Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1634341 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mellfred

şu (...) toparlayıp gönderip 6 aylığına taliscayı getirmek lazım olmadı layice ağam paşam çekelim pavyona götürelim çalgılı çengili, masrafları biz çekelim
mensah atiba cozef ortasahası ligin sonuna, anadolu ekipleri düşme endişesi yaşamaya başladığı anda sorun çözmek büyük sorun çıkarır

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yapmayın çocuk daha 19 yaşında.
Bırakın hata yapsın, hatalı gol yesin ama gelişsin.
Ersini sattık , 35 yaşında adam kiraladık gelecek sene ne olacak?
Beşiktaş olarak elimizdekinin kıymetini hiç bilmiyoruz.  :alala:
İroni yapıyorum :tabe:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 22:34:19
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı sEuL

rezil futbol oynuyoruz bu galibiyet unutturacak biliyorum ama
oyuncu kalitesinden bağımsız yürüyerek oynuyoruz
tempo rezil
ilgin en kötü takımına karşı gereksiz bir tedbir yavaş futbol
kayseri’yi motive ettik 85 dakika

Bunu anlayamiyorum iste, elimize gecen ender kontra ataklarinda bile duragan oynayarak rakibin savunmaya gecmesine izin verdik. Bir kez hizli cikmaya calistik ve rakibi eksik yakalayip golude attik.

Otobusu ceken takimlara karsi hizli oyunun, duran toplarin, ve uzaktan sutlarin onemini daha iyi bilmeliyiz. Ozellikle bugun, teknik ekipten herhangi biri oyuncularimiza bol bol sut cekin dedi mi merak ediyorum? Rakip as kalecisinden yoksun ve deneyimsiz 18 yasindaki bir cocuk ile maca cikiyor, ve biz akan oyunda 90. dakikada ilk sutumuzu cektik, cokta iyi bir sut olmamasina ragmen o da gol oldu zaten.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ağır mali tablolar, pandemi ile gelen gelir kaybı ve döviz kuru futbol ekonomisini kalbinden vurdu. Rahat rahat iyi oyuncu transfer edilemiyor.

Sizin burada sürekli yazdığınız tempolu oyunu oynayabilmek için en az 5-6 tane çok iyi oyuncunuzun olması lazım. Bu şartlarda böyle bir imkan yok. Hatta size şunu söyleyeyim bu ligin karmasını çıkarın o takım bile böyle bir oyunu sürekli oynayamaz.

Maç içinde parça parça oynanacak tempolu oyunların dışında hiçbir takımda sürekli bir oyun göremeyeceksiniz. Bunu artık anlamanız lazım.

Bizim bir takım olarak en önemli amacımız şampiyonluğa ulaşmaktır. Bunun dışında kalan her şey teferruattır.

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 22:49:39 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 22:47:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
2020 - 2021 Cemil Taşcıoğlu Sezonu Şampiyonu : BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kimi gömsek bize tokat gibi cevaplar veriyorlar önce necip,ersin, n'koudou, vida şimdi sıra sen de mensah artık :steamed:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

10. dakikada penaltı gol olsa, 5-6 olurdu maç.

Şimdi gitsin denen Güven de en az 2 gol atmış olurdu.

Üretken bir takım değiliz, ama en azından gol yeme sorununu çözmüş görünüyoruz.

Lucescu ile şampiyon olduğumuz sene de böyle oynuyorduk. Belki bu sene de sonu benzer.

Çevrimdışı balkan-kartal

Ya su resim yüklemesini bi türlü beceremiyorum
iletilerini kontrol et
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Belki hatırlayanlar olur. Maçta Kvrzic Josef' e sert müdahalede bulundu 60. dakika civarlarında. O pozisyon net kırmızıydı. O tarz ayak bileğine, aşil tendonuna doğru olan müdahalelere direkt kırmızı verilmeli.

