Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628290 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Demba ba burdan döndü geçen sene başağı şampiyon yaptı bu sene şampiyonlar liginde taşıyor.

N'koudou halen ortalıkta yok.%50'sine 4.5 milyon € verdik satış hakkı totenhamda olan fitbolcu.

Çevrimdışı Genç

Nasil kucuk dusmus bi anlatsiniza, bu kismi gercekten ogrenmek istiyorum.
Beşiktaş jk'nin resmi oyuncusu transfer haberi bir tek kitabelere yazılmamış takımın sportif direktörüne abi abi demeyecek. Mümkünse birlikte kare bile vermeyecek. Ancak şu anki yönetim bırak böyle bir otorite sağlamayı parası olmadığını söylemekten başka bir şey yapmıyor veya yapamıyor.

Çevrimdışı can1903

İlk divan kurulu toplantısında taş üstünde taş kalmayacak.

Beşiktaş sahipsiz değil ne Yıldırım Demirörene ne Fikret Ormana ne de Ahmet Nur çebiye kalmaz.

Eskisi Eskişehirde oynayan 3 maçta iyi oynayıp diz patlatan oyuncuya 1.5 milyon € vereceğiz sözü verir, başımıza Kante yapar. Yenisi otoriteyi sağlayamayıp sözleşmeli topçusu Emre abisiyle aynı kareye girer. Elbet bir gün devran döner. :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

sembolik olarak 1967 tl'ye imzalarlar abi üstünü biz tamamlarız 2 milyon € kadar biz veririz.

Böyle adamlara Beşiktaşın paralarını verdiler yazık günah giden paralarımıza son kuruşuna kadar almaya devam edecek.Eski yönetim sağolsun klübün içine boşalttı.

Kimler sokuldu şu Beşiktaşın kapısından içeri.
Öyle bir şey yapmasına gerek yok.

1 milyon Euro sözleşme imzalar, senden parasını almaya da devam eder.

Yeni yönetim sağolsun, herifle anlaşmadan kovdu. Chelsea'den senelik 5 milyon Euro alsa bile parasını ödemek zorundasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

eski yönetim 1.5 milyon euro  sözü vermişse o günkü kurdan yapsınlar hesabı.7*1.5 10.5 milyon tl senelik.o zamanki sözün tutulmasını istiyorsa o zamanki kuru da kabul eder.herşeyi eski yönetime atmak kolay yöneticilik yapsınlar günü ve geleceği planlasınlar ve icra etsinler.
Eski yönetimin verdiği kontratların eleştirisi bitti, verdiği sözleri eleştirmeye başladılar şimdi.

Abuk sabuk suçlamalar.

Fenerbahçe ve Emre adamı ablukaya almış, menajeri Erdal Torunoğulları ile kavgalı Ahmet Bulut.

Adama belli ki 4 yıllık 1.5 milyonluk sözleşme teklifini koymuşlar masaya. "Veriyorsan ver, vermiyorsan kes sesini" diyorlar işte.

Eski yönetim söz vermiş de şu buymuş. Sanki eski yönetim söz vermemiş olsa, Dorukhan 750 bini kabul edecek.

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 09:25:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

evet haklısın işte tam da bu nedenle yeni yönetim bunları görevi kötüye kullanmaktan ihraç etmeli değil mi
Kanıtları varsa etsinler, yoksa boş yapmasınlar.

Douglas ile nasıl 3 sene sözleşme yapılır diyen adam Welinton ile 3 senelik sözleşme imzalıyor.

Bunlar gidince de, bunları ihraç ederiz sonra.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ruiz olayı inanılmaz bir skandal bu arada.

Senin elinde iyi kötü satabileceğin ya da kullanabileceğin bir adam varken, bedava kaçırıyorsun.

Yetmiyormuş gibi 2 sene sözleşmesi kalan futbolcunun 1.5 senelik maaşını tazminat olarak vermeye mahkum oluyorsun.

Kötü transfer yaparsın, hatalı transfer yaparsın; bunlar tolere edilebilir.

Ama bu rezillik edilemez.

Çevrimdışı tangaz

Eski yönetimin verdiği kontratların eleştirisi bitti, verdiği sözleri eleştirmeye başladılar şimdi.

Abuk sabuk suçlamalar.

Fenerbahçe ve Emre adamı ablukaya almış, menajeri Erdal Torunoğulları ile kavgalı Ahmet Bulut.

Adama belli ki 4 yıllık 1.5 milyonluk sözleşme teklifini koymuşlar masaya. "Veriyorsan ver, vermiyorsan kes sesini" diyorlar işte.

Eski yönetim söz vermiş de şu buymuş. Sanki eski yönetim söz vermemiş olsa, Dorukhan 750 bini kabul edecek.

eski yönetim demişken a.buluta 19 milyon borç bırakmışlar deniyor doğru mu acaba

hani şayet öyleyse mesele erdal merdal değilde ex yönetimden kalan 19 milyon yuro alacağını farklı şekilde kapatma hesabımıdır olabilir mi ne dersin görüşünü merak ettim
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 10:18:23 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu dorukhan, ozan ve emre ile nerede grup yapıyorlarmış kimin evde takılıyolarmış pandemi filan yok mu sosyal mesafeye dikkat ederek grup yapsınlar en azından deri eldiven maske filan ihmal etmesinler grup takılırken  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bu dorukhan, ozan ve emre ile nerede grup yapıyorlarmış kimin evde takılıyolarmış pandemi filan yok mu sosyal mesafeye dikkat ederek grup yapsınlar en azından deri eldiven maske filan ihmal etmesinler grup takılırken  :evillol:
csgo oynuyorlarmış ona kızıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Öyle bir şey yapmasına gerek yok.

1 milyon Euro sözleşme imzalar, senden parasını almaya da devam eder.

Yeni yönetim sağolsun, herifle anlaşmadan kovdu. Chelsea'den senelik 5 milyon Euro alsa bile parasını ödemek zorundasın.

chelsea ve pepdullah isimlerini aynı cümlede yanyana görünce beni bi gülme tuttu  :kop:

anç nin şu ana dek yaptığı en doğru hamle pepdullahı kovmaktı kovmasa küme düşecektik. o rezilliğin bedeli de yoktur...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sen tabi konuya sağlık açısından yaklaşmışsın ama hamama giren terler en nihayetinde  :evillol:  Şaka bir yana bu Dorukhan konusunda ilk yaklaşımım -bizden habersiz abisiyle falan görüşüp işi bağlamışlarsa- düz koşu, antrenman döngüsünde seneyi tamamlamasıydı. Şu anki düşüncem ise eğer işimize yarayacaksa sözleşmesinin son dakikasına kadar her türlü etinden sütünden faydalanmak yönünde. Eğer kendisine şu yöro kurunda ki sene sonu kaç tl'yi görür bilinmez 1.5 mil. veren varsa buyursun gitsin.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Sen tabi konuya sağlık açısından yaklaşmışsın ama hamama giren terler en nihayetinde  :evillol:  Şaka bir yana bu Dorukhan konusunda ilk yaklaşımım -bizden habersiz abisiyle falan görüşüp işi bağlamışlarsa- düz koşu, antrenman döngüsünde seneyi tamamlamasıydı. Şu anki düşüncem ise eğer işimize yarayacaksa sözleşmesinin son dakikasına kadar her türlü etinden sütünden faydalanmak yönünde. Eğer kendisine şu yöro kurunda ki sene sonu kaç tl'yi görür bilinmez 1.5 mil. veren varsa buyursun gitsin.

bende etinden sütünden faydalanılması noktasındayım, yok form tutturup hazırlayıp rakibe hazırlayacağız altyapısı gibi olacağız vbvb söylemleri anlamsız bir duygusallık içeriyor. mal bizim mal, son dakikaya kadar kullanırız 350 bin yuroda maaşını öderiz olur biter haa bi bakarsınız belki son idmanlarda filan belki altyapıdan bir çocuk gelir kazara bacağını eline verir filan yüksek kontrata gerek yok  :naughty:

Çevrimdışı tangaz

bu ruizi pepdullah getirmişti karakter olarak da kendine benzeşen karakterleri tercih etmiş

Çevrimiçi mayguntr

bu ruizi pepdullah getirmişti karakter olarak da kendine benzeşen karakterleri tercih etmiş
kendisi getirtmedi, hatta kendisinin su an tsnin aldigi vitor hugoyi istedigini soylemisti.

