Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Ankaragücü maçının tekrarını izledim. Larinin solda oynaması bizim net şekilde gol opsiyonumuz ve baya etkili bir opsiyon

Ghezzal ilk yarı 3 kez orta yaparak topu larinle buluşturmuş 1 kez de larin topa yetişememiş. 1 tane gol çıkardık o opsiyondan ama hakem vermedi.

İkinci biri duran top olmak üzere Larini 2 kez topla buluşturmuşuz ikiside tehlike olmuş. Rakip sağ beki kısa boyluysa hoca bir opsiyondan bence vazgeçmez çünkü ciddi ciddi gol atma şansımızı arttıran bir opsiyon

Doğru, Larin hep bu şekilde tehlikeli oluyor ama markaji üstüne çeken, yer açan Abou yok. Bu kadar kritik bir maça Güvenle başlar mıyız ona Abou kadar önlem alırlar mı bilemiyorum. Kuvvetli stoperlerin kucağında oynamayı sevmeyen bir futbolcu.

Çevrimdışı mrred

larin sol önde oynarsa santrafor kim oynayacak ? Güven  mi ?
evet
ligin başında bir maç baya iyi oynamıştı ki zaten hoca onu hep santrafor olarak düşünüyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

4-4-2 denense ne olur acaba acaba :D Atiba-Dorukhan ortasaha, Gezzal-Nkoudu kanat, Guven-Larin forvet :D

Çevrimiçi murat

4-4-2 denense ne olur acaba acaba :D Atiba-Dorukhan ortasaha, Gezzal-Nkoudu kanat, Guven-Larin forvet :D
atiba dorukhan top çıkaramaz kanatlara kanatlar da gelmeyen topu golcülere iletemez onlarda gelmeyen topu gol yapamaz  :D ortasahada bir eksikle oynadığımız içinde baskı yeriz baskıya dayanamadığımız içinde hata yaparız veya hakem penaltı çalar gol yeriz :s20:

Çevrimiçi mayguntr

atiba dorukhan top çıkaramaz kanatlara kanatlar da gelmeyen topu golcülere iletemez onlarda gelmeyen topu gol yapamaz  :D ortasahada bir eksikle oynadığımız içinde baskı yeriz baskıya dayanamadığımız içinde hata yaparız veya hakem penaltı çalar gol yeriz :s20:
Biz topu zaten orta-sahalarla cikar(a)miyoruz. Genelde Rosier veya Ridvan aktariyo ileriye. Guven ve Larin biraz hucum presi yapsalar ortasahada eksik de dusmeyiz, mecburen zaten orta sahadan birini defansin ortasina cekmek zorunda kalirlar.

Çevrimdışı mourinho1903

Ankaragücü maçının tekrarını izledim. Larinin solda oynaması bizim net şekilde gol opsiyonumuz ve baya etkili bir opsiyon

Ghezzal ilk yarı 3 kez orta yaparak topu larinle buluşturmuş 1 kez de larin topa yetişememiş. 1 tane gol çıkardık o opsiyondan ama hakem vermedi.

İkinci biri duran top olmak üzere Larini 2 kez topla buluşturmuşuz ikiside tehlike olmuş. Rakip sağ beki kısa boyluysa hoca bir opsiyondan bence vazgeçmez çünkü ciddi ciddi gol atma şansımızı arttıran bir opsiyon

Larin'in sol kanatta ayagina aldigi toplari kac defa ezdigini de saysaydin keske. Set hucumunda sagdan orta gelmedigi surece sol kanat iptal.
Sol kanatta oynayan oyuncu en azindan biraz top kontrolu, dripling ozelligi olan bir oyuncu olsa neyse diyecegim, ama o da yok. 90 dakika eziyet oluyor.
Birkac sene evvelki Babel ve Aboubakar'in kanat-forvetligine raziyim, ama Larin bence cekilmiyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hadi geçmiş olsun herkese.
karşımızda real olsa daha fazla ümit olurdum
en azından real saldıracaktı ne olursa olsun ona göre defans yaparız belki çıkar kafayla bir tane yazarız falan diye düşünüyordum.
şimdi rakip sivas defans yapsan yapamazsın adamlar sana topu bırakacak oyun kurmaya çalışsan çalışamazsın defansta önlem almaya çalışsan alamazsın hızlı atak zaten pek mümkün değil kaldık yine futbol perilerine.
dua edelim de abou corona falan olmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

