Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı goktasoktay

Haha birde su bos youtuber'lar cikti.

1 bagirmakla hakli olunmaz
2 bos konusuyor (dinledim, kayda deger 1 laf duymadim acikcasi, mac ozetini istesem bein'den izlerim zaten)
3 Ridvan Dilmen'e yargi dagittigindan Ridvan'in da haberi var mi? Yargi dagitilacaksa Murat Kosova dagitmali, ama o da maalesef korkak tatli su Besiktas'lilar grubuna uye birisi. Ne idugu belirsiz, kimsenin tanimadigi biri sabaha kadar Ridvan Dilmen'in yerin dibine soksa ne yazar. Gunumuz yurdum insani su sosyal medya'ya biraz fazla kaptiriyor kendini.
Senin çözüm önerin nedir peki? Merak ettim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ridvanin  NTV  deki  programda Fenerin sozculugunu yaptigi yaziliyor  ciziliyo  her  yerde, izleyen var mi  ?? Iste Bulent Uslu  bu yuzden onemli ya.. Renkliler yine birlesti.. Lacili olan renkli  Terime yol aciyor yine farkinda  olmadan.. (Belki de  farkindadir)  Aglamaya basladilar Besiktasa karsi  niye adaletli oluyorsunuz, su ana kadar  verilmeyen penaltilari  niye vermeye basladiniz gibisinden bir aglama tabi .. Reziller!
Abi onu gecdim, adam resmen kendi dogruladigi penaltiya, sen niye karisiyorsun cüneyt dedi, yani firat görmediyse görmedi, sen ne karişiyorsun demek istedi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

olaya yanlış bakıyorsun bence sosyal medya etkili rıdvanın bakmasına gerek yok patronları bakar emin ol ve kendilerine karşı oluşmuş sosyal medya muhalefeti istemezler diğer taraftan bu tip adımlar taraftar içinde bütünleştirici oluyor boş insan işi diyorsun şu foruma altı yedi yıldır emek verdim heleki inşaat zamanı tek amacımda beşiktaş taraftarının bu işi takip eden renklilerin sitelerinde sürekli hem siteye büyük hit kazandırıp hem aşağılanmalarını engellemekti şimdi sayende boş işlerle uğraştığımı öğrenmiş oldum her beşiktaşlı kendi imkanları doğrultusunda katkı sunar sen burda mesaj yazarsın başkası video çeker bir başkası elde ettiği bilgiyi camiaya ulaştırır ben iki tıldır tv izlemiyorum sadece maç izliyorum beşiktaş gündeminide o boş insanlardan takip ediyorum  emin ol o boş insanları takip etmek tv deki birçok soytarıyı izlemekten daha hayırlı oluyor beşiktaşlı konuşsun yeterki isterse boş olsun
Hay ağzına sağlık Necmi abi.

Çevrimdışı goktasoktay

Abi onu gecdim, adam resmen kendi dogruladigi penaltiya, sen niye karisiyorsun cüneyt dedi, yani firat görmediyse görmedi, sen ne karişiyorsun demek istedi.
Bazen böyle gerçek yüzleri çıkıveriyor ortaya. Dur daha tepkiler çığ gibi büyüyor. Kızara morara özür dileyecek o. Kaçarı yok

Çevrimdışı goktasoktay

Sergen hoca Ljajic i hayata döndürüp verim alırsa, o zaman hücum opsiyonumuz ve ilerdeki yaratıcılık eksiğimiz kapanır. İkinci seçenek de ne yapıp edip Talisca nın ikinci devre takıma kazandırılması olur ki o daha güzel olur.
Talisca gelirse, yan top etkinliğimiz de artar. Bu da bonus olur.
Bu kayseri gibi ölümüne kapanıp kontra arayan takımlara karşı üç seçenek var:
1- kenar ortaları
2- uzaktan şut
3- yaratıcı oyuncu üzerinden pozisyon üretme

Talisca 3 maddeyi de kullanabileceğimiz bir oyuncu. Kenar ortalarına kafa vuruyor, uzaktan çok iyi şutları var ve yeterince yaratıcı bir oyuncu. Ljajic i oyuna döndürsek bile kenar ortalarına iyi kafa vuracak bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Her halükarda transfer yapılması lazım oraya. O yüzden Talisca fiyat performans transferi olacaktır. 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

rezil  riyakarlar!  Al birini vur  otekine  Ali Koc da  sallamis  bizim  hocaya, isim de vererek anladigimkadariyla.. Devam etsinler oyle, bu tip satasmalar bizim kenetlenmemizi hocanin da hirsini arttirir.. Bu da bizim isimize gelir onlara daha cok  aci verir !  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı mourinho1903

