Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1630500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Toplu cevap yazayım . Maçın tekrarının wyscouttan seyrettim arkadaşlar. Yasal bir scout programı ücretsiz üye olabiliyorsunuz fakat trial olarak kullanmanız için sanal kart ya da kredi kartı gerekiyor. Oradan kayıt edip internete nasıl yüklenir bilmiyorum. Baya bir yer kaplayacağı için sıkıştırmak gerekiyor sanırım nasıl yapılır bilmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/1333823475723669505

Abdülkerimi canı gönülden kutluyorum. Konuyu yanlış bilen o kadar çok insan var ki,,

Çevrimdışı mrred

Transfer döneminde ismi bizle geçen Kalinic hiç gol atamamış  :D Ze luis 1 gol 1 asistle oynuyor ve aboubakar 4 gol 1 asist yapmış en doğru tercihi yapmışız
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Atkar

Josef-Atiba ikilisinin önüne Talisca tarzi bir adam koysak bile defansif zaafiyet çekilmez çok. Larinin kanatta olmasi sıkıntı yaratir belki ama şuana kadar iyi defansif katki veriyor. Orta saha tam taliscalik serbest rolde  :) Ama fazla hayal tabi..

Arkadaşlar zaten olay oydu.Tiki-Taka oyunu oynuyorduk 15-16’da Atiba-Ozzy-Sosa’dan sonra Atiba-Ozzy-Talisca 1 seneden sonra afalladı.Tabi ben Atiba’dan gerçekten böyle bir 8 numara performansı beklemiyordum,adam kendini geliştirdi son 2-3 senede 6 numara da tek yetmiyordu,8 numara oldu.Hep 15-16 özlemini çektim ben öyle bir orta saha olmasını istiyordum,lakin Josef-Atiba cuk oturdu sadece önüne Talisca’mız eksik dediğiniz gibi.Keşke 17-18 sezonunda da Ozzy-Tolgay’a bel bağlayacağımıza Medel alacağımıza ya çok sert bir 6 numara veya çok güçlü bir 8 numara alsaymışız şöyle italyan olanlardan

Çevrimdışı mellfred

Abdülkerimi canı gönülden kutluyorum. Konuyu yanlış bilen o kadar çok insan var ki,,
bunu rıdvan da anlatır hep
eskisen beşiktaş fener rekabeti vardı der
zaten azıcık sinema takip eden de bunu görür
karakterler ya fenerli ya beşiktaşlıdır
fetönün çocuklarıdır kalanı

Çevrimdışı Erman1903

Transfer döneminde ismi bizle geçen Kalinic hiç gol atamamış  :D Ze luis 1 gol 1 asistle oynuyor ve aboubakar 4 gol 1 asist yapmış en doğru tercihi yapmışız

Larin de onlardan iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin de onlardan iyi.
Larin'in böyle olacağını kimse tahmin edemezdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İsmi geçen adamlar için tabut çivisi diyorduk zaten,
Ben Larin kalsın daha iyi birlikte de oynarlar solda Larinle Abou iyi olur diyordum ama Abou dan şu son maçtaki gibi performansı pek beklemiyordum. Bu mactan önceki hallerinden biraz daha iyi olacağını düşünüyordum.. Fener tetikledi onu kafa olarak öncekinden çok farklıydı, inşallah böyle devam eder.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larin pek iyi bir oyuncu değil arkadaşlar, ondan verim alan taşın suyunu sıkan sergen hoca. Ama yine de larin böyle oynasın da satarken elimiz güçlensin  :lol: Güvenden etkileyici bir sol kanat performansı alabilirsek ondan da değişik şeyler çıkabilir. Avrupa maçında falan fena oynamamıştı güven.

ben ediyordum

Nigga olduğu için diyordun sen  :lol: :lol: Ama pozitif ayrımcılık yaptığın için destekliyorum seni diyecektim de aklıma nskala geldi  :o_o: Gerçi kim der nskalanın attığı golle fener deplasmanında galibiyetle gelecez diye  :lol: :lol: Şaka gibi yıllar boyunca hayal ettik şu gol atar galibiyet gelir diye, hayatında 2.golünü atan adam getirdi gerçekten futbol bu yüzden efsane  :lol: :lol:
Açıp açıp hala izlyorum nsakala bile gözüme çok sevimli geliyor.

