Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635027 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Abi ne alakası var burada hakem savunan mı var. Neden sonraki günlerde bunu başımıza kakabilmek için algı yapıyorsun.

Bu şey gibi olmuş. Gs.nin geçen yıllarda bir tane hakemin düdüğünü astırmak için yaptığı uğraşa karşı diğer kulüplerin yayınladığı bildiriyi sonraki zamanda bizim başımıza gelen her hakem hatasında hatırlatması gibi..

Yani yarın bi gün hakem hatasıyla maç kaybedersek bunu dile getiremeyelimin zeminini hazırlıyorsun. Bu maç üzerinden konuşup hakem yoruluyoruz yüz sene öncenin hakem hatalarını örnek veriyorsunuz.

100 sene derken  :alala: son 2-3 maç nasıl 100 sene oldu ? antalya antep fener alanya maçları 100 yıl öncesinin maçları mı ?

neden başınıza kakayım ki bunu hakemleri yıllardır eleştiriyorum neyi kaktım mesela sana  :alala: aksine gün gelir hakem gömüsünde yanıma gelirseniz değil başınıza kakmak aksine doğru yolu bulmuşsunuz şeklinde değerlendirir zararın neresinden dönülse kardır derim.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 23:55:15 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Komik bir ülkeyiz  :tabe:

https://twitter.com/souza5/status/1339279745599614976

gsli cagnenin instasına bakmıyorlarmış mı beinsports !? full video dolu beinsports. Hani 1 dakikalık video serbestti bize mi yasak ?

https://www.instagram.com/mbayediagne909/?hl=tr

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çin'de yabancı oyuncuların max 2.5 M € alması ile bir karar düşünülüyormus. İnşallah doğrudur da bir nebze Talisca olayına inanalım

Çevrimdışı Erman1903

Baya yüksek, jest gibi teklif yapmışız Dorukhan'a. Henüz daha ligin başı, kabul etseydi bu sene epey fazladan kazanacaktı. Sakatlıktan geldiği için herkes sezonun sonlarını bekleyecek.

Topla çok kavga ediyor henüz o kadarlık oynadığını düşünmüyorum, sakatlık öncesi Şenol hoca döneminde beğeniyordum ama biraz değişti. Menajer değişikliği sonrası tavrı falan da bir değişik geliyor bana. Bence daha yüksek teklifleri bulamayacak renklilerden, kandırıyorlar o çocuğu.

Bulunmaz hint kumaşı değil, gittiği yerde bu kadar rahat forma şansı bulamaz bence başka teklif yapılmasın yeri dolar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gökhan töre öldüyse söylesinler en azından para ailesine gidiyor deriz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan töre öldüyse söylesinler en azından para ailesine gidiyor deriz
Gelmeden önce bu adam sakat, bakın daha önce de yatarak para kazandı bizde dedik dinletemedik. Şimdi yatarak parasını kazanıyor. 1 maç var 15 maç yok olan oyuncularla ilgimizin dahi olmaması lazım. Böyle planlama yapılmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baya yüksek, jest gibi teklif yapmışız Dorukhan'a. Henüz daha ligin başı, kabul etseydi bu sene epey fazladan kazanacaktı. Sakatlıktan geldiği için herkes sezonun sonlarını bekleyecek.

Topla çok kavga ediyor henüz o kadarlık oynadığını düşünmüyorum, sakatlık öncesi Şenol hoca döneminde beğeniyordum ama biraz değişti. Menajer değişikliği sonrası tavrı falan da bir değişik geliyor bana. Bence daha yüksek teklifleri bulamayacak renklilerden, kandırıyorlar o çocuğu.

Bulunmaz hint kumaşı değil, gittiği yerde bu kadar rahat forma şansı bulamaz bence başka teklif yapılmasın yeri dolar.
Ben tekliften çok sürekli oynatmamıza şaşırıyorum. Anlaşma aşamasımda olduğun birini oynatıp elini niye güçlendirirsin ki? Çok merhametli takımız. Herkesi rehabilite ediyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gelmeden önce bu adam sakat, bakın daha önce de yatarak para kazandı bizde dedik dinletemedik. Şimdi yatarak parasını kazanıyor. 1 maç var 15 maç yok olan oyuncularla ilgimizin dahi olmaması lazım. Böyle planlama yapılmaz.
Dediğin gibi gelmeden önce belliydi durumu, aksini iddia eden ya çok iyimserdir yada yancıdır. Gariban N'koudouyu yönetim,teknik heyet yerden yere vurup kronik sakat dedi çakalların önüne attılar belki çocuğun kariyeri burada bitti biz de ondan daha para kazanamayız, şimdi soruyorum Töre Fransız vatandaşı olsaydı neler olurdu neler ama olsun o bizim evladımız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Herkes 2013, 2014 yıllarındaki Töre zannediyor ama öyle değil. Gökhan Töre aslında futbolu bırakalı 3 sene falan oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağda solda Roco'ya 2 milyon Euro tazminat ödemeye mahkum olduğumuz haberleri çıkmaya başladı.

