Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628980 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Ben her türlü Fatih Aksoy > Welinton derim yabancı kuralından sonra  :tabe:

bende Allaha şükür hoca sen değilsin derim o zaman  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

lig bitmiş tatil bile olmadan kamp olmayan kamp başlamış ilk 11in %80i gitmiş hala paok maçı diyorsun  :ebebe:
Şimdi böyle diyorsun da o PAOK maçı elimizi çok rahatlatacaktı. Rakibin genç kadrosuna kaybettik. Onlar da takımı komple yenilemişlerdi. Sen de eleştirenlerden biriydin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende Allaha şükür hoca sen değilsin derim o zaman  :D
"Sen Welinton'ı savundun" diyebilirim o zaman artık  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

fatih son 4 maçta toplam 31 dk oynamış ve beşiktaş paf diyorsun  :kop:
Oynamış mı? Oynamış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hayal dünyasında yaşıyorsun.

mustafa bu sezon mantıktan gerçeklerden ve hayatın olağan akışından bağımsız gömmüş olmak için gömüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

içlerinde bi fatih arada oynuyordu o da ilk 2-3 hafta 11 çıkmıştı ama hep çıkarılıyordu sonra kesik yedi 11 yüzü görmedi kendisini kesen de öyle aman aman bir topçu değil salih uçan.

The Legend Sergen Yalçın Bey bunda da haklılığı gösterdi. Fatih fatih de ağlayanları ahlar vahlar edenleri sahneye bekliyoruz  :D

Kartal Kayra Yılmaz onun oynadığı topu oynar. Çok dert edilecek bi durum hoca istemedi ve gitti çok basit şeyler çabuk büyüyor.

19 yaşında Rıdvan varken diğer Ahmet mi forma giyecek orada kiralık oynasın işte 4 sene oynasa ve topçu olsa 21 yaşında güzel bi oyuncun olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gençleri severler ama kalede 2 genç olunca. Orası tecrübe yeri orda genç olmaz.

Ne güzel kafa herkes her şeyi çok iyi biliyor.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi böyle diyorsun da o PAOK maçı elimizi çok rahatlatacaktı. Rakibin genç kadrosuna kaybettik. Onlar da takımı komple yenilemişlerdi. Sen de eleştirenlerden biriydin  :tabe:

:olmaz hayır asla paok maçında takımı hocayı yönetimi eleştirmedim.

ben yönetim geçen sene pandemi dönemi yatmış die eleştirdim.

birde paok maçı sonrası 2 tur daha atlanması gerekiyordu şl için öyle bi algı yaratıyorsunuz ki sanki paoku elesek ertesi hafta şl.den 35 milyon yuro hesaba yatacaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayal dünyasında yaşıyorsun.

mustafa bu sezon mantıktan gerçeklerden ve hayatın olağan akışından bağımsız gömmüş olmak için gömüyor
Ben eleştirilerimin arkasında duruyorum. Galip gelince de alkışladım. Başkalarının yorumlarını küçümsemekten vazgeçmelisiniz. Katılmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

"Sen Welinton'ı savundun" diyebilirim o zaman artık  :D

istediğini diyebilirsin welintonla ve benzer profil stoperlerle alakalı onay vermediğim yüzlerce iletim war en fazla senin efsane gömü performansına bir satır daha eklenir en fazla ama ortada 18 cilt meydan larouisse kalınlığında gömü performansın olduğu için arada tek satır kaybolur gider  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

:olmaz hayır asla paok maçında takımı hocayı yönetimi eleştirmedim.

ben yönetim geçen sene pandemi dönemi yatmış die eleştirdim.

birde paok maçı sonrası 2 tur daha atlanması gerekiyordu şl için öyle bi algı yaratıyorsunuz ki sanki paoku elesek ertesi hafta şl.den 35 milyon yuro hesaba yatacaktı.
Tamam eleştirmedin  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Oynamış mı? Oynamış  :tabe:

oynasın oynasın başarılarının dewamını dilerim walla çok başarılı çok oynamış maç başı 7dakika 45 saniye gurur duydum gözlerim yaşardı  :D

Çevrimdışı tangaz

Kartal Kayra Yılmaz onun oynadığı topu oynar. Çok dert edilecek bi durum hoca istemedi ve gitti çok basit şeyler çabuk büyüyor.

19 yaşında Rıdvan varken diğer Ahmet mi forma giyecek orada kiralık oynasın işte 4 sene oynasa ve topçu olsa 21 yaşında güzel bi oyuncun olur.

alanyaya kiralık gönderme hamleleri son yıllarda altyapıdan çıkanlar için yönetimin yaptığı en doğru hamlelerdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben eleştirilerimin arkasında duruyorum. Galip gelince de alkışladım. Başkalarının yorumlarını küçümsemekten vazgeçmelisiniz. Katılmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız  :tabe:

Vallaha Mustafa kardeşim bu takımın kadro kalitesi belli ekonomik durumları belli. Maaşlar zamanında yatmadığı zaman ne taktik işler ne başka bişey... Parasını almayan personele iş yaptıramazsın.

