Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi mayguntr

Bu çocuk da iş var. Ben hafiften adrianoya benzetiyorum. Pasla çok güzel çıkıyor. Adrianoda öyle yapardı. Oyun kurulumuna da katkısı var. Şu caner belasından kurtulduğumuza o kadar seviniyorum ki
Birinci bolgede risk almayi biraz azaltirsa, defansif olarak su an ki hali bile cok iyi.
Hucum icinde ozguveni geldikce gelisecektir, araya falan guzel toplar atabilme becerisi var.

Yalniz kendini guzel gelistirirse, ve duzenli oynarsa yazin milli takim soyle bir defans 4lusu ile oynayabilir

Ridvan - Caglar - Merih - Zeki

Hepsi defansif olarak cok iyi oyuncular, bu firsati kacirmamasi lazim Ridvanin.

Çevrimdışı Erman1903

Bu çocuk da iş var. Ben hafiften adrianoya benzetiyorum. Pasla çok güzel çıkıyor. Adrianoda öyle yapardı. Oyun kurulumuna da katkısı var. Şu caner belasından kurtulduğumuza o kadar seviniyorum ki

Var evet, oyun katkısı N'Sakaladan zaten daha iyi, bana göre defansif olarak da daha bilinçli oynuyor. Zamanla daha da faydalı olur, Caner'in devri kapanmıştı iyi oldu. Keşke N'Sakala yerine daha oyun katkısı yapabilen birini tercih etseydik.

Çevrimdışı Karabay

@tangaz abi alkollü mü yakalandın ne ettin de ehliyeti altı ay kaptırdın?  :kop:
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 18:25:48 Karabay ]

Çevrimiçi murat

Var evet, oyun katkısı N'Sakaladan zaten daha iyi, bana göre defansif olarak da daha bilinçli oynuyor. Zamanla daha da faydalı olur, Caner'in devri kapanmıştı iyi oldu. Keşke N'Sakala yerine daha oyun katkısı yapabilen birini tercih etseydik.
nsakalanın en önemli özelliği mücadele gücü.koy 120 dakika oynasın.üste bir doksan dakika daha oynar.dağınık takımda yaptıklarıyla çok sırıtır takım biraz toparlanmaya başlasın gelen pozisyon sayısı ve tehlike gücü düştüğünde bu kadar hırpalamayız.

Çevrimdışı Erman1903

nsakalanın en önemli özelliği mücadele gücü.koy 120 dakika oynasın.üste bir doksan dakika daha oynar.dağınık takımda yaptıklarıyla çok sırıtır takım biraz toparlanmaya başlasın gelen pozisyon sayısı ve tehlike gücü düştüğünde bu kadar hırpalamayız.

İyi bir Anadolu beki benim görüşüm başından beri aynı ama büyük takımda bu kadar kıt ofansif kabiliyetle pek olmuyor. Güçlü kuvvetli ama bir Üzülmezle karşılaştırınca hücum olarak çok yetersiz. Savunma olarak da biraz dağınık.

Çevrimdışı mrred

Bu arada Fener maçından sonra Başak maçıın tekrar seyrettim. Başak bize 2.bölgede baskı yaptığında çok güzel paslaşarak çıktığımız sekanslar var. Onları paylaşcam. İki maç üst üste iyi yaptığımıza göre tesadüf olamaz diye düşündüm
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Pozisyonda josefle oyun kurmaya çalışıyoruz. Josef mensah paslaşmasından sonra josef topu monteroya veriyor. Taç çizgisinde topu alan montero. Montero topu josefe verip hemen boşluğa hareketleniyor ve rakip sahanın sağ ortasında konumlanan Larine çok güzel pas atıyor ve hücum çok tehlikeli hale geliyor. Pozisyonda atibanın koşmaya başladığı ana dikkat edin. Montero topu Larine atmaya hazırlanırken atiba koşmaya başlıyor. Atiba bu oyunu gerçekten iyi biliyor.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 20:17:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Burada da aboubakar önce topun bizde kalmasını sağlıyor sonra boş alana hareketleniyor ve ghezzal topu aboubakarın ağzının içine atıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu pozisyonda topu ileri vuruyoruz rakip topu karşılıyor daha sonra doğru bir defans pozisyonu alıyoruz. O sırada irfan can topu almak için kendi sahasına doğru koşuyor atiba da onunla birlikte topu aldırmamak için koşuyor ve topu kapıyor. Doğru zaman ve yerde baskının önemi ve yine atiba
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/Besiktas/status/1334183587516706820

