Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629254 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı AvrupaKartalı

10 milyona nerden alıyorsun bu abuş 20 den başlar
Abi zamaninda 8 milyon versek aliyorduk, tabi anlasma geregi öyleydi, sonra bir ara 50 milyona cikmisti bonservisi🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Abi zamaninda 8 milyon versek aliyorduk, tabi anlasma geregi öyleydi, sonra bir ara 50 milyona cikmisti bonservisi🙂
abuşun porto ile aşı tutmadı ama bizimle tuttu  bizde ortaya koyduğu arzuyu sanmıyorumki tek bir porto maçında koysun o nedenle porto için hep sorun oldu bizde yıldızı o nedenle parlak olur bize gelirken sekizdi ama unutma bizde değer kazandı

Çevrimiçi murat

Geç cevap veriyorum yazdığına. Dünden beri yeni giriyorum foruma ama ilk kez seninle aynı fikirde olduğumuz için alıntı yapayım dedim :lol: :)

Şenol Hoca Milne' den sonra gelen en iyi teknik direktörümüzdür. Şenol hoca' nın geldiği zaman unutulmasın. 3 kupa kazanmış, kupa alışkanlığı elde etmiş gs; Rvp, Nani başta olmak üzere müthiş kadro kurmuş fb vardı. Tabi bu 2 takımın kendi stadı vardı. Biz ise kupa kazanamayan, iç sahası olmayan, kırılgan bir takımdık. Sonra Şenol Hoca önderliğinde dirildik. Yani 2015 yaz ayında bize deselerdi ki " 2 sene üst üste şampiyon olacağız, Şampiyonlar liginde namağlup ve lider gruptan çıkacağız, Avrupa Liginde Çeyrek Final oynayacağız" hepimiz yok artık derdik.

O yüzden bence son 20-25 yılımızın en iyi tekndik direktörü Şenol Güneş' tir. En kötüsü ise açık ara meşhur kimyager Abdullah Avcı
muhtemelen lucescuyu da hatırlamıyorsundur yoksa şenol güneş demezdin.

Çevrimiçi murat

Mandzukic' i öyle yedek oturtamazsın. Cenk Tosun' da yedek oturmaya gelmez.
yedek oturmayacaksın zaten yedek oturacaksa güven oturur.bir maç santrafor manzukiç oynar abuş kanada geçer diğer maç abuş santrafor larin kanat diğer maç cezalı olur öbür maç sakat.larin cezalı oldu abubakarın covid oldu veya biri 3-5 maç sakatlık yaşadı güven hariç santrafora koyabilecek adam mı var.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Alinacak birsey yok. Soruyu o sekilde sorarsan o sekilde cevap alma ihtimalin var. Muhabir aslinda eski takim arkadaslarini sormak isterken garip sekilde sormus soruyu. Cenk belki Turkce'yi anlayamamis, veya o an niyetini cozememis, dusunmeden belki tartmadan soruya gore cevap vermis en fazla. Soru nasil basliyor. BESIKTAS'A GELIRSEN. Sen soruya bu sekilde baslarsan adam da o sekilde cevap verir. Bunda art niyet aramak biraz garip, sanki Cenk'i tanimiyoruz biz.

"Yillardir Besiktas'ta forma giydin, guzel hatiralarin oldu. Bazi eski takim arkadaslarin hala Besiktas'ta, bazilari baska takima transfer oldu. En cok ozledigin oyuncular kim veya hala gorustugun oyuncu var mi?".

Bu sekilde sorsan ne cevap verirdi?

Aynı açıklamayı yapardı, oraya bunu söylemek için gelmiş. Ne sorulursa sorulsun bunu bir şekilde dile getirecekti. Çünkü kendisinde aşağılık kompleksi var. İngiltere'ye giderken çok iddialı konuşup sonra da bir baltaya sap olamadığı için ne zaman Türkiye muhabbeti açılıyorsa aşırı tepki veriyor. Google'a Cenk ve Türkiye yazarsan ortalama iki ayda bir "Türkiye dönme planım yok" demeci verdiğini görürsün. Kimse sormasa bile otomatiğe bağladığı için kendi kendine bunu söyler hale geldi. Ben bunları sırf bu röportajından dolayı yazmıyorum uzun zamandır bu demeçlerine dikkat ettiğim için yazıyorum.

