Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635927 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

bu hafta açıkçası renklilerin kolay fikstür nedeni ile puan kaybını beklemiyordum öyle de oldu lakin mhk yine yanlarında idi.

önümüzdeki haftaya gelecek olursak en kötü berabere kalmalıyız, fener kazanır muhtemelen, geyse bu hafta bay geçecek, şayet kazanırsak  biz 22 geyse 23 febe 26 puanla haftayı tamamlarız.

bizim için alanyayı geçip zirveye daha da yaklaşma haftası 13. hafta geyse karagümrük febe antep deplasmanlarında biz ise içerde erzurumla oynayacağız işler yolunda igderse renkliler puan kaybı yaşayabilir bizde zirveye iyice yaklaşırız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

alanyayı yenersek geyse maçına lider çıkacağız.

bu da burada dursun  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim 2 maçtır penaltılar verilmiyor rakipler ise kollanmaya dewam ediyor geyse 2 ofsayt golle maçı aldı fener desen bizim maçta kızarması gereken ama korunan kalecisi ile maçı aldı bizde hakemi de yenmek zorunda kalmaya dewam edelim.

Hakemlerin doğramasına çok sessiz kalıyoruz abi.

Kazanıyoruz diye susmamız doğru değil.

Haftaya misal zorlu maç fazla pozisyon bulamadık 1 penaltı pozisyonumuz var verilmedi kazanamadık ne yapacaz ?

Çevrimdışı tangaz

Hakemlerin doğramasına çok sessiz kalıyoruz abi.

Kazanıyoruz diye susmamız doğru değil.

Haftaya misal zorlu maç fazla pozisyon bulamadık 1 penaltı pozisyonumuz var verilmedi kazanamadık ne yapacaz ?

kesinlikle doğru bu konuda kazanırken konuşmak lazım die 5 yıldır söylenen 3 kişiydik zaten ikimiz kaldık

febe bu hafta 3.kaleci ile oynasa muhtemelen puan kaybı yaşayacaktı puanı 20-21de kalırken gerileceklerdi ve belki de 1-2 oyuncusu daha kızaracaktı bunlar zincirleme işler kesinlikle hafife alınmamalı

Kimse niye koca bir gün tek satır yazmadı :D

Kötü gidiyor olsak ahmet nur çebiden girilir sergen hocadan çıkılır oyunculara sataşılırdı :D

Çevrimdışı tangaz

Kötü gidiyor olsak ahmet nur çebiden girilir sergen hocadan çıkılır oyunculara sataşılırdı :D

:lol:
ben yazdım ya gülhancım  :bandit:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alanya hafta arası maç oynayacak.
Pandemi döneminde hiç bir takımın 10 günde 3 maçı kaldıracak gücü yok. Zaten maçlarda da görüyoruz.
Rahat kazanırız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alanyanin bu erteleme macindaki  olasi kart cezalari bizim maca gecerli  olacakmi acaba, hic sevmiyorum erteleme maclarini, hele bizim ülkede herseyi kafalarina göre uyguluyor tff.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

:lol:
ben yazdım ya gülhancım  :bandit:

bi 2 miz 2 kelam yazdık o başka koca gün kimse yazmamış :D

Çevrimiçi murat

aman boşver şimdi şampiyon olsak git eleme oyna, birde yanlışlıkla şampiyonlar ligine git rezil ol ne gerek var işte. 3-4 lk tam bize göre.herkes memnun konumdan o yüzden pek kimse yazmıyor galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanyanin bu erteleme macindaki  olasi kart cezalari bizim maca gecerli  olacakmi acaba, hic sevmiyorum erteleme maclarini, hele bizim ülkede herseyi kafalarina göre uyguluyor tff.
Özellikle bu sene bu durum farklı bir boyut kazandı. Artık kişilere ve kurumlara göre değişik kurallar uygulanıyor. Bunun nedeni kuralların çok açık uçlu olması. İstenilen bu olduğu için istedikleri yere rahatça çekebiliyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

aman boşver şimdi şampiyon olsak git eleme oyna, birde yanlışlıkla şampiyonlar ligine git rezil ol ne gerek var işte. 3-4 lk tam bize göre.herkes memnun konumdan o yüzden pek kimse yazmıyor galiba.
Asıl kimsenin yazmadığı gelecek sene, bu sene çok fazla gelir kaybı yaşadığımız için bütçemizin düşecek olması. Bu sene yaklaşık 330 milyon TL olan bütçemiz seneye 230-250 milyon TL arası olacak. Eğer başarısız olursak ve başarılardan elde ettiğimiz gelirlerden de olursak canımız çok fazla sıkılacak. Bu sene başarısızlık zaten her açıdan dezavantajlı olduğumuz ligde daha fazla geriye düşmemize neden olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Asıl kimsenin yazmadığı gelecek sene, bu sene çok fazla gelir kaybı yaşadığımız için bütçemizin düşecek olması. Bu sene yaklaşık 330 milyon TL olan bütçemiz seneye 230-250 milyon TL arası olacak. Eğer başarısız olursak ve başarılardan elde ettiğimiz gelirlerden de olursak canımız çok fazla sıkılacak. Bu sene başarısızlık zaten her açıdan dezavantajlı olduğumuz ligde daha fazla geriye düşmemize neden olacak.
onun için yeni argümanlar geliştirmek lazım. daha da küçülmeye gidelim barcelonayla karşılaştırma riskini minimize edelim.halbuki rosier vs birsürü isim geçmişti sağ bek için ama son günü bekledik.josef rosşer abubakar çok zorlanmadan daha önce gelebilirdi belki gezzal bunların içinde songün fırsat transferi olarak adlandırılabilir.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 19:07:41 MURAT ]

