Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbolcumuz Josef de Souza’ya PFDK Tarafından Verilen Ceza Hakkında

Futbolcumuz Josef de Souza’nın, Futbol Takımımızın Süper Lig’in 6. haftasında Yukatel Denizlispor ile oynadığı maçta direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle sonuçlanan eylemi ile ilgili olarak, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) futbolcumuza vermiş olduğu 2 resmi müsabakadan men cezasına karşı TFF Tahkim Kurulu nezdinde itirazda bulunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Futbolcumuz Josef de Souza’ya PFDK Tarafından Verilen Ceza Hakkında

Futbolcumuz Josef de Souza’nın, Futbol Takımımızın Süper Lig’in 6. haftasında Yukatel Denizlispor ile oynadığı maçta direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle sonuçlanan eylemi ile ilgili olarak, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) futbolcumuza vermiş olduğu 2 resmi müsabakadan men cezasına karşı TFF Tahkim Kurulu nezdinde itirazda bulunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Bir şey çıkmaz.

Sergen Yalçın Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe başladığı günden bu yana maç başı alınan puan ortalamasında Fatih Terim ve Okan Buruk’u geçti.

•Sergen Yalçın/ Puan ortalaması: 2.00
•Okan Buruk/Puan ortalaması: 1.95
•Fatih Terim/Puan ortalaması: 1.63

Çevrimiçi mayguntr

Rıdvan Yılmaz: "Türkiye futbol anlamında maalesef geriden gelen bir ülke. Avrupa'da adamlar benim şu anda çalıştığım programı belki 13 yaşında çalışmaya başlıyor. Ben ne zaman fitness gördüm? 16 yaşından sonra… Adamlar 10 yaşından sonra Core Training yapmaya başlıyor."

https://kartalhaber.com/ridvan-yilmaz-sosyal-medyayi-salladi-iste-o-roportaj-video-27310.html

Hocalarinin soylediklerini aklinda tutmasi, hatirlamasi falan ogrenmeye cok acik bir profili var gibi geldi bana. Adriano olsaydi mesela su an kadroda cok iyi geliseceginden emindim. Simdi Nskaladan ne ogrenecek acaba, bacagiyla pas atmayi mi .

Çevrimdışı tangaz

Çünkü transfer dönemi bitti.

Transfer dönemi başlayınca, alacaklarına karşı bonservis verme haberleri de çıkmaya başlar.

Oyuncuların alacakları sadece transfer dönemlerinde oluyor ne hikmetse.

hıhı evet aynen aynısı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

hoca takımı iyi hazırlarsa larin gg'yi, rosier-ghezzal ikilisi caneri fena tokatlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca takımı iyi hazırlarsa larin gg'yi, rosier-ghezzal ikilisi caneri fena tokatlar
Onları geçeriz ama hakemler ve TFF'yi geçemeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sergen Yalçın Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe başladığı günden bu yana maç başı alınan puan ortalamasında Fatih Terim ve Okan Buruk’u geçti.

Zaytung haber sanırım ?
al bak burada var kaçmış ortalaması
https://www.transfermarkt.com.tr/sergen-yalcin/profil/trainer/32128
Yahu zaten 2 puan ortalaması olsa çalıştırdığı takım şampiyonluğunu ilan eder kendisi de peygamberliğini
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 23:27:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://kartalhaber.com/ridvan-yilmaz-sosyal-medyayi-salladi-iste-o-roportaj-video-27310.html

Hocalarinin soylediklerini aklinda tutmasi, hatirlamasi falan ogrenmeye cok acik bir profili var gibi geldi bana. Adriano olsaydi mesela su an kadroda cok iyi geliseceginden emindim. Simdi Nskaladan ne ogrenecek acaba, bacagiyla pas atmayi mi .
Gitar çalmayı öğrenebilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Onları geçeriz ama hakemler ve TFF'yi geçemeyiz.
maç günü gelsin bakarız geçiyor muyuz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç günü gelsin bakarız geçiyor muyuz :D
Biz diğer takımlardan çok çok iyi olup ancak kazandık şimdiye kadar şampiyonlukları  :tabe: Bizim orta karar , tekleye tekleye finale ulaştığımız bir şampiyonluğumuz yok. Denizli yönetimi diyorsan o sene düşük skorlu net galibiyetler alıyorduk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'in ortalama 1.80

