Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635956 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

aman boşver şimdi şampiyon olsak git eleme oyna, birde yanlışlıkla şampiyonlar ligine git rezil ol ne gerek var işte. 3-4 lk tam bize göre.herkes memnun konumdan o yüzden pek kimse yazmıyor galiba.

zamanında fikret ormanda böyle eleştirilirdi 300-500 yüzünden avrupada başarısız olacağız lige hazır giremeyeceğiz diye. şimdi artık ne işimiz var avrupada fark yeriz moduna girdi bazı arkadaşlar.

@MURAT abi durduk yere niye sürekli bana laf sokmaya çalışıyon ?

Ardı arkası kesilmiyor saldırmalarının hiç bir şey demiyorum sana karşı ağzımı açmıyorum ne zaman bitecek bu saldırmaların ?

Çevrimiçi murat

Ardı arkası kesilmiyor saldırmalarının hiç bir şey demiyorum sana karşı ağzımı açmıyorum ne zaman bitecek bu saldırmaların ?
saldırı olarak değil eleştiri olarak al.beşiktaşlı birinin beşiktaşın elenmesine sevinmesi sence garip değilmi?kadronun zayıflığını bahane olarak göstererek fark yeriz rezil oluruz vs doğrumu sence.bir kaç oyuncu transferiyle kadro zafiyti giderilebiliyormuş.şimdi de aynı fikirdemisin örneğin merak ediyorum.ön eleme maçlarından önce yapılamayan transferler son gün nasıl yapıldı.futbolcu mu sattılar,gelir girişimi oldu hayır .üstüne birde fesih bedeli ödediler,kadro dışı bıraktılar.bu açıdan bakınca yönetim son güne sarkıtarak bir kazanım sağlayamamış .

saldırı olarak değil eleştiri olarak al.beşiktaşlı birinin beşiktaşın elenmesine sevinmesi sence garip değilmi?kadronun zayıflığını bahane olarak göstererek fark yeriz rezil oluruz vs doğrumu sence.bir kaç oyuncu transferiyle kadro zafiyti giderilebiliyormuş.şimdi de aynı fikirdemisin örneğin merak ediyorum.ön eleme maçlarından önce yapılamayan transferler son gün nasıl yapıldı.futbolcu mu sattılar,gelir girişimi oldu hayır .üstüne birde fesih bedeli ödediler,kadro dışı bıraktılar.bu açıdan bakınca yönetim son güne sarkıtarak bir kazanım sağlayamamış .

4 ay geçmiş üstünden sürekli her gün aynı şeyler üzerinden dem vurmaya çalışman dün yaptın bugün yine yapıyorsun bunu adı eleştiri değil saldırı olur.

Hayır sana lafım yok sözüm yok ne istiyon benden onu da anlamıyorum ? Sana saldırsam laf soksam bir şey yapsam amenna orta da fol yok yumurta yok dün yaptın bugün yine yapıyon daha önce yine yaptın ? Sonsuza kadar devam mı ettireceksin ? Sabrediyorum karşılık vermek istemiyorum olaylar sonra ikili tartışmaya giriyor insanlar forumdan kaçıyor ? Sizin ikili tartışmalarınızı okumak zorundamıyız diyorlar haklılar ancak sürekli laf sokmanda insanın zoruna gidiyor bir değil iki değil her gün,gün aşırı.Bana karşı bir kinin nefretin mi var anlamadım ki ? Benimle ilgili bir sıkıntın varsa beni sevmiyorsan özelden söyle rahatla kapatalım konuyu.Mesajlarım senin hoşuna gitmiyorsa engelleyede bilirsin ama yeter lütfen artık laf sokmayı bırak bunun bir sonu olmalı.

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 00:17:26 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gençlerbirliği 2 maç kazanmış. Biri bize karşı, hemde Vodafone Arena'da .  Gelde küfür etme  :s20:

Çevrimiçi murat

4 ay geçmiş üstünden sürekli her gün aynı şeyler üzerinden dem vurmaya çalışman dün yaptın bugün yine yapıyorsun bunu adı eleştiri değil saldırı olur.

