Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631856 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

takım bu arada 2 haftadır ligin en gösterişli futbolunu oynuyor (kaynak: renkli kalemler)

tıpkı teknik kadronun aradan sonraya hazırlanıyoruz dediği gibi hani şu beğenilmeyen takımda hoca mı var yeah zaten hoca değil die etiketlenen teknik ekip. oysa çağdaş atanda yok kadroda acaba onun bıraktığı planla mı idman yaptık ne.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abuşun 73.dk kaçırdığı gol abuşun profil resmidir.

umarım en kısa sürede üzerine koyar haftaya gol atıp milli araya girmesi üzerindeki baskıyı kıracaktır akabinde aradan daha iyi dönebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

layiçin normal koşullarda kadro dışı bırakılması gerekir şuan normal koşullarda değiliz ama ben başkan/hoca olsam koşul falan dinlemem kadro dışı bırakırım.

Çevrimdışı tangaz

layiçin eli dötündeki hali saygısızlık ötesi bir poz italyadaki hocası olsa orda girer dalardı bunun elini yüzünü dümdüz ederdi ki fazlası ile hak etmiş öyle bir muameleyi. bu hal ve tavırları takıma da olumsuz yansır kanseri ya keser atarsın ya da yayılımına izin verirsin. bence kesilip atılmalı.

Çevrimdışı tangaz

antalya maçı verilmeyen penaltımız ve gençler maçı yol kazasında kaybedilen puanlar olsa şimdi kara bulutlar çok daha kolay dağılırdı ve başak fb maçlarına kredimiz olurdu her iki maç öncesi kredimiz yok gibi bişey iki maçı da en kötü kaybetmemeliyiz.

Çevrimdışı mrred

Maçın tekrarının izledim takımın belli bir taktik planı olduğuna dair bazı emareler var vaktim olursa görüntüler eşliğinde paylaşcam
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan Yılmaz: "Türkiye futbol anlamında maalesef geriden gelen bir ülke. Avrupa'da adamlar benim şu anda çalıştığım programı belki 13 yaşında çalışmaya başlıyor. Ben ne zaman fitness gördüm? 16 yaşından sonra… Adamlar 10 yaşından sonra Core Training yapmaya başlıyor."

Çevrimdışı mrred

takım yavaş yavaş oluşuyor, bakın oturuyor demiyorum zira önce oluşmamız lazım. sonra da oturacağız.  kaleci sağbek solbek stoper ön libero forvet arkası kanatlar forvet hani  neredeyse tüm takım (vida atiba hadi kaleciyi de ekleyeyim) tam 8 mevki değişti geçen seneden ve bizim çok bilen taraftar salla babam salla yok hoca değil yok şöle yok böle, pandemi nedeni ile kamp yapılmamış gibi kısa kesilmiş arada paok maçı hırpalamış onların etkisi baskısı yok gibi salla babam salla bizim irlandalıyı dışarda aramamıza gerek yok içimizde tonla var zaten.

şl.den kamyonla para gelirken bile alacaklar sıfırlanmamış hiç ve yönetim şu darboğazda oyuncu personel herkesin alacağını ödemiş 7-8 senedir ilk yaşanmış ama o gömücü tayfadan çıt yok.

insan gerçekten merak ediyor dertleri beşiktaş mı yoksa kendi sevdikleri mi die...
İnsanların bu forum özelinde eleştirdikleri şey " oyun anlamında " ortada bir taktik olmaması hatta bunun emaresinin bile olmamasıydı ki haklılardı. Skorlar benim umrumda bile değil dün ki maç 0 0 giderken bile kazanacağımız belliydi çünkü iyi kötü çalışılmış bir plan var ve işledi. 10 maç ortada taktik emaresi olmazsa insanlar tabiki eleştirir bunda gocunacak bir şey yok. Bu 10 maç geçiş dönemi olarak kabul edilirse hocanın bu geçiş dönemi iyi geçirmesi gerekiyordu. Sen geçen seneki takım tamamen gitmiş hoca ne yapsın dersen insanlar da sana Fener 15 20 transfer yaptı geçen seneki hocasının değiştirdi ama yine de iyi başladı derler. Öyle bir bahane veya savunma olmaz. Çürük bir savunma
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

antep başak febe paşa alanya üst üste 5 zor maç 3ü deplasman bu maçlardan çıkaracağımız puan ve 12.hafta sonundaki tablo ligin seyri açısından çok mesaj verecektir.