Amaaa welilton yine girer girmez penaltıyı yaptırdı, Allah korusun ama diyelim bu penaltıyla maç 3-3 oldu diyelim. Acaba o zaman nederdi ??? Kesinlikle şu nsakala ve welilton sevasından vazgeçmesi lazım. Güldük ettik ama kasımpaşa maçı çok kritik artık gerçeklere bir an önce dönmemiz lazım. Yoksa yıllardır sadece aldığı derbi skorlarıyla övünen fener taraftarından hiç bir farkımız kalmayacak diyecem de artık derbi galibiyetleri de yok puhahahaha  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Larin pek iyi bir oyuncu değil arkadaşlar, ondan verim alan taşın suyunu sıkan sergen hoca. Ama yine de larin böyle oynasın da satarken elimiz güçlensin  :lol: Güvenden etkileyici bir sol kanat performansı alabilirsek ondan da değişik şeyler çıkabilir. Avrupa maçında falan fena oynamamıştı güven.

Bence Muriç de pek iyi değildi, bu sene faydalı oynuyor bir maç olmaz gibi durmuştu hatırlamıyorum sonra düzeldi. Hasiç ve Güven de faydalanabileceğimiz adamlar. Hoca Hasiçi muhtemelen kenar yedeğin yedeği olarak düşünüyor ama rahat maçlarda Mensah yerine 20 30 dk denenebilir bence.

Bence Muriç de pek iyi değildi, bu sene faydalı oynuyor bir maç olmaz gibi durmuştu hatırlamıyorum sonra düzeldi. Hasiç ve Güven de faydalanabileceğimiz adamlar. Hoca Hasiçi muhtemelen kenar yedeğin yedeği olarak düşünüyor ama rahat maçlarda Mensah yerine 20 30 dk denenebilir bence.
Ben muriçi en formda döneminde bile yeteneksiz boş futbolcu dedim. Lazio almasına o fiyatlara gitmesine o kadar şaşırdım ki. Yüzyılın transferini yaptı Fenerbahçe, mükkemel bir para kazandı. Gerçi akıllarda bir şirket bağlantısı vs olabileceği geliyor ama olur mu olur belli olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Ben muriçi en formda döneminde bile yeteneksiz boş futbolcu dedim. Lazio almasına o fiyatlara gitmesine o kadar şaşırdım ki. Yüzyılın transferini yaptı Fenerbahçe, mükkemel bir para kazandı. Gerçi akıllarda bir şirket bağlantısı vs olabileceği geliyor ama olur mu olur belli olmaz.

Belki öyle bir şeyler olabilir ama para kazanmışlardır epey, maaşı da yüksekti kebap valla. Yerli olsaydı beğenirdim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ridvan dilmende demisti bunu, kücükken hep bjk - fb maclari yapilirdi mahalle aralarinda. gs'nin büyüşü 80lerden sonra başladi, tabi kendi kendilerine büyümediler, pensilvanyadaki efsane baskanlarinin illegal kirli pis desteğile, şikeyide bunlar getirdi 80li yillarinda, ve yaklasik 35 yildir devam etmekdeler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Nigga olduğu için diyordun sen  Ama pozitif ayrımcılık yaptığın için destekliyorum seni diyecektim de aklıma nskala geldi  :o_o: Gerçi kim der nskalanın attığı golle fener deplasmanında galibiyetle gelecez diye  Şaka gibi yıllar boyunca hayal ettik şu gol atar galibiyet gelir diye, hayatında 2.golünü atan adam getirdi gerçekten futbol bu yüzden efsane 