Gelgelelim Beşiktaş da onun kıytırık kaprislerine meze değildir. Fizan'a kadar yolu var.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 00:59:21 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

muhtemelen lucescuyu da hatırlamıyorsundur yoksa şenol güneş demezdin.
Lucescu çok mu daha iyiydi?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya ben anlamıyorum adam sana iyi kötü cenk denen arkadaşı 20ye ve bir çok oyuncuyu tosici falandı filandı parayla sattırıp kazandırdı. 2 şampiyonluk 1 şampiyonlar ligi gruptan çıkması 1 avrupa vs vs başarıları getirdi. Artısı eksisini oturup konuşuruz. Bizde ona çok kattık, orası da ayrı. Ama iyi hatırlamak, teşekkür etmek niye bu kadar zor ??? Düşman değil yahu adam, niye kendi adamlarımızı yiyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya ben anlamıyorum adam sana iyi kötü cenk denen arkadaşı 20ye ve bir çok oyuncuyu tosici falandı filandı parayla sattırıp kazandırdı. 2 şampiyonluk 1 şampiyonlar ligi gruptan çıkması 1 avrupa vs vs başarıları getirdi. Artısı eksisini oturup konuşuruz. Bizde ona çok kattık, orası da ayrı. Ama iyi hatırlamak, teşekkür etmek niye bu kadar zor ??? Düşman değil yahu adam, niye kendi adamlarımızı yiyoruz.

inan kaç yıldır aynı soruyu bende soruyorum bir cevap alamıyorum.Onun başarıları pas geçilip başka geçmişten örnek veriliyor lucescu da başarılı onuda tebrik ederiz de lucescunun başarıları Beşiktaş'a şenolun başarıları ts'ye mi yazıldı neden bir kıyas neden şenol tü kaka ? Zannedersin 4 yıl başımızda kan davalımız yönetti bizi.Aklım almıyor benim...
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 01:35:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı solar

Aynı açıklamayı yapardı, oraya bunu söylemek için gelmiş. Ne sorulursa sorulsun bunu bir şekilde dile getirecekti. Çünkü kendisinde aşağılık kompleksi var. İngiltere'ye giderken çok iddialı konuşup sonra da bir baltaya sap olamadığı için ne zaman Türkiye muhabbeti açılıyorsa aşırı tepki veriyor. Google'a Cenk ve Türkiye yazarsan ortalama iki ayda bir "Türkiye dönme planım yok" demeci verdiğini görürsün. Kimse sormasa bile otomatiğe bağladığı için kendi kendine bunu söyler hale geldi. Ben bunları sırf bu röportajından dolayı yazmıyorum uzun zamandır bu demeçlerine dikkat ettiğim için yazıyorum.

Gelgelelim Beşiktaş da onun kıytırık kaprislerine meze değildir. Fizan'a kadar yolu var.

Çok takip etmediğim için hangi bağlamda sürekli dönme planı olmadığını belirttiğini bilmesem de bu durumun aklıma en yatan açıklaması aşağılık kompleksinden öte sürekli kendisine bu sorunun soruluyor olması.

inan kaç yıldır aynı soruyu bende soruyorum bir cevap alamıyorum.Onun başarıları pas geçilip başka geçmişten örnek veriliyor lucescu da başarılı onuda tebrik ederiz de lucescunun başarıları Beşiktaş'a şenolun başarıları ts'ye mi yazıldı neden bir kıyas neden şenol tü kaka ? Zannedersin 4 yıl başımızda kan davalımız yönetti bizi.Aklım almıyor benim...

Ersun 1 sene şampiyon yaptı adamlar hala ersun diye yatıp kalkıyor. Bu adam sana o kadar oyuncu sattı, bu adam sana 2 şampiyonluk getirdi koydu masaya. Tamam aşığı olun, çok sevin demiyorum. Ama gidipte adama bir fatih terimmiş gibi davranmayın yahu.