Belki son dönemde maaş sorunuds yok. Belli ki işler yolunda. İşler rayına oturuyor gibi yavaş yavaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

oynasın oynasın başarılarının dewamını dilerim walla çok başarılı çok oynamış maç başı 7dakika 45 saniye gurur duydum gözlerim yaşardı  :D
İnşallah daha fazla oynar ve başarılı olur. Sonuçta altyapımızın değerlenmesini hepimiz isteriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

egzajere ediyorsun kimsenin yorumlarını küçümsemiyoruz nasıl ki takımlar eleştiriliyor yorumlar ve yorumcularda eleştirilebilir.

+ kişiye saygı duyulur ve sana saygı duyuyoruz ama yorumlarına saygı duyma zorunluluğumuz yok adaletten uzak ve/veya hatalı yorumlarını eleştirmek gayet doğal bişey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallaha Mustafa kardeşim bu takımın kadro kalitesi belli ekonomik durumları belli. Maaşlar zamanında yatmadığı zaman ne taktik işler ne başka bişey... Parasını almayan personele iş yaptıramazsın.

Belki son dönemde maaş sorunuds yok. Belli ki işler yolunda. İşler rayına oturuyor gibi yavaş yavaş
İnşallah daha iyi oluruz. Hepimiz derdi ortak. Kimse Beşiktaş'ın kötü gidişinden memnun omuyor. Bak kötü maçlardan sonra yazanlar diye eleştirdiğiniz herkes yazdı. Üstüne de fazla yazmayan üyeler de geldi yorum yazdı. Bence artık bu "Sen böyle demiştin." işlerinden vazgeçelim. Herkes kendi fikrini yazsın. Merak etmeyin Beşiktaşlıdan zarar gelmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İnşallah daha iyi oluruz. Hepimiz derdi ortak. Kimse Beşiktaş'ın kötü gidişinden memnun omuyor. Bak kötü maçlardan sonra yazanlar diye eleştirdiğiniz herkes yazdı. Üstüne de fazla yazmayan üyeler de geldi yorum yazdı. Bence artık bu "Sen böyle demiştin." işlerinden vazgeçelim. Herkes kendi fikrini yazsın. Merak etmeyin Beşiktaşlıdan zarar gelmez.

eminmisin buna?

mesela kenarda hoca yok die yazan bir abimiz vardı nerde o noldi ona böyle görkemli derbi zaferinden sonra insan bi kutlamalarda boy göstermez mi  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

egzajere ediyorsun kimsenin yorumlarını küçümsemiyoruz nasıl ki takımlar eleştiriliyor yorumlar ve yorumcularda eleştirilebilir.

+ kişiye saygı duyulur ve sana saygı duyuyoruz ama yorumlarına saygı duyma zorunluluğumuz yok adaletten uzak ve/veya hatalı yorumlarını eleştirmek gayet doğal bişey.
Burada kişiye saygı duyduğunu yorumuna duyduğun saygı ile gösteriyorsun. Yüz yüze oturup konuşmuyoruz sonuçta. Eleştirinin de bir sınırı olmalı. Kırıcı olmamalı. Senelerce burada inanlar kırılıp gitti bu yüzden. Bunları size alındığım için yazmıyorum.. Sonuçta belli bir hukukumuz var artık alınacak değilim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

eminmisin buna?

mesela kenarda hoca yok die yazan bir abimiz vardı nerde o noldi ona böyle görkemli derbi zaferinden sonra insan bi kutlamalarda boy göstermez mi  :bandit:
Herkes yazar merak etme sen. Dün maçı kimin nerede izlediği, alkol alıp sızmadığı belli değil  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Konu Beşiktaş olunca bazen babamla bile ters düşebiliyorum abimle falan. Burda da bazen yorumlar çok sinir bozucu oluyor. Diyorum insan Beşiktaşlı olup nasıl böyle yazar.

Yoksa başka bi sebep yok yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konu Beşiktaş olunca bazen babamla bile ters düşebiliyorum abimle falan. Burda da bazen yorumlar çok sinir bozucu oluyor. Diyorum insan Beşiktaşlı olup nasıl böyle yazar.

Yoksa başka bi sebep yok yani
Beşiktaş kötü olunca hepimiz kötü oluyoruz. Ama insanların eleştirme haklarını ellerinden alamayız. Beğenmiyorsan yorumu uygun bir dille anlatabilirsin. Gelip burada kırıcı konuşmanın kimseye faydası yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Burada kişiye saygı duyduğunu yorumuna duyduğun saygı ile gösteriyorsun. Yüz yüze oturup konuşmuyoruz sonuçta. Eleştirinin de bir sınırı olmalı. Kırıcı olmamalı. Senelerce burada inanlar kırılıp gitti bu yüzden. Bunları size alındığım için yazmıyorum.. Sonuçta belli bir hukukumuz var artık alınacak değilim  :tabe:

yorumlar eleştiriye açıktır mustafa yorum eleştirisini saygısızlık olarak almamalısın. beşiktaşa ve beşiktaşlıya bel altı vuran karşısında beni bulmuştur bulur bulacaktır...

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş kötü olunca hepimiz kötü oluyoruz. Ama insanların eleştirme haklarını ellerinden alamayız. Beğenmiyorsan yorumu uygun bir dille anlatabilirsin. Gelip burada kırıcı konuşmanın kimseye faydası yok.

beşiktaş yenilsinde kötü oynasında dur gireyim 2 satır gömeyim die pusuda yatanlar yok diyorsun yani.

çk iyimser gördüm seni mustafacım.