Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

hasicin uzaktan koyduktan sonra taliscanın da benzerini atıp benimki daha iyiydi şeklinde şakalaşması mı
neyse akşam akşam hayal kurmayalım  :lol: :lol:

Çevrimdışı mrred

O da olabilir. Ama benim gördüğüm kadarıyla Hasic futbolu çok seviyor, iyi yerlere gelmek istiyor. Sergen hocanın gençliği gibi değil mental olarak.
Çok şımarcak bir tipe benzemiyor ama hoca daha iyi biliyordur devamlı antremanlarda oyuncuyla birlikte...
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Josef de büyük karakter ben bu kadarını beklemiyordum valla helal olsun

Çevrimdışı Karabay

Sergen hocamın hasiç ile ilgili söyledikleri üzdü beni. Belliki göndermeyi kafaya koymuş ve önyargılı bu çocuğa. Ne bileyim herşeyin en iyisi olur umarım.

Bu arada hoca manzugiç ile ilgileniyoruz demiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Josef de büyük karakter ben bu kadarını beklemiyordum valla helal olsun

Efso efso atiba v2.

Josef çıktı dorukhan-mensah girdi orta saha rakibe geçti atak üstüne atak yapmaya başladılar.

Josef değişmez isim oldu orta sahada etrafında ki oyuncular değişir ama josef sabit sürekli oynamalı.

Çevrimdışı 38life

Josef de Atiba gibi oldu. İyi oynaması o kadar olağan ki kimse bahsetmiyor.  :)

Sergen hocamın hasiç ile ilgili söyledikleri üzdü beni. Belliki göndermeyi kafaya koymuş ve önyargılı bu çocuğa. Ne bileyim herşeyin en iyisi olur umarım.

Abi sakin olun...
Hoca sadece işini biliyor. Bir taraflarını kaldırmamaya çalışıyor. Evet haklısınz, belki hiç şımarmayacak ama 19 yaşında bu adam. Kendisi yaşadı bunları biliyor. Kesinlikle bu yaşlarda ayakları basmalı, malum bu yaşta hiç olmayacaksa bile yanlış yollara giderse çok kötü olur. Sergenin tavrını doğru buluyorum, iki üç maç kötü oynasalar anında hasicin kellesini alırlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir Mario gider bir Mario gelir.
Hoca da ilgileniyoruz demiş.
Son durumu nasıl acaba.
Ben Talisca isterim yrn gelsin hemen başlasın

Josef de Atiba gibi oldu. İyi oynaması o kadar olağan ki kimse bahsetmiyor.  :)

:)

Yalnız josef'e ayrı bir parantez gerekiyor rizenin baskılı olduğu tek dönem var o da josefin çıktığın dorukhan-mensahın girdiği orta saha boşaldı resmen.

Josef büyük karater yanında ki ler değişir ama tek değişmeyecek isim josef. atiba v2 uptade oldu.

Josef varsa yaslan arkana bak keyfine.

gs maçı öncesi kart sınırındaki oyuncularımız
vida
welilton
mensah

stoperlerden biri kesin yer.
mensah yemesin, gs maçında çok lazım olabilir.

Çevrimiçi Necmi

sergen haklı bende geçen söylemişdim fazla egoist pozisyonları öldürüyor önceliği takım olmalı bak şimdi vursun maçı zaten koparmışız ama önceki golü yanlışdı orda garanti oyuncu vardı vermesi gerekiyordu böyle bir hata yapar maçı veririz larin golcü olduğu halde müsait olan abuşa veriyor

Çevrimdışı 38life

:)

Senin yazdığını görüp yazdım zaten  :) Josef'in de fiziği Atiba gibi çıkarsa Atiba'dan sonra bir süre daha rahatımız bozulmaz o bölgede. Ama biri Afrikalı diğeri güney amerikalı. Çok güvenemiyorum o yüzden fizik anlamında Josef'e.

Çevrimdışı Karabay

Abi sakin olun...
Hoca sadece işini biliyor. Bir taraflarını kaldırmamaya çalışıyor. Evet haklısınz, belki hiç şımarmayacak ama 19 yaşında bu adam. Kendisi yaşadı bunları biliyor. Kesinlikle bu yaşlarda ayakları basmalı, malum bu yaşta hiç olmayacaksa bile yanlış yollara giderse çok kötü olur. Sergenin tavrını doğru buluyorum, iki üç maç kötü oynasalar anında hasicin kellesini alırlar.
Eper böyle ise sorun yok ama bana hiç öyle gelmedi.