Hayır sana lafım yok sözüm yok ne istiyon benden onu da anlamıyorum ? Sana saldırsam laf soksam bir şey yapsam amenna orta da fol yok yumurta yok dün yaptın bugün yine yapıyon daha önce yine yaptın ? Sonsuza kadar devam mı ettireceksin ? Sabrediyorum karşılık vermek istemiyorum olaylar sonra ikili tartışmaya giriyor insanlar forumdan kaçıyor ? Sizin ikili tartışmalarınızı okumak zorundamıyız diyorlar haklılar ancak sürekli laf sokmanda insanın zoruna gidiyor bir değil iki değil her gün,gün aşırı.Bana karşı bir kinin nefretin mi var anlamadım ki ? Benimle ilgili bir sıkıntın varsa beni sevmiyorsan özelden söyle rahatla kapatalım konuyu.Mesajlarım senin hoşuna gitmiyorsa engelleyede bilirsin ama yeter lütfen artık laf sokmayı bırak bunun bir sonu olmalı.
başkalarını eleştirirken bunu kendinde hak görüyorsun şimdi niye yazmıyorsunuz diye soruyorsun ama sana yapılan eleştiride laf sokma oluyor.kötü gidince ahmet nur çebiden girilir sergenden çıkılır vs yazmışsın.eleştiren insanlara eleştirilerinin ne olduğuna bakmadan burada şaka yollu giydirmişsin.bende burada senin 3 ay önceki konuşmalarına gönderme yaptım.kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma gülhancığım.daha dün konuşuldu bugü yine aynı şeyi yaptın ve dün yazılanların arkasına sığındın üstelik.

başkalarını eleştirirken bunu kendinde hak görüyorsun şimdi niye yazmıyorsunuz diye soruyorsun ama sana yapılan eleştiride laf sokma oluyor.kötü gidince ahmet nur çebiden girilir sergenden çıkılır vs yazmışsın.eleştiren insanlara eleştirilerinin ne olduğuna bakmadan burada şaka yollu giydirmişsin.bende burada senin 3 ay önceki konuşmalarına gönderme yaptım.kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma gülhancığım.daha dün konuşuldu bugü yine aynı şeyi yaptın ve dün yazılanların arkasına sığındın üstelik.

Bak kendin söylüyorsun adı üstünde eleştiri ? Saldırı değil.Eleştiri ve saldırı arasında ki farkı bir önce ki mesajda açıkladım sürekli aynı şeyler üzerinden dem vurmaya çalışırsan hemen hemen her gün bunu adı saldırıdır hatta 1 sayfada 2 kez dün 1 kez 1.5 günde 3 kez bu bir saldırıdır sen buna normal diyorsan yorumum yok.Ayrıca başka bir konuya değinmek istiyorum ben başka bir arkadaşımızla tartışırken karşı görüş belirtirken gelip direk bana sallıyorsun bunu da sürekli yapıyorsun diyorum ya bana karşı bir kinin ve nefretin var.Bak bugün sadece tangaz abi ile biz yazdık bizden sonra kimse yazmayınca espiri yaptım onu bile ciddiye alıp kinlenmişsin senden başka ciddiye alanda yok.Yada şimdi sana yazdığım için o mesajımız bahane ediyorsun bir şeyleri örnek göstermen gerek durup dururken saldırmadım gibisinden.3 ay önce ki konuşmalar değil 4 ay önce ki ağustosun başında oynadık ön eleme maçını o gün bu gündür gün aşırı belki 100 defa aynı şekilde sistematik olarak saldırı yaptın.Dün yaptın açıkladım başkan ve hocada böyle dedi olayı sen köpürttün aslında amacım kötü değildi dedim  bugün bir sayfada 2 defa arka arkaya daha yazıp saldırdın ve bunu normal karşılıyorsun.2021'de de bu konu hakkında saldırmaya devam edecek misin abi ? Sen yöneticisin imam cemaat ilişkisi hesabı, örnek olacağın yerde kimse sana laf etmediği halde sürekli saldırıyorsun ve bunu normal görüyorsun.Daha başka yorumum yok...
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 00:57:28 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

