Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627270 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi yaço58

Sergen hocadan maalesef olmaz Oğuzhan ilk yarıda birşeyler yapan tek adamdı çıkardı 2.yarı kırmızı yiyoruz çıkar atibayı tek yaratıcı adam elde ghezzal var o çıkıyor maalesef şaka gibi

Çevrimdışı 38life

Ersin kardeşim tamam genç bir kaleci için özgüvenli olmak çok iyi bir şey ama her topa çıkıyosun hadi çıktın ayağının tabanıyla uçarak top uzaklaştırmak ne?

Çevrimdışı 38life

1-1'i getiren gol çok güzeldi. Seri paslarla golü yaptık, Larin de iyi bitirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Montero tüy dikti resmen. Bi daha zor alır Wellinton'dan formayı.
Welinton'dan formayı zor alabilecek adam kiralamışız, üstüne oynama garantisi verdik.

Şu an ağlıyorum ve mesaj yazıyorum.

Çevrimdışı 38life

Montero tüy dikti resmen. Bi daha zor alır Wellinton'dan formayı.

Vida ondan da beter. 2 golü 2 stoper yedirdi.

Çevrimiçi sEuL

Salak gibi isten izip alip mac izleyelim dedik, salagiz iste bu takimin neyini izleyeceksin.

Takimin basinda teknik direktor var mi? Bu takim aylar boyunca ne calisiyor arkadas? Rakipler yolunu bulmus, otobusu cek kale onune, kontralarla gol ara. Haydi bu sekilde bir kere yenilirsin, 2 kere yenilirsin, 3.cude ona gore bir taktik yaparsin. Her mac ayni nane arkadas, bu ne lan?

90 dakika boyunca Montero - Vida paslasmasinin ardindan ayaginda topu kaybeden Nsakala'yi izledik. Omru hayatimda bu kadar kotu, bu kadar rezil bir futbol izlememisimdir.

Bir takim her 10 kisi kaldiginda bu kadar aciz olur mu - hic mi antrenmanda buna gore calismalar yapilmiyor? Eksik kaldigimizda a yada b plani var mi bu takimin?

(...)

Çevrimdışı 38life

Ahmet Nur Çebi ile yaşasın Anadolu Kulübü Beşiktaşspor. En büyük başkan Çebi başkan. Hülooooğğğ

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan sakatlandı mı ilk yarının sonunda? Neden oyundan çıktı?  :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

Oğuzhan sakatlandı mı ilk yarının sonunda? Neden oyundan çıktı?  :alala:
Takımda hangi durum normal ki bunu sorgulayacağız...

Yemin ederim sigara içmeyen ben sigara aradım. Keyfim kaçtı. Midem bulanıyor...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

kimse kusura bakmasın ama rıdvan varken göz göre göre nskala oynatmak takıma ihanettir. Sırf transfer ettirdin diye oynatamazsın. Ölmüş atiba dururken ghezzali çıkaramazsın. ne yönetim var , ne hoca nede sahada isyan eden bir futbolcu. Pandemi sebebiyle taraftarda yok zaten , yani hiçbirşey yok baştan aşağı rezillik. Mensah yumruk yedi ama hiçbir oyuncu itiraz etmedi , kart istemedi. Aynısını bizimki yapsa , hakemi orda ablukaya alıp kırmızıyı zorla verdirirlerdi. Lanet olsun zehir oldu tüm haftasonu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Ligden kopmamamız lazım. Bu şekilde olursa Avrupa Ligi zora girer. Ki zaten bizim için en büyük hedef avrupa ligidir. Beşiktaş JK için şampiyonluk ney ise ANÇ Beşiktaşspor için Avrupa Ligine katılmak odur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligden koptuk. Bunu önümüzdeki iki haftada daha iyi kavrayacağız. Kaleci almamak en büyük hatamızdı  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1324793278039007232

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Ligden kopmamamız lazım. Bu şekilde olursa Avrupa Ligi zora girer. Ki zaten bizim için en büyük hedef avrupa ligidir. Beşiktaş JK için şampiyonluk ney ise ANÇ Beşiktaşspor için Avrupa Ligine katılmak odur.
ligden kopmadık sadece hedef değiştirdik.

Çevrimdışı 38life

Victor Ruiz skandalından sonra bu Yönetim gitsin﹗ etmiyorsa hiç etmez. Ben umut etmeyi bıraktım.

Çevrimdışı Egos

ligden kopmadık sadece hedef değiştirdik.

efsaneler asla kopmaz, sadece hedef değiştirir.

abdullah avcı ve fikret orman ikilisi, altıncı dakikada on kişi kaldığımız maçta gaziantep'e 3-2 yenilmişti.

sergen yalçın ve ahmet nur çebi ikilisi, elli beşinci dakikada on kişi kaldığımız maçta 3-1 yenildi.

bundan sonraki ikili 11 kişi ile 3-0 yenilecek haberiniz olsun. elimizdekileri mümkün olduğu kadar idareli kullanalım.

ayrıca attığımız gol üçlüktü.

Çevrimdışı 38life

Hocanın derdi sanki Beşiktaş değil de Wellintonmuş gibi konuşuyor.

Çevrimdışı levitate

hocanın açıklamaları hoş değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın açıklamaları skandal.
Kol kırılır yen içinde kalır.
Henüz ciddi bir baskı yememişken bu kadar saçmaladığına göre baskı arttığında nasıl açıklamalar yapacağını düşünmek istemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Sergen Yalçın Beşiktaş'ın hocası değildir." dememize az kaldı. Bunu biz değil kendisi istiyor. Açıklamaları çok amatörce.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1324798335883059204

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

kendi hatalarını kabul etmeyip oyuncuları taraftar ve medyanın önüne atmakta ne bileyim

tamam hata yaptılar ama böyle davranılmaz, şenol hoca bile böyle konuşmuyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendi hatalarını kabul etmeyip oyuncuları taraftar ve medyanın önüne atmakta ne bileyim

tamam hata yaptılar ama böyle davranılmaz, şenol hoca bile böyle konuşmuyordu
Uzun kalamaz. Kalsa bile başarılı olamaz. Henüz ham ve bizim seviyemizde değil. Açıklamaları ile hayatta kalıyordu. Şimdi o konuda da saçmalıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Uzun kalamaz. Kalsa bile başarılı olamaz. Henüz ham ve bizim seviyemizde değil. Açıklamaları ile hayatta kalıyordu. Şimdi o konuda da saçmalıyor.
baskı yemeye başlayan herkes saçmalıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum. Bu konunun gündemimizden çıkarılması gerekiyor. Hani konu Gomez olur falan anlarım. Konuyu ısrarla gündemde tutmak isteyenlere de lisanı münasiple müsade etmemek gerekiyor. Bu da yönetimin iletişim ve yapıcı tutum becerisiyle ilgili bir durum.   :s20:

Muhtemelen N'Sakala ile ilgili de benzer şeyleri düşünüyordur. Önümüzdeki maç yine o başlar  :lol:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup