Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

mahallenin delisi biziz sanki gibi hep hakemi de yenmek zorundayız

dünya da böle düşünen başka takım varmıdır acaba

Var.

Barcelona
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Adam bize karşı yapılan her hakem hatasının kasıtlı olduğunu anlatıyor, sonra neden kötü oynadık diyince insanları umutsuzluğa iten biz oluyoruz.

Aleyhine olan her kararda kasıt varsa, ne ümidin olabilir ki?

Bugün kazansan, haftaya zaten keserler önünü. Bayern Münih olsan fayda etmez.

Ben tamamen art niyetli olduklarına inanmıyorum fakat diğerlerine göre daha az kayrıldığımızı düşünüyorum. Bu net. Renkliler bizden çok kollanıyor. Biz şimdi ne istiyoruz anlamadım ?

1.Diğerleri kadar kayrılmak mı ?
2.Diğerlerinden daha iyi oynamak mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

1.Ligden çekilelim
2.Elimizde hakemlerin, tff nin veya mhknin organize bir şekilde ve münferiden beşiktaşa karşı artniyetli olduklarına dair delil varsa savcılığa suç duyurusunda bulunalım
3.Sahaya akıl koyulan hamleleri yönetim ve teknik ekipten talep edelim
4.Oyna devam (İt ürür kervan yürür...)

Benim aklıma başka şık gelmiyor senin geliyorsa ekleyebilirsin...
Bana pek mantıklı bir anket gibi gelmedi. Kimsenin hakemleri yenmemiz gerektiğini savunduğunu düşünmüyorum. Bu tartışmaların sebebi Sergen'i başarılı görenler ile görmeyenlerin tartışması. Hakem üzerinden kötü oyuna bahane aranıyor gibi geliyor bana. İlk yarıya Sergen'in kötü tercihleri ve taktiği ile başladığımızı kabul etmemiz lazım. İkinci yarıdaki oyun planıyla maça başlasaydık herkes şimdi hakemi kötülemiyor, hakeme rağmen kazandığımızı konuşuyor olurdu. Hakem maçın sonucunu etkileyen hata yaptı ama hocanın da hatalarını görmezden gelemeyiz. Hakem üzerinden Sergen'in savunulmaması lazım. Hakemi kimse haklı çıkarmaya çalışmıyor. Sadece hakemi bir kenara ayırıp saha içini konuşmaya çalışıyor. Önce hatayı kendinde arayacaksın, sonra başkasında. Sen kendini hatalarını göremezsen dümensiz gemi gibi oradan oraya sürüklenirsin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bana pek mantıklı bir anket gibi gelmedi. Kimsenin hakemleri yenmemiz gerektiğini savunduğunu düşünmüyorum. Bu tartışmaların sebebi Sergen'i başarılı görenler ile görmeyenlerin tartışması. Hakem üzerinden kötü oyuna bahane aranıyor gibi geliyor bana. İlk yarıya Sergen'in kötü tercihleri ve taktiği ile başladığımızı kabul etmemiz lazım. İkinci yarıdaki oyun planıyla maça başlasaydık herkes şimdi hakemi kötülemiyor, hakeme rağmen kazandığımızı konuşuyor olurdu. Hakem maçın sonucunu etkileyen hata yaptı ama hocanın da hatalarını görmezden gelemeyiz. Hakem üzerinden Sergen'in savunulmaması lazım. Hakemi kimse haklı çıkarmaya çalışmıyor. Sadece hakemi bir kenara ayırıp saha içini konuşmaya çalışıyor. Önce hatayı kendinde arayacaksın, sonra başkasında. Sen kendini hatalarını göremezsen dümensiz gemi gibi oradan oraya sürüklenirsin.
Hakemleri de yenelim demedim. Önce biz kendimize bakacağız. Sahada iyi oynayacağız daha sonra hakem konuşulur.

Daha sahada iyi oynamadan hemen hakem konuşmaya başlanırsa gerçek sorunları üzeri kapatılır. Bu cambaza bak

cambaza oyunudur. Önce iyi oynadık mı bu tartışılır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah aşkına bir önceki sayfaları oku bak fikrin nasıl değişiyor hepsi de hakemi yenmemiz gerektiğini savunuyor.

Çevrimdışı sEuL

Hakemler hiçbir zaman adil düdük çalmayacak. Buna rağmen biz nasıl maç kazanacağız ?

Çözümü nedir ?