Bak kendin söylüyorsun adı üstünde eleştiri ? Saldırı değil.Eleştiri ve saldırı arasında ki farkı bir önce ki mesajda açıkladım sürekli aynı şeyler üzerinden dem vurmaya çalışırsan hemen hemen her gün bunu adı saldırıdır hatta 1 sayfada 2 kez dün 1 kez 1.5 günde 3 kez bu bir saldırıdır sen buna normal diyorsan yorumum yok.Ayrıca başka bir konuya değinmek istiyorum ben başka bir arkadaşımızla tartışırken karşı görüş belirtirken gelip direk bana sallıyorsun bunu da sürekli yapıyorsun diyorum ya bana karşı bir kinin ve nefretin var.Bak bugün sadece tangaz abi ile biz yazdık bizden sonra kimse yazmayınca espiri yaptım onu bile ciddiye alıp kinlenmişsin senden başka ciddiye alanda yok.Yada şimdi sana yazdığım için o mesajımız bahane ediyorsun bir şeyleri örnek göstermen gerek durup dururken saldırmadım gibisinden.3 ay önce ki konuşmalar değil 4 ay önce ki ağustosun başında oynadık ön eleme maçını o gün bu gündür gün aşırı belki 100 defa aynı şekilde sistematik olarak saldırı yaptın.Dün yaptın açıkladım başkan ve hocada böyle dedi olayı sen köpürttün aslında amacım kötü değildi dedim  bugün bir sayfada 2 defa arka arkaya daha yazıp saldırdın ve bunu normal karşılıyorsun.2021'de de bu konu hakkında saldırmaya devam edecek misin abi ? Sen yöneticisin imam cemaat ilişkisi hesabı, örnek olacağın yerde kimse sana laf etmediği halde sürekli saldırıyorsun ve bunu normal görüyorsun.Daha başka yorumum yok...
benim gün aşırı gündeme getirdiğim yok 4*5 sefer yazmışımdır ama yine abartıp 100 yapmışsın.ben sadece senin yaptığının yanlış olduğunu yanlış yaparak gösteriyorum. başka birine değilde neden sana yapıyorum bunu hiç düşündün mü?sana göre senin yaptığın hep doğru çünkü.başkasının fikirlerine saygı göstermiyorsun.birde aramızda geçen konuşmadan örnek vereyim .beşiktaşın maçı olduğu gün halı saha maçına denk geldi.ben maçı izleyemedim demiştim(aslında santrafor pozisyonuna konuşlanıp maçı camdan takip etmiştm) sen de beşiktaşın maçı varken nasıl başka birşeyle ilgileniyorsun tarzında birşeyler demiştin.bir kaç ay sonra ise evinde tadilat varmış maçı izleyememişsin gayet doğal olarak.senin mazeretin doğal başkasınınki anormal.başkalarının beşiktaşlılığını sorgularsın ama beşiktaşın elendiğine sevinirsin ama senin beşiktaşlılığın sorgulanamaz.

benim gün aşırı gündeme getirdiğim yok 4*5 sefer yazmışımdır ama yine abartıp 100 yapmışsın.ben sadece senin yaptığının yanlış olduğunu yanlış yaparak gösteriyorum. başka birine değilde neden sana yapıyorum bunu hiç düşündün mü?sana göre senin yaptığın hep doğru çünkü.başkasının fikirlerine saygı göstermiyorsun.birde aramızda geçen konuşmadan örnek vereyim .beşiktaşın maçı olduğu gün halı saha maçına denk geldi.ben maçı izleyemedim demiştim(aslında santrafor pozisyonuna konuşlanıp maçı camdan takip etmiştm) sen de beşiktaşın maçı varken nasıl başka birşeyle ilgileniyorsun tarzında birşeyler demiştin.bir kaç ay sonra ise evinde tadilat varmış maçı izleyememişsin gayet doğal olarak.senin mazeretin doğal başkasınınki anormal.başkalarının beşiktaşlılığını sorgularsın ama beşiktaşın elendiğine sevinirsin ama senin beşiktaşlılığın sorgulanamaz.

1.5 günde sadece 3 kere yazdın ağustosta olay günü yazdın kafadan 4 tane oldu bile.Sen maks 4-5 diyorsun ? 100 değilse de 99 dur aralarda o kadar yazdın ki bugün artık patlama sebebim bundandır.Ben bugün yanlış bir şey yapmadım sen saldırını bu şekilde örtmeye çalışıyorsun hepsi bu.Bugün bunu bahane ediyorsun peki daha önce yazdıkların da neyi bahane ediyorsun ? 4 aydır sürekli bir insanın aynı mesaj üzerinden dem vurması her tartıştığım ortamda direk gelip haklıda olsam haksız da sürekli bana laf sokmasının tek sebebi vardır.Bana karşı aşırı kin ve nefret beslemenden kaynaklı .Elinini vicdanına koy ve bunları yapmadım de ? Bana göre benim her yaptığım doğru diye bir ithamım olmadı hiç bir zaman.Ben başkasının fikirlerine saygı gösteriyorum katılmayıp eleştirilebilirim karşıt görüş belirtebilirim forumun amacı budur zaten herkes her görüşe katılacak diye bir durum yok.İnsanlarda benim görüşüme katılmıyorlar karşıt görüş bildiriyorlar.Ama hiç bir zaman saldırmamışımdır yada saldırmamışlardır senin gibi.Sen bunu demiştin diye 100 kere temcit pilavı gibi önüne koymam.O söz şöyleydi insanlarda hatırlasın  "Beşiktaş yenildiği için üzüldüm ama şampiyonlar ligine gitmediğimiz içinde sevindim" sebebini de açıklamıştım.Kadro yetersizliği şampiyonlar liginin oyuncuları fizik ve mental olarak etkilemesi vs. hatta bana katılan birileri de olmuştu.Dün yine attın yine açıkladım başkan ve hocada aynı görüşte olayı köpürttün dedim bugün yine 2 kez daha attın ve normal karşılıyorsun.4 aydır sürekli aynı şey üzerinden sistematik olarak birine saldırıyorsun sürekli zırt pırt aynı şey üzerinden dem vurmaya çalışıyorsun ve karşı da ki kişi sana tek bir laf söylemiyor laf sokmuyor seni tahrik etmiyor ? Bu kinin,nefretin ve öfken niye onu anlamıyorum.Şu son kısma girmiyorum bile yazık gerçekten..

Konuyu kapatıyorum ve yatıyorum iyi geceler beni engellemeni rica ediyorum böylece rahata ve huzura kavuşursun ziraa ben öyle yapacağım...
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 01:56:49 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım doğru haberdir.

Siyah-Beyazlılar’ın gündemini uzun süredir meşgul eden Dorukhan Toköz konusunda mutlu sona ulaşıldı... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, “Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa sözleşme imzalar. Ama oynamak istemezse Allah yolunu açık etsin” diyerek net bir tavır sergilediği Milli futbolcunun, kariyerine Kara Kartal’da devam etme kararı aldığı öğrenildi. Kulüple sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi konusunda hem kendisi hem de menaceri aracılığıyla bir süredir yönetimle görüşmelerde bulunan 24 yaşındaki ön liberonun, 3+1 yıllık kontrat konusunda Beşiktaş’la ön anlaşma yaptığı bildirildi.
Kara Kartal’dan yıllık 350 bin Euro kazanan ve ilk etapta yıllık 1,5 milyon Euro’luk talebi bulunan tecrübeli futbolcunun, Başkan Ahmet Nur Çebi’yle konuyu direkt olarak görüşerek orta yolu bulduğu belirtildi. Yönetimin, Dorukhan’ı, ilk yılı 1.1 milyon Euro, ikinci senesi 1 milyon 250 bin Euro, üçüncü dönemi 1.5 milyon Euro ve opsiyonlu tarih için ise 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifiyle ikna ettiği ifade edildi. Tarafların, toplamda 5,6 milyon Euro (53 milyon TL) maliyetle yapılan ön anlaşmaya Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemine kadar resmiyet kazandırması bekleniyor.

Çevrimiçi murat

Umarım doğru haberdir.

