Size 3 kuruş için satılan adam bırakıyorum buraya ormanın yediği nanelerden.Bunu satıp yerine daha pahalıya maal olan karius alındı.Ve savunanlar vardı fabriyi suçlayanlar vardı gitmek istiyor diye yönetime tek kelime edilmedi fabri suçlanmadı şimdi ruiz masum yönetim suclu oluyor dengeler değişmiş demek ki.

aynı şeymi
birincisi adam transfer döneminde gitti ruiz gibi lig devam ederken değil
ikincisi para kazandırarak gitti 5 M zarara sokarak değil.
gitmek istemeyen oyuncuyu satıp para kazanıyorsan bu yönetim başarısıdır
diğer yönden bir oyuncuyu gönderiyor ve bundan yüklü zarar ediyorsan yönetim başarısızlığıdır.
bunu nasıl savunursun
bunu savunan biri Beşiktaş menfaatlerini düşünmüyordur haklı çıkmak için neyi savunduğunun farkındamısın birini bedava alıp satarak 5 milyon para kazanmışız diğerini satın alıp tek kuruş kazanmadan elden gönderdiğimiz gibi üstüne birde tazminat ödemişiz. hangi yönetim daha başarılı politika uygulamış
diyelim her ikiside gitmek istedi gitti.
anlamıyorum neyi savunuyorsunuz biz bu sene tek kuruş para kazanmadan transfer sezonunu kapattık bu ilk oluyor biliyormusun gönderdiğimiz oyunculardanda gönderemediklerimizdende külliyen zarar ettik
hiç taptığımız transferlerden uğradığımız zararı düşünmeyelim bu sene sadece oyuncu göndermek için beşiktaşı resmen batırdık kenarda kodro dışı kalmış maaşını ödediğimiz 4 oyuncu var değilmi hiç daha öncesinde böyle birşey hatırlıyormusun ben hatırlamıyorum en fazla iki olmuşdu sanırım. göbderdiğimiz oyuncuların maaşını ödediğimiz yetmiyor kiraladığın oyuncunun yarısını bırakıyorsun insan malının düşmanı olsa kalkıp çöpe atar birde üstüne kurtulmak için para harcamaz kardeşim açıklaması olmayan işler yapılıyor siz burda ıkınıp duruyorsunuz açıklamak için savunulacak hiç bir tarafı yok. hala yaptıkları rezillikleri eskiyi örnek göstererek aklamaya çalışıyorsunuz
eskiden yanlış yapılması bu yapılanları aklarmı.
tamam para yok ekonomi kötü oynayacak alanları yok herşeyi kabul ediyorum ama bu yapılanlar parayla alakalı değil tamamen beceriksizlik.
FO ya neden dememişiz aç bak eneramo sezer transferlerinde neler demişim ilk senelerinde transferde tamamen başarısız buluyordum quaresmanın gönderiliş şeklinide ağır eleştirmişdim.
yanlış olan yanlışdır kim yaparsa yapsın ama doğru olanıda yanlış olarak gösterme çabası iki yüzlülüktür.
hele yanlışı geçmişden birşeyi yanlış göstererek örtmeye çalışmak adını bile koyamayacağım bir şey.