Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628414 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Ruiz'in brüt 400 bin Euro'ya oynadığı dünyada Welinton'a neden net 850 bin Euro veriyormuş, onu da açıklasın bir zahmet.

Ya da Montero'ya neden net 750 bin Euro veriyormuş, ona da bir açıklama yapsın.

iyi işte 850 vermiş gidip ruizinki gibi 1,8 vermemiş diabi gibi adama 1,8 vermemiş ghezzala 1 vermiş 2.ligden gelen rebocho parasına rosier getirmiş elneninin yarı maaşına josef getirmiş canerin 3de 1ine nsakala getirmş roconun 4de birine montero getirmiş negredonun 7de 1ine abuşu getirmiş ayıp yahuu koca beşiktaşı düşürdüğü duruma bak bunlara neden 3er 5er vermemiş ki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

o iş olmayacak gibi duruyor bunlar Beşiktaşı yönetmeye falan gelmemişlerki.

amaç farklı ise neden banka yapılandırması için en önde mücadele veriyor cebinden para koyuyor ( az ya da çok fikretin delikli kuruş vermediği ortamda anç veriyor) oyuncu alacaklarını kapatmış daha yeni fikretin hiç yapmadığı icraatleri neden yapıyor amaç yönetmek değilse. amaç intikam almak olsa tüm mesaisini hesap sorma üzerinden yapar raporlara yoğunlaşır hızlandırır divanda hesap sorar ihraç istemi vbvb yollarını seçerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

ne yani şimdi sen f.orman ve ekibinin v.ruize aslında 400bin ödediğini aradaki 1,4 ü indira gandi yaptığını mı ima ediyorsun  :alala:
onu söyleyen ben değilim öyle söyleyenler o zaman welingtonun 850 bin aldığını ama ruizin 400 binlik oyuncu olduğunu söyleyenler. welingtonu denkleme koyarsak 200 binlik oyuncu o zaman.

Çevrimiçi murat

160 milyon yuro gelir olduğu sene bile oyuncu maaşlarını geciktiren borca borç katan yönetimden payeyi kimse alamaz raat ol  :bandit:
bu yönetim de 1 stad 2 şampiyonluk getirsin haklısın.

Çevrimdışı tangaz

onu söyleyen ben değilim öyle söyleyenler o zaman welingtonun 850 bin aldığını ama ruizin 400 binlik oyuncu olduğunu söyleyenler. welingtonu denkleme koyarsak 200 binlik oyuncu o zaman.

benim aritmetiğime göre ruiz ispanyada 400binlik eleman tr.de ise 1-1,2 milyonluk eleman

Çevrimiçi murat

iyi işte 850 vermiş gidip ruizinki gibi 1,8 vermemiş diabi gibi adama 1,8 vermemiş ghezzala 1 vermiş 2.ligden gelen rebocho parasına rosier getirmiş elneninin yarı maaşına josef getirmiş canerin 3de 1ine nsakala getirmş roconun 4de birine montero getirmiş negredonun 7de 1ine abuşu getirmiş ayıp yahuu koca beşiktaşı düşürdüğü duruma bak bunlara neden 3er 5er vermemiş ki
ruizin zamanki ederi ile şimdiki bir değilki. o zamanki dünya piyasası ederi 700-1000 arasıydı. türkiye şartları ve nispeten düşük döviz kuruyla ederi 1.8 çok değildi.

Çevrimdışı tangaz

bu yönetim de 1 stad 2 şampiyonluk getirsin haklısın.

stad işine hiç girme istersen orman stad bitince 120 milyon dolara mal ettik die basına açıklama yaptı vidyosu gün gibi aklımda sonra raporlarda 168 olduğu ortaya çıktı. nedir aradaki 50 milyon dolar farkın izahı? yoksa paralar nerede fi.orman sorusunun yanıtlarından biri olabilir mi?

Çevrimdışı tangaz

ruizin zamanki ederi ile şimdiki bir değilki. o zamanki dünya piyasası ederi 700-1000 arasıydı. türkiye şartları ve nispeten düşük döviz kuruyla ederi 1.8 çok değildi.

senin tahminin/yorumun o, nereden biliyorsun 700-1000 olduğunu altı üstü stoper orta sıra takımdan gelmiş belki 400-500brüte oynuyordu?

Çevrimiçi murat

senin tahminin/yorumun o, nereden biliyorsun 700-1000 olduğunu altı üstü stoper orta sıra takımdan gelmiş belki 400-500brüte oynuyordu?
tahmini olarak söyledim zaten. sonuç olarak bize yeni gelen oyuncularda da senin hesabına göre yüzde yüze varan bir fark var. bu yönetim de temiz değil o zaman. başkan kenfi ağzıyla söyledi ruiz 400 binlik oyuncuysa geri kalan para nerede. welington 200 lükolyuncu gerideki 650 nerede?birini suçlarken suçlu duruma düşmek buna denir.

Çevrimdışı tangaz

tahmini olarak söyledim zaten. sonuç olarak bize yeni gelen oyuncularda da senin hesabına göre yüzde yüze varan bir fark var. bu yönetim de temiz değil o zaman. başkan kenfi ağzıyla söyledi ruiz 400 binlik oyuncuysa geri kalan para nerede. welington 200 lükolyuncu gerideki 650 nerede?birini suçlarken suçlu duruma düşmek buna denir.

welinton ensakala alanyada kazandıkları kadar kazanıyorlar da dedi başkan ve hoca onları da ıskalama yok sayma

yurt içi değilde dışardan gelen elemanların %100 hatta %200 fazla istemesini ve almasını normal karşıladığımı sürekli belirtiyorum burası ortadoğu ispanyadaki bir adamı orda 500 alıyorsa 600 700e türkiyeye getiremezsin 2-2,5 katı ister ve haklıda. ama kalkıp 6-10 katı arası veriliyor ve aslında verilmediği anlaşılıyor söyleniyor bunu şenolda söylemişti.

Çevrimiçi murat

welinton ensakala alanyada kazandıkları kadar kazanıyorlar da dedi başkan ve hoca onları da ıskalama yok sayma

yurt içi değilde dışardan gelen elemanların %100 hatta %200 fazla istemesini ve almasını normal karşıladığımı sürekli belirtiyorum burası ortadoğu ispanyadaki bir adamı orda 500 alıyorsa 600 700e türkiyeye getiremezsin 2-2,5 katı ister ve haklıda. ama kalkıp 6-10 katı arası veriliyor ve aslında verilmediği anlaşılıyor söyleniyor bunu şenolda söylemişti.
alanya türkiye değilmi? 200 binlik oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Çevrimdışı tangaz

alanya türkiye değilmi? 200 binlik oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.

adamlar alanyadada bu paraları alıyor nasıl 200binlik oyuncu oluyor???

Çevrimiçi murat

vay efendim ruiz 400 bine oynuyormuş oynar tabi sen elinden bedavaya kaçır garanti 1.8 ini alsın 400 de ekstraya kim hayır der.

Çevrimiçi murat

adamlar alanyadada bu paraları alıyor nasıl 200binlik oyuncu oluyor???
sen demedinmi türkiye şartları bu niye gelsin 2-3 katı almadan gelmez diye.alanyanın farkı ne belki alanyadada maaşların hepsi futbolcuların ellerine geçmiyordur. ruiz 400 lük oyuncu ama welington 850 binlik oyuncu.

Çevrimdışı cursedofdragon

stad işine hiç girme istersen orman stad bitince 120 milyon dolara mal ettik die basına açıklama yaptı vidyosu gün gibi aklımda sonra raporlarda 168 olduğu ortaya çıktı. nedir aradaki 50 milyon dolar farkın izahı? yoksa paralar nerede fi.orman sorusunun yanıtlarından biri olabilir mi?

stadın bütün demirlerini ANÇ'ın verdiğini parayı geri almadığını da söylemezler zannedersin orman tek başına yapmış stadı.,

Taraftarın olmayan stadtan loca alması,bilet alması sponsorlar cabası.

