Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1634907 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Nkouduyu bastan beri desteklemisimdir, neler yapabildigini de son haftalar gördük. Yanliz foruma su resim yüklemesini bir türlü beceremedim, sagolsun bi arkadas özelden yazmiştida, kullanilan o kelimelerin ne anlama geldigini bilmedigim icin, yine beceremedim, türkcemiz sayif ne yapalim :)

Usta canın sağolsun benim bu göndermenin kimi gittiği belli, o kendini biliyor  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Boşver gündem olmasın daha iyi aslında. Çünkü bizde orta diye bir kavram yok. Ya çok seviyoruz abartıyoruz. Ya da adamı yerin dibine sokuyoruz. Bence böyle olması daha iyi.

Zaten ben foruma takılmak için yapıyorum pek dert ettiğim yok ortam çok güzel varsın eksik olsun 🙂

Çevrimdışı Erman1903

transfer döneminde paylaşmıştım hava toplarında çok etkili diye aslında uzun toplarda da başarılı ancak biz uzun top oynamıyoruz :)

Gelmeden önce konuşuyorduk, Hava topları ve defansif aksiyonu yüksek bir oyuncu, uzun topları iyi değil, atmayı seviyor ama yüzdesi düşük. Öyle bir oyun oynamadığımız için görmüyoruz. Genel Pas yüzdesi düşük olmasına rağmen kilit pas yüzdesi yüksekti hatırlarsan, top bize geçtiğinde böyle değişik katkılar verir.

Welinton iki ucu keskin kılıçtır, bazen vay be Welinton dersin, bazen ne ettin Welinton. Ben bu tip standart sapması yüksek oyuncuları defanstan ziyade hücumda severim, çünkü gününde olmadığında sana gol yedirmez, en fazla atamaz. Bu maçta da sıkıntılı hareketleri vardı ama sorun olmadı, iyi devam etmesini umuyoruz.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 18:24:41 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Gelmeden önce konuşuyorduk, Hava topları ve defansif aksiyonu yüksek bir oyuncu, uzun topları iyi değil, atmayı seviyor ama yüzdesi düşük. Öyle bir oyun oynamadığımız için görmüyoruz. Genel Pas yüzdesi düşük olmasına rağmen kilit pas yüzdesi yüksekti hatırlarsan, top bize geçtiğinde böyle değişik katkılar verir.

Welinton iki ucu keskin kılıçtır, bazen vay be Welinton dersin, bazen ne ettin Welinton. Ben bu tip standart sapması yüksek oyuncuları defanstan ziyade hücumda severim, çünkü gününde olmadığında sana gol yedirmez, en fazla atamaz. Bu maçta da sıkıntılı hareketleri vardı ama sorun olmadı, iyi devam etmesini umuyoruz.
en sevdiğim ama en çektiğimiz yönü oyunun çok içinde olması.çok özgüvenli oynuyor,saklanmıyor.arkasında bir denge stoperiyle iyi iş çıkarır bu tarz adamlar.stoperin dorukhanı gibi.yaına stoperin josefi veya ernst i lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

bilmem bunları yazdınız mı ben istatistikleri paylaştım resim olarak karşılaştırma yaptım defans,hucum,pas organizasyonlarını genelde gülüp dalga geçiyordunuz.

Hiç hak verdiniz gibi hatırlayamıyorum.

Aboubakar yarın öğle saatlerinde gelecek. Türkiye'ye geldikten sonra bir test olacak. Covid-19 testlerinde sıkıntı çıkmazsa Rizespor maçında kadroya alınacak. ( Sercan Dikme )

Çevrimdışı Erman1903

bilmem bunları yazdınız mı ben istatistikleri paylaştım resim olarak karşılaştırma yaptım defans,hucum,pas organizasyonlarını genelde gülüp dalga geçiyordunuz.

Hiç hak verdiniz gibi hatırlayamıyorum.

