Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635161 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı can1903

Anketler salınmış, sercan dikmeye bırakmışlar işi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1313560749156036609
Kulübün iletişimden sorumlu kişixe yazdığına göre bu gerçek bu Beşiktaşo sabote etmektir fener elifi yarım yamalak oynatıp nağoliye gönderdi Hasic ondan daha çok şey vaat ediyor bu nedir ya kiralasaydonız o zaman rahat etseydiniz Hasic isminin geçmesi bile istifa için yeterli wellinton olur vida olur nkadou boyd olur ama Hasic olmaz samimiyetsizler
oyumu boyd'a veriyorum

nkoudou oynayınca topu ileri taşıyor çalım atıyor arada vs.

boyd 0 ts maçı hariç bomboş çar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1313560749156036609
Kulübün iletişimden sorumlu kişixe yazdığına göre bu gerçek bu Beşiktaşo sabote etmektir fener elifi yarım yamalak oynatıp nağoliye gönderdi Hasic ondan daha çok şey vaat ediyor bu nedir ya kiralasaydonız o zaman rahat etseydiniz Hasic isminin geçmesi bile istifa için yeterli wellinton olur vida olur nkadou boyd olur ama Hasic olmaz samimiyetsizler
https://twitter.com/cagdassevinc/status/1313562028813045762

aslında en doğru hareket bu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bu yönetim ve hoca bırakın Beşiktaşın geleceğini planlamayı düşünmeyi, yarım sezon sonrasını bile düşünmüyorlar. Yazık... Biz uzun vadeli planlama istiyoruz dedikçe yarını bile düşünmeyenlerin eline düştük.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1313543425262850048
Taraftar baskısı diyoruz biz buna  :tabe: Mantıklı olan Boyd'un çıkarılması ama hoca tüm maçlarda onu oynattı. Büyük ihtimalle Nkoudou olur. Bize giren kazık derinleşir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim ve hoca bırakın Beşiktaşın geleceğini planlamayı düşünmeyi, yarım sezon sonrasını bile düşünmüyorlar. Yazık... Biz uzun vadeli planlama istiyoruz dedikçe yarını bile düşünmeyenlerin eline düştük.
Transfere ilk başladıkları an amaçlarının günü kurtarmak olduğu belliydi. Allahtan sözleşmelerin çoğu kiralık yada 1 yıllık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1313543425262850048

Bu yönetim geldiğinden beri yapılan her vukuat sonrası yaşanan taraftar tepkisinden sonra bu tarz açıklamalar geliyor, hiç şaşmıyor. Ahmet Gülay olayında vs. de aynısı oldu. Çebi son anda araya girmiş de masaya vurmuş sattırmam demiş falan kahraman ilan etti bütün muhabirler. 3 gün sonra %40'ının verildiği ortaya çıktı. Yaşanan her vukuat sonrası yönetim aklanmaya çalışılıyor bir şekilde. Bu olay özelinde de artık bu yalansa Sergen hoca çıkıp açıklasın her şeyi. Dobralığını göstersin, yoksa bu olay onun üstüne kalır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şort ve konclarımız boş :tabe: :tabe:

2020-2021 Futbol sezonunda #SüperLig takımlarının forma sponsorları!
AKSAyida yonetim bulmus sayilmaz adamlar zaten ligin yarisina sponsor belki Goztepe kadar para aliyoruz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Alparslan

Selamlar,

Forumu takip edip yazmayanlardanım. Ama bir konuda görüşümü bildirmek istiyorum. Ben açıkcası Sergen'in teknik direktör dahi olmadığını düşünüyorum. Takımın başına zaman kaybetmeden bir teknik direktör getirilmesi lazım. Çünkü şu anda başımızda bir teknik direktör yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hasic'in sözleşmesini dondurtan Sergen benim için bitmiştir. Bundan sonra Beşiktaş antrenörü gibi davranmayacağım. Yönetim çoktan kaybetti beni zaten.
...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Selamlar,

Forumu takip edip yazmayanlardanım. Ama bir konuda görüşümü bildirmek istiyorum. Ben açıkcası Sergen'in teknik direktör dahi olmadığını düşünüyorum. Takımın başına zaman kaybetmeden bir teknik direktör getirilmesi lazım. Çünkü şu anda başımızda bir teknik direktör yok.

