Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef'den Adem Ljajic paylaşımı  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Neyse ok sarillardan lacili olanla aramiza  sosyal mesafeyi koymus olduk..
Herkes yerini bilsin,
ne bu  ya! market  kuyrugu mu Allah askina?  :D
Yorgo

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Neyse ok sarillardan lacili olanla aramiza  sosyal mesafeyi koymus olduk..
Herkes yerini bilsin,
ne bu  ya! market  kuyrugu mu Allah askina?  :D
Başaksehir macini yüzyilin hakem şikesiyle kazanmasalardi, görürdüm ben onlari simdi nerelerdeydiler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Hulk hiç istemediğim bir transfer. Adam takımı sabote edebilir. Bizim takımın ön büyük özelliği topu kaybettiğimizde veya önde basmamız gereken zamanlarda çok iyi basabiliyor oluşumuz. Hulk buna uygun bir oyuncu değil. O yüzden geçen sene Burak Ljajic Caner ve Gökhan ikilemine tekrar girmeye gerek yok. Takım savunmada 1 kişi eksik oynar Hulk geldiğinde. Hiç istemiyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Başaksehir macini yüzyilin hakem şikesiyle kazanmasalardi, görürdüm ben onlari simdi nerelerdeydiler.
Aynen öyle. Lakin biz böyle sağlam gidersek yetişememe korkusu panik yaptıracak bunlara. Hani o psikolojik üstünlük muhabbeti olan sene var ya, aynı o zamanki gibi. Panik hata getirir

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fener ittirmece ile yarışta tutulur bir şekilde. Lakin Sergen hocam Vodafone Park’tan sağ çıkartmaz bunları. Hele bir de taraftar olursa maçta...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sezon başında Fenerbahçe ligin ve yakın dönemin en iyi kadrosunu kurdu diyen Rıdvan Dilmen şu an F.bahçe zaten iyi kadro kurmamıştı 6.5- 7'lik kadro kurdu dedi.

Acı acı gülüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Sıkıntı yok fenerle yarışalım onlar loser 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa kupası gelirleriyle lig gelirleri kıyas bile kabul etmiyor artık  :tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1352322970476273665

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün ne top oynadık be  :evillol: :evillol: :evillol:
Öyle bir hale geldik ki artık gol yediğimize ve ljajicin 5.golü sayılmadığına falan üzülüyoruz  :lol:
Ben ljajicin golünü attı sayıyorum beni ilgilendirmez  :lol:

Çevrimdışı celiker1

Josef de souza takımı omuzlarına aldığı yetmiyor derbide gol atıyor
Yetmiyor Ljajic'i omuzluyor özüne döndürmeye çalışıyor yetmiyor
Hulk'u  telefonla arayıp çağırıyor.

Yiğidim benim ya adam (Küfür Yasak)₆

ALINTIDIR.....
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/analysischef/status/1352349628402962432

şiir gibi gol...

Rıdvan yerine Caner olsaydı içeri ortalayıp atağın ırzına geçerdi

Bir istatistik paylaşayım. Beşiktaş geçen sene akan oyunda maç başı 17.5 orta yaparken bu yıl 12.5 orta yapıyor.

%25 azaldı. Topu kanatlara taşıyıp hızlıca merkeze aktarıyoruz.
The great gig in the sky

şiir gibi gol...

Bir istatistik paylaşayım. Beşiktaş geçen sene akan oyunda maç başı 17.5 orta yaparken bu yıl 12.5 orta yapıyor.

Bende bir istatistik vereyim ghezzal diye bir topçumuz vardı ve oynamadı  :lol:
Hastasıyız böyle gollerin  :lol:
Monteronun bir tık avantajı burada başlıyor, montero geldiğinden beri ersine dönüşler azaldı. Weliltonda bu daha fazlaydı.

Çevrimdışı mrred

Bende bir istatistik vereyim ghezzal diye bir topçumuz vardı ve oynamadı  :lol:
Hastasıyız böyle gollerin  :lol:
Monteronun bir tık avantajı burada başlıyor, montero geldiğinden beri ersine dönüşler azaldı. Weliltonda bu daha fazlaydı.
Malatya maçından bu yana gördüğümüz iyi oyunun emareleri artık tam anlamıyla iyi oyuna dönüşmek üzere. Şimdi sırada bu seviyeyi korumak var. İstikrarlı bir şekilde bu seviyeyi korursak rüya gibi bir sezon bizi bekliyor.
The great gig in the sky

Malatya maçından bu yana gördüğümüz iyi oyunun emareleri artık tam anlamıyla iyi oyuna dönüşmek üzere. Şimdi sırada bu seviyeyi korumak var. İstikrarlı bir şekilde bu seviyeyi korursak rüya gibi bir sezon bizi bekliyor.