Siyah-Beyazlılar’ın gündemini uzun süredir meşgul eden Dorukhan Toköz konusunda mutlu sona ulaşıldı... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, “Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa sözleşme imzalar. Ama oynamak istemezse Allah yolunu açık etsin” diyerek net bir tavır sergilediği Milli futbolcunun, kariyerine Kara Kartal’da devam etme kararı aldığı öğrenildi. Kulüple sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi konusunda hem kendisi hem de menaceri aracılığıyla bir süredir yönetimle görüşmelerde bulunan 24 yaşındaki ön liberonun, 3+1 yıllık kontrat konusunda Beşiktaş’la ön anlaşma yaptığı bildirildi.
Kara Kartal’dan yıllık 350 bin Euro kazanan ve ilk etapta yıllık 1,5 milyon Euro’luk talebi bulunan tecrübeli futbolcunun, Başkan Ahmet Nur Çebi’yle konuyu direkt olarak görüşerek orta yolu bulduğu belirtildi. Yönetimin, Dorukhan’ı, ilk yılı 1.1 milyon Euro, ikinci senesi 1 milyon 250 bin Euro, üçüncü dönemi 1.5 milyon Euro ve opsiyonlu tarih için ise 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifiyle ikna ettiği ifade edildi. Tarafların, toplamda 5,6 milyon Euro (53 milyon TL) maliyetle yapılan ön anlaşmaya Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemine kadar resmiyet kazandırması bekleniyor.
muhtemelen dolar-euro varsa işin içinde yalan haberdir. yerli oyuncular ile tl üzerinden sözleşme yapılıyordu bir değişiklik olmadıysa.bu günkü kuru tl ye çevirip o şekilde anlaşılırsa kötü bir anlaşma denilemez dövizin artacağını varsayarak tabi.

Çevrimdışı can1903

Ülkede nasıl siyasileri kurumların başındakileri eleştirmek yasaksa 2 ay önce haklı olduğumuz halde eleştirdiğimiz Sergen yalçın, Anç için fırça yiyoruz o zaman kötüyken kötü dendi iyiyken de bişeyler iyi gidiyor deniyor neden bu kadar körü körüne bişeyi savunuyoruz? Kişisel duygular Beşiktaşın önüne mü geçiyor. Hatalıysa kötüyse sergen hocayı da ahmet nur çebiyi de eleştiririm.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ülkede nasıl siyasileri kurumların başındakileri eleştirmek yasaksa 2 ay önce haklı olduğumuz halde eleştirdiğimiz Sergen yalçın, Anç için fırça yiyoruz o zaman kötüyken kötü dendi iyiyken de bişeyler iyi gidiyor deniyor neden bu kadar körü körüne bişeyi savunuyoruz? Kişisel duygular Beşiktaşın önüne mü geçiyor. Hatalıysa kötüyse sergen hocayı da ahmet nur çebiyi de eleştiririm.

+1903
welilton o kadar savundu falan gitti o savunduğu adam olmadan başakşehir ve fener maçlarını yendi, ama maç sonunda tam tersi açıklamasını yapmadı bakın welilton eleştirildi o kadar kendisi yokken bile kazandık demedi.
rıdvan niye oynamıyor nsakaladan vazgeç dedik o kadar eleştirdik değiştirdi rıdvanı aldı şuan rıdvan formayı bırakmıyor gibi.
hocanın o zaman kafası takımda falan değildi. bu yaptığı açıklamlarda falan da çok netti. Saçma sapan açıklamalar yapıyordu. Ne zaman eleştirilmeye başladı ki haklı eleştirilerdi çoğu kafasını verdi başakşehir ve fenerbahçe maçını aldı. Ha bu bizim sayemizde demiyorum ama yaptığı yanlışlardan dönmeye başladı, dikkatini vermeye başladı düzelmeler oldu.

İyi giderken ise fener maçının kendisini aldığını, adam nskala ve necibe bile gol attırdı, kasımpaşa maçında takım olarak geriye gelmemize savunma yapmamıza falan çok sevindiğime çok mutlu olduğumu yazdım ki burda en ağır yönetimi ve kendisi eleştirenlerden biri benim. Takım ruhunu kazandırdı. Benim tarafım belli ben Beşiktaşın tarafındayım. Beşiktaşın iyiliğine olacak her şeye sevinirim, kötüye gittiğinde ise eleştiririm yanlışları söylerim. Ne ahmet nur çebi ne sergen ne ghezzal ne aboubakar vs vs takım kötü gidiyorsa umrumda olmaz tam tersi durumda ise takım iyiye gidiyorsa tebrik ederim bu kadar basit.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://www.youtube.com/watch?v=81F3y0ooxE0&ab_channel=Murat%C3%96zen

Rosier normalde 2 yıl kiralanacakmış ama 1 yıllık kiralanmış.Fakat ghezzale göre takımda kalma ihtimali daha yüksekmiş.

Çevrimiçi Necmi

bence bu saldırı değil gülhan sana iyi bir ders veriyor bir daha aklından çıkmasınki
öyle laflar etme diye :D hak ettin bunu ders çıkart :evillol:

Çevrimiçi Necmi

sen sıkma canını
iki maç kazandı diye nasıl biri hoca olmazsa sergeninde olması için daha çok ekmek yemesi lazım
şl den elenmemizi uefadan elenmemizi hoca hatalarıyla verdiğimiz puanlar orda dururken hiç kimse
iki maç kazanarak birden büyük hoca olmaz. ben hoca mucizesi göremiyorum üstelik başak 3-2 kazandık
hoca müdahalesiyle veriyorduk az daha maçı feneri 4-3 yendik maçta üstün olduğumuz tek şeyde zaten skor
bu takım 17 gol yemiş hala kaleci almayacağım diyor her zaman yediğinden fazla atarak maç kazanamazsın kazanamadığın o maçta şampiyonluktan olursun. renkli basın utku güzellemesi yapıyor rıdvan güzellemesi yapıyor
adım gibi eminim transfer döneminde buraları açık görüp transfer hamlesi yapmayalım diye bizi alakasız
yerlere çevirmeye çalışıyorlar yok talisca yok forvet yok kanat.

🏆 Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi.
🔸 Fenerbahçe: 1.95
🔸 Galatasaray: 2.90
🔸 Beşiktaş: 5.50
🔸 Alanyaspor: 12.00
🔸 Başakşehir: 18.00
🔸 Trabzonspor: 35.00

Çevrimiçi Necmi

maçta mensaha çok saydırdım sonra foruma baktım millette saydırmış
tekrarı izlediğimde büyük hata yapmışım dedim biz mensahın kaptırdığı toplara bakıp saydırıyoruz
%80 isabetli pasla oynamış evet orta saha için bence düşük
ama mensahın oynama şekline göre düşük falan değil adamın yaptığı stoperlerin yanına kadar gelip top almak
ya driplingle yada pasla topu hızlı hücum bölgesine gönderiyor kendi yarı sahamızda üç pas yapmıyoruz
bu kadar hücumu hızlandırırsan top kayıplarıda normal tabi mensah bu takımın hızlı oynamasının en büyük nedenlerinden birde topu hücuma atıp görevim bitti demiyor topu takip ediyor direk kaleye yöneliyor golüde böyle attı zaten çokda pozisyona giriyor. kaçırıyor bolcana :D ama atacaktır zaten şu anda çaba tamam ama uyumu zayıf
görevini yapıyor bence ilerde daha iyi olacaktır. adamın bütüm kilit pozisyonlarda adı var neden bu kadar eleştiriyoruz anlamadım buna kendim dahilim. bence maçı birkezde tarafsız izleyin kaybettiği toplara değilde maçın genelinde neler yaptığına bakın ve hazırda değil ama oynamadanda hazır olmaz. ben dorukhanada oziyede ljajice de on defa tercih ederim abounun mensaha attırdığı golde herkes abouya yazmış golü haksızlık bu o topu getiren mensah abouyu haraketlendiren o sonrada pası verip gol bölgesine koşanda o beleş gol atmadı o gol zor bir gol seken topa vurdu birde koşarak gelirken. bu gün mensaha yapılan geldiğinde taliscaya yapılana benziyor yaptığı yararlı işler görünmüyor hatalar büyütülüyor. şimdi bakıyorsun taliscayı çağırıyor herkes bizdeyken sövüyordu herkes ama, adamdan sekiz dokuz on performansı bekleniyordu.

Çevrimiçi Necmi

🏆 Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi.
🔸 Fenerbahçe: 1.95
🔸 Galatasaray: 2.90
🔸 Beşiktaş: 5.50
🔸 Alanyaspor: 12.00
🔸 Başakşehir: 18.00
🔸 Trabzonspor: 35.00
biz arka arkaya şampiyon olurkende hiç favori olmadıkki
biz şampiyonluğu garantilediğimizde anca favori gösteriliriz

Çevrimdışı tuncaboylu

muhtemelen dolar-euro varsa işin içinde yalan haberdir. yerli oyuncular ile tl üzerinden sözleşme yapılıyordu bir değişiklik olmadıysa.bu günkü kuru tl ye çevirip o şekilde anlaşılırsa kötü bir anlaşma denilemez dövizin artacağını varsayarak tabi.
Klâsik oyalama haberleri işte, defalarca gördük örneğini.

Gidiyor, kalıyor, imzaladı, pazarlıklar ertelendi haberleri ile Ocak ayı getiriliyor.

Sonra Ocak gelip yarış kızışınca, pazarlıklar sezon sonuna bırakıldı haberleri okuyacağız.

Sonra renklilerden biri şampiyon olursa, ona imza atacak. Biz olursak, belki istediği parayı veririz de kalır

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.youtube.com/watch?v=81F3y0ooxE0&ab_channel=Murat%C3%96zen

Rosier normalde 2 yıl kiralanacakmış ama 1 yıllık kiralanmış.Fakat ghezzale göre takımda kalma ihtimali daha yüksekmiş.
Rosier'in kalma ihtimali daha yüksek, haber doğru.

Ghezzal'ın kalma ihtimali milyonda 1, Rosier'in milyonda 2.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 maç kazandık, medyada mikser haberleri çıkmaya başladı yine.

Senaryo bilindik, oyuncu maaşları.

Galatasaray'ın 4 5 milyon verdiği kötürüm Falcao için tek haber çıkmazken, Vida için "3 milyonluk yedek" haberleri yapılıyor.

Yönetim çıkıp her futbolcumuz değerlidir izlenimi verecek açıklamalar yapmazsa daha çok okuruz bunları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 maç kazandık, medyada mikser haberleri çıkmaya başladı yine.

Senaryo bilindik, oyuncu maaşları.

Galatasaray'ın 4 5 milyon verdiği kötürüm Falcao için tek haber çıkmazken, Vida için "3 milyonluk yedek" haberleri yapılıyor.

Yönetim çıkıp her futbolcumuz değerlidir izlenimi verecek açıklamalar yapmazsa daha çok okuruz bunları.

Bizim yönetim anca basını toplayıp yemeklerde poz verir. Basın hiçbir zaman kontrolümüzde olmadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

3 maç kazandıktan sonra, sezon başında eleştirenlere nanik yapılması garip geliyor bana.

Geçen sene de 6 maçlık galibiyet serisi yakalayıp 2. sıraya yükselmiştik. Ama devamı gelmediği için, hala Avcı'ya para ödüyoruz.

O yüzden çok da erken başlamamak lazım bu tarz şeylere.

Çevrimiçi Necmi

alanyayı yenersek geyse maçına lider çıkacağız.

bu da burada dursun  :ok:
şüphenmi var :D

Çevrimiçi Necmi

3 maç kazandıktan sonra, sezon başında eleştirenlere nanik yapılması garip geliyor bana.

Geçen sene de 6 maçlık galibiyet serisi yakalayıp 2. sıraya yükselmiştik. Ama devamı gelmediği için, hala Avcı'ya para ödüyoruz.

O yüzden çok da erken başlamamak lazım bu tarz şeylere.

sergen güzellemesi yapmak için fırsat kollanıyormuş bende anlam veremiyorum
sergen toparlanır takımı sırtlarsa eyvallah mutlu olurum
ama daha kenarda hoca gücü göremedim kayıplar çok fazla sevinmek için çok erken
biz zaten büyük maçları iyi oynarız anadolu maçlarını oynamaya başlayalımda durumu görelim
açık oynayan takımları bu kadronun yenmesi pek garip birşey değil kapanan takımlara karşı
ne durumdayız görmek lazım ona göre sevinelim günlük yaşamayalım bence
ama fenere iyi koyduk :D