Geçen sene elinde enkaz varken takımı toparlayıp ilk 3'e soktu saçma kayıplar yaşanmasa ilk 2'ye bile girerdik. Bize gelmeden önce sadece kötü durumdaki takımları toparlayıp ligte tutan bi hoca imajı vardı. Sanırım hala aynı :D Önümüzdeki 4 maçın en az 10 puan alırsa kaybedilen çok bişey olmaz ve iyi sinyal verir aksi taktirde geçmiş olsun.

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/eserbeyimiz/status/1313515886859489281

İddialar çok vahim maalesef
“takım yönetmek menajer oyunu oynamaya benzemez” derler bir de
baya menajercilik oynanıyor
sergen’in önünde at yarış bülteni var

Çevrimiçi yaço58

“takım yönetmek menajer oyunu oynamaya benzemez” derler bir de
baya menajercilik oynanıyor
sergen’in önünde at yarış bülteni var
Kulüp çiftliğe dönmüş otorite boşluğu var geçen ki transfer görüşmesi videosu falan rezalet 6 saat kalmış Mandzukic soruyoruz tabi adam yüksek fiyat çeker mecbursun adama

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

KOmplo terosini yazıyorum. Taraftarın tepkisinden dolayı yönetim Hasic => Alanyaspor transferini iptal etmek zorunda kaldı. Bunun üstüne Hasic'in oynayacağı mevkiye yeni oyuncu getirip Hasic'i ekarte ettiler. Yönetimin net Hasic'i getirenlerle problemi olduğunu düşünüyorum. Aynı diğer oyuncular gibi. Bu yönetim tarihimizin en kötüsü olmayı çoktan garantiledi. Artık rekorlarını pekiştiriyorlar.
Mevzu çok basit. Kulüp üzerinden ego kasıyorlar. Onun aldığını ben beğenmiyorum babında. Olanda Beşiktaş'ıma oluyor. Hiç birinin umrunda değil kulüp.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Umarım doğum gününde kadro dışı kalmaz  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1313737156297400322
Umarım öyle bir şey olmaz. Çünkü bunun adı açıkça sabotaj olur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Delircem ya. Bu adamların hepsi bizim rüyamızda göremeyeceğimiz paralar ile ihale alıyorlar. Bu kulübü yine bu insanlar ne hale soktular. Akıl alır gibi değil. Neresinden tutarsan tut saçmalık. Fikret orman'a haksızlık yaptığımızı düşünmeye başladım

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

beşiktaşın içinde şirketleşmiş gruplar kurmuşlar. 3 er oyuncu transfer edip parayı taksim ediyorlar. gidene para vermişsin gelen gidenden kötüymüş kimsenin umrunda değil.eldekilerden yararlanalım diye bir düşünce yok.transfer dönemi memalanması ilk amaç.

Çevrimdışı can1903

İletişimin başına twitterdan film öneren abimiz geçiyormuş.

Yönetim 2'ye bölünmüş bile ilk hangi grup bırakıcak baklaım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

İletişimin başına twitterdan film öneren abimiz geçiyormuş.

Yönetim 2'ye bölünmüş bile ilk hangi grup bırakıcak baklaım
Bundan sonra resmi hesap film, dizi, kitap önerileri yapar. Tarihimizin en kötüsünü gösterecekler bize. Dibin de dibi varmış diyeceğiz anlaşılan.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bundan sonra resmi hesap film, dizi, kitap önerileri yapar. Tarihimizin en kötüsünü gösterecekler bize. Dibin de dibi varmış diyeceğiz anlaşılan.
Güzel film ve dizi önerilerine varım, takımı izleyip kanser olacağımıza böyle bir düşünceyle geliyorlar, ince düşüncelerinden dolayı yönetimi kutluyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Değişik olmuş. Bence biz bunu da oynayamayız.

https://twitter.com/cagriasarli/status/1313793844262170626
He sonra sol taraf otoban olsun, Tore daha bekle oynarken yardima gelmiyor orasi aksiyor. Caner varken oynatacak biri cikmadi bunu ona yanarim ben.