İyi yoldayız gibi gözüküyor ama kadro eksik eğer transfer yapılmazsa yazık edilecek bu kadroya, o kritik bir transfer dönemi ki.
Ha bu arada ljajicten de verim alır ve şampiyon yaparsa sergen, sözüm söz @levitate söylediği profil resmimi 1 sene koyarım  :lol:
Yalan yok, buraya kadar getirmekte bir olay fakat bu performansı 3 aşağı 5 yukarı sürdürmek asıl tdyi td yapar. Umarım beni takım mosmor ederse sezon sonu maviliklere süreriz motorları.

Çevrimdışı levitate

İyi yoldayız gibi gözüküyor ama kadro eksik eğer transfer yapılmazsa yazık edilecek bu kadroya, o kritik bir transfer dönemi ki.
Ha bu arada ljajicten de verim alır ve şampiyon yaparsa sergen, sözüm söz @levitate söylediği profil resmimi 1 sene koyarım 
Yalan yok, buraya kadar getirmekte bir olay fakat bu performansı 3 aşağı 5 yukarı sürdürmek asıl tdyi td yapar. Umarım beni takım mosmor ederse sezon sonu maviliklere süreriz motorları.

hahaha senin ppyi geçtim o fotoğrafı forumun ana sayfasına asmak lazım

valla harika gidiyoruz ya hocaya her geçen gün daha çok bağlanıyorum

böyle devam edip ligi alırsak fanatik gibi savunurum artık :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Montero  :)

https://twitter.com/analysischef/status/1351829961850691584
Montero , Welintonun tam aksine çok soğukkanlı asla paniklemiyor , rahat ve sakin

Welintin ise tam tersi baski anında aşırı panikliyor eli ayağına dolaşıyor , sakarlik olasılığı da Montero ya gore xok daha fazla

Boşuna bu takimin as stoperi Monterodur diye kendimizi yırtmiyoruz burada :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Aynen öyle. Lakin biz böyle sağlam gidersek yetişememe korkusu panik yaptıracak bunlara. Hani o psikolojik üstünlük muhabbeti olan sene var ya, aynı o zamanki gibi. Panik hata getirir
Panikle beraber  onlari yaristan uzaklastiracak esas sey aslinda umutsuzluk olur boyle  bir durumda.. Umutsuzluk  konsantrasyon  ve istah  kaybina sebep olur, inanmislik biter  ve  maclara motivasyonsuz cikmaya baslarlar.. Umalim da  su  iyi  durumu bi bir bucuk- 2 ay daha koruyabilelim  o zaman her sey  daha da kolaylasacaktir...
Yorgo

+1903
Yorgo

şiir gibi gol...

https://twitter.com/analysischef/status/1352374895573925888?s=20
Yorgo

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Montero , Welintonun tam aksine çok soğukkanlı asla paniklemiyor , rahat ve sakin

Welintin ise tam tersi baski anında aşırı panikliyor eli ayağına dolaşıyor , sakarlik olasılığı da Montero ya gore xok daha fazla

Boşuna bu takimin as stoperi Monterodur diye kendimizi yırtmiyoruz burada :bandit:
Tek bir kritik hatasını hatırlıyorum. Direkt gol yedirmişti. Ama onun dışında çok sağlam oynuyor. Welinton da son maçlarda fena değildi ama o da çok fazla hata yaptı toplamda.

Çevrimiçi Necmi

Panikle beraber  onlari yaristan uzaklastiracak esas sey aslinda umutsuzluk olur boyle  bir durumda.. Umutsuzluk  konsantrasyon  ve istah  kaybina sebep olur, inanmislik biter  ve  maclara motivasyonsuz cikmaya baslarlar.. Umalim da  su  iyi  durumu bi bir bucuk- 2 ay daha koruyabilelim  o zaman her sey  daha da kolaylasacaktir...
şubat ayını sağlam çıkarsak iş biter fener karşısında her zaman psikolojik olarak üstünüz zaten bu genlerine işlemiş  bizimle yarışıp şampiyon olduklarını hatırlamıyorum belki vardır ama ben hatırlamıyorum sahalarında onları yendiğimiz anda osikolojik üstünlüğü aldık zaten birde üstüne kolay galip geliyoruz hemde puan kaybedeceğimize emin oldukları maçlarda buda kötü kırar oyuncularını zaten hırs yapacak oyuncularıda yok

Çevrimdışı Erman1903

Bu takımın 1. Stoperi Josef yanlış olmasın 🙂