Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624019 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

roko dursun derken tasarruf tedbirleri çerçevesinde konuşuyoruz ama bazı arkadaşlar anlamak istemiyor.daha iyisini getiremeyeceksen ve zarar edeceksen eldeki dursun.neymiş rokoyu 1.6 ya satamıyormuşsun sanki 850 alan welintonu satabileceksin.
roco değilde mirin kalsa bunlardan daha iyi olurdu bence
bunlara bakıyorum birde mirine bakıyorum fark göremiyorum
biz onca parayı neden harcadık.
ama artık bunları konuşmak çok gereksiz şeyler mal ortada gidecekleri noktada üç aşağı beş yukarı belli
beklentin olmayınca hayal kırıklığında olmuyor. ben bu takımın avrupa kupalarına katılma ihtimalini bile düşük buluyorum hoş hak elde etseler ne olur direk katılmadığın sürece eleneceğinde kesin. direk katılsan ne olacak oda ayrı.
sorun takımın zayıf olması değil bugün zayıf olur bir sonraki transferde toparlanır bu sorun değil sorun olan bunu düzeltecek adam olmaması. kulüpde hocada dahil futboldan anlayan kimse yok. sergende buna dahil futboldan anlasaydı şimdi bulunduğu yer çok başka olurdu sadece allah vergisi bir yeteneği vardı onuda bir tık ileri götüremedi.
futbolculuk hayatı ne kadar ciddiye aldığı belli karakter değişmez

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerçekten merak ediyorum, Montero'yu kim izledi de alınmasına onay verdi.

Adam kariyeri boyunca sadece tek bir sezon, o da İspanya 2. liginde küme düşen takımda oynamış.

Bu adamı hangi akla hizmet, oynatma garantisi ile kiralıyorlar?

Sporting bile Rosier için opsiyon koydurmazken, Atletico'nun 21 yaşındaki stoper için 4.5 milyon gibi futbol piyasasında çerez sayılabilecek bir opsiyon koydurması da oyuncu hakkındaki şüpheleri arttırıyor.

Julio Alves transferine benzemez umarım.

Çevrimdışı murat

bırak abi allah aşkına giden herkes kaçarak gitti die iletilerin var onlarca hatta ben ve mylife nasıl yaa diye şaşkınlık mesajları ile yanıt veriyorduk gomezlere fabrilere talişkalar hatta marcelo tosiçlere bile bu söylemi kullanıyordun hangi son seneden bahsediyorsun.
şenoldan kaçarak gitme ile parasal konulardan kaçarak gitme farklı şeyler.

Çevrimiçi Necmi

sence stoperler vida mirin roco olsaydı bundan kötü olurmuydu? kimse vay roko ne oyuncuydu nasıl gönderirsiniz demiyor.bunları getireceğinize onlar dursaydı diyorlar(bende).işi ekonomi ile bağdaştırsan ona da uymuyor.
onada gerek yok ruiz kalsaydı şimdi hem iyi bir tandem olurdu hemde cepte 3 M euro para olurdu.
daha kötüsünü yapmak için 3 M fazladan harcadık

Çevrimiçi Necmi

Gerçekten merak ediyorum, Montero'yu kim izledi de alınmasına onay verdi.

Adam kariyeri boyunca sadece tek bir sezon, o da İspanya 2. liginde küme düşen takımda oynamış.

Bu adamı hangi akla hizmet, oynatma garantisi ile kiralıyorlar?

Sporting bile Rosier için opsiyon koydurmazken, Atletico'nun 21 yaşındaki stoper için 4.5 milyon gibi futbol piyasasında çerez sayılabilecek bir opsiyon koydurması da oyuncu hakkındaki şüpheleri arttırıyor.

Julio Alves transferine benzemez umarım.

menejer transferi gibi duruyor.

Çevrimdışı murat

onada gerek yok ruiz kalsaydı şimdi hem iyi bir tandem olurdu hemde cepte 3 M euro para olurdu.
daha kötüsünü yapmak için 3 M fazladan harcadık
ruizin niyeti kaçmakmış onu tutamazmışız o yüzden yazmadım.(kaynak yakın bir arkadaşı)

Çevrimdışı tangaz

sence stoperler vida mirin roco olsaydı bundan kötü olurmuydu? kimse vay roko ne oyuncuydu nasıl gönderirsiniz demiyor.bunları getireceğinize onlar dursaydı diyorlar(bende).işi ekonomi ile bağdaştırsan ona da uymuyor.

yoo aynen öyle denen mesajlar dönüyor haftalardır

ben alınanların kötü olduğunu söylüyorum zaten ama diğer taraftan roco roco diyenlerin hemen hepsi (belki bir iki kişi hariç) haftalardır vay rocoyu gördünüz mü ne top oynuyor diyor okuyunca bir de bizdeki maçları gözüme getiriyorum sonuç dün yedikleri 2. gol işte roco budur. defalarca söyledim ben rocoya idman yeleği vermem. herif paspas oluyordu bizde geri dönene dek mevsim değişiyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şenoldan kaçarak gitme ile parasal konulardan kaçarak gitme farklı şeyler.