Çevrimdışı Necmi

stad isim hakkı dışında ha birde adidasın ödemesi dışında döviz gelir kaldı mı?
sevgili yönetimimiz sayesinde kalmadı :bandit:

Çevrimdışı Necmi

stadın bütün demirlerini ANÇ'ın verdiğini parayı geri almadığını da söylemezler zannedersin orman tek başına yapmış stadı.,

Taraftarın olmayan stadtan loca alması,bilet alması sponsorlar cabası.
hişşşttt bilmediğin konularda ahkam kesme

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Herkes incelensin, F.O-A.ÇEBİ-UMUT GÜNER Hepsi bakalım kim temiz kim kirli çıkacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

hişşşttt bilmediğin konularda ahkam kesme
şu şey konusumu hani anç stada demir satıyor söylentisi nedeniyle paravan şirket aracılığıyla satış olayımı?

Çevrimdışı Necmi

amaç farklı ise neden banka yapılandırması için en önde mücadele veriyor cebinden para koyuyor ( az ya da çok fikretin delikli kuruş vermediği ortamda anç veriyor) oyuncu alacaklarını kapatmış daha yeni fikretin hiç yapmadığı icraatleri neden yapıyor amaç yönetmek değilse. amaç intikam almak olsa tüm mesaisini hesap sorma üzerinden yapar raporlara yoğunlaşır hızlandırır divanda hesap sorar ihraç istemi vbvb yollarını seçerdi.
ne verdiğini giderken öğreniriz.
yönetimdeykende veriyordu ama giderken tek kuruş alacağı yoktu.
kaldıki kim istiyor cebinden vermesini Beşiktaşa gelir sağlasın.
Fikret orman vermedi ama o gelirleride sağladı
neyin tartışmasını yapıyoruzki sidik yarışı gibi mukayese ediyoruz
elle tutulacak yanları yok. Birşey yapsınlarda aha işde bunlarda bunu yaptı diyelim
şu ana kadar yaptıkları tek şey itibarımızı yerlerde süründürmek oldu.
hala her konuşmasında yaptığı tek şey eski yönetime sallamak.
varsa yanlışları gereğini yap yapamıyorsan neyi konuşuyorsun.
bir yıldan fazla oldu yönetimdeler milyon şey söylediler ama tek bir somut olay yok ortada
anca konuşsunlar. Kendi beceriksizliklerini eski yönetimi kullanarak örtmeye çalışıyorlar.
artık tiksiniyorum uzun zamandır konuşmalarını dinlemiyorum bile.
gereğini yapacaksın kardeşim boş boş konuşmayacaksın orası Beşiktaşın başkanlık makamı
gaz çıkartma yeri değil. konuşma icraat yap.
susacaksın işini yapacaksın hesap soracaksan sor kimse sorma demiyor ama bunu kamera karşısında bıdı bıdı ederek yapmayacaksın hesap sorduğu falanda yok sadece tribüne oynuyor.
ne istiyor anlamıyorumki ne yapalım gidip Fikret Ormanı dövelimmi
bunumu istiyor. bir yıldır bütün camiayı bununla uğraştırdılar millet kulüpden soğudu artık
yarın kombineler satışa çıksa kombine satamayacaklar maçlara bilet satamayacaklar
avrupayı elinin tersiyle ittiler şimdi taraftarıda kopartıyorlar.
peki sürekli yakındığı borçları nasıl ödemeyi planlıyor her ay taraftara avuçmu açılacak
gördükleri tek gelir kaynağı bu çünkü şl bağırarak gitti. zatem geçen sene lig devam ederken bu şl ye katılmamak için herşeyi yaptılar yarış devam ederken oyuncuların dengesini bozdular patır patır yolladılar
yinede hakkı elde edebildik. yetmedi elenmemiz için ellerinden geleni yaptılar.
hiç ekonomik durum nedeniyle eleştirmiyorum zaten nesini eleştireceğim bu dönemde
isteselerde birşey yapamazlar ama gel görkü olanıda kaybediyorlar. bu oyla gelmişsin
taraftar arkanda o kadar hızlı boşalttılarki arkalarını ne diyeyim yazık valla.
daha bunlar gelmeden bunları yaşayacağımızı tahmin ediyordum ama bu kadar kötüsünü düşünmemişdim.
zamanında demişdim ekonomik toparlanma yaparlar ama kimse bunlardan sportif başarı beklemesin.
sportif kısım belli oldu ekonomi kısmı belli değil şansız bir döneme denk geldiler.
ama bakış açıları ekonomik toparlanmayı takımı küçültmek olarak görüyorlar.
canımı sıkan o böyle devam ettikleri taktirde verdikleri zarar uzun yıllar düzelmeyecek.
Beşiktaşın içine öyle kanser tohumu atıyorlarki bunun Beşiktaşa büyük zararı olacak
adamların derdi Beşiktaş değil dertleri Fikret Orman. bunuda ulu orta yapıyorlar.
üzücü olan Beşiktaşa oluyor.