Ben şöyle açıklayayım kısaca, oyuncunun çok güzel özellikleri var bahsettiğin gibi ama bunlarla birlikte zıt bölümleri de var. Yani çok dengeli bir oyuncu değil, güzel özellikleri: Yeşil, natural özellikleri: Mavi, tehlikeli özellikleri:Kırmızı olarak nitelendirirsek Welinton Yeşili ve Kırmızıları ağırlıkta bir oyuncu, fazla mavi kısımları yok. Evet ileride güzel işler yapıyor o dediğin değerli paslar gibi ama onlar oyunun çok az bir kısmında yapabileceği şeyler, ben ayağı iyi değil derken bunları yapamıyor demiyorum. Mesela Ruiz'den daha fazla yapıyor o işleri ama genel oyunda ayağı onunki kadar ayarlı değil, onu demek istiyorum. Bol bol uzun top oynuyor, ama yüzdesi yüksek değil(takım tarzı ile de alakası var elbet ama böyle gözüküyor). Defansif aksiyon sayısı güzel, ama çok faullü ve kartlı oynuyor. Mesela fazla kayarak müdahale yapmıyor; istediğin oyun tarzına göre güzel olay ama gerektiğinde bunlarda başarı yüzdesi düşük. Biraz tehlikeli bir stoper ama düşük hata yaptığı maçlarda çok da faydalı olabilir. Tabi benzer şekilde hatalar yapıp can da yakabilir iki ucu keskin kılıç öyle diyebiliriz.

Kafa topları, yapabildiği bomba hareketler hepsini konuştuk onların.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 19:04:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

en sevdiğim ama en çektiğimiz yönü oyunun çok içinde olması.çok özgüvenli oynuyor,saklanmıyor.arkasında bir denge stoperiyle iyi iş çıkarır bu tarz adamlar.stoperin dorukhanı gibi.yaına stoperin josefi veya ernst i lazım.

Mesela şu Caner bir nevi Welinton'un hücumcu bek versiyonudur. Onun da ortalaması yüksek çıkar, ama sezon sonları geldiğinde faydası mı yoksa zararı mı fazladır tartışılır. Biz normalde Ruiz ile oynayacak diye planlamıştık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Influencer dedigin kisilerin cogu bos beles insanlar, onlari takip edip bu kadar fazla anlam yukleyen insanlar da bir o kadar bos insanlar. Cogu egitim seviyesi dusuk, ergen, isi gucu olmayan bombos insanlardan olusuyor (cogu tabii, istisna elbette vardir). Isi gucu olan, kaliteli bir yasam standardi olan, zeki bir insan zaten zamanini bunlara ayirmaz. Ama bu tartismayi gecelim uzun surer;

Bu arkadas mesela dun tam olarak neyi influence etti? Ridvan Dilmen bu arkadas cok takipcili biri oldugu icin onu izledi ve haftaya yorumlarina dikkat mi edecek? Gulesim geldi.
Peki bu arkadasi izleyen Besiktas'lilar bir anda aydinlandi mi? Ridvan Dilmen'i zaten akli baskinda biri seyretmez. Es kaza seyretmis olsan dunku yorumlarin ne kadar sacma ve objektiflikten uzak oldugunu zaten anlar. Bunu anlamak icin bu arkadasin 10 dakika bagirmasini seyretmeye gerek mi var? Pek sanmiyorum.
Bu arkadas tam olarak neyi influence etti? Bir probleme care mi oldu? Hayir. Kendi kendine soyledi konustu durdu. Twitter'i acmadim, ama eminim altindaki yorumlarin 90%'i 'haklisin abi yeaaaaaa kraalllllll' tarzi bombos yorumlardir. Tam olarak neyi influence ediyor bu arkadas? Bir sonuc var mi? Yok.
Bne onu  takip etmeye basladim dundenberi ... Ben de bos muyum yani ?? Yazdiklarina dikkat ederek yazarsanbence iyi olur ... Cunku yazdiklarini okuyunca ben senin de  yuksek perdeden fazlaca "ozguvenli" konustugun goruyorum bu durumda  sana da  mi  bos desinler?? Ben yazmaktan  usenirim o yuzden senle karsilikli  olarak sidik yaristrmayacagim buyur meydan senin .. 
Yorgo

N'Koudou'nun maç sonu açıklamaları, postlarını kimse paylaşmamış. Çok guzel bir karakter, adam resmen takımın neşesi ama ne paylaşılır, ne resmini biri avatar yapar. Algı böyle bir şey işte, geçen sezon da çok hakkı yendi. İyi kalpli olan insanlara bu dünyada hep eziyet edilir.
Taraftar   sakatliklarindan dolayi  ona biraz kirgin iki hafta sonra GS ye  cikip 1-2 tane  saplarsa o zaman gercekten barisiriz  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Taraftar   sakatliklarindan dolayi  ona biraz kirgin iki hafta sonra GS ye  cikip 1-2 tane  saplarsa o zaman gercekten barisiriz  :biggrinking:

Kopuk uçurtmam benim kim bilir karşısına gelen beki ne hallere düşürecek yine 🙂, sakatlığı için bir oyuncuya kızmak da ilginç bir olay ya neyse.

