Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı goktasoktay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duygularımızla oynama çocuk! :bandit:
Instagram'da takip etmeden yorum atamama özelliğini açmış. 1 milyon takipçiye ulaşmaya çalışıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Vallaha fake değilmiş. ilginç. Umutlandırma bizi çocuk

Fotoyu ekleyemedim, tapatalk hata verdi. Herneyse. Hesap gerçek hesap

Çevrimdışı mrred

Sorunlar transferle çözülmez. Takım içinde oyun çıkarmak gerek. Hoca nsakala inadından vazgeçince sol bek kazandık. Welinton inadında vazgeçmesi gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Onaylı hesap değil sanki o. Mavi tik yok. Fake olabilir

değil abi fake.

Çevrimdışı goktasoktay

Instagram'da takip etmeden yorum atamama özelliğini açmış. 1 milyon takipçiye ulaşmaya çalışıyor  :tabe:
Takipçi kasmak için ilginç bir yöntem. Öyle oluyor mı yav bi instagrama bakayım

Çevrimdışı mrred

Yahu takipçi kasan bir ergen adam 8 milyon alıyor orda bize gelmesi imkansız.

Bizim insanımız neden yalanı seviyor anlamıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Marafona - Bedelsiz
Juanfran - Bedelsiz
Tzavellas - Bedelsiz
Caulker - Bedelsiz
Bakasetas - 500 bin Euro
Berkan Kutlu - Bedelsiz
Siopis - 500 bin Euro
Tayfur - Bedelsiz
Davidson - 500 bin Euro
Babacar - Kiralık
Bareiro - Kiralık

Toplam: 1.5 M Euro
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim insanımız adam olmaz. Önünde örnek varken bile gidip transfer yapmaya özenir. Adamlar nerdeyse 0 maliyetle takım kurup lider olmuşlar. Bunu nasıl yaptınız diye soran bile yok. Bu borçlar bu rezillik bu futbol bu insanlara müstehak
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Var da ki müptezel bizim maçtan snr düdüğü alınıp tekrar verilen müptezel.intikamını aldı o hakemi oraya atamadan önce engel olacaksın sevgili yönetim
Sergen hocam güzel hocam dorukhan Atiba josef olmuyor zorlama be canım hocam.
Talisca yaptığın iş fln değil ağır söveriz neyin peşindesin kardeş elimiz ayağımız birbirimize girdi gece gece takipçi kasıyor herhalde
Yabancı hakem şart ne yapıp edip onun için bastırmak lazım hangi müptezel atanırsa atansın bu değişmeyecek malesef

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/HighMigrant/status/1338220618936971265

Tek kelimeyle rezillik.

Herkes bu adamın ne kadar çalışkan olduğunu falan yazıyordu.
Cidden bir düşüncesi bir oyun planı olan bir adam. Allah yolunu açık etsin.
Alanya kulübü yöneticilerinden tut en altına kadar ders verdi. Transfer nasıl yapılır, nasıl bir düzen oluşturulur, neler yapılmalı diye. Bizim başkandan en aşağıdakine kadar oturup ders alsın.

Şu alanyaspora yenilmemiz gerçekten rezalet. Ben hala sindiremiyorum. Kaç saat geçti hala çok sinirliyim. Üzüntüsü zaten bütün hafta geçmiyor orasını geçtim.

Yav uymuyor işte 3lü defans uymuyor kıçı kırık gençlerbirliğini bile açamadın bunla. Ne göz göre göre hata yapıyorsun ya. Adamın ekmeğine niye bal sürüyorsun. Adamın salihi yok zaten kreatif oyuncusu yok. Pressten başka bir şey yapmayacak, senin fener maçı gibi bunu kırabilecek ayaklara lazımken ayaksızları oynatıyorsun. Necip(maalesef ki düşünün durum o kadar kötü) adam iyi oynarken gittin yerine daha kötü oynanını soktun. Yav forma adaleti bu mu ? Sözleşmesinde bu adam her maçta oynar diye bir madde mi var ??? Bu adam olunca biz maç falan kazanmıyoruz. Fener maçında yine penaltı yaptırdı. 90 dakika oynasa eminim kayberdik ki şansımız vardı dorukhan sakattı yoksa o maça da dorukhanla çıkardı.

Bu adamların yedeğinde 4 kişi vardı 4. O kadar dar kadrosu var. Birde 90 dakika gol aradılar göztepe maçında. Heyyy sen naptın oturdun izledin. Utanmadan çıkmış hakem falan diyorsun ne hakemi ?? Hakem istese rosieri atabilirdi ilk yarı. Geçiceksin onları. Hakemlik bir rıdvan muhabbeti var, ama öyle aşırı eyyam falan yok maçta.

Son olarak Sergen başarılı diyenlere. Açsınlar bir puan tablosuna baksınlar. 11 haftada takım 20 puan bile toplayamadı. Tam anlamıyla rezalet. Gazianteple puan farkımız "1". Transfer sezonu yine boş adamları toplar sergen ve kardeşi. daha çok görürsünüz weliltonlar nsakalalar falan.

Çağdaş hocam sana da bravo tebrikler, maçı sonuna kadar da hakketin. Hakem diyip başarını göz ardı etmek isteyenleri de burdan kınıyorum. Çok efendi şekilde maç öncesi davrandın, maç esnasında da maç sonunda da gayet olgun ve cool kendinden emin davrandın. Alanyayada tebrikler sen gel haftada 3 maç yap nerdeyse sonra sol beksiz en iyi kanadın ve en iyi ortasaha olmadan Beşiktaşı dağıt.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Erman1903

Çağdaş Atan'ı da abartmayalım isterseniz beyler. Çalışkan ve kaliteli bir karakter ama olay daha çok Alanya takımının başkanında. Çok kurnaz bir adam, tuccarlığı iyi biliyor. Fakat öyle transfer ustası falan değiller. En azından oyuncu bulma, tercih anlamında; yani bence bu işin tekniğini çok iyi bilmiyorlar, ucuza işlerini görmüşler ona sözüm yok. Bu ülkede hiçbir kulüp uzman değil. Bizim ligin bir ortalaması var, bunun üzerinde oldukları için iyi duruyorlar hepsi bu.

Çağdaş Atan'ı da abartmayalım isterseniz beyler. Çalışkan ve kaliteli bir karakter ama olay daha çok Alanya takımının başkanında. Çok kurnaz bir adam, tuccarlığı iyi biliyor. Fakat öyle transfer ustası falan değiller. En azından oyuncu bulma, tercih anlamında; yani bence bu işin tekniğini çok iyi bilmiyorlar, ucuza işlerini görmüşler ona sözüm yok. Bu ülkede hiçbir kulüp uzman değil. Bizim ligin bir ortalaması var, bunun üzerinde oldukları için iyi duruyorlar hepsi bu.

O anlamda diyorum zaten abi. Ligin ortalamasının üstündeler sadece.

Çevrimdışı mellfred

sabah peder zor maç dedi,  dedim her maç zor artık gomez talisca adriano yok
kadromuz neredeyse başa baş.
gerçekten de alanya maçı çok istedi kazandı
mücadele etmeden ekmek yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
adamlar öyle bastırdılarki en etkili oyuncumuzu oyundan almak zorunda kaldık ilk yarıda. yıldırdılar resmen rosieri
yalnız şansızdık da. iki çok net pozisyonu harcadık
hocanın statik ortasaha dizilişinin tek mantıklı açıklaması yok
alanya’ya karşı topu alıp gidebilecek mensah oyunda olmalıydı
 3 çapa ile neyi amaçladı ?
şu wellington inadından vaz geçelim lütfen
kalecimiz de çok kötü gol yedi
maçı kazanmayı hiç haketmedik ama beraberlik en azından adil olurdu
aleyhinize penaltıda ghezzala net faul var. yönetim bir zahmet işini yapsın

Çevrimdışı Erman1903

O anlamda diyorum zaten abi. Ligin ortalamasının üstündeler sadece.

