Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

"Sergen Yalçın Beşiktaş'ın hocası değildir." dememize az kaldı. Bunu biz değil kendisi istiyor. Açıklamaları çok amatörce.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1324798335883059204
Welinton'unu alıp Kasımpaşa'ya mı gidiyor, nereye gidiyorsa gitsin.

İlk 6 maçta az mı gol yedik Welinton varken?

Çevrimdışı mrred

adam 23-24 yaşında gönderildi bizde değilken nasıl şampiyon yapacaktı bizi? 94-95 şampiyonluğunda nasıl katkısı yoktu tuzluk kontenjanından mı 15 gole katkı yaptı? ertesi sene Rasim hocamın şampiyonluğunun nasıl çalındığı ortada himmetçi₁ geyseliler tarafından o sezonda 15 gole katkısı vardı maşallah ne skorer tuzlukmuş  zaten sonra gönderildi 100. sene geldi sergen attı şampiyonluk geldi 101.sene yapılan operasyonu nasıl göz ardı ediyorsun??? avcı efendi hangi liyakatla geldiyse onun 5 katı liyakata sahiptir en azından sonsuz olanaklarla hep kaybeden bir loser değildi.
Sergenin hocalık anlamında hiçbir liyakatı yok. Başarısı yok. Bize gelmeden önce TD'lük yaptığı takımlar şampiyonluğu bırak ilk 5 te bile bitirmemiş. Geçen sezonda yatsın kalksın Elneny ve pandemiye dua etsin 3.bitirdik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Onumuzde ki 4 haftalık fikstür

Şu fikstürden 0 (Sifir) puan ile çıkarsak ben sasirmam , siz şaşırırmısınız ?
İlk 7 maçımızı ligin kötü takımlarına karşı oynadık ve durum ortada.

Asıl trajedi şimdi başlıyor.

Çevrimdışı tangaz

O zaman da bu tarz yorumlar yapılıyordu. Ancak o zaman Tamer Tuna gittiği yerde başarılı olduğu söylenemezdi. Çağdaş Atan'ın Alanyaspor ile lider olduğu gerçeği var karşımızda. Ayrıca kaç haftadır Sergen'in sahaya çıkan on birler ve oyuncu değişiklikleri de tartışılıyor. Bunları dikkate alırsak bu yorumun yapılması çok normal  :tabe:

düne değinde tamer haftalardır yenilmiyordu sene başı momentumla çağdaş 3 maç kazandı die kral yaptınız başımıza madem çok iyiydi rosenborga  neden elendi rosenborg dedim bak arsenal demedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben eskaza fark yemekten çekiniyorum, gerçekten galip gelme umudum az. İşin kötüsü bukadar rezilliğe rağmen ne yönwtim ne de teknik kadroda görevi bırakm yok. Acaba bekledikleri tarihi fark yeyip öylemi gemiyi terk etmek.
Son olarak ben büyük takım taraftarıyım , Beşiktaş hiçbir branşta genç yetiştirme amacıyla yola çıkamaz hedef şampiyonluktur, şampiyonlukta yıldız oyuncularla gelir, anadoludan gelen ucuz yollu oyuncularla değil.

Gerekirse genç de yetiştirirsin, ama öyle bir şey de yapılmadı.

Çevrimdışı tangaz

sorun sergende değil bence ama bir üst akıl eksikliği var.

abi ne üst aklı boşver yahu adama santrafor bile almadık bırak santraforu hocanın istediği transferleri yapamadık die direkt başkan açıklamadı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizden zaman istedi de vermedik mi? Kendisi demedi mi genç oyuncuya ihtiyacım yok daha fazla; ben şampiyonluğa oynayacak kadro istiyorum diye. O zaman bu eleştirileri hak ediyor demek. Sabır değil şampiyonluk yarışı oyunu bekliyoruz. Şu anda eleştiriler az bile. Herkes bu seneyi çoktan kayıp ilan ettiği için yumuşak davranıyor.
Zaten Sergen değil Başkası olsaydı hem Yönetim hemde Taraftar çoktan Kellesini almıştı

Ismi Sergen olduğu için yumuşak davranıyor taraftar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

fıstık gibi fikstürü değerlendiremedik ama önümüzdeki 4 maç yeni bir fırsat olabilir. oynayan tamımlara karşı belki daha iyi sonuç alabiliriz. kötü bir takımımız yok.

https://twitter.com/blstonejk/status/1324787497042354177

@kahyaoglueren @AigleBordeaux favori sol bekimiz yardırıyor
5 metre top süremeyen adam Besiktasin Sol beki

