Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632770 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca katkısı denir buna  :bandit:
Hocanın katkısı olsa da geçen sene kiralamamız da etkili olmuş. Kiralamadan önce güvenini kaybetmiş ağır bir Larin vardı. Şimdi görece daha iyi bir Larin var. Skor üretme işi umarım devam eder. En azından ara transfer dönemine kadar skor katkısına ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hocanın katkısı olsa da geçen sene kiralamamız da etkili olmuş. Kiralamadan önce güvenini kaybetmiş ağır bir Larin vardı. Şimdi görece daha iyi bir Larin var. Skor üretme işi umarım devam eder. En azından ara transfer dönemine kadar skor katkısına ihtiyacımız var.

anlaşıldı hoca ağzıyla kuş tutsa da yaranamayacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Vida mı ? Aman Allah saatli bomba. Necip vida dan daha iyi oynuyor stoperde.
onun da bi limiti var abi bi yerde patlıyor

bende vida'dan çok memnun değilim ama welinton'dan iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/1333823475723669505

Abdülkerimi canı gönülden kutluyorum. Konuyu yanlış bilen o kadar çok insan var ki,,
cim bom kelimesini sırf küçük çocuklar ilgi duysun onlara sempati göstersin diye ortaya attılar.
yoktu taraftarları bunu hep söylüyorum.
şimdiki kasımpaşa ayarında takımdı. ne zaman himmet başladı işde o zaman şampiyonluklar geldi.

Çevrimdışı Necmi

tabi gidince biraz çalışma gördü form tuttu
koşan oyuncumuzmu vardı 90 km ye kadar düşmüşdü saha performansı.
sergen hocalığını tartışmayayım şimdi ama iyi yanı takımlarını yüksek çalıştırıyor
sanırım takımların sonradan düşüşe geçmeside bundan olabilir.

Çevrimiçi murat

maçın başında necipin  atağa çıkarken akıllara zarar iki pası direk rakibe attığını unutmamak gerekir.necipi yedek olarak düşünün takımın ana iskeletine oturtmak intihar olur.

Çevrimiçi murat

tabi gidince biraz çalışma gördü form tuttu
koşan oyuncumuzmu vardı 90 km ye kadar düşmüşdü saha performansı.
sergen hocalığını tartışmayayım şimdi ama iyi yanı takımlarını yüksek çalıştırıyor
sanırım takımların sonradan düşüşe geçmeside bundan olabilir.
sergenin yetersiz olduğunu düşünmyorum özelliklligimize ligimize takımlara hocalara ve oynanan oyunlara bakınca.teknik direktörlük eldeki malzemeden en iyi katkıyı alacak diziliş, kadro, taktik anlayışı oturtmaktır.eldeki kadroya göre doğru takım ve taktiği uygulaması yanında beşiktaşın büyük takım olduğunu da futbılcu grubuna hissettiriyor.biliç te mesela doğru oyun oyuncu taktik vs bir yere kadar yapıyordu amabeşiktaşın büyklğünün farkına kendisi varamamıştı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

welinton penaltı filan yapmadı hakem (...) penaltı uydurdu die düzelteyim.

Abi yapma allah aşkına penaltı işte. Öyle dengesiz girilir mi ??? Bu adam bir penaltı canavarı. Dengesizin teki. Necip bile 2 maçta bir kere böyle bir şey yapmadı. Bu adam 10 dakikada yaptı. Son zamanlarda gördüğüm en kötü defans.

Çevrimdışı Necmi

hoca olduğu zaman yaranır merak etme
welinton kulübedeyken kimse neden neciple çıktığını sormuyor.
hayatında hücum namına birşeyi olmayan adamı sol öne alıyorsun adamında gol atacağı tutuyor
o golde olmasaydı kıyamet kopardı. bakma bir sürü kelleyi kurtardı.
biraz  Beşiktaş için konuşmak lazım burda ne olursa olsun sidik yarıştırayım demek doğru değil
öyle olunca metin gibi önder gibi gereksizlerin bile lafına sarılmak zorunda kalıyorsun
haklılığını göstermek için bu takım oynadığı maçların yarısında puan kaybetti
kazandığı 3 maç ts başak fener takım özel hazırlanmış
bu takım oynadığı 6 anadolu takımının 4 üne puan kaybetti bunun farkındamısınız.
feneri yenmek beni şampiyon yapmıyor ama anadolu takımlarına yenilmek beni şampiyonlukdan ediyor.
neden kazandık bu maçları aaa ne ilginç karşımızda savunma yapmayan takımlar vardı kazanmak için oynuyorlar
üstümüze geliyorlardı. abou nun attığı ikinci goldeki pozisyonu sana kim verir
hemen havaya girmeyelim bu takım anadolu takımlarına karşı kazanmak için birşey yapmıyor
böyle devam ederse kazandığımız bir iki derbi ile mutlu olur kalırız.
sergende inşallah hoca olmayı öğrenir başarılı olur
futbol bilgisine büyük saygım var. bunu hocalıkla birleştirirse ala.

Çevrimdışı Necmi

sergenin yetersiz olduğunu düşünmyorum özelliklligimize ligimize takımlara hocalara ve oynanan oyunlara bakınca.teknik direktörlük eldeki malzemeden en iyi katkıyı alacak diziliş, kadro, taktik anlayışı oturtmaktır.eldeki kadroya göre doğru takım ve taktiği uygulaması yanında beşiktaşın büyük takım olduğunu da futbılcu grubuna hissettiriyor.biliç te mesela doğru oyun oyuncu taktik vs bir yere kadar yapıyordu amabeşiktaşın büyklğünün farkına kendisi varamamıştı.
gazla böyle maçları alırsın murat ama bu dediğin 6 anadolu maçından 4 ünde puan kaybettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor. futbolu iyi bilmek iyi hoca olmak anlamı taşımıyor.

Çevrimdışı Necmi

cim bom kelimesini sırf küçük çocuklar ilgi duysun onlara sempati göstersin diye ortaya attılar.
yoktu taraftarları bunu hep söylüyorum.
şimdiki kasımpaşa ayarında takımdı. ne zaman himmet başladı işde o zaman şampiyonluklar geldi.
not: gs bütün ömrünü fenerin eteklerinin altına saklanarak geçirmişdir.
hala bazen sıkıştıkça doğal haline dönüyor.

Çevrimdışı tangaz

sergene yetersiz diyen gitsin polo izlesin  :D

adam aksine tam tr büyük takım hocası
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hoca olduğu zaman yaranır merak etme
welinton kulübedeyken kimse neden neciple çıktığını sormuyor.
hayatında hücum namına birşeyi olmayan adamı sol öne alıyorsun adamında gol atacağı tutuyor
o golde olmasaydı kıyamet kopardı. bakma bir sürü kelleyi kurtardı.
biraz  Beşiktaş için konuşmak lazım burda ne olursa olsun sidik yarıştırayım demek doğru değil
öyle olunca metin gibi önder gibi gereksizlerin bile lafına sarılmak zorunda kalıyorsun
haklılığını göstermek için bu takım oynadığı maçların yarısında puan kaybetti
kazandığı 3 maç ts başak fener takım özel hazırlanmış
bu takım oynadığı 6 anadolu takımının 4 üne puan kaybetti bunun farkındamısınız.
feneri yenmek beni şampiyon yapmıyor ama anadolu takımlarına yenilmek beni şampiyonlukdan ediyor.
neden kazandık bu maçları aaa ne ilginç karşımızda savunma yapmayan takımlar vardı kazanmak için oynuyorlar
üstümüze geliyorlardı. abou nun attığı ikinci goldeki pozisyonu sana kim verir
hemen havaya girmeyelim bu takım anadolu takımlarına karşı kazanmak için birşey yapmıyor
böyle devam ederse kazandığımız bir iki derbi ile mutlu olur kalırız.
sergende inşallah hoca olmayı öğrenir başarılı olur
futbol bilgisine büyük saygım var. bunu hocalıkla birleştirirse ala.

zaten hoca sen merak etme, neyse ki sen hoca değil dedin diye hocalık payesini kaybetmiyor.

