Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637614 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle evet ucuz ucuz topluyorlar, ben hep diyorum bu işi gerçekten iyi yapan bir kulüp olsa 2-3 sezona ambargo koyar parasıyla yarışamazsın. Büyük kulüpler şansa yaşıyor, çok sallamasyon plansız programsız yonetiliyorlar.

Dünyada hangi ligde kimin ne oynadığı belli artık bilgi çağındayız aç ve bak zor bir şey değil, oyuncunun attığı adımı bile görebiliyorsun ama yok bizde bu işler hala 80-90lar mantığıyla yürüyor. Kulüplerin geleceği menajerlerin eline bırakılmış durumda.

Bak burada gelen transferlerin ne oynadığını, ne performans verdiğini yorum yapmadan söylüyordum ağırlıklı olarak ama galibiyetler gelince sen bilmiyorsun oluyor. Yahu ben söylemiyordum ki bunları adamlar bunu oynamış mal bu kardeş ama insanlar yapılan işin ne kadar ciddiyetsiz olduğunun farkında değiller anlatabiliyor muyum, ben gözlerimle gördüğüm için çıldırıyordum. Sen iyi oynayan oyuncuyu al gelsin kötü oynasın eyvallah ama kötü oynayan adamı alıyorsun ve insanlar hayaller kuruyor.

Bu kafa düzelmediği sürece daha çok yıkılır hayaller.
Sen daha dur, 2 sene sonra bizden kiraladıkları adamları nereden bulmuşlar diye soracağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Lyon şampiyonluk yarışında çok iddialı bir konumda, Marcelo da devamlı 90 dakika oynuyor.

Marcelo hayali kuranlar varsa boşuna düşünmesinler.

Çevrimiçi emre_1978

Welinton'u seyrettikçe gözümün önüne kumaş pantolonla gömlekle kösele ayakkabıyla gençlerin arasına dalmış göbekli dayılar geliyor.
Sergen bu adamda ne görüyor anlamıyorum. Oynatmaya devam ederse en sıkı hayranlarının bile desteğini kaybedecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim insanımız adam olmaz. Önünde örnek varken bile gidip transfer yapmaya özenir. Adamlar nerdeyse 0 maliyetle takım kurup lider olmuşlar. Bunu nasıl yaptınız diye soran bile yok. Bu borçlar bu rezillik bu futbol bu insanlara müstehak
Uzağa gitmeye gerek yok. O durumun öncüsü biziz. Olcayin v.s. geldiği sene ne kadar para verdik transferlere. Ne güzel kolej takımı olmuştuk. Sonuç üzerine koymak varken hemen pahalı transferlere yöneldik. Neyse çok konuşmayım. Birileri hemen kızar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Alanya'dan tarihimizdeki ilk yenilgimizi aldık, bugüne kadar Welinton'u olan kaybetmişti, gelenek bozulmadı.

Bir adam sürekli yerini kaybeder mi, bu arkadaş kaybediyor. Baskıya çıktığı hiçbir topu alamadı, yerini kaybetti. Topla her çıktığına pas hatası yapıp dengesiz yakalandık.

Ne derin savunmada iş yapıyor, ne geniş alanda faydası var. Çok kolay çalım yiyor, dengesiz giriyor, bir stoperde olmaması gerekenlerin hepsi var bu arkadaşta.

Çevrimiçi Samet Demir

Alanya'dan tarihimizdeki ilk yenilgimizi aldık, bugüne kadar Welinton'u olan kaybetmişti, gelenek bozulmadı.

Bir adam sürekli yerini kaybeder mi, bu arkadaş kaybediyor. Baskıya çıktığı hiçbir topu alamadı, yerini kaybetti. Topla her çıktığına pas hatası yapıp dengesiz yakalandık.