Çevrimdışı tangaz

sen demedinmi türkiye şartları bu niye gelsin 2-3 katı almadan gelmez diye.alanyanın farkı ne belki alanyadada maaşların hepsi futbolcuların ellerine geçmiyordur. ruiz 400 lük oyuncu ama welington 850 binlik oyuncu.

murat okuduğunu mu anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum??? adam alanyada 200e oynasa bize 850ye gelse tamam herif orda aldığına oynuyor işte. ispanyadaki 400 maaşla tr.deki 850yi yanyana koy ruiz 400welinton 850 öylemi die saçma sapan soruyorsun.  welinton veya ruiz ismi boşver ispanyadan X bir oyuncuyu 2-3 katı vermeden getiremezsin diyorum bunda da sorun yok. sorun 5-6-7-hatta 10 katı verip gtirmekte. lafı çevirip duruyorsun ısrarla ruiz ispanyada 400lük oyuncu welintonda ispanyada 300lüktür tr.de 850liktir ruizinde burdaki eder 1-1,2dir

istersen bir daha maddeler halinde yazayım.

Çevrimdışı tangaz

sevgili yönetimimiz sayesinde kalmadı :bandit:

yoo fikret zamanı da kalmamıştı mesela vodafone formaya tl üzerinden düşük bir meblağ vermişti hangileri döviz kalemiydi ve bu yönetim onları hiç etti söylersin mi?

Çevrimdışı Necmi

şu şey konusumu hani anç stada demir satıyor söylentisi nedeniyle paravan şirket aracılığıyla satış olayımı?
stadın demir konusu hiç açılacak konu değil
o dönem demir yoktu karaborsaya düşmüşdü fiyatlar uçuk artmışdı
konuşulacak herşey geriden uydurma olur demir bulamayıp daha kalın demir kullandılar
iki firma demir yüzünden birbirleriyle kavga ediyordu
o şartlarda demiri buldu getirdi hakkını yemeyelim ama bedava falanda getirmedi
bütün parasını aldı. ucuzmu pahalımı verdi bilemeyiz günahını almayalım dediğim gibi resmen karaborsaydı.
nakit olmadığı için açık hesapda çalışdı buda büyük avantajdı çünkü demiri açık hesap alamazsın.

Çevrimdışı tangaz

stadın demir konusu hiç açılacak konu değil
o dönem demir yoktu karaborsaya düşmüşdü fiyatlar uçuk artmışdı
konuşulacak herşey geriden uydurma olur demir bulamayıp daha kalın demir kullandılar
iki firma demir yüzünden birbirleriyle kavga ediyordu
o şartlarda demiri buldu getirdi hakkını yemeyelim ama bedava falanda getirmedi
bütün parasını aldı. ucuzmu pahalımı verdi bilemeyiz günahını almayalım dediğim gibi resmen karaborsaydı.
nakit olmadığı için açık hesapda çalışdı buda büyük avantajdı çünkü demiri açık hesap alamazsın.

demir dünyadaki en kıymetli madendir altından değerlidir yoklukta adam açık hesap verdi demiri teşekkür ederiz ama yapacak tabi boşuna oraya gelmedi. stad konusunda sorulacak yegane soru benim sorduğum sorudur yanıtını ne burda ne sağda solda duymadım. f.orman kendi ağzından stad bitince 120 milyon dolara mal oldu dedi yıllar sonra raporlarda 168 olduğu görüldü. aradaki 50 milyon nedir???