Çevrimdışı levitate

Ersun 1 sene şampiyon yaptı adamlar hala ersun diye yatıp kalkıyor. Bu adam sana o kadar oyuncu sattı, bu adam sana 2 şampiyonluk getirdi koydu masaya. Tamam aşığı olun, çok sevin demiyorum. Ama gidipte adama bir fatih terimmiş gibi davranmayın yahu.

konu dışı ama o sene ersun'luk bir şey yok kadrosuna ve rakiplerinin zayıflığına dua etsin

fb'lilerin tapmasının tek sebebi aykut'tan sonra gelip taraftarın duymak istediği şeyleri söylemesidir, ikinci döneminde aslında ne olduğu görülmüştür
bipbipbupbup

konu dışı ama o sene ersun'luk bir şey yok kadrosuna ve rakiplerinin zayıflığına dua etsin

fb'lilerin tapmasının tek sebebi aykut'tan sonra gelip taraftarın duymak istediği şeyleri söylemesidir, ikinci döneminde aslında ne olduğu görülmüştür

menermahçemin büyüklüğü bla bla bla şampiyon biz olacağız falan....
Cidden o konuda bak sergene hakkını vereyim, gereksiz yere strese sokmuyor daha bu haftadan şampiyon olacağız falan demiyor. Ya da gol yememeye devam edeceğiz falan demiyor. Böyle olmak lazım geçen sene ersun daha takımı ilk haftalarda öyle bir stres yaptırmıştı ki hatırlıyorum ben başakşehir maçlarından sonra yok işte şampuan yok işte bu diyorlardı ilk 5 içerisinde bitiremediler ligi. Gerçi şimdi şenol yerine ersun olsaydı falan filan diyen bile çıkabilir diye kısa kesiyorum  :lol:

Çevrimdışı levitate

menermahçemin büyüklüğü bla bla bla şampiyon biz olacağız falan....
Cidden o konuda bak sergene hakkını vereyim, gereksiz yere strese sokmuyor daha bu haftadan şampiyon olacağız falan demiyor. Ya da gol yememeye devam edeceğiz falan demiyor. Böyle olmak lazım geçen sene ersun daha takımı ilk haftalarda öyle bir stres yaptırmıştı ki hatırlıyorum ben başakşehir maçlarından sonra yok işte şampuan yok işte bu diyorlardı ilk 5 içerisinde bitiremediler ligi. Gerçi şimdi şenol yerine ersun olsaydı falan filan diyen bile çıkabilir diye kısa kesiyorum  :lol:

fener taraftarında sorgulama veya düşünme gibi şeyler olmadığı için orada tutuyor öyle şeyler. zaten adamlar koyun gibi nereye yönlendirirsen oraya gidiyorlar şaka gibi

2 hafta önce en kötü kadro onlarındı dün alanya'yı şansa yendiler en iyi kadro onların oldu bir anda :ebebe: fener ve saçmalıkları hakkında saatlerce konuşabilirim bu kadar komik bir kulüp yok dünyada :D

bize dönersek hoca en baştan söyledi söyleyeceğini, hedefi herkes biliyordur diye düşünüyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Geç cevap veriyorum yazdığına. Dünden beri yeni giriyorum foruma ama ilk kez seninle aynı fikirde olduğumuz için alıntı yapayım dedim :lol: :)

Şenol Hoca Milne' den sonra gelen en iyi teknik direktörümüzdür. Şenol hoca' nın geldiği zaman unutulmasın. 3 kupa kazanmış, kupa alışkanlığı elde etmiş gs; Rvp, Nani başta olmak üzere müthiş kadro kurmuş fb vardı. Tabi bu 2 takımın kendi stadı vardı. Biz ise kupa kazanamayan, iç sahası olmayan, kırılgan bir takımdık. Sonra Şenol Hoca önderliğinde dirildik. Yani 2015 yaz ayında bize deselerdi ki " 2 sene üst üste şampiyon olacağız, Şampiyonlar liginde namağlup ve lider gruptan çıkacağız, Avrupa Liginde Çeyrek Final oynayacağız" hepimiz yok artık derdik.