Yemin ediyorum Osmanlı bile böyle çökmedi be kardeşim , Ismael den daha kötüsü olur mu diyorduk ? Vallaha oluyormuş

Çevrimdışı tangaz

Sergenin hocalık anlamında hiçbir liyakatı yok. Başarısı yok. Bize gelmeden önce TD'lük yaptığı takımlar şampiyonluğu bırak ilk 5 te bile bitirmemiş. Geçen sezonda yatsın kalksın Elneny ve pandemiye dua etsin 3.bitirdik.

defansif orta saha ve pandemi bizi 15.likten zirveye yürüttü  :kop: yahu pandemiden oyuncu kaybedip oynatamayan tek takım bizdik geçen sene ne çabuk unutuyorsunuz yahuu sonra erzurumun yedeklerinden 4er 4er yerken elneni naapıyordu pişbirik mi oynuyordu madem alameti ferika elnenide erzurumum yedeklerinden neden 4er 4er yiyorduk

Çevrimdışı tuncaboylu

Cok acimasiz elestiriyorsunuz. Momentum bizde degil bunu kabul etmek lazim. Bu sene Fenerbahce seviyesinde Takim kuramadik ama sorun Sergen degil. Sabirli olunmali. Sergen Hocaya 2-3 sezon daha zaman taninmali. Yoktan var etmek kolay degil.
Takım kuramadık lafı bahane değil.

Abuk sabuk 30 yaşındaki Anadolu takımından ya da kiralık yabancıları takıma doldurmak yerine genç bir iskelet kurulsa, ben de 3 sene bekleyelim derdim. Eleştirenlere de kalkan olurdum.

Ama şu kurulan şeyin neyini bekleyelim?

İyi çıkma ihtimali olan yabancıları tutmayacağız, aldıkları mısın kötü çıktığı ortada. Neye sabredelim?

Çevrimiçi murat

abi ne üst aklı boşver yahu adama santrafor bile almadık bırak santraforu hocanın istediği transferleri yapamadık die direkt başkan açıklamadı mı?
sergen hoca yalnız bırakıldı. yöneticilerin içinden biri takımla, vssınla, hakemle, federasyonla vs ilgilenmeli. ligimizin iklimine uyan sistem bu. kadroyu yetersiz kurabilirsin ekonomin müsait olmayabilir ama bu kadar başıboş bırakmamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

Bizden zaman istedi de vermedik mi? Kendisi demedi mi genç oyuncuya ihtiyacım yok daha fazla; ben şampiyonluğa oynayacak kadro istiyorum diye. O zaman bu eleştirileri hak ediyor demek. Sabır değil şampiyonluk yarışı oyunu bekliyoruz. Şu anda eleştiriler az bile. Herkes bu seneyi çoktan kayıp ilan ettiği için yumuşak davranıyor.

başkan kendi söyledi hocanın istediği transferleri yapamadık die

Çevrimdışı MUSTAFA_

düne değinde tamer haftalardır yenilmiyordu sene başı momentumla çağdaş 3 maç kazandı die kral yaptınız başımıza madem çok iyiydi rosenborga  neden elendi rosenborg dedim bak arsenal demedim
Duruma göre yorum yapıyoruz. Değişirse konuşuruz. Ancak Tamer Tuna'nın başarısı çok az sürmüştü. Alanya'nın üst aklı ile bu başarı uzun sürebilme potansiyeline fazlasıyla sahip  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

yeni gelen oyunculardan da bir tek rosierden gerekli verimi aldık. diğerleri bir var bir yok.

Çevrimdışı tangaz

Duruma göre yorum yapıyoruz. Değişirse konuşuruz. Ancak Tamer Tuna'nın başarısı çok az sürmüştü. Alanya'nın üst aklı ile bu başarı uzun sürebilme potansiyeline fazlasıyla sahip  :tabe:

o zaman başarı çağdaşın mı yoksa yazıcının mı?

Çevrimdışı underworld

Welinton hakkında çok konuşmamak lazım, hoca öyle istiyor.
O varken bırak gol yemeyi rakip kalemize bile gelemiyordu.
Fatih = Welinton - montero gibi

Çevrimdışı tangaz

sergen hoca yalnız bırakıldı. yöneticilerin içinden biri takımla, vssınla, hakemle, federasyonla vs ilgilenmeli. ligimizin iklimine uyan sistem bu. kadroyu yetersiz kurabilirsin ekonomin müsait olmayabilir ama bu kadar başıboş bırakmamak lazım.