Aboubakar ve Larin toplamda 18 gole ulaştı. Buna rağmen forvet transferi istiyor musunuz?
Sergen Yalçın: Tabii ki istiyoruz.

Senin yazdığını görüp yazdım zaten  :) Josef'in de fiziği Atiba gibi çıkarsa Atiba'dan sonra bir süre daha rahatımız bozulmaz o bölgede. Ama biri Afrikalı diğeri güney amerikalı. Çok güvenemiyorum o yüzden fizik anlamında Josef'e.

geçen paylaşımı vardı idolüm atiba diye kendine iyi bakarsa neden olmasın 6-7 sene DOS aramayalım :)

Çevrimdışı Erman1903

Aboubakar ve Larin toplamda 18 gole ulaştı. Buna rağmen forvet transferi istiyor musunuz?
Sergen Yalçın: Tabii ki istiyoruz.

İyi biliyor adamlarına nasıl gol attıracağını.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ilk attigimiz golde orta sahadaki baskiyi Josefin tek pasıyla aştık. Zaten donen toplari toplamasi ve rakip karşıladığı yerler asiri iyi. O çıktıktan sonra rakip pozisyon bulmaya başladı. 30 35 dakika dinlenmesine sevindim bu maç.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 22:34:52 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız josef'e ayrı bir parantez gerekiyor rizenin baskılı olduğu tek dönem var o da josefin çıktığın dorukhan-mensahın girdiği orta saha boşaldı resmen.

Josef büyük karater yanında ki ler değişir ama tek değişmeyecek isim josef. atiba v2 uptade oldu.

Josef varsa yaslan arkana bak keyfine.
Maaşallah diyorum önce. Josefin takımı bu kadar sahiplenmesi de ayrı bir güzellik. Larin ne demiş maç sonu; herkes birbiri için mücadele ediyor, oynadığımız oyun zevk veriyor. Bu ortam bozulmasın inşallah. Devre arası nokta takviyelerle şampiyonluk göründü. Böyle devam Kartalım!

Çevrimdışı Liquidator

Keyifler nasıl beyler ? Hasicin gölüne öyle bir reaksiyon verdim ki, tüm komşular korkmuştur. Hala o golü izliyorum. Mest etti beni. Şimdi önümüzde 2 kritik maç var. Hatay ve cin con. Bunlara koyarsak var yaaaaa, tekneleri kiralamaya başlayın. O rüzgarla bizi kimse durduramaz.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 22:28:39 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

sergen haklı bende geçen söylemişdim fazla egoist pozisyonları öldürüyor önceliği takım olmalı bak şimdi vursun maçı zaten koparmışız ama önceki golü yanlışdı orda garanti oyuncu vardı vermesi gerekiyordu böyle bir hata yapar maçı veririz larin golcü olduğu halde müsait olan abuşa veriyor
Daha 19 yaşında, hata yapa yapa öğrenecek.

Elimizde büyük potansiyeller var.

Ersin, Rıdvan, Hasic, Larin.

Bunları kazanacağız, hepsi en az 15-20 milyon Euro edecek futbolcular olacak.

Çevrimdışı goktasoktay

Keyifler nasıl beyler ? Hasicin gölüne öyle bir reaksiyon verdim ki, tüm komşular korkmuştur. Hala o golü izliyorum. Mest etti beni. Şimdi önümüzde 2 kritik maç var. Hatay ve cin con. Bunlara koyarsak var yaaaaa, tekneleri kiralamaya başlayın. O rüzgarla bizi kimse durduramaz.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
Valla ben de istemsiz bağırdım. Muazzam vurdu. Bu çocukları kaybetmemeliyiz.

Daha 19 yaşında, hata yapa yapa öğrenecek.

Elimizde büyük potansiyeller var.

Ersin, Rıdvan, Hasic, Larin.

Bunları kazanacağız, hepsi en az 15-20 milyon Euro edecek futbolcular olacak.

Hasic yetenek inanılmaz üstüne düşer şımarmazsa kendini geliştirirse türkiyeden rekor bir satış daha gelebilir daha önce cenki satmıştık 22'ye hasic 40-50'ye gidebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic yetenek inanılmaz üstüne düşer şımarmazsa kendini geliştirirse türkiyeden rekor bir satış daha gelebilir daha önce cenki satmıştık 22'ye hasic 40-50'ye gidebilir.
O kadar potansiyeli var ama daha potansiyelinin yüzde 20-30 kadarını bile görmemişizdir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★