olaya yanlış bakıyorsun bence sosyal medya etkili rıdvanın bakmasına gerek yok patronları bakar emin ol ve kendilerine karşı oluşmuş sosyal medya muhalefeti istemezler diğer taraftan bu tip adımlar taraftar içinde bütünleştirici oluyor boş insan işi diyorsun şu foruma altı yedi yıldır emek verdim heleki inşaat zamanı tek amacımda beşiktaş taraftarının bu işi takip eden renklilerin sitelerinde sürekli hem siteye büyük hit kazandırıp hem aşağılanmalarını engellemekti şimdi sayende boş işlerle uğraştığımı öğrenmiş oldum her beşiktaşlı kendi imkanları doğrultusunda katkı sunar sen burda mesaj yazarsın başkası video çeker bir başkası elde ettiği bilgiyi camiaya ulaştırır ben iki tıldır tv izlemiyorum sadece maç izliyorum beşiktaş gündeminide o boş insanlardan takip ediyorum  emin ol o boş insanları takip etmek tv deki birçok soytarıyı izlemekten daha hayırlı oluyor beşiktaşlı konuşsun yeterki isterse boş olsun

Sosyal medyada kimlere ne tepkiler oldu, kac tanesi istifa etti ki?
Forumlari ben ayri bir yere koyuyorum, soyledigim seylere forum ve oraya yazan insanlar kesinlikle dahil degil.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1346190366073106432?s=20   Saglam yapistirmis, gelisine ... ! Dun buna benzer cevabi bizimle  yapitklari  maca  atifta bulunarak bi arkadasa ben de twetlediydim.. Ulan hakem de  ayrdim etse  10 kisi de kalsak yine yenemiyonuz  yine  basarisizsinz be laciler  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı mourinho1903

Senin çözüm önerin nedir peki? Merak ettim

Yonetimden birisi basin sozcusu olarak BJK'nin hakkinin yendigi her programa baglanip catir catir cevap verecek. Baglamiyorlarsa gerekirse basin aciklamasi yapacak.
Gazetecileri toplayip cekinmeden konusmalari konusunda tesvik edecegiz, arkanda biz variz mesaji verecegiz.

Çevrimdışı mourinho1903

Ljajic ve Gokhan Tore donse baya faydali olurlar. Her turlu yaratici oyuncu sikintisi cekiyoruz zaten. Ki Ljajic zaten Mensah yerine banko oynayabilir. Olmadi ikisi de 60'ta koz olarak girebilir, en azindan kilidi acamadigimiz zaman cilingir gorevi gorurler. Ne kadar ofansif silah olursa kulubede o kadar iyi olur. Ha, Sergen bunlara yeterince sans verir mi, onlari erken degistirecek, sans verecek cesareti var mi orasi da tartisilir tabii.

Çevrimdışı goktasoktay

Yonetimden birisi basin sozcusu olarak BJK'nin hakkinin yendigi her programa baglanip catir catir cevap verecek. Baglamiyorlarsa gerekirse basin aciklamasi yapacak.
Gazetecileri toplayip cekinmeden konusmalari konusunda tesvik edecegiz, arkanda biz variz mesaji verecegiz.
İkna olmadım. Necmi abinin yazdıklarını tekrar oku bence. Çünkü sosyal medya günümüzde bu dediklerinden daha etkili. Orada belirttiğin insanlar hangi profilde olursa olsun, bu tür çıkışlar bir etki oluşturuyor. Malum fizik kanununu bilirsin, etki-tepki kanunu. Eninde sonunda bir tepkiye neden oluyor. Tepki deyince bunu kelime anlamı olarak değil de etkinin sonucu olarak görelim bu arada. Sen sonuçları beğenmeyebilirsin ama mesele ses getirmesi ve nihayetinde taraftarı bir araya getirmesi. Taraftarın birlik olması çok önemli bir durum..

Çevrimiçi murat

geçen beşiktaş hocasına  x diyen spiker beşiktaşın maçı olduğu gün televizyona çıkamıyor.yayıncı kuruluşun tavrı değişti.sergen hocaya sallayan tümer tepkiler sonrasında daha dikkatli konuşmaya başladı.çıkıp özür dilemelerine öncü olan bülent uslu olmuştur tebrik ediyorum kendisini.geçen sezon beşiktaşın tviterdaki etkin hesaplarının birçoğunu takipten çıkardım çıkar amacıyla oradan oraya dolaştıkları için.iki üç isim kaldı bende biri bülent uslu.