+1903

adamın 2 menajerle fotosu çıktı die (ki 3-5 yıl önceki fotolar) sosyal medyada olsun burda olsun yapılmayan şarlatanlık kalmadı tek bir yönetici de çıkıp hocaya sahip çıkmadı

Çevrimiçi murat

o zaman başarı çağdaşın mı yoksa yazıcının mı?
sen bunu en iyi bilen kişi olmalısın. kötü yönetilen bir işletmenin başarılı olabilmesi mümkün değil.

Ara transfer dönemine kadar nasıl hayatta kalacağız acaba bu kaleci rotasyonu ile?

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1324807918512971776
Bu kaleci problemi bütün sezonu çöpe atacak

2 maç iyi oynadı diye Uğurcan muamelesi yapıldı Ersine , Kaldı ki Uğurcan bile bu sezon formsuz , Sadece kasımpaşa maçında mükemmel oynadı Uğurcan

Yanı Hem.yonetim hemde Hocaya yazar bu kaleci işi , Koskoca Besiktasin kalesini nasıl 19 yaşında ki çocuğa emanet edersiniz ? Sezon başı baş baş bağırdım burada Kaleci almamız lazım diye

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkan kendi söyledi hocanın istediği transferleri yapamadık die
Bugün basın toplantısında kendi yaptırdığı transferleri savunan hocadan bahsediyoruz. Bana hiç de yönetimin transferi gibi görünmedi. En azından defans hattının aksayan parçalarını bizzat Sergen'in seçtiği sonucuna varabiliriz. Ancak gençleri oynatma işine gelirsek hocanın sınıfta kaldığı açık. Nsakala yerine Rıdvan oynasın diye bekliyoruz. Rıdvan çok kötü de biz bilmiyoruz herhalde. Kaleci konusundaki tercihine hiç girmiyorum bile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yeni gelen oyunculardan da bir tek rosierden gerekli verimi aldık. diğerleri bir var bir yok.

ghezzalın biraz daha zamana ve güçlenmeye ihtiyacı var henüz temposu çok düşük arada bir parlar ama üstüne çıkması için daha maça ihtiyacı var dün çok çok vasattı devre biterken ozzi ve ghezzal vites arttırmazsa gol filan atamayız gibi bişi yazmıştım. üstüne birde abubakar yokları oynayınca gol mucizeye kalıyor larinin golü de mesela şansa gol oldu top ayağına çarptı bilinçli bir şekilde ayağının üstü ile terse vurmuş değil

Çevrimdışı tangaz

Bu kaleci problemi bütün sezonu çöpe atacak

2 maç iyi oynadı diye Uğurcan muamelesi yapıldı Ersine , Kaldı ki Uğurcan bile bu sezon formsuz , Sadece kasımpaşa maçında mükemmel oynadı Uğurcan

Yanı Hem.yonetim hemde Hocaya yazar bu kaleci işi , Koskoca Besiktasin kalesini nasıl 19 yaşında ki çocuğa emanet edersiniz ? Sezon başı baş baş bağırdım burada Kaleci almamız lazım diye

yabancı 8de kalsa anlardım ama yabancı serbest bırakıldığı dk hemen gibip kaleci almalıydık burda yönetim değil sergen hatalı sergen yeterli güveniyoruz dedi

Çevrimiçi murat

ghezzalın biraz daha zamana ve güçlenmeye ihtiyacı var henüz temposu çok düşük arada bir parlar ama üstüne çıkması için daha maça ihtiyacı var dün çok çok vasattı devre biterken ozzi ve ghezzal vites arttırmazsa gol filan atamayız gibi bişi yazmıştım. üstüne birde abubakar yokları oynayınca gol mucizeye kalıyor larinin golü de mesela şansa gol oldu top ayağına çarptı bilinçli bir şekilde ayağının üstü ile terse vurmuş değil
sosa tarzı bir oyuncu eksikliğimiz var.diğer oyuncular ne kadar iyi oljrsa olsun onları oynatacak oyuncumuz yok. gezzal ile yapmaya çalışıyoruz ama o bunu kaldırabilecek stilde değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton hakkında çok konuşmamak lazım, hoca öyle istiyor.
O varken bırak gol yemeyi rakip kalemize bile gelemiyordu.
Fatih = Welinton - montero gibi
Sergen'in o açıklamasının savunulur bir tarafı yok. 3 gol yeyince Welinton'ın hatalarından yediğimiz goller birden unutulacak sandı. Öyle basit hatalardan da bahsetmiyoruz. Yaptırdığı penaltılar ortada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★