Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627334 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

maç önü hemen herkes canerin kanattan koyar geçeriz diyorduk caner yoktu ama gg sağ olsun canerin eksikliğini hissettirmedi  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu istatistiğe rağmen kenarda hoca yok sözü nasıl bir ruh halidir merak ediyorum.
Tek maçla yapmadı bu yorumu yapanlar. Geçen sene için de bu tip eleştiri getirilebilecek maçlar vardı. Genele bakınca değişiklikler konusunda iyi olduğunu söyleyemeyiz. Dün Demirkol da diyordu hedef maçlarda çok iyi diye. O konuda kimse bir şey demiyor zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Kasımpaşa bize ters gelen bir takım. O maçı oynamadan bir tahminde bulunmak zor. Alanya'yı kesinlikle yenmemiz lazım. Yoksa fark çok açılacak. Bu iki maç da ölüm kalım maçlarımız. Bundan sonra da fikstür sıkışmaya başlayacak zaten. Minimum hata ile geçmemiz lazım ara transfere kadar  :tabe:
Fikstürün sıkıştığı zamanlarda çok önemli maçımız yok Allah'tan. Maç maç alıp ilerlemek lazım. Devre arası zirveye yakın olursak o zaman şampiyonluktan bahsedebiliriz. Hocanın da dediği gibi şuan için erken.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Tek maçla yapmadı bu yorumu yapanlar. Geçen sene için de bu tip eleştiri getirilebilecek maçlar vardı. Genele bakınca değişiklikler konusunda iyi olduğunu söyleyemeyiz. Dün Demirkol da diyordu hedef maçlarda çok iyi diye. O konuda kimse bir şey demiyor zaten.

hoca döktürüyor gerisi hikaye
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

tek maçla yapmadılar evet ama her yaptıklarında koşulları görmeden adaletsizce yaptılar

yapanların birkaçı masumdu birkaçı da gaza gelmişti getirilmişti ama bazıları hiiiiç masum değildi...

hocam yargı dağıtıyor, yargı

yasama, yürütme, The Legend  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fikstürün sıkıştığı zamanlarda çok önemli maçımız yok Allah'tan. Maç maç alıp ilerlemek lazım. Devre arası zirveye yakın olursak o zaman şampiyonluktan bahsedebiliriz. Hocanın da dediği gibi şuan için erken.

devreye ilk4de kapağı atıp liderle arada maksimum 6 puanla girip bir marcelo bir de cenk tosun transferi isabetli olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şu an ligde 2 tane hoca performansı var biri çağdaş atan diğeri de çağdaş atanın "USTAM" dediği The Legend Sergen Yalçın Bey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu an ligde 2 tane hoca performansı var biri çağdaş atan diğeri de çağdaş atanın "USTAM" dediği The Legend Sergen Yalçın Bey.
Alanya (Beşiktaş PAF) maçını iple çekiyorum. Belki futbol izleyebiliriz uzun süre sonra  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçen sene geldikten sonra kaç maç kaybetti ki bu yorumlar yapılıyor.

Bu kadro kalitelerine, ödenmeyen maaşlara rağmen falan Liverpool performansı mı bekliyorsunuz. Bu kafayla yol anlamayız zaten.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Alanya' ya giden Ahmetler Mehmetler fatihler ne oldu sene sonu 20 milyona Everton kulübünün falan yolunu tutuyorlar mı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/cakiriz/status/1333129129798066184

şunu çerçeveletip asmak lazım

Josefin hareketi o kadar güzeldi ki Nkodouya vermediği faulden sonra buz gibi yaptı beni.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi Alanyaspor gerçekten çok güzel grafik çiziyor. Bizim o performansı verip oralarda olmamız lazımdı.

Konya, gençler, Antep, Antalya çok basit kayıplar oldu 2 sini alsak farklı olurdu her şey.

Çevrimdışı tangaz

hep söylerim yeni kurulan takımlar için lig başlangıçları önemlidir mesela fener çoktan düşebilirdi zirveden hakemlerle tutundular zirveye hatta tutunması için hakemler bir taraflarını yırttılar bunun için ve bu bağlamda kötü geçti haftalar bizim için ama her şeye rağmen antalya maçı (verilmeyen penaltımız) ve gençler (yol kazası) maçını almalıydık çok talihsiz bırakılan bir 5 puan var orada ki sergende planladığımızın hesapladığımızın 4-5 puan gerisindeyiz die bir cümle kurdu maçta, hani ne iş yapıyor ki idman mı yaptırıyor ne planı var ki filan die gömülen sergen...

Çevrimdışı tangaz

Alanya (Beşiktaş PAF) maçını iple çekiyorum. Belki futbol izleyebiliriz uzun süre sonra  :ebebe:

kim oynuyor ki alanyada beşiktaş paf die nitelendiriyorsun  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadro kalitelerine, ödenmeyen maaşlara rağmen falan Liverpool performansı mı bekliyorsunuz. Bu kafayla yol anlamayız zaten.
Kazanmamız gereken maçlarda yaptığımız puan kayıpları için, ayrıca transfer hataları yüzünden Avrupa'dan elenmemizi de sayıyorum. PAOK maçını o kadro ile de geçebilirdik. Çok fazla gelirden olduk o maç yüzünden  :tabe: Kimse Liverpool beklemiyor, saçma puan kayıplarına kızıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: :claps:

aynen öyle misal geçen sezon covidden etkilenen tek takım bizdik kadro lig bitmeden dağılmaya başlamıştı ilk 11den 3-4 kaybımız vardı buna rağmen hoca takımı her hafta basamak basamak yukarı taşıdı ve buna rağmen taraftar hakkını vermedi. bizim rakibe ihtiyacımız yok içimizdeki irlandalılar bu işi ziyadesi ile yapıyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

kim oynuyor ki alanyada beşiktaş paf die nitelendiriyorsun  :alala:
Son maça bakarsan Fatih Aksoy ve Ahmet Gülay oynamış. Diğer oyuncular da oynar bence. Birden sahaya atmazlar ama yavaş yavaş forma verecekler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Alanya' ya giden Ahmetler Mehmetler fatihler ne oldu sene sonu 20 milyona Everton kulübünün falan yolunu tutuyorlar mı

içlerinde bi fatih arada oynuyordu o da ilk 2-3 hafta 11 çıkmıştı ama hep çıkarılıyordu sonra kesik yedi 11 yüzü görmedi kendisini kesen de öyle aman aman bir topçu değil salih uçan.

The Legend Sergen Yalçın Bey bunda da haklılığı gösterdi. Fatih fatih de ağlayanları ahlar vahlar edenleri sahneye bekliyoruz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

içlerinde bi fatih arada oynuyordu o da ilk 2-3 hafta 11 çıkmıştı ama hep çıkarılıyordu sonra kesik yedi 11 yüzü görmedi kendisini kesen de öyle aman aman bir topçu değil salih uçan.

The Legend Sergen Yalçın Bey bunda da haklılığı gösterdi. Fatih fatih de ağlayanları ahlar vahlar edenleri sahneye bekliyoruz  :D
Ben her türlü Fatih Aksoy > Welinton derim yabancı kuralından sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abi Alanyaspor gerçekten çok güzel grafik çiziyor. Bizim o performansı verip oralarda olmamız lazımdı.

Konya, gençler, Antep, Antalya çok basit kayıplar oldu 2 sini alsak farklı olurdu her şey.

konya maçı çok kötüydük hak ettik
gençler maçı yol kazası
antalya ve antep maçları hakem katliyamıdır antalyada net penaltımız verilmedi antepte geri dönmüştük ve maçı alacaktık kaleci haksız atıldı.

Çevrimdışı tangaz

Kazanmamız gereken maçlarda yaptığımız puan kayıpları için, ayrıca transfer hataları yüzünden Avrupa'dan elenmemizi de sayıyorum. PAOK maçını o kadro ile de geçebilirdik. Çok fazla gelirden olduk o maç yüzünden  :tabe: Kimse Liverpool beklemiyor, saçma puan kayıplarına kızıyor.

lig bitmiş tatil bile olmadan kamp olmayan kamp başlamış ilk 11in %80i gitmiş hala paok maçı diyorsun  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayal dünyasında yaşıyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Son maça bakarsan Fatih Aksoy ve Ahmet Gülay oynamış. Diğer oyuncular da oynar bence. Birden sahaya atmazlar ama yavaş yavaş forma verecekler.

fatih son 4 maçta toplam 31 dk oynamış ve beşiktaş paf diyorsun  :kop: