Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627177 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat

murat okuduğunu mu anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum??? adam alanyada 200e oynasa bize 850ye gelse tamam herif orda aldığına oynuyor işte. ispanyadaki 400 maaşla tr.deki 850yi yanyana koy ruiz 400welinton 850 öylemi die saçma sapan soruyorsun.  welinton veya ruiz ismi boşver ispanyadan X bir oyuncuyu 2-3 katı vermeden getiremezsin diyorum bunda da sorun yok. sorun 5-6-7-hatta 10 katı verip gtirmekte. lafı çevirip duruyorsun ısrarla ruiz ispanyada 400lük oyuncu welintonda ispanyada 300lüktür tr.de 850liktir ruizinde burdaki eder 1-1,2dir

istersen bir daha maddeler halinde yazayım.
konu senin anlattığın değilki zaten başkan 1800 alan oyuncu ispanyada 400 alıyor muhabbeti.welinton 800 bin eline geçiyorsa da kusura bakma 300 bine ispanyaya gitmez.o fiyat farkı ispanyadan buraya gelme farkı olur ancak.aynı durum sağbek vardı alman onda da olmuştu.
benim anlatmak istediğim başkanın burada1 800 alan oyuncu ispanyada 400 e oynuyor söylemi.welingtonun sözleşmsi bitse veya nsakala başka bir ülkede 200 bine oynamaya başlasa anç hırsız mı olacak?
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2020, 13:46:20 MURAT ]

Çevrimdışı Necmi

yoo fikret zamanı da kalmamıştı mesela vodafone formaya tl üzerinden düşük bir meblağ vermişti hangileri döviz kalemiydi ve bu yönetim onları hiç etti söylersin mi?
şl geliri olmadı uefa geliri bunları benmi hiç ettim
yani bütün döviz gelirimiz forma sponsorluğumuydu onu tl yapınca FO zamanı
hiç oldu. Fikret orman giderken zaten bir çok sponsorluk bitti. yeni yönetime tertemiz gelir kaynağı işde
bulsunlar sağlam sponsor kazansalardı. kaldıki forma sponsorluğu tl olsa ne olacak zaten bitti o kendi dönemiydi

Çevrimdışı Necmi

konu senin anlattığın değilki zaten başkan 1800 alan oyuncu ispanyada 400 alıyor muhabbeti.welinton 800 bin eline geçiyorsa da kusura bakma 300 bine ispanyaya gitmez.o fiyat farkı ispanyadan buraya gelme farkı olur ancak.aynı durum sağbek vardı alman onda da olmuştu.
benim anlatmak istediğim başkanın burada1 800 alan oyuncu ispanyada 400 e oynuyor söylemi.welingtonun sözleşmsi bitse veya nsakala başka bir ülkede 200 bine oynamaya başlasa anç hırsız mı olacak?
kimse bonservisi olan oyuncuyu bonservissiz olarak birde üstüne maaşını ödeyerek sattık demiyorda
FO olsaydı başkan şimdi donunun maliyeti bile hesaplanırdı. ortada 5 M euro zarar var 50 000 000 tl ediyor.
tek kalemde bir oyuncudan edilen zarar. daha dur bakalım kaç oyuncu eklenecek böyle. birde yerine alınan oyuncuya harcanan para var yıllık 850 mi iki yıl 1.7 M euro eder 5 e ekle 6.7 M euro
iki yıl ruizi oynatsaydık 1.8 den 3.6 ederdi. bonservis alınma ihtimalini hiç katmıyorum
şu anda zarar 3 M euro 30 000 000 tl net zarar. tabi birde yerine gelen oyuncu serçe parmağı etmez
onun vereceği zararlarıda hesaplamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

1,8 eline geçen ruiz 400e gidince normalde 800 alan welinton 300e nie gitmiyor??? 400binlik ruize 1,8 maaşı 450binlik rocoya 1,5 imza 1,5 maaşı beş kuruş etmez daglısa 1,5 imza 1 milyon maaşı bedava dedikleri larine 2 bonsu 190 bin maaşlı iken 1,6 ya getirmeyi normal görüp burada anormal bişey yok diyorsanız. sözüm yok müstehak bize bu borçlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