Çevrimdışı mrred

Sırf hocaya olan sevgiden dolayı hocayı savunmaya çalışmak ona en büyük zararı verir. Mesela şöyle bir argüman var ki hiç katılmıyorum. Neymiş efendim en iyi oyuncularımız en son transfer oldu ghazzel ve rosier dolayısıyıla aradaki maçlarda puan kaybetmemiz doğalmış. Kesinlikle yanlış bir savunma ve fikir yürütme o zaman herkes messi ronaldoyu takıma doldursun taktik falan çalışılmasın oyunculara "roller" biçilmesin rol üzerine antreman yapılmasın saldım çayıra mevlam kayıra herkes oynasın. O zaman hocalık bunun neresinde ? Sadece oyuncuların yapabilirlikleri üzerinden bir takım kurulur mu ya? O zaman hocaya ihtiyaç yok ki ?  Hocayı savuncam derken onu hocalıktan çıkarıyorlar farkında bile değiller. Komik. Türkiyede hocalığın vasatlığını hala anlamayan bir grup var . Türk hocalar başarılı ve iyi taktisyen olsalar majör liglerden talip görürler. Turnusol kağıdı tam olarak budur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Herkes Fatih Aksoy konusunda Sergen Yalçın'ın şu sözünü ayakta alkışladı " Madem bu kadar başarılı bir oyuncu neden sivas bizden gelip Fatih'i istemedi." O zaman ben de sorarım size "Sergen Yalçın" madem bu kadar başarılı iyi taktisyensin seni neden majör liglerden istemediler? İnsan yetkili makamlarda mevkiilerde olduğu zaman iğenyi önce kendine çuvaldızı başkasına batıracak.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 15:50:57 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben hala bir oyun planımız olmadığını düşünüyorum. Oyun hızımız çok düşük, oyuncuların teknik seviye ve kalitesi konuşmaya bile değmeyecek durumda.
Malatya golden sonra biraz hücum edeyim dediği zaman defolar ortaya çıkıyor.

Orta sahada biraz top yapıp, sağ ve sol kanattan hızlı atak yapabilen her takım bize ciddi sıkıntı yaratır.
Bu hafta Antep maçını zor olsa da geçeriz sonrasında milli ara ve asıl maçlar başlayacak.

Çevrimdışı mrred

Ben hala bir oyun planımız olmadığını düşünüyorum. Oyun hızımız çok düşük, oyuncuların teknik seviye ve kalitesi konuşmaya bile değmeyecek durumda.

Orta sahada biraz top yapıp, sağ ve sol kanattan hızlı atak yapabilen her takım bize ciddi sıkıntı yaratır.
Bu hafta Antep maçını zor olsa da geçeriz sonrasında milli ara ve asıl maçlar başlayacak.
O kadar kötü değiliz fakat teknik heyetin hali hazırda ayakta alkışlanacak bir durumu da yok sadece "plan emaresi" var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fikstür zorlaşırken takımın oyun açısından umut vermesi iyi oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

takımın fizik kapasitesi giderek yukarı çıkıyor bu da defoları örtmeye başladı hücumcuların oyununu geliştirmesi ve finali yapma becerisi yükseldikçe yarışa tutunuruz.

Çevrimdışı mrred

Tekrardan çıkardığım notları paylaşmak istiyorum

1.Takım ilk yarı inanılmaz pres yapmış topu bir ara 5 saniyede falan geri almışız. Çok olumlu
2.Hücumda Aboubakar inanılmaz hareketli adam hiç durmuyor devamlı hareket ediyor. Abuşu pamuklara sarmamız lazım. Rakip defansın dengesini çok bozuyor. Defans hattı abuş yüzünden devamlı bozuluyor. Abuş sahte 9 gibi oynuyor . Servis özelliği de var. Takım oyununa katkısı çok önemli
3.Oğuzhan Dorukhan Ghezzal çok hareketliler. Özellikle Ozi bek stoper arasına devamlı koşu atmış. Yine aynı şekilde dorukhan sağ koridora devamlı koşu atmış hatta çok tehlikeli ortası vardı abuşun vurduğu top
4.Larinde oyun bilgisi çok iyi değil fakat mücadele gücü yüksek ve çok azimli çocuk. Vücut dilini 2 maçtır beğeniyorum gayretli. Çilekeş emekçi tayfadan. En sevdiğim model. Solda faydalanabiliriz fakat santrafor bölgesinde hiç beğenmiyorum çok yetersiz geliyor.
5.Öne geçtiğimiz maçlarda skoru arttırmak için bir planımız yok. Hoca bunun için mensahı aldı doğru bir değişiklik yaptı fakat salt oyuncu tercihi plan için yeterli değil. Ayrıca bir oyun planı da yapmamız hızlı hücuma çıkış çalışması yapmamız lazım. Maçın son 2 dakikasında 5v1 hücum ettik ama inanılmaz kötü hücum ettik. Böyle olmaz olmamalı
6.Rosier çok dinamik nsakalada da öyle fakat rosier bir kaç pozisyonda özellikle dikkat ettim kendini orta saha gibi pozisyonlayıp oyun kurulumuna yardım etti bunu bilerek mi yaptı yoksa spontane mi yaptı bilmiyorum . Fakat yapabiliyor . Yapabilirliği var.
7.Top rakipteyken sahada duruşumuz çok iyi rakibi 30 metreye hapsediyoruz. Bunu daha da geliştirmemiz gerek.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 16:07:45 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Son olarak josef geldiğinde pivot orta saha gibi  tek başına olacağı için önündeki 2 orta sahanın 8 numaranın oğuzhan dorukhan ya da atiba dorukhan ya da atiba oğuzhanın hem hücum hem savunma anlamında çok iyi olmaları gerekiyor. Kanatları ghezzal ve Larinle bir alternatif yarattık orta sahaya da böyle bir çözüm bulabilirsek umutlu olabiliriz. Oğuzhan ve Dorukhan iyi sinyaller verdiler. Umutlu olmamız için sebeplerimiz var. Oğuzhanın her maç "en azı" bu olmalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