Çevrimiçi Necmi

basın kontrol edilebilir bir güç musluğun başında kim varsa ister açar ister açmaz yani çatır çatır bağlanıp hakkını falan aratmazlar yada erman gibi ahmet gibi adamların karşısına çıkarıp meze yaparlar yöneticini onlar ahlaksız insanlar her türlü çirkefliği yapıyorlar zaten artık büyük bir kitle onları izlemeyi buraktı gündemi sosyal medyadan takip ediyor onlara hit kazandırmak istemiyor sosyal medya hem kontrol edilemeyen güç hemde çok hızlı yatılıyor bir olayı yolda yürürken telefonundan öğreniyorsun öğrenmek için akşam olup spor haberlerini beklemiyorsun zaten bu nedenle spor programları magazine dönüştü

Çevrimiçi Necmi

rezil  riyakarlar!  Al birini vur  otekine  Ali Koc da  sallamis  bizim  hocaya, isim de vererek anladigimkadariyla.. Devam etsinler oyle, bu tip satasmalar bizim kenetlenmemizi hocanin da hirsini arttirir.. Bu da bizim isimize gelir onlara daha cok  aci verir !  :evillol:
buda korktuklarını gösterir

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medyada kimlere ne tepkiler oldu, kac tanesi istifa etti ki?
Forumlari ben ayri bir yere koyuyorum, soyledigim seylere forum ve oraya yazan insanlar kesinlikle dahil degil.
amaç istifa etmeleri değilki etmezlerde ama sosyal medya öncesi bu algıları basın yönetiyordu istediklerini yapıyorlardı şimdi kıpırdayamıyorlar bile
Sen iki kıytırık insandan bahsediyorsun sosyal medyanın gücünden devletler korkuyor

Çevrimiçi Necmi

Sergen hoca Ljajic i hayata döndürüp verim alırsa, o zaman hücum opsiyonumuz ve ilerdeki yaratıcılık eksiğimiz kapanır. İkinci seçenek de ne yapıp edip Talisca nın ikinci devre takıma kazandırılması olur ki o daha güzel olur.
Talisca gelirse, yan top etkinliğimiz de artar. Bu da bonus olur.
Bu kayseri gibi ölümüne kapanıp kontra arayan takımlara karşı üç seçenek var:
1- kenar ortaları
2- uzaktan şut
3- yaratıcı oyuncu üzerinden pozisyon üretme

Talisca 3 maddeyi de kullanabileceğimiz bir oyuncu. Kenar ortalarına kafa vuruyor, uzaktan çok iyi şutları var ve yeterince yaratıcı bir oyuncu. Ljajic i oyuna döndürsek bile kenar ortalarına iyi kafa vuracak bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Her halükarda transfer yapılması lazım oraya. O yüzden Talisca fiyat performans transferi olacaktır.
bu kadar uzun yazıp yormayaydın kendini talisca gelirse zorlanmadan şampiyon oluruz 🤪

Çevrimdışı mellfred

sagol pasam eksik olmayasin ..  :ok:
ileri sararak izle üstad, gençken amerikan pastasına yaptığımız gibi

Çevrimdışı mellfred

rıdvan patronuna güvenerek atıp tutuyor. trt’de iken de kızarıyordu ama bu kadar bariz tarafgirlik edemiyordu
şimdi bir nevi fbtv’de

Çevrimiçi Necmi

Rıdvanı ciddiye alanmı var sallayın gitsin adamı fenerliler bile ciddiye almıyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aglayan tüm renkli medyaya gelsin :D

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rıdvanı ciddiye alanmı var sallayın gitsin adamı fenerliler bile ciddiye almıyor

Böyle diye diye yıllarca at koşturduk adamları. Ermanıydı başkasıydı izlemeye izlemeye hakemler vs üzerinde hep baskı oluşturdular. İzlemeyeceğiz tabiki ama tepkimizi de koyacağız abi.

buda korktuklarını gösterir
aynen, sadece korku mu ??  titriyor namussuzlar  :biggrinking:
Yorgo

ileri sararak izle üstad, gençken amerikan pastasına yaptığımız gibi
geriden  gelerek  okuyorum, yazdigini simdi gordum.. Valla oyle yaptim  bi daha  bu  maci seyretmek isin acigi biraz  izdirap oldu  :D Mac adeta slow  motionda oynandi  zaten. Ben 2. yarisini cok iyi izleyememistim direkt  oradan basladim kostura kostura da getirdim sonunu  :D
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Böyle diye diye yıllarca at koşturduk adamları. Ermanıydı başkasıydı izlemeye izlemeye hakemler vs üzerinde hep baskı oluşturdular. İzlemeyeceğiz tabiki ama tepkimizi de koyacağız abi.
bunlar eskide kaldı artık sosyal medya var ve iyide kullanıyoruz eski algılarını yapamıyorlar kudurdukları konuda bu ya    eskiden hakemler basın takip edildiği için etkileniyordu istedikleri gibi algı yaratıyorlardı şimdi sosyal medya güçlü basın artık etkisiz eleman oldu o nedenle hepsi sosyal medyaya kayıyor tepkini göstereceksin tabi ama bunu sosyal medyada linç ederek yapacaksın böyle böyle iplikleri pazara çıkıyor en basiti ermanla ahmet zamanında hakem otoritesi gibiydiler  şimdi eski hakem artığı oldular

Çevrimiçi Necmi

Spor programlarına bak hepsinin elinde telefon yada önlerinde bilgisayar sosyal medyayı takip etmeden program yapamıyorlar