Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618799 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ooo 100. sayfa ilk mesajı benden olmuş  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden yok? kural nedir?
Kural ne bilmem ama defansta hücum oyuncularımızı oynatamayacağımıza göre maça çıkmanın bir manası olmaz. Bizim oyuncular iyileşene kadar maça çıkmamız zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kural ne bilmem ama defansta hücum oyuncularımızı oynatamayacağımıza göre maça çıkmanın bir manası olmaz. Bizim oyuncular iyileşene kadar maça çıkmamız zor  :tabe:

bu işlerin bir protokolü var, belirli bir sayı olması gerekiyor ve kural mevki bazlı değil toplam vaka sayısına göre şeediyor.

Çevrimdışı tangaz

Takımların A listesinde bulunan futbolculardan test sonuçlarına göre müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14'ün altına inmesi halinde, maç oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenecek.

sanırım kural böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu işlerin bir protokolü var, belirli bir sayı olması gerekiyor ve kural mevki bazlı değil toplam vaka sayısına göre şeediyor.
Kalecilerin hepsi Covid-19 oldu diyelim. Ne yapacaklar tüm maçlarda hükmen mağlup mu olacağız? Olmaz öyle saçma şey  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımların A listesinde bulunan futbolculardan test sonuçlarına göre müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14'ün altına inmesi halinde, maç oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenecek.

sanırım kural böyle...
Bu kural esner. Ne yapalım sahaya 10 tane forvet ile mi çıkalım? Saçma olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kalecilerin hepsi Covid-19 oldu diyelim. Ne yapacaklar tüm maçlarda hükmen mağlup mu olacağız? Olmaz öyle saçma şey  :tabe:

kaleci konusunda sorduğun soru mantıklı tüm kaleciler pozitif olursa maç ertelenir onun dışında kural sene başı verdiğin A takım listesi 14 kişi dahi kalsa maça çıkman zorunlu 13 ve altına düşersen erteleniyor.

Çevrimdışı tangaz

uefa ve tff 1 kaleci 13 kişi olursa maça çıkılır diyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

uefa ve tff 1 kaleci 13 kişi olursa maça çıkılır diyor
Covid-19 pozitif hasta sayısını arttırmak mümkün. Arttırırız olay biter  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Covid-19 pozitif hasta sayısını arttırmak mümkün. Arttırırız olay biter  :tabe:

nasıl arttıracaksın? sahte rapor diorsan oki ama yoksa diğer oyuncular bilinçli şekilde dur bende virüslü arkadaşlarla temas kurayım bana da bulaşsın demez kimse. kaldı ki bunu hiç bir oyuncudan da isteyemezsin. ya adam ölürse vebali ne olacak?

Çevrimiçi Necmi

nasıl arttıracaksın? sahte rapor diorsan oki ama yoksa diğer oyuncular bilinçli şekilde dur bende virüslü arkadaşlarla temas kurayım bana da bulaşsın demez kimse. kaldı ki bunu hiç bir oyuncudan da isteyemezsin. ya adam ölürse vebali ne olacak?
mustafa gizlice yemeklerine katacak galiba :D

Çevrimdışı tangaz

mustafa niyeti bozdu walla  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

mustafa niyeti bozdu walla  :lol:

Herkesi kurtaracak çıkış planını buldum.  :upto:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu vakalar bizde neden bukadar cok rastlaniyor, ha şaşirmiyorum, olumsuzluklar hep bizi bulur o ayri, ama yinede merak ediyorum, renklilerde daha  birtane positif vaka yüzünden birileri maca cikamamiş olayi yok bildigim kadariyla.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Bu vakalar bizde neden bukadar cok rastlaniyor, ha şaşirmiyorum, olumsuzluklar hep bizi bulur o ayri, ama yinede merak ediyorum, renklilerde daha  birtane positif vaka yüzünden birileri maca cikamamiş olayi yok bildigim kadariyla.

bunu ben de sorguladım. evet tarihsel bir talihsizliğimiz baki ama yönetimsel eksiklikler de ortada belli ki tedbirler konusunda bir dizi ihmaller var.

Çevrimdışı GreenBook

Başkanımızın iyi niyetini anlıyorum uğraşıyor çabalıyor ama daha fazlası olmaz geldikleri anda başkanın sürekli topu Fikret ormana atmasından çözüm ve icraat yerine eski yönetimi suçlama perspektifi taraftarlarda doğal olarak güvensizliğe yol açtı zor zamanda elini taşın altına koydu lakin Fikret beyin epey gerisinde kaldı sonuçta Fikret ormanda bu halde aldı kulübü gurbetçilerle güzel işler başardı
Fikret beyin hatası elbette var ama + yönü daha ağır basıyor
Son olarak Cenk’i görmek isterim abou ile iyi ikili olacaktır geçmişte olduğu gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun. Kalecisiz derbiye çıkacağız. Yönetim faul olduğu tartışılan pozisyonda borusunu öttürememiş  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1326895519197769728

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Geçmiş olsun. Kalecisiz derbiye çıkacağız. Yönetim faul olduğu tartışılan pozisyonda borusunu öttürememiş  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1326895519197769728
nesini tartışacağız adam taban girdi topa öyle gelinmez
burdada ihaleyi hakeme çıkarıp oyuncuyu aklamaya çalışırsak yarın bunlarla bolcana karşılaşırız
kırmızıyı tartışacağımıza neden toplara hep geç çıktığını sonrada kurtarmak için risk aldığını sorgulayalım
daha öncede bir sürü vakkası var. bunu zamanında dillendirip sesimizi duyursak öyle topa çıkamazdı.
dikkat edin her topda önce duraklayıp sonra çıkıyor her seferindede geç kalıyor. bir sürü faul kokan pozisyonu oldu ama hakemler lehine baktı olaya bunun patlayacağı belliydi.

Çevrimdışı cursedofdragon

bahtsız jk

başakşehir macına cıkacak ilk 11 bulamayacağız bu gidişle.