şl bağıra bağıra gitti diyorsun nerede bağırmış? 3 eleme oynayacaktık hadi paoku geçtin sonra benfica krasnodar die gidiyordu seni okuyanda fikret zamanı ön elemeyi geçip şl.de oynadık sanacak şampiyon olup şl gördük şampiyon yapan td.ye de fikret ve ekibi operasyon çektiler. sen burda gelirler döviz derken fikret çıkıp gelirlerimiz tl kur farkı bizi maffetti demedi mi? hani nerede döviz? fikret mi iyi bilecek sen mi? bizim döviz olan bi uefa gelirlerimiz vardı birde vodafone vodafoneda zaten tl.ye çevirmişti son dönem. oyuncu satışı hiç deme 3 birim bons soktuysa kasaya 10 birim maaşlı getirdi yerlerine. sponsorluklar bitti yerlerine tertemz gelir soksalardı diyorsun ama pandemi oldugunu ciddi kriz olduğunu bile göre dile getirmiyorsun.
fikret zamanı ön eleme oynamıyorduk tabi çünkü direk gidiyorduk

ben bu yönetimi ekonomik açıdan eleştirmiyorum. eleştirdiğim sizsiniz.
daha öncede tüm gelirler ipotekli demişdin olmadığınıda anlattım
anlamadığınız yada üstünü örtmeye çalıştığınız şey gelir kaynağı olduğu gerçeği
forma sponsorlukları elinde bilet gelirleri elinde kombine gelirleri elinde galibiyet gelirleri elinde
şampiyonluk primleri elinde avrupa gelirleri elinde kartal yuvası gelirleri elinde
bunların hiç biri ipotekli değil denizbank tribünüde bitti sanırım onun geliride elinde
valla Türkiyede krizin olmadığı zamanmı var. bahane üretmek istersen milyonlarca bulursun
pandemi olağan üstü durum sadece buda zaten tek başına yetiyor başka mazeret aramaya
gerek yok.
ama şimdi forma satamıyoruz suçlu fikret orman paraları yedi
stad geliri yok suçlu Fikret orman paraları yedi.
avrupadan elendik suçlu Fikret orman paraları yedi
kartal yuvalarında satış yok en son gittiğimde üründe yoktu Fikret orman suçlu paraları yedi
maç kazanamıyoruz doğru dürüst bundan da Fikret orman suçlu paraları yedi.
biz en iyisi toplanıp Fikret ormana meydan dayağı atalımda kulüpde kurtulsun yönetimde kurtulsun
herkesin içi rahatlasın yoksa bir açığını bulamayacaklar yıllarca bu muhabbeti çekeceğiz
Fikret ormanda razı gelir bu işe. sürekli asılmaktansa bir kere dayak yer biter iş.