1.Ligden mi çekilelim
2.Boykot mu edelim
3.Daha çok çalışıp sahaya akıl mı koyalım
4.Başka bir şey yapalım ?
Aaa olur mu canim, varsa yoksa hakemler. Hakemlerde hakemler, Avrupa’daki hakemler bize karsi, Turk hakemleri bize karsi, federasyonlar hep bize karsi, hukumet bize karsi, derin devlet bize karsi, dis gucler tomezlememizi bekliyor.

Hmmm tamam , bir cozum oneriniz var mi? Ne yapalim?

Yok, o konuda one surulen hicbir sey yok. Hep agla ama paso agla.

Iki dakika futbol konusulsun, teknik taktik konusulsun, yada hoca konusulsun hemen ama hakemler boyle ama hakemler soyle.

Gina geldi artik, hakem konusmak istemeyenlerinde hemen Besiktasliligi sorgulaniyor yada skor taraftari damgasi falan vuruluyor.

Yazik.

Hakemleri de yenelim demedim. Önce biz kendimize bakacağız. Sahada iyi oynayacağız daha sonra hakem konuşulur.

Daha sahada iyi oynamadan hemen hakem konuşmaya başlanırsa gerçek sorunları üzeri kapatılır. Bu cambaza bak

cambaza oyunudur. Önce iyi oynadık mı bu tartışılır.

Bizim de söylediğimi kötü oynarken de maç kazanabilirsin.
gs kötü oynarken hakem bir penaltı icat ediyor 1-0 gs'yi öne geçirtip rahatlıtıyor.

Biz haksız penaltı filan istemiyoruz aleyhmize verilmesin yeter o maç 0-0 gitse kötü oynasak bile yenebilirdik 80.ci dakikaya kadar alanyaspor o skorun avantajı ile oynadı.

Rakipte babacar kırmızı kart görebilirdi vs.

Bunların hepsine sığınmıyoruz zaten kötü oynadık  alanya daha çok hak etti ancak bu hakemlerin maça etki etme hakkını vermez.

Sizin savunduğunuz nokta hakemi de yeneceksin hakemler böyle değişmeyecek bizim isyanımız niye hep biz ? Bir yerde bir haksızlık yapılıyor ve siz o haksızlık yapan tarafın yanındasınız bir yanlışlık yok mu ?

Aaa olur mu canim, varsa yoksa hakemler. Hakemlerde hakemler, Avrupa’daki hakemler bize karsi, Turk hakemleri bize karsi, federasyonlar hep bize karsi, hukumet bize karsi, derin devlet bize karsi, dis gucler tomezlememizi bekliyor.

Iki dakika futbol konusulsun, teknik taktik konusulsun, yada hoca konusulsun hemen ama hakemler boyle ama hakemler soyle.

Gina geldi artik, hakem konusmak istemeyenlerinde hemen Besiktasliligi sorgulaniyor yada skor taraftari damgasi falan vuruluyor.

Yazik.

haklısınız özür dileriz hakemlik hiç bir şey yok.

Bülent yıldırım geçen sene hakemliği boşu boşuna gitti adamdan özür dileyip geri çağıralım.

Bugüne kadar hiç bir hakem hatası olmamıştı aleyhimize hep lehimize olmuştur.

Şimdiye kadar unutulmaz 20 fahiş hakem hatası var 15 tanesi Beşiktaş'a olmuş bunu hazırlayan art niyetlidir hayindir fedöncüdür.

Biz biraz şizofreniz...

Vahap beyaz açıklıyor hatalı karardan sonra Beşiktaş şampiyon olacak iken gs şampiyon olmuş.

aman ne olacak ya altı üstü bir şampiyonluk biz biraz abartıyoruz bence hakem olayını.

Hakemler melektir.

Çevrimdışı almanci

Kişiye saldırmadan fikir belirtemiyor musunuz ?

Oyunla ilgili konuşalım diyoruz. Teknik taktik açıdan bir yorum bekliyoruz ...

Saldırı olarak algılama. Tespit bu.

Taktik açıdan hoca'nın yanlışı yok hataları oluyor ama bunlardan çok çabuk ders alan birisi Sergen. Gelişime açık kesinlikle. Alanya maçında taktik ideal olmayabilir ama bu düşüşün sebebi değildi.

Total Futbol oynattırmaktan taviz vermiyor ki olması gereken de bu. Olmadı mı ters tepip olduğumuzdan kötü görünebiliyoruz çünkü çok zahmetli ve konsantrasyon gereken bir oyun anlayışı bu. Form ve Mücadele'nin futbolu daha basit oynayanlara göre daha çok önem arz etmesi sıkıntı yaratabiliyor. Kadro Kalitesi ve Dış etkenler daha da önemli hale geliyor böylece. Neden bunları dillendiriyoruz sanıyorsunuz? Kimse Babamızın Oğlu değil. Olsa da değişmez benim için. Beşiktaş için yapiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazik.