Çevrimdışı tangaz

gazla böyle maçları alırsın murat ama bu dediğin 6 anadolu maçından 4 ünde puan kaybettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor. futbolu iyi bilmek iyi hoca olmak anlamı taşımıyor.

madem böle gazla alınabilen basit işlerdi 15 senedir neden feneri yenemiyorduk başakı yenemiyorduk  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

madem böle gazla alınabilen basit işlerdi 15 senedir neden feneri yenemiyorduk başakı yenemiyorduk  :bandit:
biz feneride başakı da çok yendik algımı yaratıyorsun feneri 15 yıldır yenemiyoruz diye
son on yılda bakarsan ezici üstünlüğümüz var
bu işler gaz değilse terimde o zaman büyük hoca oluyor :D

Çevrimdışı Erman1903

Fener - Başak galibiyetleri direkt hocaya yazar, sezarın hakkını her zaman vermek lazım. Ben daha Avcı sezon hazırlıklarında Sergen isterdim, giderken de Sergen ilaç olurdu diyen biriyim bu yüzden en ağır eleştirileri yaptım, özellikle planlama konusunda ama takımın başında hoca yok muhabbetini haksız buluyorum, geçen sezon çok az hoca onun topladığı puanı toplayabilirdi çabuk unutuyoruz. Mesela Utku iyi işler yaptığında da kaleci yok muhabbeti yapılıyor bir açıdan doğru olsa bile yapılmamalı.

Kendisini sevmem yanlış oyuncular transfer ettirmiş olmasını değiştirmiyor, bunlara takılıp puan da kaybettik - gereksiz polemiklere de girdik. Sonuçta N'Sakala-Welinton-Mensah'dan biri bile, hatta Töre de bir genç Rıdvan kadar net durmadı. Ghazzal iyi oynuyor ama golcü oyuncu bakılıyordu, bulunamayınca akşam pazarından o çıktı falan. o zaman Töreye ne gerek var vb. Planlama işinde Sergen hoca da, yönetim de kötü bunu kabul edip daha iyi çalışmaları şart. ŞL ve Avrupa'dan bu kadar çabuk kopmak, hatta hiç kaale alınmayıp Lens'lerin falan oynatılmaları teknik ekip ve yönetimin ortak başarısızlığıdır.

Gereksiz bazı tercihleri, geriye düşülen maçlarda yapılan oyuncu değişiklikleri ile takımın daha kötü olması da görmezden gelinemez, kötü sonuçlar gelince biraz batırdık kendisi de beklemiyordu hazırlıksız yakalandı röportajda biraz ifade ediyor. Bu konuların düzeltilmesi gerekiyor, artık hiçbir şeye hazırlıksız yakalanmak söz konusu olamaz mecburuz bu şartlarda deli gibi çalışmaya yoksa başarılı olamayız. Mali şartlar, federasyon, hakemler hepsi aleyhimize.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 16:21:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin'in gelişimini anlatan güzel bir istatistik. Poizsyonları gole çevirmede ligin en iyi 3-4 oyuncusundan birisi olmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

biz feneride başakı da çok yendik algımı yaratıyorsun feneri 15 yıldır yenemiyoruz diye
son on yılda bakarsan ezici üstünlüğümüz var
bu işler gaz değilse terimde o zaman büyük hoca oluyor :D

15 yılın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsun deplasmanda 15 senedir galibiyetimiz yoktu başak desen sabah akşam yeniyordu bizi şampiyon oluken bile yenemiyorduk, algı yapan sen oluyorsun bu durumda  :bandit:

terim konusuna gelince de kendinle çelişiyorsun sürekli (az evvel hatta) bunlar fetö dönemi himmetle büyüdü diyen sensin terimde himmet döneminin hocası...