Amaaa welilton yine girer girmez penaltıyı yaptırdı, Allah korusun ama diyelim bu penaltıyla maç 3-3 oldu diyelim. Acaba o zaman nederdi ??? Kesinlikle şu nsakala ve welilton sevasından vazgeçmesi lazım. Güldük ettik ama kasımpaşa maçı çok kritik artık gerçeklere bir an önce dönmemiz lazım. Yoksa yıllardır sadece aldığı derbi skorlarıyla övünen fener taraftarından hiç bir farkımız kalmayacak diyecem de artık derbi galibiyetleri de yok puhahahaha 

etnik kökeni ile alakası yok be abi, seviyorum işte sempatik herif :D

ne kadar gömülse de 2 senedir adam çıktığı her maçta sonuna kadar mücadele etti, lens gibi para garanti deyip kendini salabilirdi ama yapmadı, 3 ay forma yüzü görmedi ilk girdiği maçta gol attı

nsakala ve welinton konusunda katılıyorum ama welinton'un pozisyonu pen6 değildi bence

hocanın yerinde olsam rosier-vida-montero-rıdvan ile çıkarım

bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne kadar gömülse de 2 senedir adam çıktığı her maçta sonuna kadar mücadele etti, lens gibi para garanti deyip kendini salabilirdi ama yapmadı, 3 ay forma yüzü görmedi ilk girdiği maçta gol attı

nsakala ve welinton konusunda katılıyorum ama welinton'un pozisyonu pen6 değildi bence

Vida mı ? Aman Allah saatli bomba. Necip vida dan daha iyi oynuyor stoperde.

Çevrimiçi murat

Vida mı ? Aman Allah saatli bomba. Necip vida dan daha iyi oynuyor stoperde.
necip vidadan iyi oynamıyor vida necipten kötü oynuyor :D

Çevrimiçi sozkul

necip vidadan iyi oynamıyor vida necipten kötü oynuyor :D

Necip en fazla iki maç iyi oynar stoperde, sonra sonra keseceksin. Iki maç Necip üç maç Vida dönüşümlü daha iyi..

Çevrimdışı Erman1903

Bu gidişle Vida değil Necip'e teklif gelirse şaşırmam prime Necip 2,5-3m eder. Bazen böyle diyoruz batırıyor ama bu sezon direkt oynuyoruz o pas oyunu ona ters gelen. Bütün stoperlerimizin bıraktığı bombalar oldu ben diğerlerine de güvenemiyorum keşke böyle devam etse de hep Necip oynasa.

Vidayı zaten konuşmaya gerek yok, Welinton da girer girmez topu 10 metreden rakibe attı, tartışmalı olsa da penaltı vukuatının içindeydi. Bu sezon Josef olduğu için çok şanslıyız geridekilerin defolarını kapatıyor yoksa bu defans iş açar adamın başına.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 13:17:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Bugün beinteknikte önder özen ve metin tekin elit seviyede oyunun tarifini şu şekilde yaptılar ; Hızlı paslaşan ve topu kaybettiğinde hızlıca geri alabilen takımların oynadığı oyun. Bütün defansif ve topu geri kazanma parametrelerinde rakipleri iki haftadır eziyoruz. 10 pas ve üzeri zincirlerde lig lideriyiz.

takımın başında hoca yok diyenlere gelsin bu bilgiler diyebiliriz öyleyse

tebrikler Sergen Yalçın Bey  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hoca katkısı denir buna  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Nigga olduğu için diyordun sen  :lol: :lol: Ama pozitif ayrımcılık yaptığın için destekliyorum seni diyecektim de aklıma nskala geldi  :o_o: Gerçi kim der nskalanın attığı golle fener deplasmanında galibiyetle gelecez diye  :lol: :lol: Şaka gibi yıllar boyunca hayal ettik şu gol atar galibiyet gelir diye, hayatında 2.golünü atan adam getirdi gerçekten futbol bu yüzden efsane  :lol: :lol:

Amaaa welilton yine girer girmez penaltıyı yaptırdı, Allah korusun ama diyelim bu penaltıyla maç 3-3 oldu diyelim. Acaba o zaman nederdi ??? Kesinlikle şu nsakala ve welilton sevasından vazgeçmesi lazım. Güldük ettik ama kasımpaşa maçı çok kritik artık gerçeklere bir an önce dönmemiz lazım. Yoksa yıllardır sadece aldığı derbi skorlarıyla övünen fener taraftarından hiç bir farkımız kalmayacak diyecem de artık derbi galibiyetleri de yok puhahahaha  :lol: :lol: :lol:

welinton penaltı filan yapmadı hakem (...) penaltı uydurdu die düzelteyim.