1,8 eline geçen ruiz 400e gidince normalde 800 alan welinton 300e nie gitmiyor??? 400binlik ruize 1,8 maaşı 450binlik rocoya 1,5 imza 1,5 maaşı beş kuruş etmez daglısa 1,5 imza 1 milyon maaşı bedava dedikleri larine 2 bonsu 190 bin maaşlı iken 1,6 ya getirmeyi normal görüp burada anormal bişey yok diyorsanız. sözüm yok müstehak bize bu borçlar.
sende haklısın 800 bin beşiktaş maaşını verirse 300 bine ispanyaya da gider hollandaya da gider.ruiz sanki 1800 ü havadan indirmiyormuş gibi hesap yapıyorsunuz.

Çevrimdışı tangaz

şl geliri olmadı uefa geliri bunları benmi hiç ettim
yani bütün döviz gelirimiz forma sponsorluğumuydu onu tl yapınca FO zamanı
hiç oldu. Fikret orman giderken zaten bir çok sponsorluk bitti. yeni yönetime tertemiz gelir kaynağı işde
bulsunlar sağlam sponsor kazansalardı. kaldıki forma sponsorluğu tl olsa ne olacak zaten bitti o kendi dönemiydi

şl bağıra bağıra gitti diyorsun nerede bağırmış? 3 eleme oynayacaktık hadi paoku geçtin sonra benfica krasnodar die gidiyordu seni okuyanda fikret zamanı ön elemeyi geçip şl.de oynadık sanacak şampiyon olup şl gördük şampiyon yapan td.ye de fikret ve ekibi operasyon çektiler. sen burda gelirler döviz derken fikret çıkıp gelirlerimiz tl kur farkı bizi maffetti demedi mi? hani nerede döviz? fikret mi iyi bilecek sen mi? bizim döviz olan bi uefa gelirlerimiz vardı birde vodafone vodafoneda zaten tl.ye çevirmişti son dönem. oyuncu satışı hiç deme 3 birim bons soktuysa kasaya  10 birim maaşlı getirdi yerlerine. sponsorluklar bitti yerlerine tertemz gelir soksalardı diyorsun ama pandemi oldugunu ciddi kriz olduğunu bile göre dile getirmiyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

kimse bonservisi olan oyuncuyu bonservissiz olarak birde üstüne maaşını ödeyerek sattık demiyorda
FO olsaydı başkan şimdi donunun maliyeti bile hesaplanırdı. ortada 5 M euro zarar var 50 000 000 tl ediyor.
tek kalemde bir oyuncudan edilen zarar. daha dur bakalım kaç oyuncu eklenecek böyle. birde yerine alınan oyuncuya harcanan para var yıllık 850 mi iki yıl 1.7 M euro eder 5 e ekle 6.7 M euro
iki yıl ruizi oynatsaydık 1.8 den 3.6 ederdi. bonservis alınma ihtimalini hiç katmıyorum
şu anda zarar 3 M euro 30 000 000 tl net zarar. tabi birde yerine gelen oyuncu serçe parmağı etmez
onun vereceği zararlarıda hesaplamıyorum.

kıyaslayacaksak o zaman negredoyu gönderme işi ile kıyaslayalım abi 2,5 bons 5 maaş giderken alacaklarını da almış sonrasınıda almış 1 yıl top oynadı 14 milyona mal olmuş 140.000.000 tl ediyor

Çevrimdışı tangaz

sende haklısın 800 bin beşiktaş maaşını verirse 300 bine ispanyaya da gider hollandaya da gider.ruiz sanki 1800 ü havadan indirmiyormuş gibi hesap yapıyorsunuz.

larin işine neden tek kelam etmemişsin diğerlerini hadi es geçelim bedava dediler  2 bons ödedik 190 bine oynuyordu 1,6 mio maaş verdik.

Çevrimdışı murat

kıyaslayacaksak o zaman negredoyu gönderme işi ile kıyaslayalım abi 2,5 bons 5 maaş giderken alacaklarını da almış sonrasınıda almış 1 yıl top oynadı 14 milyona mal olmuş 140.000.000 tl ediyor
fikret ormanın yaptığı hata anç yi temize çıkardı bravo.

Çevrimdışı tangaz

fikret ormanın yaptığı hata anç yi temize çıkardı bravo.

anç bu işte masum temiz die tek iletim yok fikreti alkışlayanlar anç.yi gömüyor ona tepkim sadece yoksa ben anç.yi başarısız bulduğumu 1 senedir yattığını hep söylüyorum yaptığı 1 iyi varsa 5 katı yaptığı kötü var diyorum murat

Çevrimdışı murat

larin işine neden tek kelam etmemişsin diğerlerini hadi es geçelim bedava dediler  2 bons ödedik 190 bine oynuyordu 1,6 mio maaş verdik.
larinin amerika da çaylak fiyatıyla karşılaştırma yapıyorsun.dorukhanın eskişehir fiyatı gibi düşün.larin beşiktaş değil holland vs yapsaydı 400-500 kazanırdı.kalan fark işte ortadoğu fiyatı.

Çevrimdışı murat

anç bu işte masum temiz die tek iletim yok fikreti alkışlayanlar anç.yi gömüyor ona tepkim sadece yoksa ben anç.yi başarısız bulduğumu 1 senedir yattığını hep söylüyorum yaptığı 1 iyi varsa 5 katı yaptığı kötü var diyorum murat
benim iletilerimde de fikret orman sütten çıkmış ak kaşık demiyor ki .benim dediğim fikret ormanı eleştiren anç nin de bir farkı olmadığı  belki bir miktar meblağ  düşük ama aynı yolda yürüdüğü ve fiyata paralel kalitenin de düştüğü.

Çevrimdışı Necmi

şl bağıra bağıra gitti diyorsun nerede bağırmış? 3 eleme oynayacaktık hadi paoku geçtin sonra benfica krasnodar die gidiyordu seni okuyanda fikret zamanı ön elemeyi geçip şl.de oynadık sanacak şampiyon olup şl gördük şampiyon yapan td.ye de fikret ve ekibi operasyon çektiler. sen burda gelirler döviz derken fikret çıkıp gelirlerimiz tl kur farkı bizi maffetti demedi mi? hani nerede döviz? fikret mi iyi bilecek sen mi? bizim döviz olan bi uefa gelirlerimiz vardı birde vodafone vodafoneda zaten tl.ye çevirmişti son dönem. oyuncu satışı hiç deme 3 birim bons soktuysa kasaya  10 birim maaşlı getirdi yerlerine. sponsorluklar bitti yerlerine tertemz gelir soksalardı diyorsun ama pandemi oldugunu ciddi kriz olduğunu bile göre dile getirmiyorsun.
fikret zamanı ön eleme oynamıyorduk tabi çünkü direk gidiyorduk :bandit:
ben bu yönetimi ekonomik açıdan eleştirmiyorum. eleştirdiğim sizsiniz.
daha öncede tüm gelirler ipotekli demişdin olmadığınıda anlattım
anlamadığınız yada üstünü örtmeye çalıştığınız şey gelir kaynağı olduğu gerçeği
forma sponsorlukları elinde bilet gelirleri elinde kombine gelirleri elinde galibiyet gelirleri elinde
şampiyonluk primleri elinde avrupa gelirleri elinde kartal yuvası gelirleri elinde
bunların hiç biri ipotekli değil denizbank tribünüde bitti sanırım onun geliride elinde
valla Türkiyede krizin olmadığı zamanmı var. bahane üretmek istersen milyonlarca bulursun
pandemi olağan üstü durum sadece buda zaten tek başına yetiyor başka mazeret aramaya
gerek yok.
ama şimdi forma satamıyoruz suçlu fikret orman paraları yedi
stad geliri yok suçlu Fikret orman paraları yedi.
avrupadan elendik suçlu Fikret orman paraları yedi
kartal yuvalarında satış yok en son gittiğimde üründe yoktu Fikret orman suçlu paraları yedi
maç kazanamıyoruz doğru dürüst bundan da Fikret orman suçlu paraları yedi.
biz en iyisi toplanıp Fikret ormana meydan dayağı atalımda kulüpde kurtulsun yönetimde kurtulsun
herkesin içi rahatlasın yoksa bir açığını bulamayacaklar yıllarca bu muhabbeti çekeceğiz
Fikret ormanda razı gelir bu işe. sürekli asılmaktansa bir kere dayak yer biter iş.

Çevrimdışı tangaz

larinin amerika da çaylak fiyatıyla karşılaştırma yapıyorsun.dorukhanın eskişehir fiyatı gibi düşün.larin beşiktaş değil holland vs yapsaydı 400-500 kazanırdı.kalan fark işte ortadoğu fiyatı.

yapma murat komik oldu bu kıyas dorukhan 350ye geldi murat bonserviside yoktu hollanda yapıp da 500den 1,6ya gelse bişey demezdik hollanda yapmışda gelmiş gibi masumlaştırma o transferin elle tutulur tek izahı yok.

Çevrimdışı Necmi

neden kıyaslayalım o zaman girdi diye şimdi girmesi makulmü oluyor.
kötüyü normalleştiriyorsunuz sidik yarıştıracağım diye.
Fikret ormanın kredisi vardı. bak şimdi pamuklara sardığımız adam  Fikret ormanın getirdiği kimsenin
beğenmediği oyuncu. Fikret orman döneminde yerden yere vurduğun adamı şimdi pamuklara sarıyorsun
ama haklısın takımın kalitesi o kadar düştüki abouyu pamuklara sarman çok doğal
işde en büyük sorun bu.

Çevrimdışı tangaz

benim iletilerimde de fikret orman sütten çıkmış ak kaşık demiyor ki .benim dediğim fikret ormanı eleştiren anç nin de bir farkı olmadığı  belki bir miktar meblağ  düşük ama aynı yolda yürüdüğü ve fiyata paralel kalitenin de düştüğü.

fikretin son 2sene yaptığı transferlere göre fiyat düşürdü anç doğru ama kalite düşmedi rebocholar diabiler filan neyin kalitesi abi bak daha karyus demedim onu çepte tutuyorum  :D

Çevrimdışı tangaz

fikret zamanı ön eleme oynamıyorduk tabi çünkü direk gidiyorduk :bandit:
ben bu yönetimi ekonomik açıdan eleştirmiyorum. eleştirdiğim sizsiniz.
daha öncede tüm gelirler ipotekli demişdin olmadığınıda anlattım
anlamadığınız yada üstünü örtmeye çalıştığınız şey gelir kaynağı olduğu gerçeği
forma sponsorlukları elinde bilet gelirleri elinde kombine gelirleri elinde galibiyet gelirleri elinde
şampiyonluk primleri elinde avrupa gelirleri elinde kartal yuvası gelirleri elinde
bunların hiç biri ipotekli değil denizbank tribünüde bitti sanırım onun geliride elinde
valla Türkiyede krizin olmadığı zamanmı var. bahane üretmek istersen milyonlarca bulursun
pandemi olağan üstü durum sadece buda zaten tek başına yetiyor başka mazeret aramaya
gerek yok.
ama şimdi forma satamıyoruz suçlu fikret orman paraları yedi
stad geliri yok suçlu Fikret orman paraları yedi.
avrupadan elendik suçlu Fikret orman paraları yedi
kartal yuvalarında satış yok en son gittiğimde üründe yoktu Fikret orman suçlu paraları yedi
maç kazanamıyoruz doğru dürüst bundan da Fikret orman suçlu paraları yedi.
biz en iyisi toplanıp Fikret ormana meydan dayağı atalımda kulüpde kurtulsun yönetimde kurtulsun
herkesin içi rahatlasın yoksa bir açığını bulamayacaklar yıllarca bu muhabbeti çekeceğiz
Fikret ormanda razı gelir bu işe. sürekli asılmaktansa bir kere dayak yer biter iş.