şenoldan kaçarak gitme die bir kavram olmadığı için kıyasa da gerek yok.

kimsenin şenoldan kaçtıgı filan yoktu adriano pepe gomez gibi markalar bile methiyeler düzüyordu necmi abi şenoldan kaçtılar die bi ddaa ortaya attı gerçeklikle alakası olmadığını tüm oyuncuların açıklamalarından gördük
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

kasada para yoktu die elli defa söylendi esas sen ne uzatıyorsun? madem öyle kolaydı fikret neden kaçtı gitti gittiğinin ertesi günü 100 milyondan fazla ödeme vardı .

kasada para yok çakıl taşı ile mi ödeyeceklerdi?

sonra ruize ödenince diğerleride sıraya girecekti die elli defa söyledik ama anlamamakta direniyorsun.
o zaman neden ruizi suçluyorsun ödeme yapmamışlar gitmiş neden suçlu oluyor
kasada para olmaması benimmi sorunum yönetime geldiklerine göre o parayı bulacaklardı
kasada para yok deyip eldeki oyuncuyu kaçırmak kafana kurşun sıkmak gibi birşey
welintonu alırken buldular para ama isteselerdi ruizede bulurlardı. işi kişisel egolara döküp Beşiktaşı zarara uğrattılar
bir sene önce ayrıldılar yönetimden ilk kez gelip süprizle karşılaşmıyorlar ne olduğunu bilmiyor değillerdi
beceremeyeceklerdi madem neden geldiler. çıkmasalardı ortaya adalı kazanırdı belki birşey değişirdi bundanda kötü olmazdı. sonuçta adalı bilerek ve isteyerek aday oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

kasada para olmaması benimmi sorunum yönetime geldiklerine göre o parayı bulacaklardı
welintonu alırken buldular para ama isteselerdi ruizede bulurlardı. işi kişisel egolara döküp Beşiktaşı zarara uğrattılar
bir sene önce ayrıldılar yönetimden ilk kez gelip süprizle karşılaşmıyorlar ne olduğunu bilmiyor değillerdi
beceremeyeceklerdi madem neden geldiler. çıkmasalardı ortaya adalı kazanırdı belki birşey değişirdi bundanda kötü olmazdı. sonuçta adalı bilerek ve isteyerek aday oldu.
Kasada para yok.

Ama 18 tane yabancıya maaş ödüyoruz,
19.'yu göndermek için maaşının yarısını verdik ve 20. yabancı kaçtığı için 1.5 yıllık maaşını vereceğiz.

Sorarlarsa, para yok dersin.

Çevrimiçi Necmi

şenoldan kaçarak gitme die bir kavram olmadığı için kıyasa da gerek yok.

kimsenin şenoldan kaçtıgı filan yoktu adriano pepe gomez gibi markalar bile methiyeler düzüyordu necmi abi şenoldan kaçtılar die bi ddaa ortaya attı gerçeklikle alakası olmadığını tüm oyuncuların açıklamalarından gördük
hahahah madem oyuncuların açıklamaları senin için önemli pepe açıkladığı halde neden gittiğini hala niye parasal diye ısrar ediyorsun. oyuncular çok şey söylüyor önemli olsa şu anda törenin Beşiktaşın kapısından geçmemesi lazım. öyle değilmi

Çevrimdışı tangaz

abi fransızca da yazmıyorum ama bilerek mi böle yapıyorsunuz anlamıyorum :alala:

ruiz ihtar gönderdiğinde kaçmasın die parasını ödesek diğerleri sıraya girmeyecekmiydi pandemi ortamı para yok hiç biyerden ödeme gelmezken neyl ödeyecektik tüm kadronun parayı???

dalga mı geçiyorsunuz bilerek mi anlamamazlığa vuruyorsunuz anlamıyorum walla

Çevrimiçi Necmi

Kasada para yok.

Ama 18 tane yabancıya maaş ödüyoruz,
19.'yu göndermek için maaşının yarısını verdik ve 20. yabancı kaçtığı için 1.5 yıllık maaşını vereceğiz.