Çevrimdışı tangaz

kendisi getirtmedi, hatta kendisinin su an tsnin aldigi vitor hugoyi istedigini soylemisti.

hayır kendisi getirdi. sol ayaklı sol stoper listemde 2. sıradaydı ilk aday bundesligadan biri (ismini hatırlamıyorum) 2. sıradaki isim ruizdi ilk adayı ikna edemeyince ruizi getirdik die röportajını izlediğimden eminim.

Çevrimdışı Erman1903

Kimse Dorukhan'a Ocak ayında sözleşme falan vermeyecek, beynini yıkayan menajeri ve Emre abisi ile birlikte üzerimize psikolojik baskı uygulamaya çalışıyorlar. Bu tuzağa gelip erkenden yüksek bir sözleşme verme veya kadro dışı bırakma gibi hatalara düşmememiz gerekiyor. 350 Bin Eurosu ile sezon sonuna kadar oynatmak en mantıklısı, derbilerde dikkat eder mümkünse 1. tercih yapmayız kendisini. Hayal ettiği kontratları bulabilmesi için top oynaması gerekiyor, bu konunun gündemi daha fazla meşgul etmesi bize sadece zarar verir. Alınan karar kendisine de, basına da biran önce iletilmeli. Bu süreçte gitmesi halinde yerine koyabileceğimiz alternatif yerliler de ön görüşmeleri yapmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

Kimse Dorukhan'a Ocak ayında sözleşme falan vermeyecek, beynini yıkayan menajeri ve Emre abisi ile birlikte üzerimize psikolojik baskı uygulamaya çalışıyorlar. Bu tuzağa gelip erkenden yüksek bir sözleşme verme veya kadro dışı bırakma gibi hatalara düşmememiz gerekiyor. 350 Bin Eurosu ile sezon sonuna kadar oynatmak en mantıklısı, derbilerde dikkat eder mümkünse 1. tercih yapmayız kendisini. Hayal ettiği kontratları bulabilmesi için top oynaması gerekiyor, bu konunun gündemi daha fazla meşgul etmesi bize sadece zarar verir. Alınan karar kendisine de, basına da biran önce iletilmeli. Bu süreçte gitmesi halinde yerine koyabileceğimiz alternatif yerliler de ön görüşmeleri yapmalıyız.

bu yönetimin kapasitesini aşan beklentiler bunlar dostum

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 15:16:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Katılıyorum. Bu konunun gündemimizden çıkarılması gerekiyor. Hani konu Gomez olur falan anlarım. Konuyu ısrarla gündemde tutmak isteyenlere de lisanı münasiple müsade etmemek gerekiyor. Bu da yönetimin iletişim ve yapıcı tutum becerisiyle ilgili bir durum.   :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erman1903

bu yönetimin kapasitesini aşan beklentiler bunlar dostum

Katılıyorum. Bu konunun gündemimizden çıkarılması gerekiyor. Hani konu Gomez olur falan anlarım. Konuyu ısrarla gündemde tutmak isteyenlere de lisanı münasiple müsade etmemek gerekiyor. Bu da yönetimin iletişim ve yapıcı tutum becerisiyle ilgili bir durum.   :s20:

Büyük ihtimalle imzalamayız (imzalayamayız) ama süreç nasıl yönetilir bilemiyorum. Teklif indirmeler kaldırmalar, Dorukhan kalacak da gidecek de 50 tane şey duyarız yine. Giderse de yerine koyacağımız oyuncu mutlaka yerli olacak der sen gün piyangodan bir yabancı getiririz  :lol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz böyle bir sey yaptik mi acaba ? Bilen var mi ? 400 milyon Tl cok iyi para 5 ayda.

https://twitter.com/kakbas/status/1324335129058287616?s=19

Çevrimdışı Necmi

Biz böyle bir sey yaptik mi acaba ? Bilen var mi ? 400 milyon Tl cok iyi para 5 ayda.

https://twitter.com/kakbas/status/1324335129058287616?s=19
banka yapılandırmasının anlamı bu zaten krediler tl ye çevrilip yapıldı diye biliyorum
hatırlarsan dövize hükümet tepkisi vardı.