Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensahi satin alma mecburiyetimiz varmi ?
Yok diye biliyorum. Zaten o kadar paraya öküz alırız biz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bi milletvekili bizim yöneticilerle kavga etmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 21:32:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Mensahi satin alma mecburiyetimiz varmi ?
Ops. 4.5 M ama zorunlu değil.
Şu oynuna bakarsın 450K veresin gelmiyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maç hakkındaki sert yorumlarımı daha sonra yapacağım.....

İlk gündem Adnan dalgakırana yapılan. Kınıyorum, bune ya???? En ağır ceza verilmeli o milletvekile. Ne bu bu maç mı küme düşünüyorsunuz? Rezalet.

Ondan sonra da erto ver oğlum lider Beşiktaş’ın müzüğünü 😂 Lider tablomuz gelsin.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 21:33:59
  • Beylikdüzü-İstanbul
bi milletvekili bizim yöneticilerle kavga etmiş
Malum partili ise bişey çıkmaz .
Muhalefetten ise hükümet yanımızda olur. Öyle bir ülke burası

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yok diye biliyorum. Zaten o kadar paraya öküz alırız biz  :tabe:
Parasini gecdim, bedava bile olsa uzak durmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Parasini gecdim, bedava bile olsa uzak durmali.
Bedava olsa yabancı sınırına takılır  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya su Adamin hakkini ödeyemeyiz, nasil yargi dagtiyor ridvan dilmene ve digerlerine, tüylerim diken diken oldu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu arada hakemler son zamanda bize karşı iyi eskiye nazara..!! bu beni yaklaşan gs maçı için tedirgin ediyor o maçta hakem katliamı %98
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya su Adamin hakkini ödeyemeyiz, nasil yargi dagtiyor ridvan dilmene ve digerlerine, tüylerim diken diken oldu

Destek sen ben yok Beşiktaş var.
Biz biriz hepimiz bir hedef uğruna gidiyoruz.
Birbirimizi eleştiririz ama bu gece değil, bu gece pislik bir saldırı içerisindeyiz. Koşulsuz birbirimize destek vermeliyiz, baksana adamlar loca basıp yöneticimizi dövüyor. Bune cüret, bugün futbol vs konuşan bizden değildir. Benimde bu maç üzerinden çok yoğun eleştirim var ama şuan zamanı değil haklarımızı savunduktan sonra geleceğiz.

Çevrimdışı sEuL

Elinde var, oynatmıyosun. 5 tane alsan nolur 10 tane alsan nolur. Önce forma adaleti lazım.

Ljajic'ten bahsediyorsan adamin durumu ortada, ne acisi varsa artik oynamak istemiyor. En kisa zamanda takimdan ayrilmasi dilegi ile, olurda hava limaninda burdan birisi ile karsilasirsa, umarim tokat manyagi yaparlar onu orada. Bazilari dayaktan anliyor maalesef. 

Oguzhan'dan bahsediyorsan kendi aciklamalari var gecmiste 10 numara pozisyonunda rahat olmadigina dair. Ozzie kendisine guvenmiyor biz mi guvenelim?

Sergen hocadan bahsediyorsan ona birsey diyemem, bugun Mensah'in yerine sahada olsaydi Mensah'tan fazla katki verirdi.

Devre arasinda orta sahaya kesinlikle kreatif bir oyuncu alinmali - eldekilerle yol alamayiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada hakemler son zamanda bize karşı iyi eskiye nazara..!! bu beni yaklaşan gs maçı için tedirgin ediyor o maçta hakem katliamı %98
Çağırmayın kötüyü. Pozitif düşünün.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ljajic'ten bahsediyorsan adamin durumu ortada, ne acisi varsa artik oynamak istemiyor. En kisa zamanda takimdan ayrilmasi dilegi ile, olurda hava limaninda burdan birisi ile karsilasirsa, umarim tokat manyagi yaparlar onu orada. Bazilari dayaktan anliyor maalesef. 

Oguzhan'dan bahsediyorsan kendi aciklamalari var gecmiste 10 numara pozisyonunda rahat olmadigina dair. Ozzie kendisine guvenmiyor biz mi guvenelim?

Sergen hocadan bahsediyorsan ona birsey diyemem, bugun Mensah'in yerine sahada olsaydi Mensah'tan fazla katki verirdi.

Devre arasinda orta sahaya kesinlikle kreatif bir oyuncu alinmali - eldekilerle yol alamayiz.

İkisinden de bahsetmiyorum, Hasic'ten bahsediyorum.