Çevrimiçi Necmi

Katılmıyorum.

Fenerbahçe Elif Elmas'ı 16 milyona sattı.

Komisyonu, şusu busu düşsen; en az 12-13 kalmıştır. Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın yarısına yakın

Üstelik bu seneden sonra şampiyonlar ligi garanti değil, ön eleme oynanacak.

O yüzden genç ve potansiyeli olan oyuncuları elimizde bulundurup şans vermekten başka şansımız yok.

Hele ekonomik durumu düşünürsek, devre arasında alacağımız adam da ya geberik ya 2.5 senedir top oynamayan ya da Alanyaspor'la sözleşmesi biten bir oyuncu olacaktır.

O yüzden Hasic dursun kenarda, 14 yabancı hakkının bir tanesini bile genç ve potansiyelli bir oyuncuya kullanamıyorsan, şampiyon olsan da uzun vadede kaybedersin.

fener bunca yılda kaç gence verdi şans bir tane bu örnek olurmu sence bizde rıdvan var ersin var kaç yıldır utkuyla uğraşıyoruz kulübede kartal var çok fazla grnç oyuncuyla takımın ritmi bozulur kadroda gereksiz öok yabancı olmasa dediğin olur ama şua dolmuş kaçtı bizim genç yetiştirmeden önce şampiyon olmamız gerekiyor genç satıp hayali bir on m kazanacağım diye atamayacağımız kadar çok risk var değmez şu an sonra planlama yapılır yabancı kontenjanın bir iki tanesi bu iş için ayrılır ama şimdi değil

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kopuk uçurtmam benim kim bilir karşısına gelen beki ne hallere düşürecek yine 🙂, sakatlığı için bir oyuncuya kızmak da ilginç bir olay ya neyse.
Ama  o da  cilkini  cikardi ya, hem gecen yil hem bu yil .. Bu  yil  15 haftaya  geldik 17  resmi  maca  cikti  takim eleman 3 mac  oyandi sadece:)  Neyse  bundan sonra artik kendini affettirir, ben LArin in yerine solda  onla oynamaktan yanayim zaten, Larin cok duz adam dun sadece pas alip  pasi aldigi yere  top  verdi, hic de  oyle  guclu  fizigini  kullanip  Lukaku modeli   rakip savunmayi  yipratan bir oyuncu da degil bence .. Neyse nerden geldik Larine  :D  Ne  diyorduk, ya  baskan bile  sitem etti kendisine  Sergen hoca da  muzmin sakat  dedi , o yuzden ben de oradan takilayim istedim kendisine  ..     
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Haha birde su bos youtuber'lar cikti.

1 bagirmakla hakli olunmaz
2 bos konusuyor (dinledim, kayda deger 1 laf duymadim acikcasi, mac ozetini istesem bein'den izlerim zaten)
3 Ridvan Dilmen'e yargi dagittigindan Ridvan'in da haberi var mi? Yargi dagitilacaksa Murat Kosova dagitmali, ama o da maalesef korkak tatli su Besiktas'lilar grubuna uye birisi. Ne idugu belirsiz, kimsenin tanimadigi biri sabaha kadar Ridvan Dilmen'in yerin dibine soksa ne yazar. Gunumuz yurdum insani su sosyal medya'ya biraz fazla kaptiriyor kendini.
olaya yanlış bakıyorsun bence sosyal medya etkili rıdvanın bakmasına gerek yok patronları bakar emin ol ve kendilerine karşı oluşmuş sosyal medya muhalefeti istemezler diğer taraftan bu tip adımlar taraftar içinde bütünleştirici oluyor boş insan işi diyorsun şu foruma altı yedi yıldır emek verdim heleki inşaat zamanı tek amacımda beşiktaş taraftarının bu işi takip eden renklilerin sitelerinde sürekli hem siteye büyük hit kazandırıp hem aşağılanmalarını engellemekti şimdi sayende boş işlerle uğraştığımı öğrenmiş oldum her beşiktaşlı kendi imkanları doğrultusunda katkı sunar sen burda mesaj yazarsın başkası video çeker bir başkası elde ettiği bilgiyi camiaya ulaştırır ben iki tıldır tv izlemiyorum sadece maç izliyorum beşiktaş gündeminide o boş insanlardan takip ediyorum  emin ol o boş insanları takip etmek tv deki birçok soytarıyı izlemekten daha hayırlı oluyor beşiktaşlı konuşsun yeterki isterse boş olsun