Sorarlarsa, para yok dersin.

bir oyuncu hem sözleşmesini yırtıp kaçar hemde nasıl haklı olabilir
bütün suç dış mihraklarda :D

Çevrimdışı tangaz

hahahah madem oyuncuların açıklamaları senin için önemli pepe açıkladığı halde neden gittiğini hala niye parasal diye ısrar ediyorsun. oyuncular çok şey söylüyor önemli olsa şu anda törenin Beşiktaşın kapısından geçmemesi lazım. öyle değilmi

bırak abi tornistanı konu oyuncuların ne dediği değil senin olmayan şeyi varmış gibi göstermeni konuşuyorduk sen burda elli defa yazmışındır belki oyuncular kaçarak gitti die. ha kaçan eden yoktu orası ayrı da kaçarak gitti dediğin dönemde de başkan fikretti ayrıca.

onu bunu boşverde kaçmaya yeltenen adama dur gitme sana 2 ay daha ödemezsem 600bin dolar faiz öderim deyip o faize bizi kim mahkum etti anç mi? neyin fazizi bu fikret kendi şirketlerinde de böle mi yapıyormuş kimin parasını kime peşkeş çekiyor hayırdır???

Çevrimiçi Necmi

abi fransızca da yazmıyorum ama bilerek mi böle yapıyorsunuz anlamıyorum :alala:

ruiz ihtar gönderdiğinde kaçmasın die parasını ödesek diğerleri sıraya girmeyecekmiydi pandemi ortamı para yok hiç biyerden ödeme gelmezken neyl ödeyecektik tüm kadronun parayı???

yoo gayette iyi anlıyoruz ama sen anlamıyorsun herhalde alacağı olan bir oyuncuya para yok diye ödeme
yapmamak haklı bir sebepmi. bak zorunlu olabilir ona bir şey demem ama haklımı nasıl oyuncuyu gitti diye suçlarsın
firma iki ay maaşını ödeyemese yeni iş ararsın. açıklarsın ödeme yapamıyorum para yok zarar olacak yapabileceğim birşey yok diye anlarız ama açıklamayı nasıl yaptılar pandemi nedeniyle oynamıyorlar bu paralarda indirime gitmek zorundalar fifada zaten bu yönde açıklama yaptı bu paraları ödemeyiz biz haklıyız. fifada davayı kazanacağız.
bütün kulüpler aynı durumda vs vs ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir risk varsa ve sen bile biliyorsan, ödeyeceksin; bu kadar basit.

Sanki oyuncuların moralini çok düşünüyorlar da, Ruiz'e ödersek ayıp olur diye düşünüyorlardı.

Bak onun üstünden 6 ay geçti, 10 yeni transfer ve oyuncuların bütün alacakları ödendi diye haber yapıldı.

300 bin Euro vermemek için, 2.5 milyon verdiler; üstelik ayrılmış adama.

Hayret bir şey

Çevrimdışı tangaz

bir oyuncu hem sözleşmesini yırtıp kaçar hemde nasıl haklı olabilir
bütün suç dış mihraklarda :D

oyuncu hukuk önünde haksız dien mi war herif zaten gecikme nedeni ile ihtar gönderip çıkış fırsatını değerlendirmiş  şark kurnazı ispanyol çakalı işte

takımda on tane daha yabancı vardı onlar neden kaçmadı aptallar mı o zaman yoksa ortamı görüp tüm dünyayı etkileyen pandemi durumu kulüplerin yayıncıdan para almamasını filan görüp adamlık mı yapmışlar.

tekrar soruyorum tüm oyuncuların kontratı var hepside geç aldılar isteseler ruiz gibi çıkarlardı fifadan da çatır çatır alırlardı paralarını bu adamlar aptal mı???

Çevrimdışı tangaz

Sanki oyuncuların moralini çok düşünüyorlar da, Ruiz'e ödersek ayıp olur diye düşünüyorlardı.

Bak onun üstünden 6 ay geçti, 10 yeni transfer ve oyuncuların bütün alacakları ödendi diye haber yapıldı.

