amaç farklı ise neden banka yapılandırması için en önde mücadele veriyor cebinden para koyuyor ( az ya da çok fikretin delikli kuruş vermediği ortamda anç veriyor) oyuncu alacaklarını kapatmış daha yeni fikretin hiç yapmadığı icraatleri neden yapıyor amaç yönetmek değilse. amaç intikam almak olsa tüm mesaisini hesap sorma üzerinden yapar raporlara yoğunlaşır hızlandırır divanda hesap sorar ihraç istemi vbvb yollarını seçerdi.
ne verdiğini giderken öğreniriz.
yönetimdeykende veriyordu ama giderken tek kuruş alacağı yoktu.
kaldıki kim istiyor cebinden vermesini Beşiktaşa gelir sağlasın.
Fikret orman vermedi ama o gelirleride sağladı
neyin tartışmasını yapıyoruzki sidik yarışı gibi mukayese ediyoruz
elle tutulacak yanları yok. Birşey yapsınlarda aha işde bunlarda bunu yaptı diyelim
şu ana kadar yaptıkları tek şey itibarımızı yerlerde süründürmek oldu.
hala her konuşmasında yaptığı tek şey eski yönetime sallamak.
varsa yanlışları gereğini yap yapamıyorsan neyi konuşuyorsun.
bir yıldan fazla oldu yönetimdeler milyon şey söylediler ama tek bir somut olay yok ortada
anca konuşsunlar. Kendi beceriksizliklerini eski yönetimi kullanarak örtmeye çalışıyorlar.
artık tiksiniyorum uzun zamandır konuşmalarını dinlemiyorum bile.
gereğini yapacaksın kardeşim boş boş konuşmayacaksın orası Beşiktaşın başkanlık makamı
gaz çıkartma yeri değil. konuşma icraat yap.
susacaksın işini yapacaksın hesap soracaksan sor kimse sorma demiyor ama bunu kamera karşısında bıdı bıdı ederek yapmayacaksın hesap sorduğu falanda yok sadece tribüne oynuyor.
ne istiyor anlamıyorumki ne yapalım gidip Fikret Ormanı dövelimmi
bunumu istiyor. bir yıldır bütün camiayı bununla uğraştırdılar millet kulüpden soğudu artık
yarın kombineler satışa çıksa kombine satamayacaklar maçlara bilet satamayacaklar
avrupayı elinin tersiyle ittiler şimdi taraftarıda kopartıyorlar.
peki sürekli yakındığı borçları nasıl ödemeyi planlıyor her ay taraftara avuçmu açılacak
gördükleri tek gelir kaynağı bu çünkü şl bağırarak gitti. zatem geçen sene lig devam ederken bu şl ye katılmamak için herşeyi yaptılar yarış devam ederken oyuncuların dengesini bozdular patır patır yolladılar
yinede hakkı elde edebildik. yetmedi elenmemiz için ellerinden geleni yaptılar.
hiç ekonomik durum nedeniyle eleştirmiyorum zaten nesini eleştireceğim bu dönemde
isteselerde birşey yapamazlar ama gel görkü olanıda kaybediyorlar. bu oyla gelmişsin
taraftar arkanda o kadar hızlı boşalttılarki arkalarını ne diyeyim yazık valla.
daha bunlar gelmeden bunları yaşayacağımızı tahmin ediyordum ama bu kadar kötüsünü düşünmemişdim.
zamanında demişdim ekonomik toparlanma yaparlar ama kimse bunlardan sportif başarı beklemesin.
sportif kısım belli oldu ekonomi kısmı belli değil şansız bir döneme denk geldiler.
ama bakış açıları ekonomik toparlanmayı takımı küçültmek olarak görüyorlar.
canımı sıkan o böyle devam ettikleri taktirde verdikleri zarar uzun yıllar düzelmeyecek.
Beşiktaşın içine öyle kanser tohumu atıyorlarki bunun Beşiktaşa büyük zararı olacak
adamların derdi Beşiktaş değil dertleri Fikret Orman. bunuda ulu orta yapıyorlar.
üzücü olan Beşiktaşa oluyor.