Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636479 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan, yoğun eleştirilerin ardından arşive aldığı gönderiyi tekrar arşivden çıkardı.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu kafadaki insanlara göre Beşiktaş asla kötü oynayarak maç kaybetmez hepsinde önümüz kesilir hakemler ve beinsports ayar çeker
Uzun yılların tecrübesiyle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Beşiktaş kötü oynadığı 10 maçta hakemler gördüğünü çalmış olsa en az 7'sini alır 2'sinde berabere kalır birini kaybeder. Yayıncı kuruluşa girmiyorum bile. Yeni yetme bir spiker koca camianın hocasına laf sokup işine devam edebiliyor. Kendi eksiklerimizi muhasebesini yapalım tabiki ama yaşam mücadelesi verdiğimiz iklimi de unutmayalım.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Fransızlar tarafından hazırlanan gelecek vaat eden 19 yaş altı sol bekler arasında ilk 5'te yer aldı.
1- Ait Nouri (Wolves)
2- Nuno Mendes (Sporting)
3- Katterbach (Köln)
4- Karbownik (Legia)
5- Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Fransızlar tarafından hazırlanan gelecek vaat eden 19 yaş altı sol bekler arasında ilk 5'te yer aldı.
1- Ait Nouri (Wolves)
2- Nuno Mendes (Sporting)
3- Katterbach (Köln)
4- Karbownik (Legia)
5- Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Yaşına göre çok olgun oynuyor Rıdvanımız, o geçen sezon da tecrübeli bekleri kıskandıracak bir pozisyon bilgisi reytingine sahipti. Çok bek baktım, onun kadar bu alanda yüksek çıkan oyuncu az hatırlıyorum, gördüğüm en yükseklerden biriydi. Ofansı da gelişiyor böyle devam.

Yaşına göre çok olgun oynuyor Rıdvanımız, o geçen sezon da tecrübeli bekleri kıskandıracak bir pozisyon bilgisi reytingine sahipti. Çok bek baktım, onun kadar bu alanda yüksek çıkan oyuncu az hatırlıyorum, gördüğüm en yükseklerden biriydi. Ofansı da gelişiyor böyle devam.

transfermarktta değeri az ama yukarda ki oyuncular 20-7-6 vs. rıdvan 400 bin €.

5-6 çıkması lazım ilk etapta devre arası. Sezon sonu 10 milyon €.

Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar.  :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Her maç daha da büyük oynuyor.. Böyle devam edecektir umarım..

Çevrimdışı Nartallo

Bu Salih Uçan gündeme getiriliyor sürekli. Bu arkadaş ne futbol oynuyor da biz neyi kaçırıyoruz, anlamadım.

Kartal'ı oynat bunu oynatacağına. Oğuzhan 5 maç üst üste oynasın, bunun 40 haftada yapacağı hücum katkısını verir zaten.

Oğuzhan'ın son maç Larin'e sağdan yaptığı bir orta var, Larin altı pasta vuramadı.

Çevrimdışı Erman1903

transfermarktta değeri az ama yukarda ki oyuncular 20-7-6 vs. rıdvan 400 bin €.

5-6 çıkması lazım ilk etapta devre arası. Sezon sonu 10 milyon €.

Valla daha düşük liglerde bile bu kadar ucuz olmaz, kulübün bu işe bir el atması lazım bence.

Çevrimdışı Erman1903

Her maç daha da büyük oynuyor.. Böyle devam edecektir umarım..

İnşallah, futbolu ön plana koyarsa çok iyi yerlere gelir. Bazıları gibi imaj, dövme, Twit-insta gibi şeylere hiç boşa vakit düşürmesin. Gören görüyor işte listeye almışlar.

Çevrimdışı Erman1903

Bu Salih Uçan gündeme getiriliyor sürekli. Bu arkadaş ne futbol oynuyor da biz neyi kaçırıyoruz, anlamadım.

Kartal'ı oynat bunu oynatacağına. Oğuzhan 5 maç üst üste oynasın, bunun 40 haftada yapacağı hücum katkısını verir zaten.

Oğuzhan'ın son maç Larin'e sağdan yaptığı bir orta var, Larin altı pasta vuramadı.

