Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633424 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dün benim en çok hoşuma giden topu kaybettiğimiz anlarda rakip daha kafasını kaldırmadan yaptığımız yerinde ve hızlı preslerdi.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün benim en çok hoşuma giden topu kaybettiğimiz anlarda rakip daha kafasını kaldırmadan yaptığımız yerinde ve hızlı preslerdi.

+1903

Bir de takım bir anda hiç çıkmamış gibi geri dönüyordu falan. Toplu şekilde savunma yapmayı da öğrenmiş gibiler. Josef
 yoktu birde onun eksikliğini de oyun kurulumunda ayrıca atibanın daha tedbirli oynamasında hissetik. Aboubakar o golü atmasaydı ikinci yarı hepimiz için kabus gibi geçebilirdi.

Çevrimdışı mrred

Ahmet Gülay ilk 11 de
alanyasporun maçı var beinsport 1 de
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aynı saatte Giresunsporun da maçı var
Orda da Kerem Kalafat ilk 11
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkanın röportajının tamamı.

Çevrimdışı 38life

2003'lü Ahmet Gülay maçın hemen başında gole giden Gençlerbirliği oyuncusunu omuzuyla yıktı ve atağı sonlandırdı.

Alanyasporun maçını izliyorum da çok iyi takım olmuş alanya çağdaş takımı çok güzel yapmış haftaya çok zorlu bir maç olacak.

İşimiz kolay değil.

2003'lü Ahmet Gülay maçın hemen başında gole giden Gençlerbirliği oyuncusunu omuzuyla yıktı ve atağı sonlandırdı.

Biz de yapsa penaltı verilirdi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ahmet  Gulay su an  Alanyasporda ilk11 cikti  cocuk
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Biz de yapsa penaltı verilirdi.

Valla Beşiktaşa karşı her şeye penaltı çalınabilir, şaşırmayız. Ama pozisyon çok temizdi çünkü sadece omuzla temas var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

17 yaşında Ahmet. Eğer çok iyi oynarsa 20 yaşında buraya döner. Bizde Rıdvan ı o sene satarız yerine koyarız inşallah gelişimi iyi olur.

Kerem kalafat ta yine bence güzel gelişim gösteriyor.

Geçen hasiç te iyi gelişim göstermişti.

Kiralık oyuncular ilk kez gittikleri yerde olumlu gelişim gösteriyor. Bu güzel bişey

Valla Beşiktaşa karşı her şeye penaltı çalınabilir, şaşırmayız. Ama pozisyon çok temizdi çünkü sadece omuzla temas var.
Firat  Ahmetin Besiktasli oldugunu  bilse calmisti ki  :biggrinking:
Yorgo

Yalniz maca  bakiyorum da  15 dk dir.. Genclerbirligi tuhaf bir sekilde cok asagilarda ama  fena takim diil ya,  en son  uc  hafta once fener macinda izledim adamlar  5 yedi ama baya top oynamisti fener bala atmisti..  ben asagilarda cok kalacagini sanmiyorum Genclerin
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Şey değil mi ya o Ahmet, Welinton için giden çocuk. Biz skandal derken iyi oldu. Goruceksiniz Welinton faydalı olacak deniyordu. Şimdi Welinton sinir bozucu topçu olmuş. Yerine Necip daha iyiymiş.

Bu N'Sakala da faydalı olacakti, Törenin sakatlığı yoktu, kronik değildi.

3-4 kişi hariç herkes Mensahi çok begeniyordu. Bunların arasında N'Koudounun bundan iyi topçu olduğunu görenler ve hala Mensaha tek kelime etmeyenler var.

Herkes şimdi galibiyetler gelirken, söylediklerinin arasından tutmuş gozukenleri söylüyor, azıcık delikanlı yurekli olun da biraz kendinizi de eleştirin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şey değil mi ya o Ahmet, Welinton için giden çocuk. Biz skandal derken iyi oldu. Goruceksiniz Welinton faydalı olacak diyordu. Şimdi Welinton sinir bozucu topçu olmuş. Yerine Necip daha iyiymiş.

3-4 kişi hariç herkes Mensahi çok begeniyordu. Bunların arasında N'Koudounun bundan iyi topçu olduğunu görenler ve hala Mensaha tek kelime etmeyenler var.

Herkes şimdi galibiyetler gelirken, söylediklerinin arasından tutmuş gozukenleri söylüyor, azıcık delikanlı yurekli olun da biraz kendinizi de eleştirin.

Vallaha senin hiç birşey yazma hakkın olmamalı bence. Gelişim göstersin hele.

Burda sol bek Rıdvan yedek Ahmet olsa.

Ersin Utku olayı gibi ağlayarak böyle tecrübesiz 2 gençle topmu oynanır diye ağlardınız.

Son 5  dakikadir epey  zorlaniyor  Alanya, Gencler net  pozisyonalr buluyor  aha derken  gol geldi 
Yorgo

17 yaşında Ahmet. Eğer çok iyi oynarsa 20 yaşında buraya döner. Bizde Rıdvan ı o sene satarız yerine koyarız inşallah gelişimi iyi olur.