Çevrimiçi murat

kimi gömsek bize tokat gibi cevaplar veriyorlar önce necip,ersin, n'koudou, vida şimdi sıra sen de mensah artık :steamed:
fırat ile cücü de gömüldü ama iyi yönettiler.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bein sport'ta geri pas konusunda yan hakemin uyarmamasını konuşuyordular. Güntekin Onay Emenike'nin forma çıkarmasını hatırlatıp, siz yan hakemdiniz niye Fırat Aydınus'u uyarmadınız diye sordu Deniz Çoban'a.

O da kem küm yapıp güldü geçiştirdi.

Gülmekten koltuktan düşecektim. Güntekin Onay çok iyi ve biraz da fanatik bir Beşiktaşlı, çok seviyorum bu adamı  :lol:

Çevrimdışı 38life

Oyle birsey olmayacagini maalesef ikimizde cok iyi biliyoruz. Hasic devre arasinda Boyd icin kiraya verilmesin benim icin yeter.
Haftalar once ayni yorumu bende yapmistim ama Hasic duzenli bir sekilde forma sansi bulup skora katki vermeye devam ederse belki Sag'da Hasic ortada Ghezzal'i deneyebilir hoca. Onun disinda Sergen hocanin Hasic'i orada kullanmaya niyetli oldugunu dusunmuyorum (umarim dener). Devre arasinda kesinlikle takima kreatif oyuncu alinmasi lazim (birden fazla).

Hücum oyuncusu eğitilmez, Allah vergisi yetenek olması lazım diyip duruyor sürekli. İşte Allah vergisi yeteneği olan adam, oynatsın. Neden kiraya veriliyor anlamıyorum.

Çevrimiçi murat

ayrıca penaltı pozisyonlarında hakemin geçiştirmesini önlemek için pozisyonda yatıp oyunu durdurmak önemli.akan oyunda bazen hinlikten, bazen pozisyon aktığı için geri dönüp bakılmıyor.

Çevrimdışı mellfred

ayrıca penaltı pozisyonlarında hakemin geçiştirmesini önlemek için pozisyonda yatıp oyunu durdurmak önemli.akan oyunda bazen hinlikten, bazen pozisyon aktığı için geri dönüp bakılmıyor.
nsakala farkında olmadan aldı sakatlanarak

Çevrimiçi murat

Bein sport'ta geri pas konusunda yan hakemin uyarmamasını konuşuyordular. Güntekin Onay Emenike'nin forma çıkarmasını hatırlatıp, siz yan hakemdiniz niye Fırat Aydınus'u uyarmadınız diye sordu Deniz Çoban'a.

O da kem küm yapıp güldü geçiştirdi.

Gülmekten koltuktan düşecektim. Güntekin Onay çok iyi ve biraz da fanatik bir Beşiktaşlı, çok seviyorum bu adamı  :lol:
bunun videosu varmı? böyle oturtmak lazım işte.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şimdi canlı izledim televizyonda. Düşer muhtemelen internete  :lol:

Çevrimdışı Karabay

Valla çok iyi oturttu lafı Güntekin.

Çevrimdışı goktasoktay

Bugün sevinme günü, oyunu ve düzelmesi gerekenleri yarın konuşuruz. Üstünde durulması gereken şeyler var zira..

Çevrimdışı mrred

Sadece telsizden fırat hocaya söylediniz mi diye sormuş. Laf sokma falan yok . Deniz de evet söylemiştim dedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Konu nerden buraya geldi falan demesi manidar.

Daha ne konular gelecek durun siz durun

Şu Metin Tokat denen adama da keşke bir sorsa da yüzünü görsek

Rasim Kara sorsun mesela
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

Sadece telsizden fırat hocaya söylediniz mi diye sormuş. Laf sokma falan yok . Deniz de evet söylemiştim dedi
Laf sokma yok ama o dönem bir haksızlık yapıldığının en yetkili kanalda deklare edilmiş olması önemli.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://mobile.twitter.com/bulentuslu1903/status/1345802897846644737

Susmayın, sessiz kalmayın. Eğer kalırsak yarın öbür gün çok daha kötüleri olur.