Ne derin savunmada iş yapıyor, ne geniş alanda faydası var. Çok kolay çalım yiyor, dengesiz giriyor, bir stoperde olmaması gerekenlerin hepsi var bu arkadaşta.
Bir futbolcuda olması gereken çoğu şeyde yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

hocanın hakemlere tff’ye var’a giydirmesini olumlu buluyorum. osuruk surat böyle böyle 8 şampiyonluk aldı
bu ligin en önemli gereğidir isyan
welitondan ve 3 çapayla oynamaktan vazgeçerse kendiliğinden olacak her şey
biraz ciddiyet

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yeni bir Tosic yaratmaya çalışıyor galiba Sergen Yalçın.. Ama Tosic böyle değildi. En azından ayağı falan düzgündü. Hatırlayanlar olacaktır o zamanlar bir hareket yapmıştı Tosic milli maçta. Irkçı bir hareket. Ondan dolayı herkes gaza gelip gömmeye başlamıştı Tosic' i. Ama sonra oynadığı oyunla hepimiz sevmiştik.

Welinton' un iyi olmadığı belli ama. Neyin ısrarı bu onu da anlamıyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sergen çoban matı oldu. Geçmiş olsun.

Some you win, some you lose.

Çevrimdışı tangaz

yine bir hakem katliyamı ile maç gitmiş ve takım hoca yönetim gömülmüş

fıkra bu kadar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

her takımın kötü oynayacağı maçlar olacaktır rakibin ekstra olacağı planı iyi oynayacağı maçlar olacaktır rakip için işler iyi giderken senin kötü gününde olacağın maçlar olacaktır her maçı iyi oynayarak kazanan takım dünyaya gelmemiştir gelmeyecektirde. bu maç da öyle başladı saha zemin rakibin iyi gününde olması ekstra motivasyonu bizim ön alandakilerin kötü gününde oluşu vbvb maç böyle başladı ama çok iyi biliyoruz ki hiç bir rakip bunu tr.de 90 dk.ya yayamaz alanyada yayamayacaktı hatta dakikalar 30u gösterdikten sonra düşmeye başlayacaklardı o anda hakemi varı devreye girdi net faul olan penaltı ile alakası olmayan pozisyonda maç rakibe verildi yetti mi yetmedi devre başında rakip santrafor kızarması gereken pozisyonda kızarmadı normal bir hakem yönetiminde maç 0-0 dewam ederken rakip kızaracak eksilecek ve 40 dk ağır zeminde 10 kişi oynayacaktı bizde rakibi muhtemelen 2-0 yenecektik. maç analizi bundan ibarettir gerisi teferruattır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bizi hiç bir zaman yenemeyen alanyaya hafta içi maç oynayıp sol beksiz tek kanadı ve en iyi ortasahası olmadan 3 puan kaybetti sergen pardon the legend.

en iyi orta saha kim salih mi  :kop: hiç güleceğim yoktu salih ülkedeki en yumuşak ortasahaların başında gelir maç önü yazılarımda inşallah salih oynar ordan ekmek yeriz orta sahada üstünlük kurarız diyordum oynamaması alayhimize oldu keşke oynasaydı kaybettikleri son 2 maçta en zayıf halkaları salih uçandı.

Çevrimdışı tangaz

Gs olsa maçı çevirirdi.

kendi sahalarında alanyaya kaybetmişlerdi neden çeviremediler?

Çevrimdışı tuncaboylu

her takımın kötü oynayacağı maçlar olacaktır rakibin ekstra olacağı planı iyi oynayacağı maçlar olacaktır rakip için işler iyi giderken senin kötü gününde olacağın maçlar olacaktır her maçı iyi oynayarak kazanan takım dünyaya gelmemiştir gelmeyecektirde. bu maç da öyle başladı saha zemin rakibin iyi gününde olması ekstra motivasyonu bizim ön alandakilerin kötü gününde oluşu vbvb maç böyle başladı ama çok iyi biliyoruz ki hiç bir rakip bunu tr.de 90 dk.ya yayamaz alanyada yayamayacaktı hatta dakikalar 30u gösterdikten sonra düşmeye başlayacaklardı o anda hakemi varı devreye girdi net faul olan penaltı ile alakası olmayan pozisyonda maç rakibe verildi yetti mi yetmedi devre başında rakip santrafor kızarması gereken pozisyonda kızarmadı normal bir hakem yönetiminde maç 0-0 dewam ederken rakip kızaracak eksilecek ve 40 dk ağır zeminde 10 kişi oynayacaktı bizde rakibi muhtemelen 2-0 yenecektik. maç analizi bundan ibarettir gerisi teferruattır.
Önemli olan hakemdir, gerisi teferruattır dedikçe yol alamayız.

Adamların ilk 45 dakikada 8 şutu var, bizim 1.

Maç boyunca sadece 2 net pozisyonumuz var, attığımız golün penaltısı bile gol pozisyonu değil.

Rakip hafta içi maç yapmış, senin maçta maç boyunca pres yapmış, 80'de 10 kişi kalmış, 2-1'den sonra kalan 7 dakikada ceza sahasına topu götüremiyoruz.

30'dan sonra düşecekti dediğin takım, dün 80 dakika oyunu istediği gibi yönetti.

At suçu hakeme, penaltı verdi ondan böyle oldu.

3 haftada kazanılan güven, taraftarda filizlenmeye başlayan heyecan yine geri çekildi.

Dün yorgun, formsuz ve eksik bir rakibe karşı aciz kaldık. İyi oynayıp yenilsek, bu kadar üzücü olmazdı. Ya da teknik anlamda bu kadar ezilmesek, yine kabul edilebilirdi.

Ama bunun kabul edilecek bir tarafı yok maalesef.

Çevrimdışı tangaz

Şu maçı kaybetmeden gelmek gerekiyordu, bütün momentumu sıfırladı.

Çok moralim bozuk.

Zor ama şu Alanyaspor götürsün bari, şu renklilerden biri sampiyon olamasın.

2 hafta evvel ben yazınca 10 maçlık seri gerçekçi durmuyor diyordun ki ben de katıldığımı olursa iyi olacağını ekstra olacağını ifade ediyordum 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi iyidir diyordum ki hala sözümün arkasındayım kalan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik çıkarırsak 10 maçlık periyodu harika tamamlarız önümüzdeki 6 maçta 16 puan harika olur 18.hafta sonunda 35 puana geliriz şampiyonluk puanı değil ama çok berat bir puanda olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Sen daha dur, 2 sene sonra bizden kiraladıkları adamları nereden bulmuşlar diye soracağız.

Ben Sergen hocayı çok severim, topculuğuna zaten hayrandım, daha Avcı sezonu başlamadan onun gelmesini istiyordum, Avcı ile takım buhrana girdiğinde gelsin ilaç olur diyordum ama bu oyuncu tercihleri konusunda ciddi bir destek alması gerekiyor yoksa uzun dönemde yerimizde sayarız, üzülürüz çünkü kendisinin de çok iyi bildiği gibi futbolu futbolcular oynar.

%100 yönetim transferleri olan ve Cv'lerine guvenilip alinan Montero (Bence yetersiz)  - Rosier (Biraz gazlı sistem ve başkan tarafından şansınızın yaver gittiği söylenen) oyuncular Sergen hocanın gözüyle gördüğü, yakinen tanıdığı Anadolu oyunculardan daha iyi duruyorlar. Yani bu bile bir işaret aslında, çok fazla bilmeyenler bile Hoca'dan iyi transfer yaptı bu Anadolu kafasından acil olarak çıkması gerekiyor.

Altyapıdan bazı oyuncular feda edilebilir, ama karşılığında alacaklarımız Welinton Melinton gibi tipler olmamalı.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 13:36:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Hakem eleştirmekten başka düşüncen yok. Fb taraftarı da aynı. Suçlu hep mhk, tff, fetö vırt zırt.. Bundan dolayı gs aralardan çıkıp sampiyon oluyor işte.. Gerekirse hakemi de yeneceksin. Fb maçında hakem iyi miydi? Değildi. Koca 45 dakika eksik oynadık ama kazandık.

niye hakemi hep biz yenmek zorunda kalıyoruz geçiniz bu gerekirse hakemi de yeneceksin edebiyatını hakem ataması yanlış hafta içi rakibin maçında görev alan adamı bu maça veren zihniyeti ve varı da meşrulaştırıyorsunuz bu söylemlerle...

Çevrimdışı tangaz

Önemli olan hakemdir, gerisi teferruattır dedikçe yol alamayız.

Adamların ilk 45 dakikada 8 şutu var, bizim 1.

Maç boyunca sadece 2 net pozisyonumuz var, attığımız golün penaltısı bile gol pozisyonu değil.

Rakip hafta içi maç yapmış, senin maçta maç boyunca pres yapmış, 80'de 10 kişi kalmış, 2-1'den sonra kalan 7 dakikada ceza sahasına topu götüremiyoruz.

30'dan sonra düşecekti dediğin takım, dün 80 dakika oyunu istediği gibi yönetti.

At suçu hakeme, penaltı verdi ondan böyle oldu.

3 haftada kazanılan güven, taraftarda filizlenmeye başlayan heyecan yine geri çekildi.

Dün yorgun, formsuz ve eksik bir rakibe karşı aciz kaldık. İyi oynayıp yenilsek, bu kadar üzücü olmazdı. Ya da teknik anlamda bu kadar ezilmesek, yine kabul edilebilirdi.

Ama bunun kabul edilecek bir tarafı yok maalesef.

her maçı iyi oynayarak kazanamazsın dünyada böle bir takım yok bu maçta öle bir maçtı rakip neticede sıradan bir rakip değil lig lideri tokide geseyi tokatlayan bir rakiple oynuyorsun sonra 8 şutun kaçı ahh bu nasıl kaçar denecek pozisyondu? hiç biri. evet o uydurma penaltı olmasa rakip düşecekti adım kadar eminim buna futbolu bilen herkes bilir bunu rakip 80dk hükmetti diyorsun neden nasıl yaptı bunu? o gol sayesinde rahatladılar hakem tüm takdir haklarını onlardan yana kullandıkça cesaretlendiler sana 25 faul çalmış rakibe 2 sadece rakibi 55de 10 kişi bırakması gerekirken bırakmamış vbvb tüm bunlar yokmuş herşey püripakmış gibi takımı gömmek yanlış dediğim gibi kötü olacağımız maçlar olur uzun maratonda bu da onlardan biriydi ve biz bu maçı kaybetmeyecektik hakem eliyle aldı rakibe verdi NOKTA

Çevrimdışı Erman1903

Doğru evet, biraz eleştirinin de ucu kaçtı hoca değiller falan ama bizim bu maçtan çıkarmamız gereken dersler var bir daha bu hatalara düşmememiz lazım. Kendi üstümüze düşeni layığıyla uygulayamadık. Başlangıç planımız yanlıştı, çıkan kadro ile Çağdaş'ın ekmeğine yağ sürdük.

Çevrimdışı tangaz

Ligi ilk iki sırada bitirenler Şampiyonlar Ligi elemesine,

Türkiye Kupası şampiyonu UEFA Avrupa Ligine,

Ligi üç ve dördüncü sırada bitirenler UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidiyor artık  :tabe:

o zaman mis gibi kupa galipleri kupası neden kaldırıldı tertemiz kupaydı

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakemleri atayan  metin tokat.

Çevrimdışı tangaz

Doğru evet, biraz eleştirinin de ucu kaçtı hoca değiller falan ama bizim bu maçtan çıkarmamız gereken dersler var bir daha bu hatalara düşmememiz lazım. Kendi üstümüze düşeni layığıyla uygulayamadık. Başlangıç planımız yanlıştı, çıkan kadro ile Çağdaş'ın ekmeğine yağ sürdük.

kadro yanlış değildi başarılı olan kadroyu tercih etti ama verim alamadı düne değin verim aldığı oyuncuları tercih etti larin ghezzal hatta abuş kötü günündeydi o kadar olur böle maçlar uzun maratonda 4 maç önce 9 puana kabulmüsünüz die sorsak balıklama atlayacaktı herkes şimdi yok rezillerdi şuydu buydu orantısızce hatta terbiye sınırını aşan hakaretamiz ifadelerle sallıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız adamlar yorgun olacak diye düşünürken asıl biz yorgun gibi oynadık.