fikret zamanı şl. ön elemeden hiç elenmedik diyorsun yani

abi azcık arşivlere gir bak öle yaz bidaa olur mu  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

yapma murat komik oldu bu kıyas dorukhan 350ye geldi murat bonserviside yoktu hollanda yapıp da 500den 1,6ya gelse bişey demezdik hollanda yapmışda gelmiş gibi masumlaştırma o transferin elle tutulur tek izahı yok.
valla bunların yaptıklarından sonra o transfer masum kalıyor
nkoudou yu yerden yere vur sonra git 3 tane sakatlıklarıyla ün salmış oyuncu getir.
daha dur o töre nin transferi hiçde masum değil tabi adam Beşiktaş aşkıyla zararına çıkıp oynamıyorsa :bandit:
ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler abounun anlaşmasını beğendim o anlaşmaya imza atan
abouda kazandığını her kuruşuna kadar hak ediyor bence.

Çevrimdışı Necmi

fikret zamanı şl. ön elemeden hiç elenmedik diyorsun yani

abi azcık arşivlere gir bak öle yaz bidaa olur mu  :bandit:
elenmedik demiyorum hep avrupada olduk diyorum

Çevrimdışı tangaz

neden kıyaslayalım o zaman girdi diye şimdi girmesi makulmü oluyor.
kötüyü normalleştiriyorsunuz sidik yarıştıracağım diye.
Fikret ormanın kredisi vardı. bak şimdi pamuklara sardığımız adam  Fikret ormanın getirdiği kimsenin
beğenmediği oyuncu. Fikret orman döneminde yerden yere vurduğun adamı şimdi pamuklara sarıyorsun
ama haklısın takımın kalitesi o kadar düştüki abouyu pamuklara sarman çok doğal
işde en büyük sorun bu.

makul değil elbette o zaman neden fikret negredodan beşiktaşı 140.000.000 tl zarara uğrattı demiyordun fikret babanın oğlu mu neden koruma kalkanında tutuyordun??? ben abuyu en sert eleştiren kişiydim sözlerimin hepsi de doğru çıktı yok 50ye epl yapar filan deniyordu kimse yüzüne bakmadı ne dediysem çıktı. şimdi pamuklara sarmadan öte tavrına yaklaşımına aidiyet duygusuna saygı duyuyorum benim beşiktaş topçusunda birincil kriterim markaya formaya saygıdır aidiyettir.

Çevrimdışı tangaz

valla bunların yaptıklarından sonra o transfer masum kalıyor
nkoudou yu yerden yere vur sonra git 3 tane sakatlıklarıyla ün salmış oyuncu getir.
daha dur o töre nin transferi hiçde masum değil tabi adam Beşiktaş aşkıyla zararına çıkıp oynamıyorsa :bandit:
ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler abounun anlaşmasını beğendim o anlaşmaya imza atan
abouda kazandığını her kuruşuna kadar hak ediyor bence.

nesi masum abi adamı bedava getirdik diyen her yönetici sonra topu diğerine attı adamın kontratını inceleyip bedava çıkardık diyende avukat yöneticiydi o herif varya o herif yatacak yeri yok abi

törenin transferi hiçde masum değil diyorsun varsa elinde delil açıkla yoksa sus  :D sen böle demiyormuydun?

abuyu herkse eleştirebilir performansı kötü çıkar şu olur bu olur eyvallah ama saygı duymayan taş olur öte yandan sadece abuşu transfer edip o riski alan yönetimde acz içindedir orası da sabit.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şu 2 her seferinde yalan haber yapan, kulübü karıştırmaya çalışan muhabir niye bu kadar kulübün içinde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu 2 her seferinde yalan haber yapan, kulübü karıştırmaya çalışan muhabir niye bu kadar kulübün içinde.

Bunları gördükçe yakında haberleri bizim yaptırdığımızı düşünmeye başlayacağım. Gerçekten inanılmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Montero tüy dikti resmen. Bi daha zor alır Wellinton'dan formayı.