Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637542 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizi hiç bir zaman yenemeyen alanyaya hafta içi maç oynayıp sol beksiz tek kanadı ve en iyi ortasahası olmadan 3 puan kaybetti sergen pardon the legend.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu takım ilk 5e girerse mucize 2-3 maç kazandı diye hemen şampiyon yapıldı.
yine gs şampiyonluğu izleriz. en rahat şampiyonluğu alırlar bu sene.
yazıklar olsun emeği kim varsa.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Necip stoper oynamalı. Hepsinden daha iyi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs olsa maçı çevirirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip stoper oynamalı. Hepsinden daha iyi.
Dönüp dolaşıp sezon başındaki Sergen kaynaklı transferlerimize geliyoruz. Bu değişmeyecek herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adamlar her yıl güle oynaya şampiyon oluyor. Bu yıl olmasalar batacaklar ama herkes o kadar kötü ki sonuç belli.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu maç sabaha kadar oynansa 0-0 ile 5 kere başlansa kazanamayız öyle bir hava vardı takımda bugün
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Mensah ve Wellinton kadar kötü oynayıp bu kadar fazla süre alan futbolcu görmedim ben. Neden bu Mensah ısrarı? Neden bu Wellinton ısrarı? Neden bu Larin ısrarı? Neden bu 8 savunmacıyla oynama ısrarı? Ersinin cezası bitti neden kaleyi devralmadı? Ersin cezalıyken Utku üstüne gelen topları çıkarmak dışında herhangi pozitif bir hareket yaptı da ben mi kaçırdım? 10 kere deneyip hiçbirinde topu yarı sahaya geçiremeyen, mental olarak son derece zayıf olan bir kalecide neden ısrar ediliyor?

Çevrimdışı celiker1

Alanya'yı da tebrik ederim.İyi basıyorlar ve ayağa pasla iyi çıkıyorlar.Seyircisiz ortamda herkes kadar hatta bir tık fazla şampiyonluk şansları var
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Mensah ve Wellinton kadar kötü oynayıp bu kadar fazla süre alan futbolcu görmedim ben. Neden bu Mensah ısrarı? Neden bu Wellinton ısrarı? Neden bu Larin ısrarı? Neden bu 8 savunmacıyla oynama ısrarı? Ersinin cezası bitti neden kaleyi devralmadı? Ersin cezalıyken Utku üstüne gelen topları çıkarmak dışında herhangi pozitif bir hareket yaptı da ben mi kaçırdım? 10 kere deneyip hiçbirinde topu yarı sahaya geçiremeyen, mental olarak son derece zayıf olan bir kalecide neden ısrar ediliyor?

Necip neden ilk 11'den kesik yedi? Wellinton ilk 11'i kazanacak ne yaptı? Bu takımda forma adaleti var mı?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

değişiklikler çok geç geldi Oğuzhan,güven
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

dünyaları kaçırdık ikinci yarı

pas tercihleri ayrı rezaletti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Adamlar her yıl güle oynaya şampiyon oluyor. Bu yıl olmasalar batacaklar ama herkes o kadar kötü ki sonuç belli.

Bu batacaklar muhabbeti de ilginç. Neden batsın adamlar şampiyon olamazlarsa? Biz battık mı? Fener battı mı?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Wellington maçı sattı bile diyemiyoruz adamın potansiyeli bu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci çok küçümseniyor bizim camiada. Kaleci sana kötü oynadığın maçta puan kazandırır, forvet de maç kazandırır. Biz ikisi de eksik olarak sezona başladık. Üstüne defansa ne kadar bombacı varsa topladık. Ben şaşırmıyorum. Skor iyiyken de eleştirilerime devam ettim. Her zaman işler istediğimiz gibi gitmeyecek. Bu maçlarda aldığımız puan veya puanlar bizi şampiyonluk yolunda ileri taşıyacaktı. Lig uzun maraton ama fazla geri düşmemek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu batacaklar muhabbeti de ilginç. Neden batsın adamlar şampiyon olamazlarsa? Biz battık mı? Fener battı mı?
Batmadik mi?
Adamlarin maas scalasina bir bak istersen.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs olsa maçı çevirirdi.

gs geriye düşmez ki böyle penaltı verilmez aleyhine ama haklısın es kaza gol yiyince hakem hemen devreye girerdi onları hakemleri var bütün maçları kontrol ediyorlar hak veriyorum sana.

değişiklikler çok geç geldi Oğuzhan,güven

girince ne değişti ki yetersizler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Batmadik mi?
Adamlarin maas scalasina bir bak istersen.

Bu sezon maaş skalamız yüksek bile. Seneye 230-250 milyon TL civarına düşecek. Asıl o zaman anlayacak herkes acı gerçeği  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Penaltı öncesi ghezzal faul var diyorlar doğru mu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Penaltı öncesi ghezzal faul var diyorlar doğru mu ?
Bence faul var ve penaltı değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Artık 20 aralik ile 10 ocak arasındaki 6 haftada 1 puan bile kaybetme hakkımız kalmadı bence.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

girince ne değişti ki yetersizler.
zaten sahada ne vardı ki, hareket ve değişiklik şarttı adamlar zaten kendini gösteremeden olaylar gelişti, bu oyuncular bir şeyleri değiştirecek demiyorum fakat gerekliydi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık 20 aralik ile 10 ocak arasındaki 6 haftada 1 puan bile kaybetme hakkımız kalmadı bence.
Aradaki Türkiye Kupası maçlarını da göz önüne alırsak puan kaybetmeyecek takım yok ligde bu periyotta  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bence faul var ve penaltı değil.

faul filan yok net penaltı nerden çıkartıyorsunuz faulü.!!!!