Kerem kalafat ta yine bence güzel gelişim gösteriyor.

Geçen hasiç te iyi gelişim göstermişti.

Kiralık oyuncular ilk kez gittikleri yerde olumlu gelişim gösteriyor. Bu güzel bişey

Doğru tespitler  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şey değil mi ya o Ahmet, Welinton için giden çocuk. Biz skandal derken iyi oldu. Goruceksiniz Welinton faydalı olacak deniyordu. Şimdi Welinton sinir bozucu topçu olmuş. Yerine Necip daha iyiymiş.

Özeleştiri Türkiye sınırları içerisinde hiçbir zaman olamayacak. Olsa zaten çok yol alacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Vallaha senin hiç birşey yazma hakkın olmamalı bence. Gelişim göstersin hele.

Burda sol bek Rıdvan yedek Ahmet olsa.

Ersin Utku olayı gibi ağlayarak böyle tecrübesiz 2 gençle topmu oynanır diye ağlardınız.

Benim Ahmetten haberim bile yok, olmasına gerek de yok. Çünkü Welinton u biliyorum. Ben söylediğim her şeyin eğrisini doğrusunu başkalarından önce söylüyorum zaten. Ahmet bizde oynar veya oynamaz biz Welinton gibi bir topçu için verilmesine karşı çıktık.

Başkalarını konuşacağına önce kendine bak. Büyük insanlar böyle yapar. Hala daha sen diyorsun, konuyu Welinton dan Ahmet'in gelişimine getirdin.

N'Sakala ve Törenin olmayan sakatlığından da bahset.

Benim Ahmetten haberim bile yok, olmasına gerek de yok. Çünkü Welinton u biliyorum. Ben söylediğim her şeyin eğrisini doğrusunu başkalarından önce söylüyorum zaten. Ahmet bizde oynar veya oynamaz biz Welinton gibi bir topçu için verilmesine karşı çıktık.

Başkalarını konuşacağına önce kendine bak. Büyük insanlar böyle yapar. Hala daha sen diyorsun, konuyu Welinton dan Ahmet'in gelişimine getirdin.

Köküyle verilmedi kiralık verildi algı kasıyorsunuz.

İyi oynarsa gelir takıma monte ederiz gelişmesini istersek bir daha kiralarız yada beğenmezsek satarız.

Şimdiye kadar bütün teknik adamlar eski yönetim sanki alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkıyormuş yada değerlendiriyormuş bu yönetim yada hoca bunu yapmış ihanet ediyorlar gibi göstermeniz algı kasmaktır.

Kaldı ki bu yönetim ve hoca kadar alt yapıya önem veren olmadı ? Kalede ersin19,utku22 sol bekte rıdvan 19.Stoperde montero'yu oynatıyoruz 21 yaşında.

Çevrimdışı 38life

Üzülerek söylüyorum ki forumun kalitesi twitter kalitesinin bile altına düşmüş. %10 Beşiktaş için konuşuluyorsa %90 diğer üyelerle haklı çıkma yarışması için konuşuluyor. Yazık. Eskiden de vardı bu ama bu raddede değildi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

N'Sakala ve Törenin olmayan sakatlığından da bahset.

Siz böyle taraftarsınız. Sen 4 gözle aboubakar sakatlansın. Welinton hata yapsın. Gehezal iş yapmasın diye bekleyip haklı çıkmayı beklersiniz.

Busunuz işte sezon başında da muhabbet aynıydı.

Çevrimdışı Erman1903

Köküyle verilmedi kiralık verildi algı kasıyorsunuz.

İyi oynarsa gelir takıma monte ederiz gelişmesini istersek bir daha kiralarız yada beğenmezsek satarız.

Şimdiye kadar bütün teknik adamlar eski yönetim sanki alt yapı oyuncuları ile maçlara çıkıyormuş yada değerlendiriyormuş bu yönetim yada hoca bunu yapmış ihanet ediyorlar gibi göstermeniz algı kasmaktır.

Kaldı ki bu yönetim ve hoca kadar alt yapıya önem veren olmadı ? Kalede ersin19,utku22 sol bekte rıdvan 19.Stoperde montero'yu oynatıyoruz 21 yaşında.

Ben oyuncuya bakmadım bile, isterse kötürüm olsun umurunda bile degil. Olay Welinton gibi bir bombacı için verilmesi anlayın artık. Biz de oynaması falan değil. Karşılığında aldığın mal bu.

Çevrimdışı haluk.m

Bir menfaat lakırdısıdır gidiyor, en anlam veremediğim bu.

Burada yazan 3-5 kişiyi çıkar siz doğrudan forumun kurucularının yazdıklarına da menfaat damgası vuruyorsunuz farkında değilsiniz.

Birileri menfaat elde ediyorsa forumda yazmayı bırakın, bu ithamlar çok çirkin.

Şurada 2 satır yazdığı için kim ne menfaat elde ediyor, yuh size..