rakibi yaralı olması iyi değildi ben bizim 9 gün ara vermemizi olumlu bulmuyordum momentumu yakalayan istim üstünde olan taraftık ara havamızı bozdu larinde 15 gün ara sonrası kötü dönmüştü zemin hava filanda ghezzal gibi yumuşak ayağa yaramadı

Çevrimdışı tangaz

Yok öyle bir dünya. İşte kırk yılda bir olur o dediğin. Alanya iyi oynamış olabilir ama skora bakınca sonuca etki etmiş mi? Etmiş. Olay biter. Hakemler de adaletli ve düzgün maç yönetsinler, hakemi de konuşmayalım???

Yanlışları ve eksikleri de söylüyoruz ama göze batan hakem eleştirileri oluyor sadece.

aynen öyle rakip iyi de sanki direkleri dövmüş kaleci yerden kalkamamış gol üstüne gol kaçırmışlar gibi yazıyor millet ilk devre berabere bitecekti ikinci devre maç bize dönecekti uydurma penaltı ile bunu elimizden aldılar rakibe kırmızıyıda vermediler çocugun kafa göz dağılmış kırmızı verilmiyor fıkra gibi  yoksa maç bizim olacaktı dakikilar geçtikçe bize dönecekti.

Çevrimdışı tuncaboylu

her maçı iyi oynayarak kazanamazsın dünyada böle bir takım yok bu maçta öle bir maçtı rakip neticede sıradan bir rakip değil lig lideri tokide geseyi tokatlayan bir rakiple oynuyorsun sonra 8 şutun kaçı ahh bu nasıl kaçar denecek pozisyondu? hiç biri. evet o uydurma penaltı olmasa rakip düşecekti adım kadar eminim buna futbolu bilen herkes bilir bunu rakip 80dk hükmetti diyorsun neden nasıl yaptı bunu? o gol sayesinde rahatladılar hakem tüm takdir haklarını onlardan yana kullandıkça cesaretlendiler sana 25 faul çalmış rakibe 2 sadece rakibi 55de 10 kişi bırakması gerekirken bırakmamış vbvb tüm bunlar yokmuş herşey püripakmış gibi takımı gömmek yanlış dediğim gibi kötü olacağımız maçlar olur uzun maratonda bu da onlardan biriydi ve biz bu maçı kaybetmeyecektik hakem eliyle aldı rakibe verdi NOKTA

Her maçı iyi oynayarak kazanamazsın da 3-4 maç da iyi oynayalım bir zahmet.

Sene başından beri iyi oynadığımız maç sayısı 5'i geçmez, "her maçı iyi oynayamayız" mazaretini kullanma hakkına sahip değiliz.

Sıradan bir rakip değil de, bir Bayern de değil. Beşiktaş gibi bir takım 45 dakika boyunca rakip kaleye tek şut atabiliyorsa, rakibin CV'sinde "TOKİ'de Gese'yi tokatladı"dan fazlası yazmalı.

Adamlar dar kadroyla bu hafta 3. maçlarına çıktı, iki maç üst üste kaybetti ve buna rağmen sana üstünlük kurdular.

Düne bakarak 3 maç üst üste kazanan takım hangisiydi, 2 maç üst üste kaybeden takım hangisiydi; kimse doğru cevap veremez.

55'te 10 kişi kalmadılar, gerçekten art niyetli bir hakem olsa biz de 40'ta 10 kişi kalırdık.

Yani hakem rakibe falan vermedi, rakibin teknik direktörü bizim teknik direktörü mat etti. Sağ kanat aksiyonlarımızı bitirdi, topu oyuna sokmamızı sınırlardı ve 90 dakika çok az pozisyon verdi.

İşin kötü tarafı, bizimle oynayacak takımlara da örnek oldu. Dünkü taktiği uygulayan her takım kondisyonu da yerindeyse, bizi zorlar. Bakalım Sergen'in B planı var mı.