Çevrimiçi murat

şampiyonlar ligine gitmeyeceksek niye zorladık bu kadar 3. olmayı.4. olsak daha iyiydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

onun için yeni argümanlar geliştirmek lazım. daha da küçülmeye gidelim barcelonayla karşılaştırma riskini minimize edelim.halbuki rosier vs birsürü isim geçmişti sağ bek için ama son günü bekledik.josef rosşer abubakar çok zorlanmadan daha önce gelebilirdi belki gezzal bunların içinde songün fırsat transferi olarak adlandırılabilir.
Transferde doğru isimler bulmuş olabiliriz ama çoğunda pazarlık yapacağız kar elde edeceğiz diye (200-300 bin dolar kar için) Avrupa kupalarından elendik. Ne kadar başarılı gibi görünse de transfer dönemimiz zamanlama hatasından dolayı başarısızdı. Gazzel dışında ben de fırsat trasnferi olarak kimseyi görmüyorum. Özellikle sağ beksiz sezona başlayıp sezonun en önemli gelir kaynağı olan ayını sağ beksiz geçmemiz tam bir rezaletti. Bunları unutmamak lazım. Seneye bunlar bize yol, su, elektrik olarak dönecek. Umarım bu kadro iyi gidiyor deyip ara transfer döneminde de eksikler görmezden gelinmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şampiyonlar ligine gitmeyeceksek niye zorladık bu kadar 3. olmayı.4. olsak daha iyiydi.
Yönetim ile hocanın başarı kriterleri farklıydı herhalde. Sezon başında da bunu gördük. Şampiyonlar Ligi'nden elenince herkes hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Şampiyon da olmazsak bakalım ne bahane bulacaklar? Umarım şampiyon olmayı başarırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

kesinlikle doğru bu konuda kazanırken konuşmak lazım die 5 yıldır söylenen 3 kişiydik zaten ikimiz kaldık

febe bu hafta 3.kaleci ile oynasa muhtemelen puan kaybı yaşayacaktı puanı 20-21de kalırken gerileceklerdi ve belki de 1-2 oyuncusu daha kızaracaktı bunlar zincirleme işler kesinlikle hafife alınmamalı
Murat abi ben de diyorum da sizin kadar çok yazmadığım için arada kaynıyor sanırım. 

İşte kaleciyi atmadı, ligin kaderini etkiledi. Bizim de şanssızlık, josef atılmadı diyoduk, adam sakatlandı yine de oynayamadı. Bi bahtsız tarafımız da yok değil.

Çevrimdışı goktasoktay

Gülhan, galiba maç kazanınca bizimkiler keyif çatıyor. Artık meşrebine göre nasıl kutlama yapılıyor bilmem o yüzden yazmıyorlar diye düşünüyorum

Gülhan, galiba maç kazanınca bizimkiler keyif çatıyor. Artık meşrebine göre nasıl kutlama yapılıyor bilmem o yüzden yazmıyorlar diye düşünüyorum

galiba abi :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sidik yarışı olayı yazacak olanların hevesini kırmış olabilir  :lol:
Birde konuşulacak herhangi bir konu yok bugün ondan olabilir, yani maç desen daha var, rakipler desen oynadı, transfer vs falan bir şey yok  :lol:

Çevrimiçi murat

Transferde doğru isimler bulmuş olabiliriz ama çoğunda pazarlık yapacağız kar elde edeceğiz diye (200-300 bin dolar kar için) Avrupa kupalarından elendik. Ne kadar başarılı gibi görünse de transfer dönemimiz zamanlama hatasından dolayı başarısızdı. Gazzel dışında ben de fırsat trasnferi olarak kimseyi görmüyorum. Özellikle sağ beksiz sezona başlayıp sezonun en önemli gelir kaynağı olan ayını sağ beksiz geçmemiz tam bir rezaletti. Bunları unutmamak lazım. Seneye bunlar bize yol, su, elektrik olarak dönecek. Umarım bu kadro iyi gidiyor deyip ara transfer döneminde de eksikler görmezden gelinmez.
zamanında fikret ormanda böyle eleştirilirdi 300-500 yüzünden avrupada başarısız olacağız lige hazır giremeyeceğiz diye. şimdi artık ne işimiz var avrupada fark yeriz moduna girdi bazı arkadaşlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada kazandığımız maçlardan sonra spor programlarını izlemeye bayılıyorum, çoğunu izlerim  :lol:
Ortak ve kesinlikle katılmadığım bir kanıya vardılar, mensah çok iyiydi bazıları mensah maçın adamı bile dedi.
Bence mensah çok yetersiz, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

Çevrimiçi murat

Bu arada kazandığımız maçlardan sonra spor programlarını izlemeye bayılıyorum, çoğunu izlerim  :lol:
Ortak ve kesinlikle katılmadığım bir kanıya vardılar, mensah çok iyiydi bazıları mensah maçın adamı bile dedi.
gelmesini maliyetini de düşünerek istememiştim. bazı işleri iyi yapıyor gole de yakın biroyuncu ama aradığımız isi m olmadığı kanaatindeyim.fakir taliscası diyebiliriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mensah henüz kendisine biçilen rolün farkında değil.
Ortaya karışık oynuyor ama pas-görüş becerileri çok kısıtlı.

Çevrimiçi murat

Mensah henüz kendisine biçilen rolün farkında değil.
Ortaya karışık oynuyor ama pas-görüş becerileri çok kısıtlı.
6 8 ve 10 birarada oynaması lazım ama biraz 9.5 mu derler o tarz oynuyor. bu görevi atiba yapıyor şu anda.