Çevrimdışı Karabay

Erman toroğlu az önce nkodunun penaltı pozisyonunu yorumlarken, önce bu oyuncunun ismi ne dedi, daha sonra hakemlere sesleniyorum bu oyuncu bunu hep yapıyor dedi. İsmini yeni öğrendiği oyuncu için bunu hep yapıyor dedi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sergen ljajic'i tümden gözden çıkarmamış sanırım. Maç sonunda antrenman eksikliği gidince Gökhan ve ljajic de dahil olacak gibi bir şey dedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erman toroğlu az önce nkodunun penaltı pozisyonunu yorumlarken, önce bu oyuncunun ismi ne dedi, daha sonra hakemlere sesleniyorum bu oyuncu bunu hep yapıyor dedi. İsmini yeni öğrendiği oyuncu için bunu hep yapıyor dedi.
Şu şaklabanları izlemeyin. Onların amacı futbol konuşmak değil. Gündemi değiştirmek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Ersin ve welligton beni şaşırtmaya devam ediyor, parasızlıktan kaleci ve sol bek çıkarttık, ayrıca kilit açmak için nkoudu gibi bir kanada sahip olmak çok önemli.
Umarım golcü bir ofansif orta saha alınır, mensah la falan sezon bitmez.

Çevrimdışı mellfred

Bu Mensahtaki sonsuz kredi nereden geliyor? Hiçbir şey yapmadan nasıl kazandı bu krediyi? Ve 14 haftadır hiçbir şey yapmayarak nasıl tükenmedi bu kredi?
ben de onu düşündüm durdum. bu çocuk geldiğinden beri ne yaptı ?
ki asla 10 numara değil
maçları bir 6 bir 8 bir 8,5’la oynuyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin ve welligton beni şaşırtmaya devam ediyor, parasızlıktan kaleci ve sol bek çıkarttık, ayrıca kilit açmak için nkoudu gibi bir kanada sahip olmak çok önemli.
Umarım golcü bir ofansif orta saha alınır, mensah la falan sezon bitmez.

Ersin'in ayakları yok.

O 92. dakikada frikikte kurtardığı topu, iyi bir kaleci ayaklarıyla kurtarırdı.

50 bin Euro veren varsa satalım, 35 yaşında bir kaleci kiralayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou mutlu ve sağlıklı olursa, bu ligde bizi şampiyon yapar.

Galatasaray ondan çok daha az oyun zekasına sahip Rodrigues ve Onyekuru sayesinde şampiyon oldu.

Hızlı adam eksiltebilen kanatlar, bu ligin bug'ı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya su resim yüklemesini bi türlü beceremiyorum

Çevrimdışı mellfred

rezil futbol oynuyoruz bu galibiyet unutturacak biliyorum ama
oyuncu kalitesinden bağımsız yürüyerek oynuyoruz
tempo rezil
ilgin en kötü takımına karşı gereksiz bir tedbir yavaş futbol
kayseri’yi motive ettik 85 dakika

Çevrimdışı mellfred

güven bir ömer şişmanoğlu olamaz çocuk o pozisyonu işgal ediyor
umarım satabiliriz. her şeyden evvel akıl noksanlığı var

Çevrimdışı sEuL

İkisinden de bahsetmiyorum, Hasic'ten bahsediyorum.

Oyle birsey olmayacagini maalesef ikimizde cok iyi biliyoruz. Hasic devre arasinda Boyd icin kiraya verilmesin benim icin yeter.
Haftalar once ayni yorumu bende yapmistim ama Hasic duzenli bir sekilde forma sansi bulup skora katki vermeye devam ederse belki Sag'da Hasic ortada Ghezzal'i deneyebilir hoca. Onun disinda Sergen hocanin Hasic'i orada kullanmaya niyetli oldugunu dusunmuyorum (umarim dener). Devre arasinda kesinlikle takima kreatif oyuncu alinmasi lazim (birden fazla). 

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 22:29:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ersin'in ayakları yok.

O 92. dakikada frikikte kurtardığı topu, iyi bir kaleci ayaklarıyla kurtarırdı.

50 bin Euro veren varsa satalım, 35 yaşında bir kaleci kiralayalım.

Abi yapmayın çocuk daha 19 yaşında.
Bırakın hata yapsın, hatalı gol yesin ama gelişsin.
Ersini sattık , 35 yaşında adam kiraladık gelecek sene ne olacak?
Beşiktaş olarak elimizdekinin kıymetini hiç bilmiyoruz.  :alala: