Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631231 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Sergen Yalçın Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe başladığı günden bu yana maç başı alınan puan ortalamasında Fatih Terim ve Okan Buruk’u geçti.

•Sergen Yalçın/ Puan ortalaması: 2.00
•Okan Buruk/Puan ortalaması: 1.95
•Fatih Terim/Puan ortalaması: 1.63
a haber de bu bigiyi verdi bu sabah. Iyi gun taraftari olarak duydum geldim :D

Çevrimdışı savaş altay

hoca takımı iyi hazırlarsa larin gg'yi, rosier-ghezzal ikilisi caneri fena tokatlar
gg' u zorlariz fakat caner'in yuzune estetik operasyon bile cekebiliriz. 32 top kaybi ile oynadi dun aksam.

Çevrimdışı savaş altay

abuşun 73.dk kaçırdığı gol abuşun profil resmidir.

umarım en kısa sürede üzerine koyar haftaya gol atıp milli araya girmesi üzerindeki baskıyı kıracaktır akabinde aradan daha iyi dönebilir.
ne yapacagi belli olmayan topcular listesinde ilk 20 icinde adam, normaline gelsin guce guc katacagina suphe yok.

Çevrimdışı tangaz

pepdullahın kötü bir td olduğunu mahkeme de tescillemiş  :kop:

"ABDULLAH AVCI DAVAYI KAYBETTİ"

"Abdullah Avcı, 'Kötü bir teknik direktör' dediğim için hakaret davası açmıştı, avukatları söyledi mi bilmiyorum ama davayı kaybetti. Yani kötü bir teknik direktör olduğu mahkemece tespit edildi." via f.altaylı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ne yapacagi belli olmayan topcular listesinde ilk 20 icinde adam, normaline gelsin guce guc katacagina suphe yok.

öle bir liste varsa açık ara zirvede ancak bunda öte ben şuan büyük saygı duyuyorum kendisine kazanırız kaybederiz iyi oynar kötü oynar bunlar gelip geçici benim için sabit olan ise şuan formaya aşkla bağlı olması aidiyet hissi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

Gece gece aklıma geldi bu nkodou kötürüm falan mı kaldı? Çapraz bağı kopsa bireysel antrenmanlara başlamıştı ne sakatlık bu herif aylardır yok. Nasıl bir oyuncuymuş arkadaş benim aklım ermedi.
2 gune takimla calismalara baslayacakmis.

Çevrimdışı savaş altay

"ABDULLAH AVCI DAVAYI KAYBETTİ"

"Abdullah Avcı, 'Kötü bir teknik direktör' dediğim için hakaret davası açmıştı, avukatları söyledi mi bilmiyorum ama davayı kaybetti. Yani kötü bir teknik direktör olduğu mahkemece tespit edildi." via f.altaylı
ts'liler bile burun kiviriyordur avci'ya. Biz aldik takimin basina koymak zorunda kaldik. Avci ismi gectiginde soguk, donuk ve lezzetsiz bir yemegi cagristiriyor zihnimde.

Çevrimdışı savaş altay

öle bir liste varsa açık ara zirvede ancak bunda öte ben şuan büyük saygı duyuyorum kendisine kazanırız kaybederiz iyi oynar kötü oynar bunlar gelip geçici benim için sabit olan ise şuan formaya aşkla bağlı olması aidiyet hissi
Abu'ya gol kacirmasinin disinda baska etkenlerden buyuk buyuk tepkiler gelmemesinin bir sebebi de bu. Sadece isine bakiyor. Adem konusunda adem'in uzerine cok gidiliyor fikrimce. Isinma goruntulerinde de sebebini gercekten kimsenin bilmedigi bir olaydan kaynaklandigini dusunuyorum. Her insan zor donemlerden gecer. Adem'i performansi inisli cikisli oldugundan buyuk tepki topluyor. Sergen'in aciklamasi fevkaladeydi. Sergen saha disinda da liderligini hakki ile yapiyor.

Çevrimdışı tangaz

ts'liler bile burun kiviriyordur avci'ya. Biz aldik takimin basina koymak zorunda kaldik. Avci ismi gectiginde soguk, donuk ve lezzetsiz bir yemegi cagristiriyor zihnimde.

ben isme bakmam aidiyete bakarım avcıda bunu hiç görmediğim için de saygımı hiç kazanmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

haberi eğip bükme

içerikde demirören zamanında oyuncu alacakları hiç olmazdı gecikmezdi demiyor ve demirören zamanında günü gününe ödenirdi die bir bilgi yok, en son demirören zamanında alacakların sıfırlandığı olmuştu, f.orman zamanında hiç olmadı diyor haber.
Eğip bükülen bir şey yok, okuduğunu anlayan herkes görüyor.

Haberde net bir şekilde "7 yıldır ilk kez" diyor.

Demek en son 7 sene önce olmuş, ne hikmetse o da Demirören'in bıraktığı tarihe denk geliyor. (Tam da gelmiyor aslında, haberci 2020'den 2012'yi bile çıkaramamış)

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 14:58:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Demek en son 7 sene önce olmuş, ne hikmetse o da Demirören'in bıraktığı tarihe denk geliyor. (Tam da gelmiyor aslında, haberci 2020'den 2012'yi bile çıkaramamış)

senin iletilerini okuyan herkes anlıyor haklısın

Çevrimdışı savaş altay

demiroren "giderken" paralari odeyip gitmis olabiir mi?

Çevrimdışı levitate

gg' u zorlariz fakat caner'in yuzune estetik operasyon bile cekebiliriz. 32 top kaybi ile oynadi dun aksam.
https://twitter.com/leuinholmes/status/1294944879475392512
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Bir spor haber sitesinde yasli cocuk kalmali mi gitmeli mi diye anket mevcut. Maksadi nedir bilemedim, belki bilenler olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

En fazla oyunculara borçsuzluk kağıdı imzalatıp gitmiştir, Fikret Orman geldikten 2 ay sonra kulübe haciz geliyordu eski futbolcumuz Nihat tarafından.

https://www.goal.com/tr/news/232/s%C3%BCper-lig/2012/06/09/3160037/nihattan-be%C5%9Fikta%C5%9Fa-haciz

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 15:10:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/leuinholmes/status/1294944879475392512
cok konusuldu buralarda; caner'in oldugu bir savunma hattinda baska zayif yonler arayip oralara bel baglamak ahmaklik olur. Sadece sag acik da yetmez, sag bekimiz, 8 ve 10 numaramiz ile fb'nin kendi soluna orumcek agi kurup yuvalanmaliyiz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

senin iletilerini okuyan herkes anlıyor haklısın
Arkadaslar ayrilin lutfen,    :busted_cop:  please!!   :boxin:  Come Ooon !!!    :biggrinking:   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

haberde zaten demirören tıkır tıkır ödüyordu die bir bilgi yokki en son demirören zamanında alacaklar bi ara sıfırlanmış giderken oyuncuya borç yoktu vb denmiyor, orman zamanı bu hiç olmamış deniyor ve anç ise yıllar sonra ilk defa bu işi yapmış bilgisi var. kendi desteklediği başkanın kamyonla gelir gelirken bile yapamadığı icraati şu darboğazda başaran yönetimin hazmedilmemesi durumu mevcut ve enteresan  :alala: bi adamı sevmiyorsun die yapılan iyi işi tükaka göstermek ilginç aynı güruh geçen f.ormanı anç ihraç edecek şeklindeki yalan habere atlayıp eleştiriyordu sonra anç haberi yalanlayınca sus pus. doğruya doğru demek kötü bişey değil. iyi haberi neden tükaka gösterme gayreti olduğu garip ötesi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı savaş altay

Ne kadar salak salak sorular bunlar.. normali, nedir bunun biliyor musun?

Ghezzal bey iyi aksamlar  :lol:

"En son asistinizi 2018'de yaptiniz, uyanacak misiniz" sorusunda ghazzel'in hissi bu olsa gerek.

Çevrimdışı savaş altay

Basin toplantilarina bakiyorumda degisen bir seyler yok. Salakca soru secimleri,

cumle sonundaki "soru isaretine" ulasamama endisesi yasatan kotu turkceleri vs.

Basin toplantilarindan hep ayni keyifsizlik ile ayriliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel şampiyonluk oranları.
✴️1.80 Fenerbahçe
✴️3.75 Galatasaray
✴️6.50 Beşiktaş
✴️9.00 Başakşehir
✴️12.00 Alanyaspor
✴️30.00 Trabzonspor

Çevrimdışı mrred

Klasik yönetimi yalama haberi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic üstüne çok fazla video servis edilmeye başlandı. Göndermek için son aşamaya geldiler. Tebrikler Ljajic, tebrikler yönetim. Bir oyuncu ancak bu kadar değersiz hale getirilebilirdi.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1323643046421024771

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★