Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635554 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Ya N'Koudou ya da Boyd!

Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah beyazlılarda 18 yabancı oyuncunun bulunması sebebiyle hangi oyuncuların lisansının çıkarılmayacağı tartışma konusu oldu. Douglas, Isimat-Mirin ve Jeremain Lens’in kadro dışı kalmasının ardından yabancı sayısının 14’e düşmesi için bir oyuncuyla ilgili daha karar alınması gerekiyor.

Edinilen bilgiye göre, Kevin N'Koudou ya da Tyler Boyd’dan birinin lisansının çıkarılmayacağı öğrenildi. Gün içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. (via. Murat Özen)

N'Koudou muhtemelen.

Çevrimiçi tolga1903

Ya kardeşim welinton diyorum ya necip bile oynar stoper bunun yerine sergen yalçın allah aşkına saha kenarında van dijk gibi falan mı görüyor bu adamı yaz welinton'u geç erdoğan oynar necip oynar josef oynar hadi welinton diye öldü bitti yazmazsam hocalığı bırakırım dedi boyd'u yazsın boyd welinton veya boyd nkudu yazıp lens'i geri alsınlar rosier patlarsa necip'den iyi oynar bekte

Çevrimiçi yaço58

Ya kardeşim welinton diyorum ya necip bile oynar stoper bunun yerine sergen yalçın allah aşkına saha kenarında van dijk gibi falan mı görüyor bu adamı yaz welinton'u geç erdoğan oynar necip oynar josef oynar hadi welinton diye öldü bitti yazmazsam hocalığı bırakırım dedi boyd'u yazsın boyd welinton veya boyd nkudu yazıp lens'i geri alsınlar rosier patlarsa necip'den iyi oynar bekte
Katılıyorum wellinton dışarda kalsa hiçbirşey kaybetmeyiz

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1313829196582576129

Ljajic konuşuluyor sen wellinton diyorsun komedi eldeki en kreatif adamdan verim almak yerine kadro dışı bırakalım çok mantıklı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic konuşuluyor sen wellinton diyorsun komedi eldeki en kreatif adamdan verim almak yerine kadro dışı bırakalım çok mantıklı
Normal şartlar altında Boyd'un kadro dışı kalması gerekiyor. Nkoudou ile aramız bozuk olduğu ve çok sakatlandığı için olursa şaşırmam. Ancak Ljajic gibi bir oyuncu kadro dışı kalırsa art niyet ararım. Sen gidip en yetenekli oyuncunu kazığa çekmezsin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar 18 yabancı doldurdu takıma, hangi 4'ünü dışarıda bırakalım diye kafa patlatıyorlar.

Gerçekten inanılmaz ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar 18 yabancı doldurdu takıma, hangi 4'ünü dışarıda bırakalım diye kafa patlatıyorlar.

Gerçekten inanılmaz ya.

Kimse böyle bir rezillik yaşayacağımızı düşünemezdi. Tarihimizin en kötü transfer dönemini yaşadık. Bu oyuncularla vedalaşmak lazımdı. Huzursuzluk sebebi bu durum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Gerçekten inanılmaz ya.

2 yabancı stoper. Gelmese sayı 16 olurdu gazzalli alma 15 etti birde başarıp Douglas falan elden çıkarsa 14 olurdu şunu bile beceremediler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Gazzal ne diye aldılarsa adam skorer değil, bunların maliyetlerini kadro dışı kalan, parası verilip gönderilen oyuncuları üzerlerine ekleyerek yapmak lazım bu yüzden aldıkları hiçbir adam hesaplı falan değil, aksine çok pahalı. Josef dışında biri bile net değil bari bir derde derman olabilseler gam yemeyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2020, 18:19:05 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Gazzal ne diye aldılarsa adam skorer değil, bunların maliyetlerini kadro dışı kalan, parası verilip gönderilen oyuncuları üzerlerine ekleyerek yapmak lazım bu yüzden aldıkları hiçbir adam hesaplı falan değil, aksine çok pahalı. Josef dışında biri bile net değil bari bir derde derman olabilseler gam yemeyeceğiz.
öyle tabi sen dört oyuncuyu kadro dışı bırakıyorsun ama maaşlarını ödeyeceksin bunu aldığın dört oyuncunun üstüne ekle
bakalım ucuzmu olmuş bu sene hayatımızın en büyük kazığını yedik bu yönetim yd yi bile arattı bu kadarını beklemiyordum
oyuncu alırsın tutmaz anlarım ama tutmayacağı zaten net belli olan oyuncuyu almak birde üstüne aynı mevkiye tekrar tekrar almak
aldığın oyuncuya bile güvenmiyorsun ki yedekliyorsun yada herkes kafasına göre transfer yapıyor kimse kimsenin ne
aldığını bilmiyor.

