Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636195 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Başak-fb,paşa maçlarında oyuncu ile alakalı değil takım oturduğu için kazandık bir oyuncuya bağlanamaz hele ki o oyuncu gol ve asist yapmadıysa.

Aynı mensah sezon başı vardı ofansif orta saha ile çıkıyorduk o zaman niye kazanamıyorduk ?

Antalya maçı 1-1 bitti atiba,dorukhan,mensah 3'lüsü ile çıkmışız ?
4-1 yenildiğimiz konya maçı ? Dorukhan-mensah-ljajic 3 ofansif orta saha ?

3-2 yendiğimiz denizli maçında.Josef-atiba-dorukhan ile çıkmışız hani kazanamamıştık bu 3'lü ile hiç ?

3-1 yenildiğimiz antep maçında orta sahamız .Oğuzhan-atiba-dorukhan.

Oyuncu kaynaklı değil kaybedilen maç bir şeye bağlamanıza gerek yok.Hakem + zemin oyuncuların bireysel performansı kötüydük o gün bitti.yenildiğimiz takım lig sonuncusu değil lig lideri gs'yi evinde 2-1 yendi.
bizi de penaltı ile 10 kişi kalmadı hakem makem 2-1 yendi bitti gitti.

Aynı konu üzerinde takılı kalıyorsunuz.

Takım oturduysa, Alanyaspor maçında neden bu kadar kötü oynadık o zaman?

Oturan takım ayağa mı kalktı, ne oldu?

Son 3 maçta 11 gol atmıştık. Eksik, yorgun ve formsuz Alanyaspor'a karşı iyi performans beklemek haksız bir beklenti miydi?

Ligdeki diğer 19 takıma sor, Alanyaspor'la bu hafta oynamak isterdi. Şundan faydalanamadık.

Yenildik, bitti gitti.

Tamam, peki takım oturdu mu oturmadı mı? Alanyaspor maçı istisna mıydı?

İstisnaysa, bu hafta ortaya çıkar. Artık isteksiz oyun görmek istemiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Post Truth takılıyorsunuz. İnsanların beşiktaşlılığı " hakem konuşuyor veya konuşmuyora" indirgenemez. Hakem konuşan beşiktaşlı , hakem konuşmayan beşiktaşlı değil mi yani ?????

O zaman benim de şöyle bir önermem var. Oyun hakkında hiçbir bilgisi olmayan sadece hakem konuşan insanlar futbolu ve beşiktaşı sevmiyor. Çünkü beşiktaşlı " her türlü yolla kazanmayı mübah" saymaz. Lehimize yapılan hakem hatalarının bu forumda ben hiç konuşulduğunu görmedim. O zaman sadece adil yollarla kazanmayı kendine şiar edinen kişiler beşiktaş lehine hakem hatası yapıldığı zaman konuşmuyorlarsa beşiktaşlı olmuyorlar mı ?

Biz hakemi görmezden gelmiyoruz. Beşiktaş 3 büyükler arasında en az kayrılan camiadır. Renkliler bizden daha çok kayrılıyor. Biz sadece bu haksızlığa çözüm aranmasını istiyoruz. Yoksa haksızlıktan daha fazla pay almak istemiyoruz. Bu işin kısa vadede çözümü sahada başarılı olmaktır. Sahaya akıl koymaktır. Başka bir çözüm varsa buyrun dinleyelim ?

post truth takılıyorsunuz diye söze girmek önce hakem hatalarını meşrulaştırıp sonra yazmaya dewam etmektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Gülhan kaybettiğimiz için değil, kötü oynadığımız için kızgınım.

50 tane mesaj yazdım, anla şunu artık!

Oynarsın, üretirsin, kaçırırsın kaybedersin. Kabullenirsin. İş kazası dersin.

Son 3 maçta 11 gol atan takım neden maç boyu 2 pozisyon bulabiliyor.

Topu rakip ceza sahasına sokamadık 2-1'den sonraki 7 dakikada, zeminle ne alakası var?

Teknik direktör ve futbolculardan başka herkes suçlu, zemin hakem şu bu.

Hayret bir şey.