Hayret bir şey

daha vermediler vermeye mahkum edildiler. belki onu da ödemezler sonra uefa gelirlerine el konu öyle tahsil edilir bilmiyoruz hem daha bunun temyizi filan sürer o iş daha ödenmedi.

oyuncuların morali mevzusu değil diğerlerininde parayı istiyorum die ihtar gönderip çıkma fırsatı doğması konusu

Çevrimdışı tangaz

Hayret bir şey

kendini yönetimin yerine koy mayıs ayı pandemi zirvede kasada kuruş yok hiç bir yerden para gelmiyor bir oyuncuya ödeme yapacaksın 300-500 neyse bulup kaçmasın die ama sonra diğer 20 oyuncu sıraya girecek bu sefer 20 katı paraya gereksinim duyacaksın ve bunu bulma şansın yok nasıl bir seçim yaparsın yol izlersin? olay bu kadar basit. kimse mal değil elindeki değer böle kaçsın gitsin istemez ama hayat bazen böle seçimlerle karşı karşıya bırakır kişi veya kurumları.

Çevrimdışı tangaz

pepdullaha bizim fikret yuro 6 lira iken 2 milyon yuroya denk gelen maaşla imza attırmıştı şimdi tesede 750 bin yuroya denk gelen paraya imza atıyormuş

Çevrimiçi Necmi

bırak abi tornistanı konu oyuncuların ne dediği değil senin olmayan şeyi varmış gibi göstermeni konuşuyorduk sen burda elli defa yazmışındır belki oyuncular kaçarak gitti die. ha kaçan eden yoktu orası ayrı da kaçarak gitti dediğin dönemde de başkan fikretti ayrıca.

onu bunu boşverde kaçmaya yeltenen adama dur gitme sana 2 ay daha ödemezsem 600bin dolar faiz öderim deyip o faize bizi kim mahkum etti anç mi? neyin fazizi bu fikret kendi şirketlerinde de böle mi yapıyormuş kimin parasını kime peşkeş çekiyor hayırdır???
hangi faize mahkum edildi bankalar birliği anlaşması devlet tarafından belirlenmiş o döneme göre düşük faizli bir anlaşmaydı ve dolar borçları tl ye çevrilmişdi. sonra piyasaya müdahale edildi faiz düştü ve düşen faize göre yüksek deniyor. şimdi kredi çekip ev alıyorsun sonra kredi faizleri düşüyor kimse seni suçlayabilirmi  o zamanki şartlar öyleydi. komik oluyor bir sene önce yapılan anlaşmayı bir sene sonraki değerlerle yargılamak bu anlaşmayı bir biz yapmadık bütün kulüpler yaptı. kendi bankası olsaydı daha uygun bir anlaşma yapardı ne yapsın devlet bankalarına güvenmek zorunda kaldı.
ben o zaman defalarca bu anlaşma bankaların kendi alacaklarını kurtarma anlaşması diyordum düşün o borçlar tl ye cevrilmeseydi geçen seneden bu seneye başımıza ne gelirdi o anlaşma yapılmasaydı ve para tl ye sabitlenmeseydi uğrayacağımız zararı kimse hesaplıyormu. tutturmuşlar sıfır bi,lmem kaç faiz yüksekliğini dert ediyorlar ana borca etkisi kaç bunun %1 mi %2 mi anlaşmadan sonra döviz yüzde elli arttı kimse oturup borcumuz anlaşma yapmasaydık şimdi ne kadar olurdu diye hesap yapıyormu acaba sanırım dolar 5 civarıydı diyelim 300 M dolar borcu tl ye çevirdin 1.5 milyar borç ediyor yapılanma olması bir sene sonra o borç 2.4 M olacaktı biz zarar etmedik  tersine yapılanmayı yaparak kendimizi ipden aldık kimse işin döviz boyutunu düşünmüyor sürekli bir suçlama derdinde. birde bunun bir senelik faizini söylemiyorum keş konuşuyorum.
yani o kadar yüzeysel düşünmeden hesapsız konuşuluyorki sanki herşey durağan zamanındada yapıldı 500 M borç var şimdi 2400 oldu deniyor tabi 500 m borç 7 yıl hep 500 olarak durdu hiç artmadı. faiz yemedi. FO 2400 borç yaptı
borç o kadarda değildi ama öyle farzedelim koyun bakalım öyle bir borcu 7 yıl ödemeyin rakam ne kadar olacak
hesaplar sizin yaptığınız gibi yapılmıyor realite var. geçen sene 2.4 ile aldığı yönetimde bu sene bakalım borç ne kadar olacak

Çevrimdışı tuncaboylu

kendini yönetimin yerine koy mayıs ayı pandemi zirvede kasada kuruş yok hiç bir yerden para gelmiyor bir oyuncuya ödeme yapacaksın 300-500 neyse bulup kaçmasın die ama sonra diğer 20 oyuncu sıraya girecek bu sefer 20 katı paraya gereksinim duyacaksın ve bunu bulma şansın yok nasıl bir seçim yaparsın yol izlersin? olay bu kadar basit. kimse mal değil elindeki değer böle kaçsın gitsin istemez ama hayat bazen böle seçimlerle karşı karşıya bırakır kişi veya kurumları.
Koydum.

