Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638277 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci konusunda benim görüşüm şudur. Ayağının iyi olması, pas atması falan çok önemli değil bence. Kaleciliği düzgün yapsın, her geleni gol yemesin yeter. Topu rakip yarı sahaya geçirse yeter.
Bence sorun ayağından önce kaleciliği. Son maçlarda iyi takım savunması yapıp kalemizde fazla pozisyon vermiyoruz. Yoksa sezon başında kalemize gelen her 4 isabetli  şuttan 2-3 tanesi gol oluyordu. Şu anda o kadar pozisyon vermiyoruz. Ancak sakarlığı hala bize gol yedirecek seviyede. Kalede net bir isim olsa en az 5-6 puan fazla toplardık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bence sorun ayağından önce kaleciliği. Son maçlarda iyi takım savunması yapıp kalemizde fazla pozisyon vermiyoruz. Yoksa sezon başında kalemize gelen her 4 isabetli  şuttan 2-3 tanesi gol oluyordu. Şu anda o kadar pozisyon vermiyoruz. Ancak sakarlığı hala bize gol yedirecek seviyede. Kalede net bir isim olsa en az 5-6 puan fazla toplardık.
Aynen. Bize her geleni içeri almayacak adam lazım. Sırf Muslera kaç tane kupa kazandırdı Gs' ye. Burada ortalama kaleci falan deniliyor ama Muslera ortalama kaleci ise Ersin, Utku falan yok hükmünde.

Çevrimdışı can1903

Aynen. Bize her geleni içeri almayacak adam lazım. Sırf Muslera kaç tane kupa kazandırdı Gs' ye. Burada ortalama kaleci falan deniliyor ama Muslera ortalama kaleci ise Ersin, Utku falan yok hükmünde.
Muslera gsnin şampiyon olduğu her sezon şampiyonluğun %60'ı bence. Türkiyeye gelmiş en iyi kaleci performans olarak yanına yaklaşan yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Muslera gsnin şampiyon olduğu her sezon şampiyonluğun %60'ı bence. Türkiyeye gelmiş en iyi kaleci performans olarak yanına yaklaşan yok
Kesinlikle. Atan ve tutanın iyi olursa gerçekten başarı geliyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hocanın prensi Welinton ne güzel oynadı öyle :)

Çevrimdışı cursedofdragon

:naughty:

Çöküşü başlatan adam Aboubakar oynamadığı için mi kazandık yoksa? :D

Çöküşü başlatan adam Aboubakar oynamadığı için mi kazandık yoksa? :D

Ateş ediyorsun bugün ateş :D  :steamed: :steamed:

Tespitler müthiş öpücem seni  :-* :D

Çevrimdışı tuncaboylu

35 yaşındaki kaleciyle 19 yaşındaki kaleciyi karşılaştırıyorsunuz.

@Yunus Emre Dökmeci "Muslera son 3-4 senede ayağını geliştirdi" yazıyor. Milletin kalecisi 30 yaşından sonra ayağını geliştiriyor, bizimki 19 yaşında "Ayağı yok, Ersin'le olmaz" diye eleştiriliyor.

Benzerleri Larin için de yazılıyordu, 32-33 yaşındaki olgun santraforlarla karşılaştırılıyordu. Neyse golleri atmaya başlayınca, eleştiriler azaldı.

Bu değişik bir kafa gerçekten.

Biz City, Real falan değiliz. Elimizdeki bütçe belli, potansiyeli olan bir oyuncu varken oynatmaktan başka şansımız yok.

Larin'in yerine kiralık santrafor getir, Ersin'in önüne 35'lik kaleci koy.

Bu yönetim popülist biraz, yeterince ısrar ederseniz yapar bunları. Sonra "paralar nerede Nur Çebi" diye sormak yok ama.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

35 yaşındaki kaleciyle 19 yaşındaki kaleciyi karşılaştırıyorsunuz.

@Yunus Emre Dökmeci "Muslera son 3-4 senede ayağını geliştirdi" yazıyor. Milletin kalecisi 30 yaşından sonra ayağını geliştiriyor, bizimki 19 yaşında "Ayağı yok, Ersin'le olmaz" diye eleştiriliyor.

Benzerleri Larin için de yazılıyordu, 32-33 yaşındaki olgun santraforlarla karşılaştırılıyordu. Neyse golleri atmaya başlayınca, eleştiriler azaldı.

Bu değişik bir kafa gerçekten.

Biz City, Real falan değiliz. Elimizdeki bütçe belli, potansiyeli olan bir oyuncu varken oynatmaktan başka şansımız yok.

Larin'in yerine kiralık santrafor getir, Ersin'in önüne 35'lik kaleci koy.

Bu yönetim popülist biraz, yeterince ısrar ederseniz yapar bunları. Sonra "paralar nerede Nur Çebi" diye sormak yok ama.

Ersin konusunda haklısınız. Daha yaşı genç. Kendini geliştirebilir. Ancak Utku 23 yaşında. Utku çok kötü kaleci değildir belki ama asla ve asla şampiyonluğa oynayacak takımın kalecisi olamaz.

Evet Beşiktaş-Sivas maçının full halini nereden bulabiliriz düştü mü  ? :)

Kaç gün yok?

2-3 hafta diyen var 10 gün diyen var belli değil bilen varsa aydınlatsın.

Kayseri maçında yok orası kesin.

İddaa şampiyonluk oranları ;

Fenerbahçe: 2.65
Galatasaray: 2.90
Beşiktaş: 3.10
Alanyaspor: 17.00
Trabzonspor: 25.00
Gaziantep: 25.00
Başakşehir: 35.00

Çevrimiçi murat

Ersin konusunda haklısınız. Daha yaşı genç. Kendini geliştirebilir. Ancak Utku 23 yaşında. Utku çok kötü kaleci değildir belki ama asla ve asla şampiyonluğa oynayacak takımın kalecisi olamaz.
kalecinin yaptığı hatanın telafisi yok bu yüzden kalecide en önemli husus sğlam bir karakter.bu karakterin oturması için de biraz zaman gerekir kalecilik için hele beşiktaş gibi bir takımda 19 u geçtim 23 bile erken bir yaş.ben utkudan pek ümitli değildim ama bu sene ile geçen sene kıyaslayamayacak kadar farkli.ben her ikisininde iyi kaleciler olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

İddaa şampiyonluk oranları ;

Fenerbahçe: 2.65
Galatasaray: 2.90
Beşiktaş: 3.10
Alanyaspor: 17.00
Trabzonspor: 25.00
Gaziantep: 25.00
Başakşehir: 35.00
fenerin oranının düşüklüğü sanırım kadronun  kalitesiyle değil genişliğiyle alakalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerin oranının düşüklüğü sanırım kadronun  kalitesiyle değil genişliğiyle alakalı.
Taraftarlarının IQ'su ile orantılı da olabilir.

kalecinin yaptığı hatanın telafisi yok bu yüzden kalecide en önemli husus sğlam bir karakter.bu karakterin oturması için de biraz zaman gerekir kalecilik için hele beşiktaş gibi bir takımda 19 u geçtim 23 bile erken bir yaş.ben utkudan pek ümitli değildim ama bu sene ile geçen sene kıyaslayamayacak kadar farkli.ben her ikisininde iyi kaleciler olacağını düşünüyorum.

Aynen katılıyorum ikisi de oynadıkça gelişiyorlar. Yine de son kararım Ersin olurdu benim.

Çevrimdışı Karabay

Adem ljajic ilk defa fotolar da görüktü :D

https://twitter.com/Besiktas/status/1343877145005875201
Bunlar gibilerinin yokluğunda takımın çok daha iyi hale gelmesinin, bunlara muhtaç kalınmamasının ve paşa paşa geri dönmelerinin verdiği mutluluğun tarifi imkansız.

Çevrimiçi mayguntr

2-3 hafta diyen var 10 gün diyen var belli değil bilen varsa aydınlatsın.

Kayseri maçında yok orası kesin.
Kayseri macini pas gecer, diger macta oynar bence. Doktor oldugumdan degil sakatligi arastirdim sadece :D genelde iki uc gun dinlendirme tedavisi yazmislar cogu kaynakta.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu forumda kim bi topçuyu gömüyorsa % 70 o topçu iyidir ve porformans verir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu forumda kim bi topçuyu gömüyorsa % 70 o topçu iyidir ve porformans verir.
Bu mantıkla o zaman Töre iyi topçu değil  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★