Çevrimdışı tangaz

Topu rakip ceza sahasına sokamadık 2-1'den sonraki 7 dakikada, zeminle ne alakası var?

Hayret bir şey.

aynı şeyi neden 50 defa yazdın hani millete neden 3 gündür hakem yazıyorsunuz die çıkışıyorsun ya sen neden 3 gündür 50 defa aynı şeyleri yazıyorsun?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı şeyi neden 50 defa yazdın hani millete neden 3 gündür hakem yazıyorsunuz die çıkışıyorsun ya sen neden 3 gündür 50 defa aynı şeyleri yazıyorsun?
Cevap alamıyor olduğum için olabilir mi?

Çevrimdışı tangaz

Hayret bir şey.

çok büyütüyosun keşke her maç iyi oynasak ama öle bi dünya yok

sanki maksadın kötü oyunu eleştirmekten çok aa gömü malzemesi çıktı dur yükleneyim gibi duruyor bunda da sene başından beri uyguladığın politika etkili sanırım.

Çevrimdışı tangaz

Cevap alamıyor olduğum için olabilir mi?

kimden cevap bekliyorsun?

hangi forum üyesi bunlara yanıt verebilir?

hafta içi idmanları mı gördük belki idmanlarda mensah kötüydü dorukhan uçtu kaçtı hoca fırsat verdi vbvb

Çevrimdışı almanci

Cevapların yeni sorular doğruyor.

1- Ligin lideri çok istedi, biz neden istemedik? Camia havaya girmişti. Ben bile maçtan önce ilk defa bu sezona dair bir heyecan duymuştum, kazanırsak puan cetveli nasıl olur diye bakıp durdum.

2- Sol kanat yok muydu? Larin haftalardır sol kanat oynuyor ve Başakşehir maçında gayet etkiliydi ve Fenerbahçe maçında atılana kadar fena değildi. Karşındaki takımın sol kanadında Salah mı var?

3- Mensah iyi kötü oynuyor işte, 3 tane 6-8 numarayla çıkacağına onunla başlayabilirdi. Son 3 maçtır başlıyor ve 11 gol attık. Neden kenara çekildi şimdi?

4- Transferleri yanlış yapana soruyoruz, Fikret Orman dönemini anlatıyorlar.

Sergen'e soruyoruz, transferleri yanlış yapana sorun diyorlar.

Yapıcılık nedir? Hakem bizi doğradı diyip birbirimizin sırtını sıvazlamak mı? Yoksa kötü oyunu sorgulayıp, nasıl iyi oluruzu düşünmek mi?

Olaylara işine gelmediği zaman yüzeysel gelince çok derin bakiyorsun. Kimi gömecem diye her şeyi birbirine karıştırarak konuyu istediğin gibi yönlendiriyorsun aklınca. 

Motivasyon sorunu her zaman yaşanabilir. Sebebini dışardan tespit etmek bazen zordur bazen değildir. Dış faktörleri hiç hesaba katmıyorsan mağdur edildiğini anlayamiyorsan sana sadece senin kendi kurgun çerçevesinde cevap verilebilir. Bu da ancak senin kendini tatmin etmene yarar. Benim ilgi alanımda değildir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Post Truth takılıyorsunuz. İnsanların beşiktaşlılığı " hakem konuşuyor veya konuşmuyora" indirgenemez. Hakem konuşan beşiktaşlı , hakem konuşmayan beşiktaşlı değil mi yani ?????

O zaman benim de şöyle bir önermem var. Oyun hakkında hiçbir bilgisi olmayan sadece hakem konuşan insanlar futbolu ve beşiktaşı sevmiyor. Çünkü beşiktaşlı " her türlü yolla kazanmayı mübah" saymaz. Lehimize yapılan hakem hatalarının bu forumda ben hiç konuşulduğunu görmedim. O zaman sadece adil yollarla kazanmayı kendine şiar edinen kişiler beşiktaş lehine hakem hatası yapıldığı zaman konuşmuyorlarsa beşiktaşlı olmuyorlar mı ?