Herkes istediğini konuşsun. Buradaki mesele hakem meselesi değil, Sergen savunması yapmak.

-Hakem kötü mü?
-Kötü.
-Maça etkisi oldu mu?
-Oldu.
-Oyunumuz nasıldı?
-Genelde kötü.
-Puan kaybının ana nedeni ne?
-Segen'in suçu yok ama hakem yüzünden yenildik.

Bu hataya düşmemek lazım. Maalesef bazen hepimiz bazı şeyleri körü körüne savunmayı seçiyoruz. Doğru cevap;

-Hakem hatalı kararları oldu ama biz de iyi oynamadık. Oyunumuzu düzeltmeye çalışmalıyız. Hatalarımızda bunlardı. Hakem konusunu da yönetimin el atması lazım.

Burası sosyal medya değil. Biz bize takılıyoruz. Yedi yirmi dört hakem eleştirisi yazamayız. Yazmamamız da lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

mahallenin delisi biziz sanki gibi hep hakemi de yenmek zorundayız

dünya da böle düşünen başka takım varmıdır acaba
Abi ne alakası var burada hakem savunan mı var. Neden sonraki günlerde bunu başımıza kakabilmek için algı yapıyorsun.

Bu şey gibi olmuş. Gs.nin geçen yıllarda bir tane hakemin düdüğünü astırmak için yaptığı uğraşa karşı diğer kulüplerin yayınladığı bildiriyi sonraki zamanda bizim başımıza gelen her hakem hatasında hatırlatması gibi..

Yani yarın bi gün hakem hatasıyla maç kaybedersek bunu dile getiremeyelimin zeminini hazırlıyorsun. Bu maç üzerinden konuşup hakem yoruluyoruz yüz sene öncenin hakem hatalarını örnek veriyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 18:35:00 Karabay ]

Çevrimdışı almanci

Yazacak çok şey ve herşeyin bir zamanı var.  :money:

Çevrimdışı mrred

Bizim de söylediğimi kötü oynarken de maç kazanabilirsin.
gs kötü oynarken hakem bir penaltı icat ediyor 1-0 gs'yi öne geçirtip rahatlıtıyor.

Biz haksız penaltı filan istemiyoruz aleyhmize verilmesin yeter o maç 0-0 gitse kötü oynasak bile yenebilirdik 80.ci dakikaya kadar alanyaspor o skorun avantajı ile oynadı.

Rakipte babacar kırmızı kart görebilirdi vs.

Bunların hepsine sığınmıyoruz zaten kötü oynadık  alanya daha çok hak etti ancak bu hakemlerin maça etki etme hakkını vermez.

Sizin savunduğunuz nokta hakemi de yeneceksin hakemler böyle değişmeyecek bizim isyanımız niye hep biz ? Bir yerde bir haksızlık yapılıyor ve siz o haksızlık yapan tarafın yanındasınız bir yanlışlık yok mu ?

Ben hakemi yeneceğiz demiyorum. Hakemi yenemeyiz zaten o bir hayal planlı örgütlü bir hakem art niyeti varsa dünya üzerinde hiçbir takım hakemi falan yenemez. Biz önce kendimize bakacağız diyorum. Hocanın başlangıç planı hakem yüzünden sekteye uğruyorsa ki olabilir hak veririm. Hoca hemen B planına geçecek o da olmazsa C planına geçecek. B ve C planları da çok işlemedi diyoruz. Mensah ve Nkodou oyuna girince iyi mi oynadık yoksa alanya kendi sahasına çekildiği için iyi oynuyor mu gözüktük orası tartışılır. Tam emin değilim.