O yüzden bence son 20-25 yılımızın en iyi tekndik direktörü Şenol Güneş' tir. En kötüsü ise açık ara meşhur kimyager Abdullah Avcı
çok iddalı olmuş milneden sonra lucesku geldi bu bir
Şampiyon olacağımızı söyleseler kimse inanmazdı demişsin sen kendi adına konuş biliç takımını takip eden herkes şampiyonluğun geleceğini biliyordu biliçle bile gelirdi şenol güneş değer katmadımı takıma kattı tabi ama biraz ağır olun şenol bizim değerimiz değil parasını aldı işini yaptı satılan oyuncuları şenol güneş getirmedi ve satmadı önüne başarılı olacak bir kadro verildi oda bu kadroyu şampiyon yaptı yoksa ona kalsa bursanın kadrosunu dokdururdu takıma kimseyide satamazdık fenerle gs bizden gelip o paraları verip almayacağına göre 😂
Bizim taraftarda bazı kişilere hak ettiğinden fazla değer verme huyu var
Evet şenol güneşi taktirle anabilirdik o son sene yaptıklarını yapmasaydı valla kimin elinde gomez talisca abuş olsa şampiyon olur zaten mesela şu kadroya taliscayı getir kıy sonra git tekne kirala yoksa talisca abuş olduğu sene resmen kenar yönetimi faciası yaşıyorduk her zaman söylüyorum biliç her maç en az 125 km koşan takım bıraktı güneş 100 km nin altında koşan takım bıraktı avcıyı hiç istemedim en sert eleştiriyide ben yapmışdım ama söylendiği kadar kötü hoca değil sadece eline kağnı verdiler oynatmak idtediği oyunu o takım oynayamazdı sergende şu an benzer oyun oynuyor
Ne olursa olsun şenol güneş bu kulübe katkı sundu zamanında vedalaşsaydık kahraman olarak anılırdı bizde iki değil üç şampiyonluk almış olurduk üçüncü şampiyonluğu sırf avrupa sevdasına hediye etti avrupa başarısı onu yüceltiyordu bizi değil bize şampiyonluk lazımdı ulaşmasıda kolaydı ama zerre umursamadı üçüncü şampiyonluğu alsaydık şu an başka yerdeydik böyle çakılmamızın en büyük nedeni üçüncü şampiyonluğu alamamamız oldu gözü milli takımdaydı avrupa başarısı ona milli takım kapısını açacaktı bunuda başardı başarırkende beşiktaşı harcadı bunu şimdi döylemiyorum o zaman söyledim o kadar belliydiki burda olanlar bilir avrupa maçı için fener maçına rotasyonla çıktık unutuldu bunlar fener nefretide bize çok zarar verdi adam beşiktaşın hocası fener stadına bordo mavi kravatla çıkıyor  bunun adına bizi kullanmak denir basın toplantısında federasyonla görüşmedim deyip tff nin anlaştık imzaladık demesini hiç konuşmayalımevet kahraman olarak ayrılması vardı bazı azınlık taraftar hariç adı yüz buruşturarak anılıyor
Adam beşiktaşdayken caneri bir kere bile çağırmadı fenere imza atar atmaz milli takıma zıpladı beşiktaşda ıynarsan milli takımda oynayamazsın ilkesini beşiktaşın hocasıyken uyguladı adam daha kimi savunup teşekkür edeceğiz

Çevrimiçi Necmi

ersunun dua edeceği tek kişi azizdir zatensöyledi sen değil ben şampiyon yaptım dedi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ersunun dua edeceği tek kişi azizdir zatensöyledi sen değil ben şampiyon yaptım dedi
O seneyi hatirlayanlar iyi bilir, ozamanlar var yok bisey yok, ama fb'nin üstünlük sağlayamadigi maclarda ne hikmetse 8- 9 dakika uzatmalar veriliyordu ve fb kactane bu sekilde mac kazandi. Zaten o sezon baslamisti, uzatma tabelalarda fener gol atana kadar caps'leri.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2013-2014 sezonunda fb 4-5 tane maçı son dakikada almıştı. Olimpiyat stadından biz 9 kişi kalmıstık. Yenememişlerdi bizi. Gs deplasmanında orta sahayı geçememişlerdi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