Çevrimdışı Erman1903

Larin'in gelişimini anlatan güzel bir istatistik. Poizsyonları gole çevirmede ligin en iyi 3-4 oyuncusundan birisi olmuş  :tabe:

Onun pozisyon çevirmesi 12,5 13 civarlarındaydı sezondan önce diyorduk bunu değiştirirse değerini katlar diye böyle devam ederse çok para eder değişik meziyetleri, oyun katkısı olan bir futbolcu. Muriçin 17,5 falandı pek yüksek sayılmaz. Biraz pazarlamaya başlamak lazım Fener kalasını her karenin içine sokuyordu.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 16:18:53 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

sergen hoca sanki transfere karışmasa eline verilenlerden yemek yapmaya çalışsa daha başarılı olacak galiba. hocanın istediği welinto  nsakala mensah ze luiz kaliniç vs bir kenara rosier gezzal abuş josef diğer tarafa. gt7 ortak üretim sanırım.

Çevrimdışı mrred

sergen hoca sanki transfere karışmasa eline verilenlerden yemek yapmaya çalışsa daha başarılı olacak galiba. hocanın istediği welinto  nsakala mensah ze luiz kaliniç vs bir kenara rosier gezzal abuş josef diğer tarafa. gt7 ortak üretim sanırım.
Nsakalayı bir derece anlarım da wellingtonu hala anlamaya çalışıyorum acaba bir şey mi kaçırıyoruz diye. Kalinic olayında melekler korudu. Her zaman söylüyorum transferde hoca sadece fikrini söylesin son karar her zaman yönetimin olmalı. Bu arada mensah konusunda hafif bir kıpırdanma var . Bizim şu kapalı savunmalara karşı bir plan yapmamız lazım yoksa büyük maçlardaki galibiyetlerin hiçbir anlamı kalmayacak. Ben o noktada aboubakar ve ghezzala güveniyorum. Larin devamlı ceza sahasına girerek abuşu rahatlatıyor stoperlerin dengesini bozuyor abuşta pozisyona giriyor. Mensah ve nkoudou bize 1-0 oyunlarında lazım. Öne geçtiğimiz maçlarda farkı arttırma rollerinde kullanabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Her hocanın istediği sisteme göre profesyonel listeler yapılmalı (menajer topçusu listesi değil) ve aralarından hocaya seçtirilmeli, sıralama yaptırılmalı. Bu planı transfer sezonu açılmadan önce yapmak gerekiyor aksi halde mesai kaybı, gereksiz meşguliyet ve sorumluluk hoca için. Çok gereksiz polemikler olabiliyor safi zarar.

Çevrimdışı mrred

Rıdvanın defansif farkındalığının yüksek oluşunun rakamlara yansıması. Bu yaştaki bir bek için gerçekten iyi rakamlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Rıdvanın defansif farkındalığının yüksek oluşunun rakamlara yansıması. Bu yaştaki bir bek için gerçekten iyi rakamlar

Geçen sezon da pozisyon alma inanılmaz yüksek çıkıyordu, grafiği tavana dayanmıştı o yaşı geçtim tecrübeli oyuncularda bile ender görülüyor.

Çevrimdışı mrred

Geçen sezon da pozisyon alma inanılmaz yüksek çıkıyordu, grafiği tavana dayanmıştı o yaşı geçtim tecrübeli oyuncularda bile ender görülüyor.
Bu çocuk da iş var. Ben hafiften adrianoya benzetiyorum. Pasla çok güzel çıkıyor. Adrianoda öyle yapardı. Oyun kurulumuna da katkısı var. Şu caner belasından kurtulduğumuza o kadar seviniyorum ki
The great gig in the sky