Eğer Ruiz gibi fırsattan faydalanma niyeti olan futbolcun varsa ve ihtar çektiyse, parasını öderim.

İşin ucunda 2.5 milyon ödeme varsa, ne ilk iş onu ödeyeceksin. Bu kadar basit, neyi tartışıyoruz?

Çevrimdışı tangaz

hangi faize mahkum edildi bankalar birliği anlaşması devlet tarafından belirlenmiş o döneme göre düşük faizli bir anlaşmaydı ve dolar borçları tl ye çevrilmişdi. sonra piyasaya müdahale edildi faiz düştü ve düşen faize göre yüksek deniyor. şimdi kredi çekip ev alıyorsun sonra kredi faizleri düşüyor kimse seni suçlayabilirmi  o zamanki şartlar öyleydi. komik oluyor bir sene önce yapılan anlaşmayı bir sene sonraki değerlerle yargılamak bu anlaşmayı bir biz yapmadık bütün kulüpler yaptı. kendi bankası olsaydı daha uygun bir anlaşma yapardı ne yapsın devlet bankalarına güvenmek zorunda kaldı.
ben o zaman defalarca bu anlaşma bankaların kendi alacaklarını kurtarma anlaşması diyordum düşün o borçlar tl ye cevrilmeseydi geçen seneden bu seneye başımıza ne gelirdi o anlaşma yapılmasaydı ve para tl ye sabitlenmeseydi uğrayacağımız zararı kimse hesaplıyormu. tutturmuşlar sıfır bi,lmem kaç faiz yüksekliğini dert ediyorlar ana borca etkisi kaç bunun %1 mi %2 mi anlaşmadan sonra döviz yüzde elli arttı kimse oturup borcumuz anlaşma yapmasaydık şimdi ne kadar olurdu diye hesap yapıyormu acaba sanırım dolar 5 civarıydı diyelim 300 M dolar borcu tl ye çevirdin 1.5 milyar borç ediyor yapılanma olması bir sene sonra o borç 2.4 M olacaktı biz zarar etmedik  tersine yapılanmayı yaparak kendimizi ipden aldık kimse işin döviz boyutunu düşünmüyor sürekli bir suçlama derdinde. birde bunun bir senelik faizini söylemiyorum keş konuşuyorum.
yani o kadar yüzeysel düşünmeden hesapsız konuşuluyorki sanki herşey durağan zamanındada yapıldı 500 M borç var şimdi 2400 oldu deniyor tabi 500 m borç 7 yıl hep 500 olarak durdu hiç artmadı. faiz yemedi. FO 2400 borç yaptı
borç o kadarda değildi ama öyle farzedelim koyun bakalım öyle bir borcu 7 yıl ödemeyin rakam ne kadar olacak
hesaplar sizin yaptığınız gibi yapılmıyor realite var. geçen sene 2.4 ile aldığı yönetimde bu sene bakalım borç ne kadar olacak

ben vidaya ödenen faizi diyorum sen banka yapılandırmasını işliyorsun burada

vida kaçıyorum param ödenmedi deyince fikret elde tutmak için 2 ay süre ver gene ödemezsem sana 600bin dolar faiz öderim die ek protokol yapmış başkan açıkladı

Çevrimdışı tangaz

Koydum.

Eğer Ruiz gibi fırsattan faydalanma niyeti olan futbolcun varsa ve ihtar çektiyse, parasını öderim.

İşin ucunda 2.5 milyon ödeme varsa, ne ilk iş onu ödeyeceksin. Bu kadar basit, neyi tartışıyoruz?

ruize 500 ödediğinin ertesi günü kasaya keş 10 milyon dolar koyacaksın çakıl taşı değil harbi neyi tartışıyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

ruize 500 ödediğinin ertesi günü kasaya keş 10 milyon dolar koyacaksın çakıl taşı değil harbi neyi tartışıyoruz
İhtar dediğin şeyin bir süresi var.

Bugün çekip yarın hesabına para yatmayınca fesih edemezsin.

Ruiz'e ihtar çektikten en az 2 hatta 3 ay içinde ödeme yapmaları gerekiyordu, yapmadılar.

Diğerleri o saatten sonra ihtar çekse, 3 ay zamanın olacak onlara ödeme yapmak için.

Şu işbilmezliklerini savunma artık, rezalet.

İkinci bir Ferrari vakası yaşattılar bize.