Öyle evet ucuz ucuz topluyorlar, ben hep diyorum bu işi gerçekten iyi yapan bir kulüp olsa 2-3 sezona ambargo koyar parasıyla yarışamazsın. Büyük kulüpler şansa yaşıyor, çok sallamasyon plansız programsız yonetiliyorlar.

Dünyada hangi ligde kimin ne oynadığı belli artık bilgi çağındayız aç ve bak zor bir şey değil, oyuncunun attığı adımı bile görebiliyorsun ama yok bizde bu işler hala 80-90lar mantığıyla yürüyor. Kulüplerin geleceği menajerlerin eline bırakılmış durumda.

Bak burada gelen transferlerin ne oynadığını, ne performans verdiğini yorum yapmadan söylüyordum ağırlıklı olarak ama galibiyetler gelince sen bilmiyorsun oluyor. Yahu ben söylemiyordum ki bunları adamlar bunu oynamış mal bu kardeş ama insanlar yapılan işin ne kadar ciddiyetsiz olduğunun farkında değiller anlatabiliyor muyum, ben gözlerimle gördüğüm için çıldırıyordum. Sen iyi oynayan oyuncuyu al gelsin kötü oynasın eyvallah ama kötü oynayan adamı alıyorsun ve insanlar hayaller kuruyor.

Bu kafa düzelmediği sürece daha çok yıkılır hayaller.

Çevrimdışı Erman1903

En çok da Alanya ıskartalarını alıp önlerini açmamıza, adamları sinirlendirip yardımcı hoca kaybedişimize yanıyorum. Çok büyük amatörlük, adamlara bir vizyon verip kendimize rakip ettik. Lig başlamadan aldığımız bu stratejik mağlubiyet belki bizi şampiyonluktan edecek.

Çevrimdışı mellfred

dün ozanın tekmesini özete koymayan yayıncı rosierin içinde bulunduğu bütün pozisyonları özete eklemiş
adeta “rosier 4 sarı görmeliydi bak” algısı
daha önce de aynını boyd’a yapmışlardı
üst üste 3 boyd faülünü özete koymuşlardı üstelik ağır çekimleriyle

Çevrimdışı sEuL

Hocanin ilk yaridaki Dorukhan tercihi elestirilebilir elbette ama hic durmadan yagan yagmur nedeniyle sertlesen zeminde mucadele gucu yuksek olan Dorukhan'i secmesini sahsen cok yadirgamadim. Lakin Genclerbirligi macinda oldugu gibi iki pas ust uste yapamadik ilk yari boyunca, umarim Dorukhan - Atiba ve Josef uclusunden olmayacagini anlamistir artik teknik ekip.

Ikinci yariya baslarken yapilan degisikliklerde cok yerindeydi aslinda, Rosier inanilmaz yorulmustu ilk yarida ve kirmiziyi zorluyordu - keza Larin'de etkisiz kalmisti sol kanatta. N'Koudu ve Mensah'in girisi ile 2. yariya biraz daha etkili baslasakta oyunu bir turlu domine edemedik. Alanyaspor bizi cok iyi analiz etmis, geriden oyun kurmamiza hicbir sekilde izin vermediler ve tum pas kanallarimizida kitlediler. Orta sahada oyunu yonlendirmek ile sorumlu olan Atiba ve Ghezzal'ida cok iyi bir sekilde savundular ve top aldirmadilar. Ozellikle ilk yarida harcamis olduklari efordan sonra (hafta icindede mac oynadiklarini dusunerek), Alanyaspor'un ikinci yarida oyundan dusmesini bekliyordum ama kirmizi gelene kadar oyun ustunlugunu bir turlu alamadik.

Rosier ve Ghezzal uzerinden iyi isleyen bir planimiz vardi kac haftadir, ama rakiplerde yavas yavas bunun farkina varip onlemlerini aliyorlar bugun ki macta oldugu gibi. Bizim sorunumuz, birden fazla planimizin olmayisi diye dusunuyorum. A planimiz islemiyorsa, B yada C planimiz yok gibi sahada ve takim tikaniyor resmen - teknik ekip bu yonden zayif kaliyor.

Sergen hocanin N'Sakala'da oldugu gibi, Wellinton israrindan vazgecmesi gerekiyor. Kendi aldirdigi icin mi bilemiyorum ama Wellinton takima cok acik ve net bir sekilde zarar veriyor. Hocanin bir talimati var mi bu konuda bilemiyorum ama ozellikle rakip yari alanda cok kumar oynuyor ve topu alamadiginda savunmanin butun dengesini bozup rakibin tehlikeli bir sekilde ataga cikmasina sebebiyet veriyor. Onun disinda kolay calim yemesi, basit kademe hatalari, ve inanilmaz pas hatalari ile beni benden aliyor - izlerken icim daraliyor. Artik Necip mi oynar, Serdar mi oynar, Vida mi oynar bilemiyorum ama Wellinton israrina son vermeli.

Bu arada Ridvan Caner'den sonra Adriano gibi gozukuyor gozume. Insallah bu sekilde uzerine koyarak devam eder - hucumda ozellikle sifira indigi pozisyonlarda biraz daha sogukkanli olursa ve son paslarini/ortalarini gelistirebilirse cok yakinda Avrupa'da yapar. N'Koudu ne zaman topla bulussa hemen arkasindan bindirme yapip bir adami kendisi ile goturuyor, bircok pozisyonda aslinda rakip kovalamiyor bile ama N'Koudu gereksiz yere birebiri zorluyor. Insallah uzun yillar sol bek aramayacagiz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bunu eklemeden geçemeyeceğim, Alanyalı oyuncuların bugün bu kadar hırslı ve istekli oynama sebepleri bence Beşiktaş'a transfer olur muyuz kafasında bakasetas transferler haberleri çıkar yakında
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

dün ozanın tekmesini özete koymayan yayıncı rosierin içinde bulunduğu bütün pozisyonları özete eklemiş
adeta “rosier 4 sarı görmeliydi bak” algısı
daha önce de aynını boyd’a yapmışlardı
üst üste 3 boyd faülünü özete koymuşlardı üstelik ağır çekimleriyle

Algı yönetimi böyle bir sey alışığız ama Rosier de çok göze battı bu maç. İpin ucunu kaçırdı ama yine de kızamıyorum kendisine Ghezzal bırakıp bırakıp gitti çocuğu o da kötü durumlara düştü bu konu üzerinde bir şeyler yapmamız lazım, Rosi daha dikkatli olmalı - kanatlarin yer değiştirmesi olabilir ama oyuncuyu kanatta tek bırakmak seçenek olamaz direk çöktü sağ tarafımız.

Çevrimdışı murat baltacı

Rakip 10 kişi kalmış, 7 dakika kala farkı bire indirmişsin.

O kalan 7 dakikada topu rakip ceza alanına götüremedik.

Kazanırız kaybederiz, ayrı mesele. Ama bu çok büyük hayal kırıklığı.

Bu sıkıntıyı maç boyu yaşadık zaten benimde kabullenemedigim şey bu Alanya tıpkı üst sıra Avrupa takımı gibi istediği oyunu oynadı bizi kilitledi aşama aşama planını uyguladı ve biz oyunun hiçbir bölümünde bunu yıkıp reaksiyon gosteremedik plan üretmedik baskı kuramadik.
BeŞiKtAşK