en azından real saldıracaktı ne olursa olsun ona göre defans yaparız belki çıkar kafayla bir tane yazarız falan diye düşünüyordum.
şimdi rakip sivas defans yapsan yapamazsın adamlar sana topu bırakacak oyun kurmaya çalışsan çalışamazsın defansta önlem almaya çalışsan alamazsın hızlı atak zaten pek mümkün değil kaldık yine futbol perilerine.

felaket tellası gibisin.

Sıkıntı yapmayın yeneriz sivası.

Josef&Aboubakarsız.

Çevrimdışı mrred

Larin'in sol kanatta ayagina aldigi toplari kac defa ezdigini de saysaydin keske. Set hucumunda sagdan orta gelmedigi surece sol kanat iptal.
Sol kanatta oynayan oyuncu en azindan biraz top kontrolu, dripling ozelligi olan bir oyuncu olsa neyse diyecegim, ama o da yok. 90 dakika eziyet oluyor.
Birkac sene evvelki Babel ve Aboubakar'in kanat-forvetligine raziyim, ama Larin bence cekilmiyor.
eziyor ama yüksek toplarda etkili gol attı hakem vermedi daha ne yapsın
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

kudsi ergünerin istanbul ezanları diye bir albümü var tavsiye ederim
The great gig in the sky

bakma sen ona abu olsa larin kanatta oynaması mantıklı zaten santrafor beceremiyor adam duvar olmaıyor kanatta daha etkili.

Direk santrafora koyunca larin yapamıyor orda.Güvene daha az güveniyorum ama mecbur N'koudou,Ghezzal,Larin hocada böyel çıkacaktır.

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 16:48:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

bakma sen ona abu olsa larin kanatta oynaması mantıklı zaten santrafor beceremiyor adam duvar olmaıyor kanatta daha etkili.

Direk santrafora koyunca larin yapamıyor orda.Güvene daha az güveniyorum ama mecbur N'koudou,Ghezzal,Larin hocada böyel çıkacaktır.
aynen eli ayağı dolanıyor
The great gig in the sky

Elde 2 santrafor var 2'sini de sahaya sürmeyecektir.

güven & larin aynı anda sahada olmaz güven sonradan girip daha etkili oluyor biraz aklı olsa ankaraügücü maçı örnek çok daha farklı olacakta.

Çevrimdışı mourinho1903

En azindan top ayagina geldigi zaman verkac yapabilecek basic fundamental'a sahip olsun, 5 metre top surebilsin.
Adamda topla alakali hicbir yetenek yok. Larin'in yetenegi belli; golu iyi kokluyor, fizikli ve gol vurusu iyi (hem kafa hem ayakla).
Sagbekle ters eslesme yakalayacagiz diye 90 dakika sol kanadi iptal ediyoruz. Alanya gibi sag kanada ekstra onlem alan bir takim bizi cok kolay iptal edebiliyor.
Ki Ankaragucu ve Erzurum'a karsi da hucumda bu duzenle zorlandik.

aynen eli ayağı dolanıyor

Top saklama yeteneği yok fizik var ancak o yetenek yok.

Top larine atılınca sanki duvardan sekip geri geliyor bize top. santrafor bölgesinde oynarken.

Larinin de gözünde sorun  varmış bu haldeymiş.Larin bile oynayamayabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Larinin de gözünde sorun  varmış bu haldeymiş.Larin bile oynayamayabilir.

Oynar o.