Çevrimdışı Erman1903

öyle tabi sen dört oyuncuyu kadro dışı bırakıyorsun ama maaşlarını ödeyeceksin bunu aldığın dört oyuncunun üstüne ekle
bakalım ucuzmu olmuş bu sene hayatımızın en büyük kazığını yedik bu yönetim yd yi bile arattı bu kadarını beklemiyordum
oyuncu alırsın tutmaz anlarım ama tutmayacağı zaten net belli olan oyuncuyu almak birde üstüne aynı mevkiye tekrar tekrar almak
aldığın oyuncuya bile güvenmiyorsun ki yedekliyorsun yada herkes kafasına göre transfer yapıyor kimse kimsenin ne
aldığını bilmiyor.

Mantık şu abi: Başarısız olursak zaten gideceğiz, bu yüzden köküne kadar harcayalım. Küçük bir ihtimalimiz var başarılı olmak için; onu zorlamayı Beşiktaş'ı batırmamaya tercih ederiz.

Kafadaki plan bu değilse ben de Beşiktaşlı değilim.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2020, 18:42:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine sonucu biz belirledik. Böyle yoldan geçen herhangi biri de yönetir. Yazık...

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1313862470684024834

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ya nereye bırakıyor ljajic'i liste dışı geçen sene 6 milyon euro ödenmiş 5 milyon euro ve üzeri satabileceği tek oyuncu eldeki. Ertan süzgün transfer sezonunda doğru haberler verdi genelde ama burada saçmalamış. Murat özen'in yazdığına göre de boyd kalıyor dışarda ki mantıklı olan yine bence bu değil yukarda yazdığım isim ama neyse kötünün iyisi diyelim.

Aslında var ya mirin'i bile welinton yerine yazsalar çok daha iyi olurdu biz niye harcıyoruz bu adamı anlam veremiyorum ayağı düzgün değil her topu taca atıyor diye ıskarta ettik adamı şimdiki oynayanlar sanki aymeric laporte anasını satıyım.

Çevrimdışı ilhan mansız

berbat bir transfer sezonuydu, keşke hiç başlamasaydı,,

Çevrimdışı Karabay

Seçeneklerde welington olsa açık ara ipi göğüslerdi.

Çevrimdışı sozkul

berbat bir transfer sezonuydu, keşke hiç başlamasaydı,,

Tek teselli kombineden yırtmış olmamız oldu bu yıl...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Lisansı dondurulması beklenen adaylarda değişiklik!

Beşiktaş’ta TFF’ye oyuncu lisanslarının bildirilmesi için son saatler yaklaşıyor.

Beşiktaş’ta 18 yabancı oyuncu bulunurken Douglas, Isimat-Mirin ve Lens’in kadro dışı kalmasıyla bu sayı 15’e düşmüştü. Siyah beyazlılarda 14 tabancı oyuncu kuralı nedeniyle bir ismin daha lisansının dondurulması gerekiyor.

Beşiktaş’ta teknik ekip ve yönetim, Kevin N’Koudou ve Tyler Boyd arasında karar aşamasındayken adaylarda son anda bir değişiklik yaşandı. Edinilen bilgiye göre; son saatlere girilirken Adem Ljajic ve Tyler Boyd arasında tartışmaların yapıldığı öğrenildi. Siyah beyazlıların Ljajic ve Boyd’dan birinin lisansını dondurması bekleniyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ya nereye bırakıyor ljajic'i liste dışı geçen sene 6 milyon euro ödenmiş 5 milyon euro ve üzeri satabileceği tek oyuncu eldeki. Ertan süzgün transfer sezonunda doğru haberler verdi genelde ama burada saçmalamış. Murat özen'in yazdığına göre de boyd kalıyor dışarda ki mantıklı olan yine bence bu değil yukarda yazdığım isim ama neyse kötünün iyisi diyelim.