çok iddalı olmuş milneden sonra lucesku geldi bu bir
Şampiyon olacağımızı söyleseler kimse inanmazdı demişsin sen kendi adına konuş biliç takımını takip eden herkes şampiyonluğun geleceğini biliyordu biliçle bile gelirdi şenol güneş değer katmadımı takıma kattı tabi ama biraz ağır olun şenol bizim değerimiz değil parasını aldı işini yaptı satılan oyuncuları şenol güneş getirmedi ve satmadı önüne başarılı olacak bir kadro verildi oda bu kadroyu şampiyon yaptı yoksa ona kalsa bursanın kadrosunu dokdururdu takıma kimseyide satamazdık fenerle gs bizden gelip o paraları verip almayacağına göre 😂
Bizim taraftarda bazı kişilere hak ettiğinden fazla değer verme huyu var
Evet şenol güneşi taktirle anabilirdik o son sene yaptıklarını yapmasaydı valla kimin elinde gomez talisca abuş olsa şampiyon olur zaten mesela şu kadroya taliscayı getir kıy sonra git tekne kirala yoksa talisca abuş olduğu sene resmen kenar yönetimi faciası yaşıyorduk her zaman söylüyorum biliç her maç en az 125 km koşan takım bıraktı güneş 100 km nin altında koşan takım bıraktı avcıyı hiç istemedim en sert eleştiriyide ben yapmışdım ama söylendiği kadar kötü hoca değil sadece eline kağnı verdiler oynatmak idtediği oyunu o takım oynayamazdı sergende şu an benzer oyun oynuyor
Ne olursa olsun şenol güneş bu kulübe katkı sundu zamanında vedalaşsaydık kahraman olarak anılırdı bizde iki değil üç şampiyonluk almış olurduk üçüncü şampiyonluğu sırf avrupa sevdasına hediye etti avrupa başarısı onu yüceltiyordu bizi değil bize şampiyonluk lazımdı ulaşmasıda kolaydı ama zerre umursamadı üçüncü şampiyonluğu alsaydık şu an başka yerdeydik böyle çakılmamızın en büyük nedeni üçüncü şampiyonluğu alamamamız oldu gözü milli takımdaydı avrupa başarısı ona milli takım kapısını açacaktı bunuda başardı başarırkende beşiktaşı harcadı bunu şimdi döylemiyorum o zaman söyledim o kadar belliydiki burda olanlar bilir avrupa maçı için fener maçına rotasyonla çıktık unutuldu bunlar fener nefretide bize çok zarar verdi adam beşiktaşın hocası fener stadına bordo mavi kravatla çıkıyor  bunun adına bizi kullanmak denir basın toplantısında federasyonla görüşmedim deyip tff nin anlaştık imzaladık demesini hiç konuşmayalımevet kahraman olarak ayrılması vardı bazı azınlık taraftar hariç adı yüz buruşturarak anılıyor
Adam beşiktaşdayken caneri bir kere bile çağırmadı fenere imza atar atmaz milli takıma zıpladı beşiktaşda ıynarsan milli takımda oynayamazsın ilkesini beşiktaşın hocasıyken uyguladı adam daha kimi savunup teşekkür edeceğiz
Şenol Güneş hakkında hep aynı ezber cümleler. Avrupa için 3. Şampiyonluğu verdi(!) . Negredo, Vagner Love, Lens kale dibinde golleri atsalardı şampiyon olacaktık zaten. Ayrıca evet şampiyonluğa kimse inanamazdı. Forumda duruyor daha 2014-2015 sezonu yazıları. Hele hele 24 mayıs 2015 tarihli gs maçından sonra neler yazılmış okuyabilirsiniz.

Çevrimdışı mourinho1903

Vallahi yorumlari okuyunca ben mi yanlis hatirliyorum demedim degil. Senol Gunes enkaz falan devralmamisti. Defansif organizasyonu ust duzeyde, birbiriyle oynama aliskanligi olan, ligde sampiyon olamasa da son haftalara kadar getiren, Liverpool, Tottenham, Arsenal'a kafa tutmus hatta yenmis, gayet iyi bir takim devralmisti. Ha, eksiklikler tabii vardi. Kalite bir yerden sonra yetmiyordu, winner/lider oyuncu neredeyse yoktu ve kritik maclarda Bilic'in garantici futbolu yetmiyordu. Ama bos, umutsuz vaka bir takim falan devralmadi arkadaslar, yapmayin.

Ve o kadrodan Demba haric giden onemli oyuncu da yoktu, ki onun yerine daha kalitelisi, tecrubelisi, winner olani geldi. Ustune Rhodolfo, Quaresma, Beck ile kalite de artti. O sezon FB kagit ustunde daha iyi bir kadroya sahipti, ama bizim defansif organizasyonumuz iyiydi. Ve bizde o sezon da bazi seyler iyi gitti;
- Avrupa'dan erken elendigimiz icin lige konsantre olduk, dar kadronun sikintisini hic cekmedik
- Neredeyse hic ciddi sakatlik yasamadik
- Basa bas giden bircok maci sirf Gomez'in bitiriciligi sayesinde kazanik
- Bence o sampiyonlugun temel tasi Atiba-Oguzhan-Sosa idi, ama bu duzen Senol Gunes'in muthis taktik dehasiyla olmadi bence. Veli sakatlandi, Lucas transferi patladi, mecbur kaldi. Zaten sonraki sezonlarda Oguzhan'i kullanma sekline bakarsaniz anlarsiniz. Sansi yaver gitti

