye karşı da oynadı sobiech'e karşı da oynadı uçup kaçmadı rakip santraforlar hatta pozisyona bile giremediler doğru düzgün tabi bunda takımın yaptığı yoğun ön alan baskısı ve yanında oynayan vida da etkiliydi ek olarak vida'nın sağ stoperde daha verimli olduğunu düşünüyorum defansif aksiyon rakamlarına bakmadım ancak izlenimim böyle.

Bunlar bizim oyuncularımız abi kimse nsakala ve welinton düşmanlığı yapmıyor ben welinton'un gelişine son derece karşı olsam da nsakala'nın caner gibi bir karadelik yerine gelecek olmasından son derece memnundum welinton'da allah var başlardaki savruk halini atlatmıştı ve iyi oynuyordu hatırladığım son hatası boupenza'dan 2 metrekare alanda çalım yiyip gole sebep olması ama olur bunlar benim endişem welinton vida nsakala üçlüsü sahada olduğunda hücuma çıkmakta çok zorlanıyoruz ben o yüzden salt savunmacılığına bakıp ana yemek-ganitür benzetmene katılamıyorum. Maç günü geldi çattı hocanın tercihine saygım sonsuz umarım hoca haklı çıkar ve kayıp yaşamayız.

Çevrimdışı mourinho1903

Alanya ve Hatay macinda abuk subuk oynadik bir bakalim ilk 11'de kim var (surpriz).
Atiba'nin eksik oldugu mac bi Rize maci var, onda 6 attik. Aboubakar falan desen neyse diyecegim, ama Ridvan Atiba'dan onemli.
Ben tercih meselesinde degilim acikcasi, rotasyon da yapilsin tabii.
Ama benim garibime giden hep ayni oyuncularin rotasyona girmesi. Stoper rotasyonu diyoruz da, neden Vida dinlenmiyor? Son 8-9 mac full oynuyor, neden Montero daha yeni 2-3 mac oynamisken dinlenme ihtiyaci duyuyor o yasta? Rosier'nin performansi dustu, o dinlesin mesela, cogu kisinin tepki gosterecegini zannetmiyorum. Ridvan son 2 mac muhtesem oynamisken o yasta kesik yiyorsa bu garip gelebilir insanlara, ayni sey Montero icin gecerli.
Ayrica takimda rotasyonun yapilacagi son yer stoper ikilisi olmali, bunda hemfikiriz sanirim.

Çevrimdışı Mahfuz

Merhaba arkadaşlar! aranıza yeni katıldım!  :ishock: Umarım şampiyonlukla sonlanacak bir sezonu beraber tamamlarız, iyi pazarlar ve sağlıklı haftasonları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merhaba arkadaşlar! aranıza yeni katıldım!  :ishock: Umarım şampiyonlukla sonlanacak bir sezonu beraber tamamlarız, iyi pazarlar ve sağlıklı haftasonları.
Hoşgeldin  :) Umarım kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2021, 14:56:49
  • Beylikdüzü-İstanbul

Hoşgeldin Abicim.  :ok:
Gelişin uğurlu olsun bu yıl şampiyon olalım inş  :super:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın üst üste 4. şampiyonluğu engellendi, o sezon kırılma anıydı. 1992-93 sezonunun son maçlarında, özellikle Ankara'da neler olduğunu herkes biliyor." (NTV)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Lucescu1903

:hosgeldin ağabey.Bende yeni katıldım. :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hosgeldin abi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mahfuz

Hoşgeldin  :) Umarım kalıcı olursun  :)

Hoşgeldin Abicim.  :ok:
Gelişin uğurlu olsun bu yıl şampiyon olalım inş  :super:

Hosgeldin abi.

:hosgeldin ağabey.Bende yeni katıldım. :)

Hepinize çok teşekkür ederim  :)

Çevrimiçi NioHH

:super: bende aranızda yeniyim. Herkese selamlar
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 20:15:17 NioHH ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

:super: bende aranızda yeniyim. Herkese selamlar
Hoş geldin  :) Umarım aramızda kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★