Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637207 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Montero aslında La Liga 2'de başarılı defansif aksiyon olarak öne çıkmış bir oyuncu ama ligin sonundaki takım sürekli atak yer, ve arada bir sertlik farkı var. Ben onun oyun içi müdahalelerde burada da iyi olduğu maçlarını gördüm ama tam olarak yansıtabilmiş değil, doğaldır oyun tarzı, takım cok farklı. Bazı konuştuğumuz tecrübesizlik, boy gibi dezavantajları var o yüzden defansı kötü deniyor Dikkat edersen ayağı biraz düzgün diye övülüyor ama aslında yüksek çıkan özelliği farklıydı.

Zamanla oynadıkça daha iyi olur ama ne kadar olur, olması gereken yer bura mıdır bilemem. Bana göre Karagümrük tarzı bir takım ona daha uygun. Şans bulacaktır, iyi de oynadığı maçlar olabilir ama ben yedek stoperlerin yerli olmasından yanayım. Yerli yabancı rekabeti iyidir.

İlk bahsettiğin gibi orta saha kurgusu zaten sezon başında planlanmıştı Dorukhan Atibayi ve Sağ beki yedekleyecek oyuncu olarak gözüküyordu ama paşam ortada iyi oynamıyor, bek de oynamam diyor bizi ortada bıraktı. İkinci bahsettiğin tarz 3lü hocanın birinci değil ikinci planıdır, çok fazla öncelik değil ama iş form, sakatlık maç içi durumlar sonucunda oraya gelirse oynatacaktır. Ortaya transfer yapmayacaksak ve Dorukhan böyle devam iş muhtemelen oraya gelecektir de bu yüzden hazırlığını yapmak lazım.

İyi bir Töre olmadığı sürece Ghezzal'ı ortada göreceğimizi sanmıyorum. Denemeden bilemeyiz N'Koudou bence sağda daha etkili olabiliyor ortada Ghezzal'dan önce ara sıra sıkıştığımızda yer değiştirmeleri denesek pek zararı olmaz.

Doruhkanı bizde ortada bırakalım oynamıyor sabote ediyor kadro dışı bırakıp fenere hazır adam göndermeyelim.

Töre aslında iyi dönse ghezzalı ortada değerlendirebiliriz tabi talisca kiralamayacaksak :D

Abu

N'koudou    Ghezzal    Töre 

iş yapar.

Bizim devre arası 4 transfere ihtiyacımız var normalde kaleci,stoper,orta saha,santrafor.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1342501134372642816
Başı sağolsun umarım kendi içine kapanık biri değildir dışardan öyle gözüküyor en azından bana bu kayıp onu umarım hayatta geri düşürmez psikolojisini bozmaz. Allah rahmet eylesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Doruhkanı bizde ortada bırakalım oynamıyor sabote ediyor kadro dışı bırakıp fenere hazır adam göndermeyelim.

Töre aslında iyi dönse ghezzalı ortada değerlendirebiliriz tabi talisca kiralamayacaksak :D

Abu

N'koudou    Ghezzal    Töre 

iş yapar.

Bizim devre arası 4 transfere ihtiyacımız var normalde kaleci,stoper,orta saha,santrafor.

Ben Dorukhan konuşmak istemiyorum. Daha önce fark etmediğim bir dövmesini gördüm, samimi bulmuyorum kendisini futbolu dışında şeylerle piyasa yapma peşinde görüyorum.

Değişik kadrolara karşı değilim, farklı başlar maç içinde yer değiştirirsin hoca antrenmanda görüyordur biraz ama neden olmasın.

İki oyuncu diyor hoca ama 2 nokta atışı 2 yerli takviye falan da düşünülebilir kadro tam istediğimiz seviyede değil bakalım artık.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

bein 2 de maçın tekrarı var

biz kullanmıyoruz digiturk/bein selcukcuyuz biz :D

İnternete düşerse 90 dakika full hali izleriz :)

Çevrimdışı murat

vidanın golü 12. hafta değil mi?

13.cü hafta biz bir hafta geriden geliyoruz sen olayları karıştırıyorsun.

twitterin altında ki yorumları okusan görürdün aslında %100'ü bizim taraftarın tepkisi.

Çevrimdışı murat

13.cü hafta biz bir hafta geriden geliyoruz sen olayları karıştırıyorsun.

twitterin altında ki yorumları okusan görürdün aslında %100'ü bizim taraftarın tepkisi.
direk yılın golünü attığı için haftalık değerlendirmeye gerek görmemişlerdir :lol:

Çevrimdışı Erman1903

:D :evillol:

Fazla şişinmeyelim bu kadar istemiyorsan teklif yapmana gerek yok.  :eyes

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef de sakatlanmış.
Aboubakar da yokmuş maçta. Sivas maçına puan kaybı yazdım ben şimdiden  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aboubakar da yokmuş maçta. Sivas maçına puan kaybı yazdım ben şimdiden  :uyucam:
Zor bir maç olacak. Josef orta sahayı toparliyordu ciddi anlamda. Gradel daha fazla alan bulacaktır.
Josefin kas sakatlıkları acaba Arabistandaki düşük tempodan sonra buraya tam olarak adapte olamamasindan kaynaklı mi diye düşünüyorum. Kamp geçirmemesi de etken olmuş olabilir bu aradaki farkı kapatamamasina.
Çünkü mucadeleci, tempolu, kendini zorlayan bir oyuncu. Vücut dusuk tempodan çıkınca bu kadar tempoyu kaldıramamış olabilir.

Çevrimiçi mayguntr

Kötü haberler arka arkaya geliyor...

https://twitter.com/Besiktas/status/1342783194131800066
10-15 gun yok, Sivas-Kayseri maclarini kesin kacirir. Rize macinda da risk alinmaz. Necip loading ...

Çevrimdışı levitate

şunu gördükten sonra maç hakkındaki görüşüm "kazanırız herhalde"den "beraberlik çıksa yeter"e döndü :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

10-15 gun yok, Sivas-Kayseri maclarini kesin kacirir. Rize macinda da risk alinmaz. Necip loading ...
Asıl sıkıntı Aboubakar'ın olmaması olacak. Oraya bir de Güven loading yazalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Takımın bel kemiği, şimdi gördüm bu uyluk sakatlığından çok çekiyoruz. Çok canım sıkıldı, umarım kısa sürede aramıza döner...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın bel kemiği, şimdi gördüm bu uyluk sakatlığından çok çekiyoruz. Çok canım sıkıldı...
İşin kötüsü sıkışık fikstür yüzünden 4 maç birden kaçıracak olması  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★