Buna ragmen kotu antrenorluk yapti asla demem, ilk sezon net katkisi oldu. Bilic'in aksine kritik maclarda hic korkmadi, galibiyet icin oynadi. GS macinda son yarim saat Cenk-Gomez'i birlikte oynatacak cesareti vardi. Su an Hatay'a karsi bile cift onlibero cikmak bir zorunlulukmus gibi hisseden sinameki bir duruma evrildik, o donem derbilere bile Atiba-Oguzhan-Sosa ile cikiyorduk, cat cat oynuyoruk. Oyuna mudaheleleri cok iyiydi, gerideyken maci cevirebiliyorduk, onde olunca maci tutabiliyorduk. Necip, Frei, Cenk Tosun'dan maksimum verim aliyorduk. Yani ilk sezon iyi antrenorluk yapti, bence lig acisindan dusunursek Bilic'ten cok net daha iyiydi, ama sansimiz da yaver gitmisti. Ama o sezon cok rahat iyi antrenorluk yapti denebilir.

Sonraki sene bence yapmadi. Futbol da geriye gitti, hem ilk 11 secimleri, hem oyuncu degisiklikleri sikintiliydi. Oyuncularin kisisel gayretiyle (basta Talisca) gelen bir sampiyonluk oldu bence, rakipsizlik de vardi. Antrenor katkisi bence gayet sinirliydi. Sonraki 2 sene, ozellikle 3. sene berbatti bence. Ilk seneki hirsindan, antrenorlugunden bence hicbirsey geriye kalmamisti. Ucuncu senede bence BJK tarihinin en iyi kadrosunu (100. yil kadrosuyla yarisir) lig 4.su yapti, sirf bu bile BJK tarihindeki en kotu antrenorlukler arasina girmeye yeterli bir sebep (o sezon icin).

Senol Gunes'in ilk sene katkisi oldu, sonraki seneler sinirliyi. Bilic kalsayi 15/16'da o futbolu oynarmiydik, sampiyon olurmuyduk emin degilim (ben sanmiyorum). O acidan hakki yenilmemeli. Ama sonraki senelerde antrenorlugu berbatti, katkisi olmadi. 3. ve 4. senedeki basarisizligi Senol Gunes haric tum faktorlere baglamak dogru degil. Ozellikle kadrosu her sene degisti argumani gercekten sacma benim gozumde. 1-2 ve 2-3 seneleri arasi kadro degisti, ama net olarak ileri gitti. Ve 4. sene dahil her sene bu adamin eline sampiyon olabilecek kadar kaliteli, tecrubeli bir kadro verildi. Yonetim FFP kiskacindayken bile her sene bu adamin eline iyi bir kadro verdi ve kadro her sene daha iyiye gitti. Bunu bir lutuf degil de eksiklik gibi gormek garip geliyor bana. Ki bu adamdan beklenen de TSL sampiyonluguydu alt tarafi. Bunun icin kadro istikrari vs elzem degil. Sifir'dan kurulup ilk sene sampiyon olan, catir catir oynayan kac tane takim gorduk. Ki sadece bizim kadromuz degismiyordu, 3. senesinde sampiyon olan GS mesela tamamen sifirdan kurmustu kadroyu (bu nedense dillendirilmiyor mesela, hep magdur sadece Senol Gunes). Bu sene de sifirdan  takim kurduk sayilir. Stoperlerden biri yeni, 6 numara yeni, 8/10 numara yeni, takimin ana yaraticisi yeni, bekler yeni sayilir, santrfor yeni, sol acik yeni olmasa da rolu tamamen yeni. Takim lider, demek ki oluyormus.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 11:19:49 mourinho1903 ]

Çevrimdışı mrred

Özetle bize her zaman aç oyuncu gerekiyor.
The great gig in the sky

Özetle bize her zaman aç oyuncu gerekiyor.

Özetle bize zar şansı gerekiyor, her işimiz günlük ve şans işi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bunlarda her gün güreş yapiyor😄, hoca ikisinde iyice bi dövse'de rahatlasar.