Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628588 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı savaş altay

Dorukhan giderse, yerine senelik 1.5 milyon Euro vererek yabancı oyuncu kiralar bunlar.

Alt liglerde bi suru dorukhan var dert etmeyelim  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

nedved reisin bir lafı var juve alt lige düşünce  "adamlar kaldı futbolcular gitti" die pandemi dönemi de bizim ekipte parası ödenen yoktu bu karyus ya da ruize özel bişey değildi adamlar kaldı futbolcular gitti
Lens, Douglas falan gitmedi, adam gibi adamlarmış demek.

İyi avukatı olup tazminat alabileceklerini düşünenler gitti, gerisi kaldı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fifa itirazından bir şey çıkacağını düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1324000733335900160
Çıkar, bir de karşı tarafın avukat parasını öderiz.

Çevrimiçi murat

Takıma bak derbeder ljajic emre abisinin sözünden çıkmayan dorukhan.

Kronik sakat N'koudou,Douglas.Yetersiz Boyd,Rüyalarda yaşayan lens.

Vallah yönetim bu kadroyu iyi toparladı bu kadar toparlanması bile mucize enkaz bile bırakmamış eski yönetim.
eski yönetim görevdeyken emre belözoğlu futbolcuydu.dorukhanı fenere teslim eden eski yönetim olamaz.

Çevrimiçi levitate

boyd'u lens gibi kadro dışı sanıyordum adam antremandaymış :D durumu açıklayıp 2. yarı telafi edeceğiz falan dediler herhalde ilginç geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Alt liglerde bi suru dorukhan var dert etmeyelim  :D
Bulacak ekip var mı?

Ben sana olacakları söyleyeyim: Gidip transfer döneminin sonuna kadar Alanyaspor'dan Siopis'i kovalarız. Ya 3 genç oyuncuyu 5 sene kiralayarak alırız, ya da son gün 1.5 milyon Euro'ya Premier League'de bir önceki sene 2 maç oynayan bir adam kiralarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

eski yönetim görevdeyken emre belözoğlu futbolcuydu.dorukhanı fenere teslim eden eski yönetim olamaz.
Olur olur, kötü olan herşeyin sorumlusu eski yönetim.

Daha dur, N'sakala ve Welinton'un suçunu da eski yönetime atacaklar. 'Eski yönetim zamanında iyi sol bek ve stoper almış olsa, yeni yönetim bunları almayacaktı" diyecekler.

Çevrimdışı savaş altay

Bulacak ekip var mı?

Ben sana olacakları söyleyeyim: Gidip transfer döneminin sonuna kadar Alanyaspor'dan Siopis'i kovalarız. Ya 3 genç oyuncuyu 5 sene kiralayarak alırız, ya da son gün 1.5 milyon Euro'ya Premier League'de bir önceki sene 2 maç oynayan bir adam kiralarız.

Ben ironi yaptim. Bi suru dorukhan varmis ya oralarda.

Çevrimdışı savaş altay

Bir tane civi gibi genc bulmusuz fb'ye gonderen mi dersin, pafa atan mi dersin,

kafa atan mi dersin.. Dorukhan para istemis waowww.

Çevrimdışı cursedofdragon

İbrahim Toraman: "Beşiktaş'ta sözleşmem bitmek üzereydi Fatih Terim Galatasaray ile anlaşmamı istedi, ben ise Beşiktaşlı olduğumu Fenerbahçe veya Galatasaray'da asla oynamak istemediğimi söyledim. Bunun üzerine yıllarca milli takıma çağrılmadım..."

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan giderse, yerine senelik 1.5 milyon Euro vererek yabancı oyuncu kiralar bunlar.

Zaten başkan Ljajic'e mesajı verdi Ocak'da transfer yapacağız kendi bilir diye. 2 falan alıyordur herhalde 3,5M'e falan çözeriz o işi dert değil.

Ümit Milli Takımın aday kadrosuna Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz ve Güven Yalçın davet edildi.

Çevrimdışı savaş altay

İbrahim Toraman: "Beşiktaş'ta sözleşmem bitmek üzereydi Fatih Terim Galatasaray ile anlaşmamı istedi, ben ise Beşiktaşlı olduğumu Fenerbahçe veya Galatasaray'da asla oynamak istemediğimi söyledim. Bunun üzerine yıllarca milli takıma çağrılmadım..."

Kurek senin elinde sanirim  :D

Çevrimiçi murat

yeni takım kuruyoruz eskileri bir şekilde elden çıkarmak lazım, tazminatlı, kadro dışı , itibarsızlaştırma vs vs.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeni takım kuruyoruz eskileri bir şekilde elden çıkarmak lazım, tazminatlı, kadro dışı , itibarsızlaştırma vs vs.
İşte bunun için bu yönetimi sevmiyor ve beceriksiz buluyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

İşte bunun için bu yönetimi sevmiyor ve beceriksiz buluyorum  :tabe:
Kendileri biraz olsun düze çıkaracak hamle dorukhanla sözleşme uzatılmasıdır, pek umudum yok ama elden gelen birşey yok. Birde baskette küme düşürmesinler yeter, maşallah hedefleri anadolu takımı tadında bıraktılar, bukadar kısa sürede bu hale getirenler utansın.

Çevrimiçi yaço58

Dorukhan konusunda yönetimin yapması gereken tek şey önüne sözleşmeyi sunup kabul etmiyorsa altyapıya yollamaktır bugünkü açıklamalarıyla kendini zaten küçük düşürdü

ii hadi  insallah  ....  https://twitter.com/KramponSport/status/1324056004623962113

sembolik olarak 1967 tl'ye imzalarlar abi üstünü biz tamamlarız 2 milyon € kadar biz veririz.

Böyle adamlara Beşiktaşın paralarını verdiler yazık günah giden paralarımıza son kuruşuna kadar almaya devam edecek.Eski yönetim sağolsun klübün içine boşalttı.

Kimler sokuldu şu Beşiktaşın kapısından içeri.

Dorukhan konusunda yönetimin yapması gereken tek şey önüne sözleşmeyi sunup kabul etmiyorsa altyapıya yollamaktır bugünkü açıklamalarıyla kendini zaten küçük düşürdü

Eski yönetim 1.5 milyon € sözünü vermiş kendisine o da bunu kullanıyor işte.eski yönetimin yaptığı yanlışlar saymakla bitmez.

4 yıllık sözleşme istiyormuş birde.

60 milyon tl yapar.€ 10 tl de durursa ki imkansız daha da yükselir.

Eskişehirde iken kimse tarafından bilinmeyen bir adamdı Beşiktaş aldı.Beşiktaş sayesinde milli takıma kadar yükseldi avrupa maçlarına çıktı 1 sene yattı top oynamadı vefa denen bir şey vardır.Beşiktaş ona bu kadar kol kanat germişken gidip emre abisinin takımında oynayacak karaktere sahipse yolu açık olsun.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 21:53:26 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

Eski yönetim 1.5 milyon € sözünü vermiş kendisine o da bunu kullanıyor işte.eski yönetimin yaptığı yanlışlar saymakla bitmez.

4 yıllık sözleşme istiyormuş birde.

60 milyon tl yapar.€ 10 tl de durursa ki imkansız daha da yükselir.

Eskişehirde iken kimse tarafından bilinmeyen bir adamdı Beşiktaş aldı.Beşiktaş sayesinde milli takıma kadar yükseldi avrupa maçlarına çıktı 1 sene yattı top oynamadı vefa denen bir şey vardır.Beşiktaş ona bu kadar kol kanat germişken gidip emre abisinin takımında oynayacak karaktere sahipse yolu açık olsun.

eski yönetim 1.5 milyon euro  sözü vermişse o günkü kurdan yapsınlar hesabı.7*1.5 10.5 milyon tl senelik.o zamanki sözün tutulmasını istiyorsa o zamanki kuru da kabul eder.herşeyi eski yönetime atmak kolay yöneticilik yapsınlar günü ve geleceği planlasınlar ve icra etsinler.

Çevrimdışı celiker1

Keyfimiz yerinde  :bandit:

Takımda belli ki arkadaşlık üst düzeyde.Devre arası 2-3 tane Rosier-Ghazzal gibi net transfer yapabilirsek çok iyi takım olabiliriz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Lens, Douglas falan gitmedi, adam gibi adamlarmış demek.

İyi avukatı olup tazminat alabileceklerini düşünenler gitti, gerisi kaldı.

evet haklısın işte tam da bu nedenle yeni yönetim bunları görevi kötüye kullanmaktan ihraç etmeli değil mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Dorukhan giderse gitsin bizde de necip var muhabbeti gercekten basladi sosyal medyada.

Niye yanilmiyorum :lol:

Bu sene sampiyonluk zor.

Çevrimdışı savaş altay

Nasil kucuk dusmus bi anlatsiniza, bu kismi gercekten ogrenmek istiyorum.