Aslında var ya mirin'i bile welinton yerine yazsalar çok daha iyi olurdu biz niye harcıyoruz bu adamı anlam veremiyorum ayağı düzgün değil her topu taca atıyor diye ıskarta ettik adamı şimdiki oynayanlar sanki aymeric laporte anasını satıyım.
Bu gidişle ljajic kadro dışı kalacak

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gidişle ljajic kadro dışı kalacak
Sergen ne çekecekse bu karalarından çekecek. Her türlü ölüsü bile Ljajic'in skora edeceği katkıyı yapamayacak oyuncuyu kadroda istemek tam manasıyla kafaya sıkmak. Aboubakar ile uyumunu gördükten sonra bu sorunun bile sorulmaması lazım. Boyd bütün sene Trabzon maçının ekmeğini yememeli. Şu takımda ölü Ljajic sana gol hayal ettirir ama sağlam Boyd gol hayal ettirmez. Şut çekmeyi bilmeyen oyuncudan bahsediyoruz. Bu karar Sergen'in sonu olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çocuk gibiler.
Yönetim kesinlikle Boyd demiştir. Sergen'in prensi Boyd kadro dışı kalmaz. Aslında bizim bunları konuşacağımıza yeni hocayı konuşmamız lazım. Her kararları yanlış olan bir yönetim ve hocanın son günleri gibi geliyor artık bana. Boyd güvenli seçim, Ljajic riskli seçim. Bu seçimi yapanı her türlü götürür. Yeni gelen hoca için Ljajic'in kadroda kalmasını istiyorum. Özellikle de yönetim algıcıları için istiyorum. Adam iyi oynarken covid oldu. Sonra bu kadar kötü olamaz birdenbire. Kesinlikle mobing var üzerinde. Sözleşme fesih yapmak için yapıyorlar. Bu yönetim beş kuruşluk değeri yok. Takımın düşmanı bunlar kadar zarar vermez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Lisansı dondurulması beklenen adaylarda değişiklik!

Beşiktaş’ta TFF’ye oyuncu lisanslarının bildirilmesi için son saatler yaklaşıyor.

Beşiktaş’ta 18 yabancı oyuncu bulunurken Douglas, Isimat-Mirin ve Lens’in kadro dışı kalmasıyla bu sayı 15’e düşmüştü. Siyah beyazlılarda 14 tabancı oyuncu kuralı nedeniyle bir ismin daha lisansının dondurulması gerekiyor.

Beşiktaş’ta teknik ekip ve yönetim, Kevin N’Koudou ve Tyler Boyd arasında karar aşamasındayken adaylarda son anda bir değişiklik yaşandı. Edinilen bilgiye göre; son saatlere girilirken Adem Ljajic ve Tyler Boyd arasında tartışmaların yapıldığı öğrenildi. Siyah beyazlıların Ljajic ve Boyd’dan birinin lisansını dondurması bekleniyor. (via. Murat Özen)
şu ljajic'i kazanmaya çalışsanıza ya

nasıl bir iletişimsizlik bu? birisi kenara çekip "hocam derdin ne gel yardım edelim" demiyor mu

takımın en yetenekli oyuncusuna çöp gibi davranıyoruz inanılmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş teknik heyeti Adem Ljajić’in lisansı çıkmasın, Beşiktaş yönetimi ise Tyler Boyd’un lisansı çıkmasın diyor. Kararı bekliyoruz. 2.5 saat kaldı. @asporcomtr
Hocayla yolları. Ayırın en iyisi bu saatten sonra ben Sergen hocadan bir beklentim kalmadı senin elindeki en kreatif adamla sen zıtlaşıyorsun denesene ljajic aboubakar hattını kurmayı onları kazanmamız gerekirken şu düşünce hayal kırıklığı da değil düpedüz sabote etmek