aslında bi planımız var ama gerek hızımız gerekse de çalışılmız setlerimizin sayısı az bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var ilk 11de 8 değişiklikle oynuyoruz şuan

Çevrimdışı tangaz

İnsanların bu forum özelinde eleştirdikleri şey " oyun anlamında " ortada bir taktik olmaması hatta bunun emaresinin bile olmamasıydı ki haklılardı. Skorlar benim umrumda bile değil dün ki maç 0 0 giderken bile kazanacağımız belliydi çünkü iyi kötü çalışılmış bir plan var ve işledi. 10 maç ortada taktik emaresi olmazsa insanlar tabiki eleştirir bunda gocunacak bir şey yok. Bu 10 maç geçiş dönemi olarak kabul edilirse hocanın bu geçiş dönemi iyi geçirmesi gerekiyordu. Sen geçen seneki takım tamamen gitmiş hoca ne yapsın dersen insanlar da sana Fener 15 20 transfer yaptı geçen seneki hocasının değiştirdi ama yine de iyi başladı derler. Öyle bir bahane veya savunma olmaz. Çürük bir savunma

bir savunma yapmadığım için çürük olma ihtimali de yok! fenerle bizim kıyasımız da ayrı bir saçmalık bence zira adamlar 18 transferi çatır çatır yaptı kale hariç heryere 2şer adam ediyor neredeyse bu süreçte kamplarını eksiksiz yaptılar arada hırpalanacakları avrupa maçları yoktu çok güçlü bir başkanla yürüyorlar herif tıkır tıkır ödeme yapıyor attığı kırk takla var ki atabiliyor o imkanı mevcut borcu da yapılandırdı özetle işleri tıkırında. biz sağlam bir forvet alamazken adam 3 santrafor aldı kanat forvet sürüyle aldı 8-10 numara desen ona keza biz sağ beki 6. hafta oynattık adamlar 2 sağ 2 sol bek aldılar 3ü lig öncesi kamptaydı.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 17:01:11 tangaz ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Taner Karaman: "Dorukhan Toköz 15 ikili mücadelenin 14'ünü kazanırken, 4 dripling denemesinde de başarı sağladı. Yaptığı tek orta da isabet buldu. İki kez de rakibinin ayağından top çaldı. Müthiş performans."🔥💪

Dorukhan ve Oğuzhan dün iyilerdi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rıdvan Yılmaz: "Türkiye futbol anlamında maalesef geriden gelen bir ülke. Avrupa'da adamlar benim şu anda çalıştığım programı belki 13 yaşında çalışmaya başlıyor. Ben ne zaman fitness gördüm? 16 yaşından sonra… Adamlar 10 yaşından sonra Core Training yapmaya başlıyor."
Röportajın tamamını okudum. Gayet olgun ve bilinçli bir futbolcu. Umarim bu şekilde devam eder.

Çevrimdışı can1903

Valla 2 galibiyet alındı alınmasına ama hala hoca yok çizgisindeyim ben. Saha içinde maç seyrediyor resmen hoca. İnşallah ben yanılırım zor maçlar bu haftadan sonra başlıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

2 gündür bununla ilgili pek çok haber çıktı şayet yalan haber değilse öyle görünüyor
Çünkü transfer dönemi bitti.

Transfer dönemi başlayınca, alacaklarına karşı bonservis verme haberleri de çıkmaya başlar.

Oyuncuların alacakları sadece transfer dönemlerinde oluyor ne hikmetse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Galibiyetler güzel, ama şu kolay fikstürde daha iyisini yapmalıydık.

Oynadığımız 6 takımdan 4'ü ligine son 6 sırasında yer alıyor, diğer 2'si de ilk 10'da değil.

Yine de ritim yakalamak önemli. Gelecek haftalarda maçlar zorlaştıkça, iyi formda olmamız çok mühim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★