Çevrimdışı tuncaboylu

fener bunca yılda kaç gence verdi şans bir tane bu örnek olurmu sence bizde rıdvan var ersin var kaç yıldır utkuyla uğraşıyoruz kulübede kartal var çok fazla grnç oyuncuyla takımın ritmi bozulur kadroda gereksiz öok yabancı olmasa dediğin olur ama şua dolmuş kaçtı bizim genç yetiştirmeden önce şampiyon olmamız gerekiyor genç satıp hayali bir on m kazanacağım diye atamayacağımız kadar çok risk var değmez şu an sonra planlama yapılır yabancı kontenjanın bir iki tanesi bu iş için ayrılır ama şimdi değil

Senelerdir böyle diye diye yıllar kaybettik abi.

Pandemide seyirci baskısı yokken ve ekonomik krizin ortasındayken de doğru zaman değilse, ne zaman doğru zaman olacak?

Şu anda 18 tane sözleşmeli yabancımız var.

4 tanesi (Ghezzal, Montero, Mensah, Rosier) kiralık ve satınalma ihtimalimiz minimum. Yani bizim değiller.

4 tanesi kadro dışı (Boyd, Lens, Mirin, Douglas), satma ihtimalimiz yok. Bu gruba Ljajic'i de ekle, etti 5.

5 tanesi (Vida, Welinton, N'sakala, Atiba, Josef) 30 yaş üstü, para kazanamayız.

Kaldı 4 tane. N'koudou, Larin, Hasic, Aboubakar. 18 yabancıdan ileride para kazandırma ihtimali olan sadece 4 tane, onlardan birini de gönderirsek, anlamsız bir hamle olur.

Türk futbolu dibe gidiyor, şampiyonlar ligi de hayal olacak. Artık değil 14 yabancının değil 4, en az 10 tanesi para kazandırabilecek isimler arasında seçilmeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Roisieri bize yedirmeyecekler gibi :/ Çıkıp bi fransa takımı çat diye 5-10 koyacak gibi :s20:
Öyle görünüyor, tadını çıkarın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Abuştan bu hafta da faydalanamayız zor bir durum Allah sabır versin anlayış göstermek lazım...

Çevrimdışı Erman1903

Ama  o da  cilkini  cikardi ya, hem gecen yil hem bu yil .. Bu  yil  15 haftaya  geldik 17  resmi  maca  cikti  takim eleman 3 mac  oyandi sadece:)  Neyse  bundan sonra artik kendini affettirir, ben LArin in yerine solda  onla oynamaktan yanayim zaten, Larin cok duz adam dun sadece pas alip  pasi aldigi yere  top  verdi, hic de  oyle  guclu  fizigini  kullanip  Lukaku modeli   rakip savunmayi  yipratan bir oyuncu da degil bence .. Neyse nerden geldik Larine  :D  Ne  diyorduk, ya  baskan bile  sitem etti kendisine  Sergen hoca da  muzmin sakat  dedi , o yuzden ben de oradan takilayim istedim kendisine  ..   

