Bence ortalığı sen karıştırdın senin ortada fol yok yumurta yok iken bir resim üzerinden (N'sakala,Hasic) araya mensahı katman kendine göre doğru olan ama aslında öyle olmayan en azından benim için bir şey üzerinden yürüdün gittin.Konu buralara geldi.
Ben birisi hakkında suçlama yada öyle birisi denebilmesi için ispatlanmasından yanamayım net olunması lazım.Aklımızla oynanmaması lazım.Resimden mi anladın dendiğin de hayır deyip daha sonra resimlerde öyle duruyor ayrı duruyor kendini ayrı tutuyor denmesi çelişkeli ifadeler beni tatmin etmiyor hangisi doğru insan ayırt edemiyor konuyu kapatıyorum uzamasın diye ancak ben tatmin olmadım verdiğin cevaplardan.
Burada herkes istediği görüşü savunabilir, benim konuyu Mensah'a getirmem Hasiç - N'Sakala resmiyle de şu anki durumla da çok ilgilidir. Bu takımdan birilerinin kadro dışı kalması gündemde ve ben Mensah'ın bu takıma uymadığını düşünüyorum. Oyun ve takım ruhu olarak diğerlerinin gerisindedir. Sen istediğin kadar başka düşün benim için fark etmez.
Kimse kimsenin aklıyla falan oynamıyor, sen sadece bir resimden mi anladın dedin, ben de hayır ilk geldiği günden beri ortamın dışında görüyorum ama resimleri de incelersen onlarda da genelde tek başına diye cevap verdim ve sana aksi görüşteysen bunu ifade etmek için tek başına olduğu resmi paylaşma diye küçük ama önemli bir tüyo verdim; ilim irfan oğrenelim diyorsun ya onun için. Bu kadar basit bir detayı bile kaçırıp sana abilik yapana artistlik yapıyorsun. Orada konu Mensah değil sendin.
Bir başka kiralık siyahi oyuncu olan Rosier'in heyecanını, şans bulamayan N'Sakalanın arkadaşlarına desteğini, Atiba'nın abiliğini, N'Koudou'nun her daim pozitif ve başarı iştahını, Aboubakar'ın diğer çocuklar tarafından hayranlık duyulmasına rağmen mütevazi tavırlarını, Larin'in savaşçılığını görüyorum. Mensah paşa da ise bunların hiçbiri bana göre yok. Bir gün görürsem söylerim.
Adam gibi top oynasa bunları konuşmam, kusura kalma benim uyuz eşeklere fazla tahammülüm olmaz. Ya toparlanır ya da er geç kıytırık kulübüne döner ve gider oynar Ptt'sinde. Ben olsam onu şimdiye kadar çoktan keser öz evlatlar Ozzy, Hasiç'i koyardım. Bir pas atar, şut çeker onun 90 dakika koşmaya çalışarak yapamadığını iki saniyede yaparlar.