Biz hakemi görmezden gelmiyoruz. Beşiktaş 3 büyükler arasında en az kayrılan camiadır. Renkliler bizden daha çok kayrılıyor. Biz sadece bu haksızlığa çözüm aranmasını istiyoruz. Yoksa haksızlıktan daha fazla pay almak istemiyoruz. Bu işin kısa vadede çözümü sahada başarılı olmaktır. Sahaya akıl koymaktır. Başka bir çözüm varsa buyrun dinleyelim ?

:claps: :claps: Anlatamadık bunu. Her zaman Vedat Okyar gibi düşündüm hakem konusunda.

"Hakem golünü mü vermedi? bir daha atacaksın. Ofsayt mı çaldı? 30 metreden atacaksın, gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın."

Vedat Okyar' da iyi Beşiktaş' lı değil demek ki(!)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Madem hakemler bize karşı, bizi sevmiyorlar; o zaman oynamayalım ligde. Ne gerek var? Nasıl olsa izin vermeyecekler şampiyonluğa..

Çevrimdışı cursedofdragon

:claps: :claps: Anlatamadık bunu. Her zaman Vedat Okyar gibi düşündüm hakem konusunda.

"Hakem golünü mü vermedi? bir daha atacaksın. Ofsayt mı çaldı? 30 metreden atacaksın, gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın."

Vedat Okyar' da iyi Beşiktaş' lı değil demek ki(!)

Aynen hep biz yenelim hakemi biz enayiyiz zaten bizden başka enayi yok ?

Adamlar yarışa mercedes ile katılsın biz murat131 ile sonra şanslar eşit desin.

bizim taraftar da ne kadar bizimse ağlamayalım oynayalım desin.

Bir Beşiktaşlının diyeceği şeyler değil bunlar.

Eski nesil kabullenmiş olabilir ancak ben kabullenmiyorum ya şanslar eşit olacak yada olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olaylara işine gelmediği zaman yüzeysel gelince çok derin bakiyorsun. Kimi gömecem diye her şeyi birbirine karıştırarak konuyu istediğin gibi yönlendiriyorsun aklınca. 

Motivasyon sorunu her zaman yaşanabilir. Sebebini dışardan tespit etmek bazen zordur bazen değildir. Dış faktörleri hiç hesaba katmıyorsan mağdur edildiğini anlayamiyorsan sana sadece senin kendi kurgun çerçevesinde cevap verilebilir. Bu da ancak senin kendini tatmin etmene yarar. Benim ilgi alanımda değildir.

Bir şeyi karıştırdığım falan yok, sana karışık geliyorsa o senin sorunun.

Takımın motivasyonu neden düşüktü, anlayamıyorum. Maç günü gidilecek çok deplasman var diye Twit'ler atıyorlardı, sahada yürümeye halleri yoktu.

Sene başından beri ilk defa, bak ilk defa, takımdan umutluydum. Kazanma konusunda değil, iyi futbol konusunda umutluydum.

Bunu neden göremedik sahada, anlam veremiyorum.

Siz işaret edilen yere değil de işaret eden parmağa baktıkça, cevap da bulamayacağım.

Sen devam et o yüzden, yazdıklarım çok karışık zaten.

Çevrimdışı mrred

Yazdıklarımla pek alakası yok bunun. Tartışmak istiyorsan sen buyur ama böyle ucuzca değil.

Hakemler hiçbir zaman adil düdük çalmayacak. Buna rağmen biz nasıl maç kazanacağız ?

Çözümü nedir ?

1.Ligden mi çekilelim
2.Boykot mu edelim
3.Daha çok çalışıp sahaya akıl mı koyalım
4.Başka bir şey yapalım ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Madem hakemler bize karşı, bizi sevmiyorlar; o zaman oynamayalım ligde. Ne gerek var? Nasıl olsa izin vermeyecekler şampiyonluğa..
Evet en azından bir çözüm...
Ağlak ağlak söylenmekten iyidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kişiye saldırmadan fikir belirtemiyor musunuz ?

Oyunla ilgili konuşalım diyoruz. Teknik taktik açıdan bir yorum bekliyoruz ...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aynen hep biz yenelim hakemi biz enayiyiz zaten bizden başka enayi yok ?