Ben de öyle düşünüyorum sol kanat hakkında ama Larin'in de hakkını yemeyeyim dün sağda oynadı santrafor orjinli sağ ayaklı bir oyuncu için çok ters iş. İşte öyle oyuncuya yüklenip çok sağlam olmayan bir Töre alınca başına sonra böyle işler gelebiliyor. Bu hayatta başkalarına kızıp kendin aynı şeyleri yaparsan sonuçları hoş olmuyor. Geçmiş yönetimlere kızabilirsin ama oyuncuyu taraftarın-medyanin önüne atmak çok yanlış, tapulu malın o senin belki de küsüp hiç oynamazdı, 5m çöp olurdu kimse de yönetime laf etmezdi çünkü taraftarın gözünde oyuncu beyinsiz ve 5 para etmez bir topçu, eh görüldüğü gibi adam epey kıymetliymiş aslında. İnşallah Töre de biran önce toparlanır ilk maçında çok iyiydi gelsin o da golünü atıp Toreing falan yapsın da iyice moda soksun bizi.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 21:09:01 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şimdiiii alalım elimize sopayı..... :lol:

Dünkü maça pek konsantre olunmamış ne de olursa alırız havasıyla çıkılmış.
Mensahın o penaltı atışındaki laubaliliği ise anlatılamaz. Yani o kadar belliydi ki kaçıracağı.
Çilingir olayımız dün zirve yaptığı noktadaydı. Dünkü maçta gol atamazdık hiç bir türlü, şanslıyız bu konuda.
Hocanın rıdvan olayını anlamıyorum, takımda bir tek rıdvan mı rotasyon yapılıyor??? Atiba dün öldü resmen, ister istemez atiba josef ikilisiyle oynamak hele düşük full defansa çekilmiş takımlara oynamak aşırı lüks. Bu kadar da korkulmaz yahu gol yemekten. Oğuzhan hasic dünkü maçta on bir başlasaydı ilk yarıdan çekerdik fişi. Resmen bütün yük nkodoyu kaldı.
Necip olayı ise bir felaketti bana kimse burda necip olayını açıklayamaz. fazla defansif ortasaha ile oynuyorken bir de bir tane daha aldı oyuna şaka gibiydi. Oyuncularda ve herkeste bir laubalilik mevcuttu hatta bizde bile belki.

Özet olarak, ikinci yarı işler daha kızışınca bu orta saha ile değil defansı açmak soda bile açamayız. Çok acil yaratıcı oyuncular iyi bir 8 hatta iyi 2 tane 8 lazım diyecem de almazlar o yüzden 1 tane iş yapacak bir 8 lazım. Bir de çok acil forvet ama koita falan değil fakat iyi bir 8 gelecekse koitaya da okey derim.  Ama sırf yapmak için 2 tane vasat adam alırlarsa hem koita o yapılan transferler boşa gider. Ankaragücü ve bu maç resmen şanslıydık. Özellikle bu maç aşırı laubaliydik şanslıydık yine karşımızda kayseri vardı yarın öbür gün ciddi bir takım geldiğinde bunun cezasını keser.

Gökhan töre,ljajic,ghezzal antremanda abu bugün dönecekti dönmüştür ama çarşamba günü ki maçta olmaz muhtemelen.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Seytan ridvana tepkiler git gide büyüyor. Sende seve seve özür dileyeceksin ridvaaaan, terbiyesiz herif, cüneyt cakirin vardan firati penalti diye uyardigi icin, sana ne cüneyt diye afgurdu dün, yani penaltiyi dogruluyor ama var niye karisiyor, hakem görmediyse görmedi, okadar mücadele etti kayseri gibi salakca laflar, yani kayseri mücadele etti Besiktasin hakkini yiyebilirsin demek oluyor bu, tabi alişmişlar eskiden rahatdilar, millet kizip geciyordu, ama artik öyle degil, böyle gündem olursun iste, rezil olursun iste.
#sananeRıdvan
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 22:11:04 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Ridvanin  NTV  deki  programda Fenerin sozculugunu yaptigi yaziliyor  ciziliyo  her  yerde, izleyen var mi  ?? Iste Bulent Uslu  bu yuzden onemli ya.. Renkliler yine birlesti.. Lacili olan renkli  Terime yol aciyor yine farkinda  olmadan.. (Belki de  farkindadir)  Aglamaya basladilar Besiktasa karsi  niye adaletli oluyorsunuz, su ana kadar  verilmeyen penaltilari  niye vermeye basladiniz gibisinden bir aglama tabi .. Reziller! 
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 22:46:49 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal, Adem Ljajic ve Gökhan Töre'yi Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almayı planlıyor.(NTV Spor)

Hoca ljajic'ten ümidi kesmemiş demek ki.