Oynar o.

nasıl kafa atacak en ufak müdalede yine şarıl şarıl kan akacak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sivas gibi sert ve kirici takimlara karsi tamda josef ve abuş gibi adamlar lazimken, ikisindende yoksun olacagiz. Atiba dogal olarak yorgun ve pek iyi oynamiyor artik, dorukhanin hem saha ici hem saha dişi tavirlari iyice sinir bozucu. Güvenden birakin medet ummayi yedek bile tutmam bu takimda, onu oynatacagima nsakalayi forvet oynatirim bakarsin kaza bela positif birseyler yapar :). Larin o şişmiş gözle nasil oynar soru isareti, ama tam performans asla veremez hatta ikili mücadelerde ve hava toplarinda cekinerek oynar ve bu gayet'de dogal birsey. Birde rizanin tek derdi Besiktasi yenmek gibiymis gibi bu maca bir senedir hazirlandigini öne sürersek, işimiz gercekdende cok zor.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 17:50:58 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Sivas gibi sert ve kirici takimlara karsi tamda josef ve abuş gibi adamlar lazimken, ikisindende yoksun olacagiz. Atiba dogal olarak yorgun ve pek iyi oynamiyor artik, dorukhanin hem saha ici hem saha dişi tavirlari iyice sinir bozucu. Güvenden birakin medet ummayi yedek bile tutmam bu takimda, onu oynatacagima nsakalayi forvet oynatirim bakarsin kaza bela positif birseyler yapar :). Larin o şişmiş gözle nasil oynar soru isareti, ama tam performans asla veremez hatta ikili mücadelerde ve hava toplarinda cekinerek oynar ve bu gayet'de dogal birsey.

aboubakar ve josef gibi 2 kritik ismin önemli bir haftada önemli bir rakibe karşı oynacakken olmaması büyük handikap 1 maçta değil 2 hafta olmayacaklar nasıl dönecekler abu moral olarak josef sakatlıktan.

Ne zaman işler iyi gitse illa bir şey oluyor.

Maç fikstürünün sıkıştığı şu dönemde hiç iyi olmadı yerine oynayacak olan adamın olmaması daha kötü..

Aboubakar bir şey oluınca yerine gözünü kırpmadan koyabilşceeğin bir cenk tosun olsa sıknıtı olmaz aynı şekilde josef bir şey olunca yerine gözünü kırpmadan koyabileceğin biri olsa sıkıntı olmaz bizde 2 bölgede de sıkıntılar mevcut.

Larin gözü öyle bir aboubakar değil santarforda etkisi.Güven zaten fitbol aklı yok.

Orta sahada dorukhan kafa olarak bizde değil oğuzhan fizik olarak bitik.Necip oynar ama o da sürekli yana sağa sola.

atiba da bitik durumda.

İşimiz zor bir şekilde kazanırız diye ümit ediyorum kötü oyun vs farketmez 1 gol atıp üstüne yatalım onada okeyim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkıntı başta zaten atiba diri değil.Mensah defans yapmıyor oğuzhan yapmak istesede fizik yetmiyor. atiba,josef daha çok josef, atiba ve mensaha özgürlük tanıyordu.

Atiba-Oğuzhan-Mensah "0" defens demek.

Normalde dorukhan derim atibanın yanında ancak dorukhan kafa olarak bizde değil oğuzhan fizik olarak iyi değil orta sahayı rakibe veririz tek mantıklı orta saha ;

Atiba,Necip,Mensah.

Ancak ben  hocanın atiba,dorukhan,mensah yapacağını düşünüyorum büyük hata olacak dorukhan oynamıyor sahada dolaşıyor.Yine eksik bırakacak.
Gerekiyorsa savunma yapacaklar, hocamız orta saha orta sahadır diyor.

Zaman zaman 3 hücumu zayıf adamla gol arıyoruz, 3 defansı zayıf adamla da savunma yapabiliriz.

Ciddi tarafa bakarsak, bu diziliş belki de hücumdaki üretkenlik sorunlarımızı da giderir.

Çevrimiçi murat

adamın annesi ölmüş biraz salın .yok bir maç oynamayacakmış yok iki maç oynamayacakmış.

sadece bilgi paylaşmış adamlar yoksa kimse sitem etmiyor etmemiş edemez hakkı yok zaten bence gereksiz yükleniyorsun.

aşırı agresif ve sinir dolusun.Deşarj olmalısın.