Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

napsak silsek mi :D

ne kadar teklif ettiler
koy gitsin sill gitsinnn  :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/demarkesports/status/1346885002777292802

Sergen eğer boydu alıp bu adamı kiralarsanız valla kendimi yakarım  :lol: :lol:

Çevrimdışı GreenBook

Ljajic en ufak şansı haketmiyor umarım gider Beşiktaş gibi takımda böyle laubalilik yapamazsın

Çevrimdışı leylileyli

Super Lig Istatistiklere baktım en son üst üste 4 maç yendiğimiz maç clean sheetli aş kaleciyle 06/07 sezondaydı kalede Vedran Runje vardı.
09/10 sezonda Rüştü Reçber istatistiki yakalamıştı ama arada Harikanda göldeydi ondan sayılmaz.

5 olursa 02/03 Cordoba aynı istatistikle olacak gerçekten entersan. Sadece 20 yaşında olan kalecimiz ve Sergen Hocanın kalitesini gösterir.
Ve 2002/2003 Cordobayi yakaladı Ersin
https://twitter.com/i/status/1345801572857556992

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2021, 21:26:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Munir Mohand Mohamedi bugün kırmızı görmüş . Hadi bakalım  :super:

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin gitgide değerleniyor. Satışından kâr beklenmeyen bir oyuncu konumundayken şimdi çok farklı bir duruma geldi. Hoca'nın ona verdiği rol sayesinde değerlendi.
2.5 milyon opsiyonu vardı, Zulte Waregem kullanmadı. 4-5 katına satacağız belki.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/demarkesports/status/1346885002777292802

Sergen eğer boydu alıp bu adamı kiralarsanız valla kendimi yakarım  :lol: :lol:

Sergen hoca tahmin ettiğim gibi Hasic'e karşı önyargılı. Sözlerinden de bu anlaşılıyor. Ama Hasic kendi yeteneğinin o kadar farkında ki forma bulmak için elinden geleni yapıyor. Hoca'nın kapısını çalmaktan çekinmiyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

:D

zorlasalar ofsayt uydurabilirlerdi ama salalım ayıp olur çocuğa dediler :D  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Sergen hoca tahmin ettiğim gibi Hasic'e karşı önyargılı. Sözlerinden de bu anlaşılıyor. Ama Hasic kendi yeteneğinin o kadar farkında ki forma bulmak için elinden geleni yapıyor. Hoca'nın kapısını çalmaktan çekinmiyor.
Bu konuda bence hocanın perspektifi de doğru olabilir. Hoca bence oyuncuyu korumaya çalışıyor da olabilir silinip gitmesinden korkuyor. Yılbaşı gecesinde verdiği röpartajını dikkatli izlersen "geçmişindeki hatalardan çok pişman" daha iyi yerlere gelebilirdim dedi. Çünkü geçmişte de kendisinin de yaşadığı gibi oyuncu yetenekli olmayı "futbolcu" olmak için yeterli sanıyor olabilir.
The great gig in the sky

Aynen katılıyorum, kendisi gördü yaşadı. Kaba tabirle bir tarafları kalkmasın diye uğraşıyor olabilir.Bu konuda kendisini suçlayamam ama eğer ki onu gönderip bir de boydu alırsa  :s20: :s20: :evillol: :evillol:

Gürler Akgün: "Hasic'in golü sizi hatırlattı, Sergen Yalçın gibi vurdu."
Sergen Yalçın: "Hasic, bizi biraz sıkıntıya soktu, onu söyleyim." (Gülerek)
Devre arasında Hasic kiralanıp, Boyd'un lisansı çıkacağı haberleri vardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gürler Akgün: "Hasic'in golü sizi hatırlattı, Sergen Yalçın gibi vurdu."
Sergen Yalçın: "Hasic, bizi biraz sıkıntıya soktu, onu söyleyim." (Gülerek)
Devre arasında Hasic kiralanıp, Boyd'un lisansı çıkacağı haberleri vardı.
Boyd'u göndersinler. Boyd bal yapmayan arıdır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Bu konuda bence hocanın perspektifi de doğru olabilir. Hoca bence oyuncuyu korumaya çalışıyor da olabilir silinip gitmesinden korkuyor. Yılbaşı gecesinde verdiği röpartajını dikkatli izlersen "geçmişindeki hatalardan çok pişman" daha iyi yerlere gelebilirdim dedi. Çünkü geçmişte de kendisinin de yaşadığı gibi oyuncu yetenekli olmayı "futbolcu" olmak için yeterli sanıyor olabilir.

O da olabilir. Ama benim gördüğüm kadarıyla Hasic futbolu çok seviyor, iyi yerlere gelmek istiyor. Sergen hocanın gençliği gibi değil mental olarak.

Çevrimdışı 38life

Aynen katılıyorum, kendisi gördü yaşadı. Kaba tabirle bir tarafları kalkmasın diye uğraşıyor olabilir.Bu konuda kendisini suçlayamam ama eğer ki onu gönderip bir de boydu alırsa  :s20: :s20: :evillol: :evillol:

Öyle bir şey olmaz rahat olun.

Çevrimdışı 38life

Eğer ciddi bir aksilik yaşanmazsa bu tarz golleri önümüzdeki yıllarda bol bol seyredeceksiniz.

Çevrimiçi yaço58

Aboubakar gol atamadı ama muazzam oynadı gerçekten yıkılmıyor iyi gününde olsa 2golğ netti daha

Çevrimdışı emre_1978

Nazar değmesin diye takımı övmeye kıyamıyorum....

Övülecek çok şey var...

Yaz yahu, Beşiktaş övgüsü okumaktan daha zevkli ne var :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Aboubakar gol atamadı ama muazzam oynadı gerçekten yıkılmıyor iyi gününde olsa 2golğ netti daha

Çevrimdışı mrred

Nazar değdirmemek için övmüyorum...

Çaktırma... Aboubakar kötü oynadı falan de hatta :D
The great gig in the sky

Yalnız josef'e ayrı bir parantez gerekiyor rizenin baskılı olduğu tek dönem var o da josefin çıktığın dorukhan-mensahın girdiği orta saha boşaldı resmen.

Josef büyük karater yanında ki ler değişir ama tek değişmeyecek isim josef. atiba v2 uptade oldu.

Josef varsa yaslan arkana bak keyfine.

Çevrimdışı mrred

Yaz yahu, Beşiktaş övgüsü okumaktan daha zevkli ne var :)
Gs maçına kadar yazmıcam.
Nefesimi tutuyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

şu an devre arası takıma yeni transfermi rosier gezzal mi hatta hedefi küçük tutalım rosiermi ? deseler transfere gerek yok rosieri bitirelim derim.
Çilingir lazım bize bugün hasicin yerleştirdiği gibi çakacak adam lazım.çok sıkışan maçlar oynayacağız ortada birşey yokken 35 ten lambırgot gibi bir koyacak kimse ne olduğunu anlamayacak o lazım bize
O da tabi ki Talisca kıyacaklar paraya net şampiyon yapar o hamle