Eğer doğru değilse, yönetimin çıkıp yalanlaması gerekiyor bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Sağlıklı bir Töre bu ligin içinden geçer" diye susturulduk.

Adam son 4 sezonun 3'ünü sakat geçirdi, gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Sakat adamın, sözleşmesini feshetmek için tazminatını cebinden vermiş olduğuna da bir türlü inanamıyorum.

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2020, 10:09:50 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Sakat adamın, sözleşmesini feshetmek için tazminatını cebinden vermiş olduğuna da bir türlü inanamıyorum.

Keşke aboubakar daki gibi sözleşme yapılsaymış onada. Sakatlık durumunda maaş ödememe, sözleşme feshetme hakkı v.s. olsaymis.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağda solda Roco'ya 2 milyon Euro tazminat ödemeye mahkum olduğumuz haberleri çıkmaya başladı.

Tazminat ödedik ama miktarını tam hatırlamıyorum. Herhalde bu sene bizden kazanacağının yarısını verip göndermiştik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Tazminat ödedik ama miktarını tam hatırlamıyorum. Herhalde bu sene bizden kazanacağının yarısını verip göndermiştik.
Yok onu demiyorum.

https://www.besiktas.com.tr/spor/besiktasa-kotu-haber-rocoya-2-milyon-euro-tazminat-odeyecek/7965

Başka sitelerde de aynı haber var, FIFA'lık olmuşuz ve haksız çıkmışız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dediğin gibi gelmeden önce belliydi durumu, aksini iddia eden ya çok iyimserdir yada yancıdır. Gariban N'koudouyu yönetim,teknik heyet yerden yere vurup kronik sakat dedi çakalların önüne attılar belki çocuğun kariyeri burada bitti biz de ondan daha para kazanamayız, şimdi soruyorum Töre Fransız vatandaşı olsaydı neler olurdu neler ama olsun o bizim evladımız
Nkoudou'ya yapılan tamamen hoca ve başkanın düşünmeden konuşmasından kaynaklı. Sonradan Sergen "Bilmiyorum, ben doktor değilim, lafın gelişi öyle dedim." gibi cümleler sarf etti ama bu ayıbını örtmüyor. Bunlar çok acemi işi açıklamalardı. Tabi bunu çoğu Beşiktaşlıya bile kabul ettiremeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

çok güzel yakalamışsın detayları acaip bir hal ve tavrı var sahada sürekli tekme tokat dalan kapasitesi düşük profil oyuncu dalışları çok arttı. şu performansa teklifimiz yüksek olmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

aynı haberlerde ben de karagümrükde 200bine oynadığı detayını yakaladım 200binlik elemana 1,5 imza parası 1,5da maaşla kontrat mı yapmışız zamanında?

vay be kasa nasıl boşaltılır ders notu vol.123456

Çevrimdışı tangaz

susturulduk derken?

ben sustuğunu hiç hatırlamıyorum her dakika fazlası ile yazdın die aklımda kalmış.

diğer taraftan tam bir hayal kırıklığı oldu adam geçen sezon 2.devre full oynamış sakatlıkdan dönmüş izlenimi veriyordu diriydi hatta abuşla kıyaslayınca daha düşük risk gibi duruyordu

artık olan oldu şayet sene sonuna dek toparlamazsa sezon sonu göndermek en doğrusu olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bu hafta rakiplerin puan kaybı yaşama ihtimali olan bir hafta. Karagümrük, Antep çelme takabilir. Mutlaka mutlaka kazanmamız lazım mümkünse gollü güzel oyunlu bi galibiyet alıp üstüne koya koya devam etmeliyiz.

Gökhan Töre ölmüştü, inanmayan arkadaşlar için tekrar gösterdi kendini. Arkadaş bırakmadı ama futbol onu bıraktı 2-3 sene önce.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

ghezzal geleli kaç hafta oldu hala fiziği yeterli seviyeye gelemedi. belki de limiti budur o nedenle yukarlarda tutunamamıştır. bunun handikaplarını maçlarda yaşıyoruz.

Josef De Souza'nın açtığı 2 'inci İnstagram hesabı da Bein Sports Tarafından kapatıldı.!

Çevrimdışı tangaz

Josef De Souza'nın açtığı 2 'inci İnstagram hesabı da Bein Sports Tarafından kapatıldı.!

daha fazla mücadele edip iyi oyunla bunları susturmamız lazım