bu iyi de bir tane daha vardı o oldu mu ismini hatırlıyamadım şimdi a sporda calısıyordu eski twitleri hep bize hakaret dolu idi.

inşallah o da işe başlamamıştır bizde.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 20:56:33 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Hızlı hücuma çıkmamız tesadüf değil bunlar çalışılmış belli. Fakat aboubakar larin mensah ve ghezzalla bunu yapmak çok kolay oluyor. Abuşun ilk dokunuş ve çalımı çok kıymetli. Atak tam olgun atağa dönüştü derken rıdvan ve josef a.ş ortak yapımı bir organizasyona dönüşüyor. Rıdvan boşluğu çok iyi görüyor ama hemen hareketlenmiyor önce sinsi sinsi yaklaşıyor sonra birden hızlanıyor aferin çocuk ve josef çok güzel pas atıyor. Rıdvanın ortalarını biraz daha geliştirmesi lazım. Dönüşte topu yine kapıyoruz ve atak devamlılığını sağlıyoruz. Mensah topu kapan oyuncumuz
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 21:11:13 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

alanyaya kiralık gönderme hamleleri son yıllarda altyapıdan çıkanlar için yönetimin yaptığı en doğru hamlelerdir.
Kiralık gönderdiğin adamın bonservisinin yarısını veriyorsun.

En doğru hamle buysa, hiç hamle yapmasınlar biz artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin'in böyle olacağını kimse tahmin edemezdi  :tabe:
Hiç kimse mi? :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erol Kaynar düzgün bir kişidir, bence iyi olmuş

Zaten danışman olmuş. Fazla bir etkisi olmazsa göndeririz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

2 gün eğlendik, güldük.. Artık hedef Kasımpaşa maçı.. Umarım oyuncularımız da fener maçının gırgır şamatasını yapmayı bırakmışlardır.
Evet, asıl bunlar önemli.

Tenisteki gibi servis kırdık, ama kendi servisimizi de almamız lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

kasımpaşa alanya maçlarından 6 puan çıkarsak 11 maç 22 puan ve 2 puan ortalamasına geliriz güsel olur sonra 6 maç 18 puan çıkarabilecek seri başlıyor şayet gerçekleşirse 17 maç 40 puan ve 2,35 puan ortalamasına geliriz ki bu da neredeyse kesin şampiyonluk ortalamasıdır, tüm sezon bu ortalamayı tutturan 40 maç sonunda 94 puana ulaşır ki güle oynaya şampiyonluk demektir.

Yani totalde 10 maçlık galibiyet serisinden bahsediyorsun?

Gerçekçi hedefler belirlemek lazım.

Bu sene rakipler de iyi değil, 85 puan sampiyonluk için yeterli olacaktır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fener' i yendik diye aşırı gaza gelmişiz hemen. Şu özelliğimiz yıllardır değişmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Fener' i yendik diye aşırı gaza gelmişiz hemen. Şu özelliğimiz yıllardır değişmedi.
Aşırı gaza gelen taraftar. Hocanın maç sonu açıklamalarını izle. İlk hedefimiz devreyi yukarıda bitirmek diyor. Şampiyonluk konuşmak şuan için zor ve 3 maçlık periyoda gireceğimizi söylüyor ayakta duran yarışmayı güzel bitirir diyor, Yani durumun bilincinde. Varsın biz gaza gelelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Başkan Ahmet Nur Çebi bu akşam 19:30 da Trtspor canlı yayın konuğu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuşmasa daha iyiydi. Konuştuğunda genelde kayıplar başlıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★