Adamlar yarışa mercedes ile katılsın biz murat131 ile sonra şanslar eşit desin.

bizim taraftar da ne kadar bizimse ağlamayalım oynayalım desin.

Bir Beşiktaşlının diyeceği şeyler değil bunlar.

Eski nesil kabullenmiş olabilir ancak ben kabullenmiyorum ya şanslar eşit olacak yada olacak.

Şimdi bizim yönetim hakem hakkında açıklamalar yapınca aralarında karar mı alıyorlar? Beşiktaş' ın lehine hata yapalım mı diyorlar? İstediğin kadar itiraz et.. Ne değişecek? Sen karşı karşıya %100 golü atama. Sonra hakem..

Çevrimdışı mrred

Forum kurulu bir anket yapsın gerçekten cevapları merak ediyorum.

Bu hakemler bize hep haksızlık yapacaksa çözümü sizce nedir diye sorsun.
The great gig in the sky

Ben vazgeçtim burası Beşiktaş forumluğundan çıkmış.Yazmamak en güzeli..

Yanlış kadro tercihi kötü oyun vs bunları konuşabiliriz tartışabiliriz.

Ancak hakemlerle ilgili yazılanlar normal değil.Su kaldırmaz.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 17:45:13 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Soruyu sorarız da cevaplar ne olacak?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam bize karşı yapılan her hakem hatasının kasıtlı olduğunu anlatıyor, sonra neden kötü oynadık diyince insanları umutsuzluğa iten biz oluyoruz.

Aleyhine olan her kararda kasıt varsa, ne ümidin olabilir ki?

Bugün kazansan, haftaya zaten keserler önünü. Bayern Münih olsan fayda etmez.

Çevrimdışı tangaz

mahallenin delisi biziz sanki gibi hep hakemi de yenmek zorundayız

dünya da böle düşünen başka takım varmıdır acaba

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben vazgeçtim burası Beşiktaş forumluğundan çıkmış.Yazmamak en güzeli..

Yanlış kadro tercihi kötü oyun vs bunları herkes kabul ediyor zaten konuşuyoruz.

Ancak hakemlerle ilgili yazılanlar normal değil.
Hakemin geçen maç masum bir hata yaptığına inanmak istiyorum belki, neden anlamıyorsun?

Bülent'ler Fırat'lar giderken yeni atanan hakemler de bize karşıysa, biz niye takip edeceğiz?

Sen: Hakemler bize karşı.
Cevap: O zaman hakemi de yeneceksin.
Sen: Hakemi yenemezsin.

Ne yapacağız o zaman, çözüm ne?

Burada hüzünlü bir şekilde birbirimizi mi teselli edeceğiz?

Bunu savunanlar normalleştirenler daha ayrı bir olay izin verenler ise daha ayrı olay.

Bunlaro söylediğimiz için Suçlusu kim biziz ?

1 hafta önce kimse kimsenin mesajına müdahale edemez deniyor hakem hatalarını konuşamıyoruz onlar yanlış kadro tercihi hocanın oyunu vs bunları konuşuyor bizde onlara katılıyoruz ancak onlar saldırıyor.

Forum çok güzel bir hal almış kimin emeği varsa emeğine sağlık...  :claps:

Çevrimdışı mrred

Soruyu sorarız da cevaplar ne olacak?
1.Ligden çekilelim
2.Elimizde hakemlerin, tff nin veya mhknin organize bir şekilde ve münferiden beşiktaşa karşı artniyetli olduklarına dair delil varsa savcılığa suç duyurusunda bulunalım
3.Sahaya akıl koyulan hamleleri yönetim ve teknik ekipten talep edelim
4.Oyna devam (İt ürür kervan yürür...)

Benim aklıma başka şık gelmiyor senin geliyorsa ekleyebilirsin...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs ve Fb forumlarındakiler de hakemlerin kendilerine karşı olduğunu düşünüyorlar. Yani herkesin ortak şikayeti hakemler, TFF, MHK..

Nasıl olacak bu iş?