Bu maç özelinde herkesin kaçırdığı bir nokta var biz pasla çıkmaya çalışan bir takımız çoğu zaman uzun vurmuyoruz ki doğrusu bu. Esasında Alanya'da öyle oynayan bir takım fakat Alanyanın kalecisi oyunu başlatırken 4 kişi bastığımızda çok güzel uzun top atarak oyun kurabiliyor. Saha ve hava şartları düşünüldüğünde bu durum alanyanın işine geldi . Oysa bizim kaleci dağa taşa vuruyor. Dönen 2. topları da toplayamadığımız için attığımız her top alanyada kaldı. Öyle olunca da takım bir türlü istediğimiz gibi sahaya yerleşemedi.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 18:49:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yazik.
Dün buraya passolig sayısını ve youtube abone sayılarını yazdım. Renklilerin bizden daha çok kollanmasının nedeni daha fazla desteklenmesi daha fazla taraftarlarının olması olabilir. Sosyal medya hesaplarında bile neredeyse 2 katımız kadar takipçileri var. Böyle olunca da kamusal alanda bir büyüklük algısı oluyor. Hakemler bizi onlar kadar büyük görmüyorlar. Bu benim tezim aksi tabiki ispatlanabilir. Fakat biz buna ağlayacaksak bursa,kayseri , antalya gençlerbirliği falan ne yapsın ? Ölsünler o zaman. İyi oynamaktan başka çaremiz yok. Sen iyi oynayınca hakem sana alenen açık açık kötülük yapamaz. Önce iyi oyna
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Alanya bu maç oyunu bozmak için oynadı. Biz oyunu yapmak için oynadık. Saha ve zemin şartları düşünüldüğünde alanyanın planı bence daha mantıklıydı. Hoca planı yaparken saha ve zemin şartlarını bence çok önemsemedi . Ayrıca alanyanın bu kadar ısırarak oynayacağını da öngöremedi. Planı bunları düşünerek yapabilirdi. Çok iyi bir momentum yakalamıştık bu maçı kaybetmek çok koydu. Rakiplere net mesaj verecektik...Havada karada suda çamurda gerekirse 10 her türlü mücadele eder ve sizi yeneriz mesajı
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 18:59:55 mrred ]
The great gig in the sky

Bizim futbolcularda covid pozitif çıktığı günlerde Bilim Kurulu karantina süresini 14 günden 10 güne indirmişti.Bunu gerekçe göstererek, TFF ye başvurduk kabul edilmedi.gs 2-3 covid çıkmış başvurunca kabul edildi.10 gün olsun diye.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1339229184917446657
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 19:02:19 cursedofdragon ]

ben ts maçı hariç ligin başıydı o da  VAR'a lehimize için çağrıldığını hatırlamıyorum hatırlayan var mı ?

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1339226525690974213
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 19:01:43 cursedofdragon ]

Emre kocadağın açıklamalarının tamamı ;

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dün buraya passolig sayısını ve youtube abone sayılarını yazdım. Renklilerin bizden daha çok kollanmasının nedeni daha fazla desteklenmesi daha fazla taraftarlarının olması olabilir. Sosyal medya hesaplarında bile neredeyse 2 katımız kadar takipçileri var. Böyle olunca da kamusal alanda bir büyüklük algısı oluyor. Hakemler bizi onlar kadar büyük görmüyorlar. Bu benim tezim aksi tabiki ispatlanabilir. Fakat biz buna ağlayacaksak bursa,kayseri , antalya gençlerbirliği falan ne yapsın ? Ölsünler o zaman. İyi oynamaktan başka çaremiz yok. Sen iyi oynayınca hakem sana alenen açık açık kötülük yapamaz. Önce iyi oyna
Feyyaz Uçar pazar günü dedi zaten. Hakem camiasında Besiktas büyük takım hicbir zaman olmadı dedi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sen şampiyonluk maçında taçtan gol yemeyeceksin kardeşim. O maçta 2 golü de aynı şekilde yedik. 2 golde de herkes bıraktı ve golleri yedik. YEMEYECEKSIN KARDEŞIM.. konsantre olacaksın.. necip' in pozisyonu 1 kere faul verilerek kesildi mi? Bir daha aynı pozisyonu yaratacaksın.. Aykut Kocaman taç muhabbeti yaptiğinda dalga geçilmişti.

Çevrimdışı mrred

Feyyaz Uçar pazar günü dedi zaten. Hakem camiasında Besiktas büyük takım hicbir zaman olmadı dedi.
Maçların seyircisiz oynanması aslında bizim lehimize oldu. Tribünde taraftar olunca renklileri daha çok ittiriyorlar.

Yahu Fatih Terim daha geçen gün açık açık söyledi "Böyle kararları Ali Samiyende seyirci varken vermeniz kolay değil" Onlar da biliyor seyirci varken hakemleri korkutabiliyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dorukhan’ı kadro dışı bırakma zamanı geldi. Çok para istemiş.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dorukhan gereksiz sert oynuyor. Yani elbette sertlik olacak ama rakibe çok yanlış giriyor. Daha dikkatli olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★