Bence de öyle, silik bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Bu Alanya ve topçularıyla daha fazla muhatap olmaya gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla daha düşük liglerde bile bu kadar ucuz olmaz, kulübün bu işe bir el atması lazım bence.
Bugünkü güncelleme sonrası 1 milyon oldu, ama yine az.

Geçen senenin son bölümünde Caner yerine Rıdvan oynasaydı, 4-5 olurdu şimdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada eski yönetim de umursamıyordu, ama oyuncularımızın transfermarkt değerleri hakikaten olması gerekenden çok düşük.

Fenerbahçe'de Altay 11 milyon, Ozan 10 milyon, Ferdi 5.5 milyon olmuş.

Herifler çok güzel manipülasyon yapıyorlar.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 15:30:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yani burda Şenol Hocamın devreye girmesi lazım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erman1903

10M'e verilmeyeceği bilinen bir oyuncu az evet. Bu sezon da N'Sakala oynadı başlarda neyse daha geç olmadan döndük doğruya.

transfermarkt sitesi oyuncu değerlendirmelerini dikkate alıyor herkes bir hesap acıp fiyatları yükseltebilir tek başıma yıllardan beri mücadele ediyorum :)

katılıyorum salih uçan filan ismi yalandır diye düşünüyorum kartal oynasın o çocuğu kazanalım daha iyi.

bugün transfermarktta süperlig piyasa değerlerine güncelleme gelmiş resmen rezalet.

bizimle dalga geçiyorlar.

altay 8 den 11 milyon € çıkmış.

ozan tufan 6 dan 10'a cıkmıs.

gs de marcao diye bir adam var 12 milyon € çıkmış 9 dan.4 milyon € bonservis bedeli ödendi adama.

Luyindama 1 sene sakat yine değeri yükseltilmiş.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 15:52:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

transfermarkt sitesi oyuncu değerlendirmelerini dikkate alıyor herkes bir hesap acıp fiyatları yükseltebilir tek başıma yıllardan beri mücadele ediyorum :)

Ben de şimdi onu yazacaktım bir operasyon çekmek lazım hafta sonu el atacağım.

Ben de şimdi onu yazacaktım bir operasyon çekmek lazım hafta sonu el atacağım.

menejerler yada klüpler para yediriyor oyuncuların değerini şişiriyor bence başka açıklaması olamaz.

Caner erkin bize geldiğnide 12 milyon € idi 11 asist yaptığı sezon bile piyasa değeri 1 milyon 200 bin € düştü hiç artış olmadı bu sezon 4 asist yaptı bizde kinin 10 da biri oynamıyor 32 yaşında 33'e girecek 1 milyon 700 bin € yükselmiş.

aynı şekilde fenerde ömer beyaz diye bir cocuk var 17 yaşında toplamda 82 dakika oynamış 3 maç 1tanesi türkiye kupası gol yok asist yok 300 bin € dan 1 milyon € çıkartılmış.Bizde rıdvan geçen seneden beri oynuyor canavar gibi oynuyor 150 bin € ordan 400 bin € anca 1 milyon €. bizde ittire kaktıra anca 1 milyon € çıkıyor.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 16:27:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

menejerler yada klüpler para yediriyor oyuncuların değerini şişiriyor bence başka açıklaması olamaz.

Caner erkin bize geldiğnide 12 milyon € idi 11 asist yaptığı sezon bile piyasa değeri 1 milyon 200 bin € düştü hiç artış olmadı bu sezon 4 asist yaptı bizde kinin 10 da biri oynamıyor 32 yaşında 33'e girecek 1 milyon 700 bin € yükselmiş.

Mümkün. Onların ülke gözlemcileri, bir sinyal sistemi de vardır webdeki haberleri falan tarayan. Bizim Ali Eceye göre Altay 15 Ozan 25-30 Muric 25-30 falandı bır taraflarına kına yaksınlar.

bu maçın hakemi ile ilgili sıkıntı yok dendi var demiştim mhk'de aynı görüşte demek ki.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1341709351107608576

sebep buda olabilir tabi ki ;

https://twitter.com/serhatdogan81/status/1341718072802074625
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 18:57:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı can1903

Rıdvanın satılmasına çok çok büyük paralar olmadığı sürece karşıyım 10 sene orayı kapamak sol bek aramamak gibi bir seçenek varken. Bir de Roisier böyle devam eder bonservis alınırsa 5-6 sene arkaya bakmayız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..