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen'in ortalama 1.80
Bu ortalamalar hiçbir şey ifade etmiyor. Sonu şampiyonlukla bitmedikten sonra istediği kadar puan toplasın. İlk haftalardaki kayıpları yarın çok arayacağız. Başakşehir ve FB maçlarından sonra konuşmakta fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu sene hesapları iyice açık ediyorlar fener hangi maç puan kaybedecek gibi oldu penaltılar devreye girdi bu kaçıncı kepazelik enner valencianın sarı gördüğü pozisyon net kırmızı fener lehine olunca ota moka orta hakemi uyaran var dün bu pozisyonda oralı bile olmadı bizde burda debelenelim oyuncunun eli dötünde mi değil mi die bizim içimizdeki irlandalılarda yalan haberlere atlayıp kendimizi tükaka etmekle uğraşsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

harcama limiti kuralı örneğin kural limiti aşana sene sonu para cezası puan cezası transfer yasağı vbvb vereceğim demediler mi? ee fener kendi açıklıyor geçen sene takım bütçem 70lerdeydi şimdi 55e çektim die bunların geçen sene limiti taş çatlasın 35-40 milyondu herif açıklıyor 70 harcadım die hani nerede cezai sonuçları??? sonra bu seneki yapılandırma mevzuu daha imza filan atılmadı bu ay atılacak imza atılmadan imzaatılmış gibi sağlanan mutabakat üzerinden limit açmalar lisanlar vermeler falan filan ne ayaksınız siz ey tff 18 milyon yuro olan limit nasıl 55-60a çıktı??? millet %10-15 maaş indirimine razı gelmezken örneğin tolgay arslanın hem alacaklarını bırakması hem de 2 yıllık kontratını yakmasına kargalar güler birde giderken fener yeniden yapılanıyor çorbada benim de tuzum bulunsun istedim die dalga geçer gibi açıklama yapıyor yersen papaz eriği. bizim çok çok biliyo geçinenlerde fener 15-20 transfer yaptı hocası değişti bak nasıl top oynuyorlar die herifleri savunsun anca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

harcama limiti kuralı örneğin kural limiti aşana sene sonu para cezası puan cezası transfer yasağı vbvb vereceğim demediler mi? ee fener kendi açıklıyor geçen sene takım bütçem 70lerdeydi şimdi 55e çektim die bunların geçen sene limiti taş çatlasın 35-40 milyondu herif açıklıyor 70 harcadım die hani nerede cezai sonuçları??? sonra bu seneki yapılandırma mevzuu daha imza filan atılmadı bu ay atılacak imza atılmadan imzaatılmış gibi sağlanan mutabakat üzerinden limit açmalar lisanlar vermeler falan filan ne ayaksınız siz ey tff 18 milyon yuro olan limit nasıl 55-60a çıktı??? millet %10-15 maaş indirimine razı gelmezken örneğin tolgay arslanın hem alacaklarını bırakması hem de 2 yıllık kontratını yakmasına kargalar güler birde giderken fener yeniden yapılanıyor çorbada benim de tuzum bulunsun istedim die dalga geçer gibi açıklama yapıyor yersen papaz eriği. bizim çok çok biliyo geçinenlerde fener 15-20 transfer yaptı hocası değişti bak nasıl top oynuyorlar die herifleri savunsun anca.
FB ile bizim durumlar farklı. FB hiç anlaşma imzalamadığı için anlaşma imzalayıp borcunun ödemesini ötelerse işin içinden çıkabiliyordu. Tabi onlar da eğer Şampiyonlar Ligi yapamazlarsa seneye transfer yapmayı geçtim, oyuncu göndermeleri gerekecek. Aynı bu sene GS'nin içine düştüğü kuyu gibi olacaklar. Başarı sürekliliği yakalamadan veya borçları ödemeden bu sistemden çıkmak imkansız. Onun için gutbolumuz her sene biraz daha küçülerek yok olacak. Şu anda o sürece girdik. Her sene sırayla bir takıma şampiyonluk verseler dahi buradan çıkış yok. Ya kulüpler satılacak ya da borçları devlet silecek. Bu ekonomik koşullar da işin tuzu biberi oluyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

FB ile bizim durumlar farklı. FB hiç anlaşma imzalamadığı için anlaşma imzalayıp borcunun ödemesini ötelerse işin içinden çıkabiliyordu. Tabi onlar da eğer Şampiyonlar Ligi yapamazlarsa seneye transfer yapmayı geçtim, oyuncu göndermeleri gerekecek. Aynı bu sene GS'nin içine düştüğü kuyu gibi olacaklar. Başarı sürekliliği yakalamadan veya borçları ödemeden bu sistemden çıkmak imkansız. Onun için gutbolumuz her sene biraz daha küçülerek yok olacak. Şu anda o sürece girdik. Her sene sırayla bir takıma şampiyonluk verseler dahi buradan çıkış yok. Ya kulüpler satılacak ya da borçları devlet silecek. Bu ekonomik koşullar da işin tuzu biberi oluyor...

mustafa geçen sene limiti aştılar bu sene yaptırımları ile karşılaşmaları gerekiyordu ceza almaları gerekiyordu diyorum hiçbiri yapılmadı sonra bu sene daha anlaşma imzalanmadı imza atılmadan atılmış gibi kabul edilip yeni harcama limiti verilmesi sadece bu ülkede olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

mustafa geçen sene limiti aştılar bu sene yaptırımları ile karşılaşmaları gerekiyordu ceza almaları gerekiyordu diyorum hiçbiri yapılmadı sonra bu sene daha anlaşma imzalanmadı imza atılmadan atılmış gibi kabul edilip yeni harcama limiti verilmesi sadece bu ülkede olur.
Onun için diyorum ya TFF ve hakemleri geçmemiz lazım diye  :tabe: Bu sene FB'yi şampiyon yapmak için kurulmuş bir düzen var. Bizim ve GS'nin de ses çıkarmaması bunu gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Göreve geldiğinden beri maddi krizle savaş veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dev bir para hamlesine imza attı. Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'ın haberine göre; Çebi ve yönetimi, bugün oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi futbolcuların moral ile motivasyonunu daha yükseğe çekmek için borç ve alacakları temizledi.

Futbolcuların alacağı kalmazken kulüp çalışanlarının da geriden gelen maaşları hesaplarına yatırıldı. Bu hamle, Yıldırım Demirören döneminden 7 yıl sonra bir ilk oldu.

Hatırlıyorsunuz, Demirören zamanında da hep kuruşu kuruşuna ödenirdi oyuncu alacakları.

Oyuncu alacakları ile Fikret Orman döneminde tanıştık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe seneye UEFA ile yeni bir FFP anlaşması (satmadan alamama) yapacak ya da (düşük ihtimal) transfer yasağı cezası alacak.

Kadroyu bu kadar şişirmelerinin sebebi bu, önümüzdeki en az 2 sene transfer yapamayacaklarını planlayarak 20 tane oyuncu aldılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe seneye UEFA ile yeni bir FFP anlaşması (satmadan alamama) yapacak ya da (düşük ihtimal) transfer yasağı cezası alacak.

Kadroyu bu kadar şişirmelerinin sebebi bu, önümüzdeki en az 2 sene transfer yapamayacaklarını planlayarak 20 tane oyuncu aldılar.

Ben o kadar fazla takip etmiyorum. Bilgiye de sahip değilim. Ama çoğu takımın ceza alması gerekiyor. Ben GS'nin de alabileceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Göreve geldiğinden beri maddi krizle savaş veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dev bir para hamlesine imza attı. Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'ın haberine göre; Çebi ve yönetimi, bugün oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi futbolcuların moral ile motivasyonunu daha yükseğe çekmek için borç ve alacakları temizledi.

Futbolcuların alacağı kalmazken kulüp çalışanlarının da geriden gelen maaşları hesaplarına yatırıldı. Bu hamle, Yıldırım Demirören döneminden 7 yıl sonra bir ilk oldu.

Hatırlıyorsunuz, Demirören zamanında da hep kuruşu kuruşuna ödenirdi oyuncu alacakları.

Oyuncu alacakları ile Fikret Orman döneminde tanıştık.

haberi eğip bükme

içerikde demirören zamanında oyuncu alacakları hiç olmazdı gecikmezdi demiyor ve demirören zamanında günü gününe ödenirdi die bir bilgi yok, en son demirören zamanında alacakların sıfırlandığı olmuştu, f.orman zamanında hiç olmadı diyor haber.

Çevrimdışı tangaz

Ben o kadar fazla takip etmiyorum. Bilgiye de sahip değilim. Ama çoğu takımın ceza alması gerekiyor. Ben GS'nin de alabileceğini düşünüyorum.

geçen bi geseli gastecide sanırım böle bir iddaa da bulundu transfer yasağı gelecek o nedenle 20 oyuncu aldılar die fener yalanladı ve dava açacağını borsaya açık şirket oldukları böle spekülatif yalan haberlerle yatırımcıları zarara uğratan kişiyi dava edeceğini açıkladı.